• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

naber kiz zayiflamissin, ben de kilo aldim yaa iyice yaklasiyoruz birbirimize insallah yolculuk odemidir diye dusunuyorum :KK43:

odemdir olur o kadr verirsin gene :)

ben 59 olmadan bana zayıflamışsın deme :)) 64 ü arada bir gördüğüm için sevinmiyorum artık onu görünce :)

gordum tabi ramazandan önce 63,2 ye kadar gördüm....
hmm o zaman 62leri gormeden sana aferin demiyorum peki; leslie yapiyor musun bugun?

T tatlitambak nerdesin, basladin mi? Ben sabah basladim valla baya tokum su an ogle yemegimi de yedim; sabah kalktim yarim saat bacak antrenmanimi yaptim. Aksama enerjim olursa leslie yaparim ya da yuruyuse cikarim 1 saat duruma gore bakayim :)

hmm o zaman 62leri gormeden sana aferin demiyorum peki; leslie yapiyor musun bugun?

T tatlitambak nerdesin, basladin mi? Ben sabah basladim valla baya tokum su an ogle yemegimi de yedim; sabah kalktim yarim saat bacak antrenmanimi yaptim. Aksama enerjim olursa leslie yaparim ya da yuruyuse cikarim 1 saat duruma gore bakayim :)

akşama inşallah.... gelen giden olmazsa yapıcam....

Merhaba hanimlar ben yeni katıldım ne yapmam gerekiyo
Merhaba canim hoşgeldin.. ilk sayfaya gidip kurallari okuyup kabul ettigini yazman gerekiyo buraya..
Gunluk menu su ve sporu istisnasiz paylasiyoruz hergün..gundee en az 5mesaj yazmaya gayret et motivasyon icin muhabbet sart ;)
Sen bi oku kurallari sonra gelip kendini tanitirsin muhabbet ederiz..
Yeni gelen arkadasa kucak acar simdi bizim kizlar da ;)

Yaaa ne güzel iyi tatiller şimdiden sana.Arada girebilirsen internete gir haber ver ama özleriz biz :)
Sağol tatlım girerim diye söz vermiyeyim eşim farklı yerleri gezeriz nerde nereye gideceğimiz bellide değil:KK48:insanlarla iç içe olcakmışız burda yeteri kadar bıkmış internetten öyle diyor ailemiz bize ulaşsın nerdesiniz diye yeter ne gerek varmış internete falan :confused:

günaydınlarrrr
canım sen 462 etapta listelere girmişsin izin hakkın olduğu için sorun yok çarşamba sabah eğer yapabiliyorsan kg bildrimi yap tatlım cuma gün listelere girer seni izne ayrırırız
Sağol kaptanım En Büyük KKçarşamba yaparım mutlaka :KK66:

Canim toplight kaptan yazmis ayiririz seni izine.. carsambaya kadar ne versen kardir giderken yazarsin bize cuma ekleyip yazarz iznini..arada ses ver bize yaramazlik yapacagini hissettiginde yaz kizalim sana :sinirli: iyi tatiller simdiden canim dikkat et kendine hem saglim hem kilo olarak :KK66: artik saat farki da olmaz hemencecik cemkiririz sana :KK48:
Sağol tatlım bu tatilimde bol bol enerji depolucam cidden yorgun hissediyorum kendimi :KK12:kendime gelmem için bu tatile ihtiyaçım çoookkk varrr :halay:bende sizleri özlüyecem :KK61:

Bugünkü menümüde yazayım toplight toplight morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
Ben bu gün yemek yemeği unutmuşum çok sevdiğimiz aile dostumuz kaza yapmış onun sıkıntısından telaşından unutmuşum
Hastaneden geldim allahdan çok çok aşırı birşeyleri yok :dua:kolda kırık aynı eşim gibi belde disk kayması tespit edilmiş neyse eve geldim tee 5:30 da nasıl açım
Akşam
Tavuk but
Yoğurt
Salata
2 lt su:eğlence:
Spor malasef yapamadım :eek::duduk:yemek yedim kızımın dersini yaptır banyo yaptırdım saat geç oldu :KK12:

Slm kızlar canlarım ben morordekciğime özel mesaj attım henüz geri dönmedi ama burdada yazayım çarşamba yola çıkıyorum 8 eylülde geri tekrar yola çıkıcam 9 eylülde eve varmış olucam o zamana kadar burda olmuyacağım :KK12:beni listeden çıkarın lütfen gelince tekrar kabul ederseniz kaldığım yerden devam ederim tabiki o zamana kadar ideal kiloma gelirim bakarsınız:63:yada toptan şişkoooo olarak dönerim:KK61:gerçi her gittiğimde zayıflamış dönüyorum heryere araba olmadığından ve totosunun üzerine oturamayan eşimden dolayı çılgınca geziyoruz o kadar gezmeye göre zayıflayıp geliyorum :KK59::KK66: bu mesajımı görün cevap yazın litfeeeennnn boşamı konuşuyorum ben heee:KK70:bu sabah okula gitmek istemeyen kızım gibi şimdiden tatil havasına girdi :KK70: kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak sizden acele cvp bekliyorum geri listeye alcakmısınız gelince :KK8::KK39:
tamam canım toplight da yazmıs ayırırz seni izne gelince de kilon aynı olunca yine listeye girersin :)

Kızlar selam
Hafta sonu hic giremedim, arkadasımın yanına Eskisehir'e gitmistim. Gecmisin hepsini okuyamadım ama menü yazanların artılarını, yazmayanların eksilerini verdim.
Son duruma göre:
M melampusefe 1 uyarı :duduk:
parkbyull parkbyull 1 uyarı :duduk:
umutlayasasen umutlayasasen 1 uyarı :duduk:
menü yazdım ben :olamaz:biz bu konuda mutabakata varamayacaz zira ben sizide etiketliyorum.

Pazartesi takim ici liste

savurgan savurgan (68,6/
M melampusefe (68,1/
nilsub nilsub (75,4/
inatettimolacak inatettimolacak (76/76,5/-0,5)
tugce1325 tugce1325 (60,2/60/0,2)
umutlayasasen umutlayasasen (74,3/
parkbyull parkbyull (92,3/94/-1,7)
@denhizx (69/

Takimicinin ici listesi :KK48:
T tatlitambak (80,5/82,6/-2,1)
btlbetul btlbetul (65,2/64,8/0,4)
morordek morordek
d_mndc d_mndc
toplight toplight
kollontai kollontai
plasticwoman plasticwoman

Yeni gelenlerden hatirlayamadigim olabilir herkes kendinden eklemeye devam etsin benim yazmadigim varsa hanimlar..
ay sen benim bildirimi ciddiye mi aldım sudur kızım o gider gider bir şey yemedim ki :Dneyse bu gün mesaim yoğundu hepinizi öperim.

Back
X