- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.301
kuru yemiş ye arada canım sevmezmisin badem kuru incir olsada yesem kız leblebi hem sağlıklı hem meto çalıştırırKiz orticim benim icim yemek almiyo zorla koyuyorum agzima resmen halsizim de keyfim de yok ve kendimi sis hissediyorummetabolizmam duracak diye korkuyorum nilsub bi akil ver bana orticim cok mutsuzum
çokda lezzetli olyor kız dene bak peynir koymadan bile harika ve tam diyetlik açken uydurduğum bir tarif
Bendede var aynı durum sıcaklardan galiba.gerçi sen oralar serin demiştin.biraz kendini rahat bıraksan sevdiğin şeylerden yesen azda olsa sen çok katısın diyette.mesela o menemeninden yap ye nolacak.ben sevdiğim şeylerden yiyorum kiloda vermeye devam ediyorum belki senin kadar çok veremiyorum ama :) olsun az olsun benim olsunKiz orticim benim icim yemek almiyo zorla koyuyorum agzima resmen halsizim de keyfim de yok ve kendimi sis hissediyorummetabolizmam duracak diye korkuyorum nilsub bi akil ver bana orticim cok mutsuzum
Severim de diyorum ya hic canim cekmiyo..olmadi bikac gun zorla ekliym menulerime faydasi olur belkikuru yemiş ye arada canım sevmezmisin badem kuru incir olsada yesem kız leblebi hem sağlıklı hem meto çalıştırır
ara öğün yap kendine ara öğünsüz meto duruyor benceSeverim de diyorum ya hic canim cekmiyo..olmadi bikac gun zorla ekliym menulerime faydasi olur belki
Canim cekse dicem ki kendimi tutamiyorum ya da yerim ama 3-4gundur zorla koyuyorum agzima ne yiyosam bi tuhaf oldum yani..bi de yazi cok severim ben sebze meyve severim yerim.hicbirini görmek istemiyorum.. bi hafta guzel seyler yaptik takim olarak nazara mi geldik nedir baksana sen de oyleymissinBendede var aynı durum sıcaklardan galiba.gerçi sen oralar serin demiştin.biraz kendini rahat bıraksan sevdiğin şeylerden yesen azda olsa sen çok katısın diyette.mesela o menemeninden yap ye nolacak.ben sevdiğim şeylerden yiyorum kiloda vermeye devam ediyorum belki senin kadar çok veremiyorum ama :) olsun az olsun benim olsun
haha aferin bana desene öylesine yaptığım tarif topikte hit oldudenicem hafta içi ve hatta öğle yemeğim olarak işe götüriciğim...
Ben ist iken bi ara cok kullandim tost makinesini.. kabak patlican ne varsa atiyodum bi sure dokunmayinca ayriliyo kendiliginden makineden..ustune taze naneli yogurt yapiyodum sen daha yazlik yapmışsın orticimhaha aferin bana desene öylesine yaptığım tarif topikte hit oldu
Geçer geçer merak etme havalardan filandır.İştahımız artmasında geçenlerdede yeyip yeyip doymuyordumCanim cekse dicem ki kendimi tutamiyorum ya da yerim ama 3-4gundur zorla koyuyorum agzima ne yiyosam bi tuhaf oldum yani..bi de yazi cok severim ben sebze meyve severim yerim.hicbirini görmek istemiyorum.. bi hafta guzel seyler yaptik takim olarak nazara mi geldik nedir baksana sen de oyleymissin
Evet çok hastayımTatlım hasta değilmisin oruç tutmuşsun..
günaydın herkeslere.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?