Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay sen benim bildirimi ciddiye mi aldım sudur kızım o gider gider bir şey yemedim ki neyse bu gün mesaim yoğundu hepinizi öperim.
Ya yanlis anlama ben merak ediyorum belki ben anlayamamasimdir. Sonucta burada yediklerin, harcadiklarin yani + - olayi var, seni takip ediyorum aylardir buradasin ilginc bir sekilde kilon fazla olmana ragmen kilo vermek bir yana kilo aliyorsun; bana garip geliyor acikcasi

bir sey yemeden kilo alinmaz sekerim, sabit de kalinmaz verilir. Ya sen yediklerinin farkinda degilsin belki, ya da yanlis besleniyorsun bilemiyorum da burada bir gariplik yok degil bence.Listedesin bir de, bence sıkı tut da bu kadar iyi kilo veren insanin emekleri bosa gitmesin

menü yazdım ben biz bu konuda mutabakata varamayacaz zira ben sizide etiketliyorum.
Bu zaten önceden yazmadıgın 3 gün (hatta tarih de vereyim 18, 19 ve 20 Temmuz) icin olan uyarı, yeni bir uyarı almadın yani. Herkes durumunu bilsin diye tüm uyarıları toptan yazdım.

Tabiki başladım canım ve kaçamaksız günü bitirdim. Şuan çok tokum. Sporumu da yapacam insaallah.... yarı yolda birakirmiyim seni sonuna kadar devam. Iki arkadaşı daha baslattim. Onlarda yapıyor. Grup kurduk iyi destek oluyoruz birbirimize

Canim ben de 82.6 ciktim ama şimdi tartildim bide. Hemen hemen aynıyim. Gider onlar vücut farklı tepki veriyor birseylere

umarım çok güzel geçer tatilin seni ve enerji dolu yorumlarını özleyeceğiz tatlim

Menum nilsub morordek inatettimolacak
Sabah
Bir kk beyaz peynir
4 zeytin
Yarım domates Bir salatalık
Bir yumurta tavada
Bir dilim salam iki dilim kaşar
Çay
Öğle
Bir avuç sarı le leblebi
Bir kupa b. Kahve
Aksam
Tavukla yapılmış türlü( bir tane baget tavuk yedim iki kasik ta patlıcan ve patates inden

3.5 litre su
Sabah 40 dk
Aksam 30 dk
Leslie

Bende menümü paylaşayım morordek inatettimolacak nilsub
Sabah:1 dl çavdar ekmeği+1.5 kk peynir+1 çay kaşığı tereyağ+6 zeytin+domates,salatalık,biber
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon fırında kuşbaşı+1 kase salata
Akşam: 1.5 kk peynirli 1 tabak salata+1 kasr yoğurt+1 dl karpuz
Su:3 lt üstü
Spor: yok (kızlar bu ara yapamıycam gibi dünde ,bugünde misafir vardı 11 de kalkınca misafirler yapacak zaman kalmıyor.yarın gelen olmazsa yapıcam inşallah)

bu günkü menüm

sabah
3 tavuk baget
yanına biraz patates -- gerçekten az yani

öğlen
eti gong yarım paket

ara etiform 2 tanecik + yeşil çay

akşam domates alatası
yarım dilim tb ekmek
2 kaşık yoğurt

su 2 lt

spor
35 dk bisiklet
20 x 5 sağ/sol bacak kaldırma
30 x 2 mekik
20 squat
50x2 yan mekik
30 x 4 iç bacak vs vs....

Ben de yazayim menuyu
morordek nilsub
Sabah
2parmak sosis 1yumurta omlet
Peynir salatalik cay

Ara
2kuru kayisi 10tane kadar findik

Ogle
1kase taze naneli cacik

Ara
1top vanilyali dondurma

Saat 5gibi
1kase ayran corbasi
2tane sade kiymadan biber dolmasi

Su 2lt
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…