- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.341
naber kiz zayiflamissin, ben de kilo aldim yaa iyice yaklasiyoruz birbirimize insallah yolculuk odemidir diye dusunuyorumıyyy yazık sana geçmiş olsun...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber kiz zayiflamissin, ben de kilo aldim yaa iyice yaklasiyoruz birbirimize insallah yolculuk odemidir diye dusunuyorumıyyy yazık sana geçmiş olsun...
naber kiz zayiflamissin, ben de kilo aldim yaa iyice yaklasiyoruz birbirimize insallah yolculuk odemidir diye dusunuyorum![]()
63 gordun mu son 1 senedir hic?odemdir olur o kadr verirsin gene :)
ben 59 olmadan bana zayıflamışsın deme :)) 64 ü arada bir gördüğüm için sevinmiyorum artık onu görünce :)
63 gordun mu son 1 senedir hic?
hmm o zaman 62leri gormeden sana aferin demiyorum peki; leslie yapiyor musun bugun?gordum tabi ramazandan önce 63,2 ye kadar gördüm....
hmm o zaman 62leri gormeden sana aferin demiyorum peki; leslie yapiyor musun bugun?
T tatlitambak nerdesin, basladin mi? Ben sabah basladim valla baya tokum su an ogle yemegimi de yedim; sabah kalktim yarim saat bacak antrenmanimi yaptim. Aksama enerjim olursa leslie yaparim ya da yuruyuse cikarim 1 saat duruma gore bakayim :)
super, sen de bizle baslasaydin aslinda kushan'aakşama inşallah.... gelen giden olmazsa yapıcam....
Senin tartilmaya isyanin vardi diye yazmaya yazmaya unutmusum canim..regliyim demistin bi de..yazayim simdi adini eklersin sen de kilonuBen de varim :)
super, sen de bizle baslasaydin aslinda kushan'abak hep beraber yapardik D
Merhaba canim hoşgeldin.. ilk sayfaya gidip kurallari okuyup kabul ettigini yazman gerekiyo buraya..Merhaba hanimlar ben yeni katıldım ne yapmam gerekiyo
Sağol tatlım girerim diye söz vermiyeyim eşim farklı yerleri gezeriz nerde nereye gideceğimiz bellide değilYaaa ne güzel iyi tatiller şimdiden sana.Arada girebilirsen internete gir haber ver ama özleriz biz :)
Sağol kaptanımgünaydınlarrrr
canım sen 462 etapta listelere girmişsin izin hakkın olduğu için sorun yok çarşamba sabah eğer yapabiliyorsan kg bildrimi yap tatlım cuma gün listelere girer seni izne ayrırırız
Sağol tatlım bu tatilimde bol bol enerji depolucam cidden yorgun hissediyorum kendimiCanim toplight kaptan yazmis ayiririz seni izine.. carsambaya kadar ne versen kardir giderken yazarsin bize cuma ekleyip yazarz iznini..arada ses ver bize yaramazlik yapacagini hissettiginde yaz kizalim sanaiyi tatiller simdiden canim dikkat et kendine hem saglim hem kilo olarak
artik saat farki da olmaz hemencecik cemkiririz sana
![]()
tamam canım toplight da yazmıs ayırırz seni izne gelince de kilon aynı olunca yine listeye girersin :)Slm kızlar canlarım ben morordekciğime özel mesaj attım henüz geri dönmedi ama burdada yazayım çarşamba yola çıkıyorum 8 eylülde geri tekrar yola çıkıcam 9 eylülde eve varmış olucam o zamana kadar burda olmuyacağımbeni listeden çıkarın lütfen gelince tekrar kabul ederseniz kaldığım yerden devam ederim tabiki o zamana kadar ideal kiloma gelirim bakarsınız
yada toptan şişkoooo olarak dönerim
gerçi her gittiğimde zayıflamış dönüyorum heryere araba olmadığından ve totosunun üzerine oturamayan eşimden dolayı çılgınca geziyoruz o kadar gezmeye göre zayıflayıp geliyorum
bu mesajımı görün cevap yazın litfeeeennnn boşamı konuşuyorum ben heee
bu sabah okula gitmek istemeyen kızım gibi şimdiden tatil havasına girdi
![]()
kollontai
morordek
nilsub
inatettimolacak sizden acele cvp bekliyorum geri listeye alcakmısınız gelince
![]()
btlbetul garusu yazmıs yine ben bildirim yapmayı unuttum 65.8 yine :)
menü yazdım benKızlar selam
Hafta sonu hic giremedim, arkadasımın yanına Eskisehir'e gitmistim. Gecmisin hepsini okuyamadım ama menü yazanların artılarını, yazmayanların eksilerini verdim.
Son duruma göre:
M melampusefe 1 uyarı
parkbyull 1 uyarı
umutlayasasen 1 uyarı
![]()
ay sen benim bildirimi ciddiye mi aldım sudur kızım o gider gider bir şey yemedim kiPazartesi takim ici liste
savurgan (68,6/
M melampusefe (68,1/
nilsub (75,4/
inatettimolacak (76/76,5/-0,5)
tugce1325 (60,2/60/0,2)
umutlayasasen (74,3/
parkbyull (92,3/94/-1,7)
@denhizx (69/
Takimicinin ici listesi
T tatlitambak (80,5/82,6/-2,1)
btlbetul (65,2/64,8/0,4)
morordek
d_mndc
toplight
kollontai
plasticwoman
Yeni gelenlerden hatirlayamadigim olabilir herkes kendinden eklemeye devam etsin benim yazmadigim varsa hanimlar..