- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.361
Ya yanlis anlama ben merak ediyorum belki ben anlayamamasimdir. Sonucta burada yediklerin, harcadiklarin yani + - olayi var, seni takip ediyorum aylardir buradasin ilginc bir sekilde kilon fazla olmana ragmen kilo vermek bir yana kilo aliyorsun; bana garip geliyor acikcasiay sen benim bildirimi ciddiye mi aldım sudur kızım o gider gider bir şey yemedim kineyse bu gün mesaim yoğundu hepinizi öperim.
Bu zaten önceden yazmadıgın 3 gün (hatta tarih de vereyim 18, 19 ve 20 Temmuz) icin olan uyarı, yeni bir uyarı almadın yani. Herkes durumunu bilsin diye tüm uyarıları toptan yazdım.menü yazdım benbiz bu konuda mutabakata varamayacaz zira ben sizide etiketliyorum.
hmm o zaman 62leri gormeden sana aferin demiyorum peki; leslie yapiyor musun bugun?
T tatlitambak nerdesin, basladin mi? Ben sabah basladim valla baya tokum su an ogle yemegimi de yedim; sabah kalktim yarim saat bacak antrenmanimi yaptim. Aksama enerjim olursa leslie yaparim ya da yuruyuse cikarim 1 saat duruma gore bakayim :)
kızlar sabah tartıldım 69,6 çıktım ama şimdi tartıldım 68,5 çıktım. sabah neden öyle oldu anlamadım. geçe bpyunca karnış şişti onun etkisidir belki. yeni yemi rahatladım. ben en iyisi sabit diye bildirim yapayımmorordek nilsub inatettimolacak
umarım çok güzel geçer tatilin seni ve enerji dolu yorumlarını özleyeceğiz tatlimSağol tatlım girerim diye söz vermiyeyim eşim farklı yerleri gezeriz nerde nereye gideceğimiz bellide değilinsanlarla iç içe olcakmışız burda yeteri kadar bıkmış internetten öyle diyor ailemiz bize ulaşsın nerdesiniz diye yeter ne gerek varmış internete falan
Sağol kaptanımçarşamba yaparım mutlaka
Sağol tatlım bu tatilimde bol bol enerji depolucam cidden yorgun hissediyorum kendimikendime gelmem için bu tatile ihtiyaçım çoookkk varrr bende sizleri özlüyecem
Menü güzel canım inşallah sonuç alırsın bu diyetle
Menü güzel canım inşallah sonuç alırsın bu diyetle
Aa beni de eklesene gruba :)
Hanimlaaar menuler neredeeee???
Ordekcim erkenden nirdeeee diye bagirmaya baslayinca yazicaz patladin mi durumuna geliyozHanimlaaar menuler neredeeee???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?