- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.381
Ayyy kollontai yeminle garusunu okudum betüş garusu diye ne yemiş ne kiii acaba dedim sonra günkurusumu acep derken karısı olduğunu zar zor anladım yerlerimdeyim şuanbtlbetul garusu yazmıs yine ben bildirim yapmayı unuttum 65.8 yine :)
Sağol tatlım full enerjili dönerim hem ekşında katarım yeni yılda sıskaaa güneşden yanmış çağla şikel olmayı düşünüyorumumarım çok güzel geçer tatilin seni ve enerji dolu yorumlarını özleyeceğiz tatlim
ne kısuru fıstık kötü bir şey oldu diye korkmuştuk gözün aydın tatlım ne kadar güzel bir sürpriz olmuş böylekızlar günaydın geldim kahvaltımı yapıp geliyorum dün sabah abim aradı çayı koy diye şok oldum ist bekar abim var ay sevindim çocukları çok özledim dedi ara ara gelirdi ama habersiz gelmezdi neyse dün sabah geldi bu sabah gitti eşim otogara götürdü kahvaltı yapıcam gelicem hemen abimle ilgilenmekten yazamadım kusura bakmayın
kızlar günaydın geldim kahvaltımı yapıp geliyorum dün sabah abim aradı çayı koy diye şok oldum ist bekar abim var ay sevindim çocukları çok özledim dedi ara ara gelirdi ama habersiz gelmezdi neyse dün sabah geldi bu sabah gitti eşim otogara götürdü kahvaltı yapıcam gelicem hemen abimle ilgilenmekten yazamadım kusura bakmayın
ne kısuru fıstık kötü bir şey oldu diye korkmuştuk gözün aydın tatlım ne kadar güzel bir sürpriz olmuş böyle
T tatlitambak Akdeniz diyeti Nasıl gidiyor fıstık? zorladı mı? dünkü menünün resimleri çok güzel görünüyordu.
ay evet çokda doyuru beli resimlerine baktım süper olmuş :) tabi ben başlayamadım dün abim vardıÇok güzel gidiyir canım. Gayet doyurucu. Zorlanmadı hiç. Yemelerim düzene girdi ne yesem derdim de olmuyor
63 olamıyorsan 73 ol daha kolayben 63 olamıyoooom olmuyooo oyyy ben nerelere gideeeem.....
ne uyuması kız bundan sonra her msj seni etiketlicem sen görcennnnnben de tam uyuyodur dicektim
63 olamıyorsan 73 ol daha kolay
heeeeeeeeeee kıskanıyom ne olmuşyoksa sen beni kıskanıyo musun :))
hahaha düşün ne kadar umutsuz vakayım ki seni bile kıskanıyorumyoksa sen beni kıskanıyo musun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?