Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arzurumla nevşehir kıyaslanınca adamkendince haklı.dün burda öyle bir fırtına vardıki yine köy yolları kapandı.

cedric cim geçmiş olsun. bende internetten bir elbise aldım kendime göre bedeni küçük. zayıflıcmya giyerim diye ama dolabım hep öyle diyerek aldığım kıyafetlerle dolu hala içlerine girmeyi başaramadım. oda olur elbet bir gün.

matemcim bu kredi işini kapatmanız sizi rahatlatmıştır çok tahmin edebiliyorum canım allah borç içinde bırakmasın kimseyi inşallah çok stres yaratıyor biliyorum..

nereye kaynıyon gı.benim heç bişiden haberim yok.naniknanik

busem .... aranıza casus kaynıyomda habarın yok ....:roflol:delikafadulden

mahalim iyiyim canım yiyyorum abartmadan . açıkmyorum iyide dün almaşım biraz reglde oldum umarım ondandır . aslında yanlış yapıyorum ben her zaman hemen tartıda bişiler belli olsun istiyom ..:mymeka: günlük tartılıyorum bunun nekadar zaralı oldugununda farkındayım kötüsü ama bu huyumdan vaz geçemiyorum 18 senedir....:1shok:belki günde 5 kere ziyeret ettigim olur . buda biliyerum beni sitrese sokuyo ...kötükedihüso ama onsuz yapamıyorum ve alşamdan sabah kaç kilo gelecegimi bilirim ..... okadar profösörleştin bu konuda yani ...:1shok:

kallisteceğim grubumuz ve katılımlarımızla ilgili yazını okudum. gerçekten doğru ve güzel noktalara değinmişsin.
biliyorsun ben sizlere oranla daha az katılabiliyorum ama düzensiz bir hayatın neticesinde böyle oluyor.
katılabildiğim en üst noktada katılmaya çalışıyorum,beni de böyle kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

ben çıkıyorum malum hergün çocukları okudan ben alırım ..... 3 de aynı okula gidiyolar en büyük kızım 8 de bu sene son .....hepinizi öptüm kocaman .........

delü aebendelikafadulden bir tane daha tartı al sen birini bir ayağına birini diğer ayağına bağlada hiç ayrılma istersen :roflol: bazen bir ayağıı kaldırırsın bazen bir diğer tartıda tartılırsın hani arada yarım saat filan geçmezin mazallah :roflol: kıss o ne öyle insan böyle tartılır mı.. ben her gün tartılıyordum ama stres oluyo verdirmiyo valla bir sakladım tartıyı :roflol: gidip yalvaran gözlerle bir kaç gün baktım ama çıkartmadım sakladığım yerden kaydirigubbakcemile5 o gün bu gündür haftada en fazla iki ama cumadan beri hiç tartılmadım sürpris olsun sisede banada diye

matemcim biz takım olarak artık birbirimizi tanıdık ve bu tip konuları geride bırakma zamanımızın geldiğini düşündüm tüm arkadaşlarım aynı fikirde olduklarını belirttiler sende sağolasın...zaten katılım yapmayanı yakın takibe alıp ikaz ettiğimi artık herkes biliyor herkes kadar çabalamayanın aramızda yeri yokmirmirmirmir

:roflol:heh tıpkı öyleyim vallaha yeminle ....delikafadulden
ben kendim bazan kaldırıyom dayanamıyom ...:mymeka: aceba kızamı saklatsan ...delikafaduldentebbih etsem ne kadar yalvarsanda rüşvetbile teklif etsen vermeyin bana saklayınmı desem ...:1ninca:fisfisfisdur öyle yapayım kıza saklatayım . baskülü cuma sabahına kadar .....yok perşembe ...-tatlicadiarzu-

aeben hala aşağıdasın çocuklar sokakta kalacak gitsene ahh ah benimkilerde bir ara hepsi aynı okuldalardı ama zaman çabuk geçiyor biri anyada biri konyada şimdi kaydirigubbakcemile3

aynen dediğin gibi kallistecim.
hani şu miğde ağrım vardıya burdaki dahiliyeci stresten demişti,stresten insan o kadar büyük acı çeker mi diye düşünüyorum. ama gerçekten stresse bana stres yaratan üç büyük sorunum var
1. hem çalışıp hem ev işlerini yetiştirememek(ki eşim yardımcı olmayı pek sevmiyor)
2. henüz bebek sahibi olamadım o sebeple
3. kilolarım yüzünden
bu üçü arasında kafama ençok taktığım şey gerçekten kilolarım.zaten zayıflarsam ikinci sorunum ordatan kalkacak sanırım. ev işlerine gelince yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum, çok sık misafirim geldiğinden onuda adam akıllı yapamıyorum.
boş verdim onu bunu bende grubumuz sayesinde kilo vermeye başladım.
iyiki bir aradayız.
şimdi yeşil çayımı hazırlayayım.

baskülü cuma sabahına kadar .....yok perşembe ...-tatlicadiarzu-
perşembeye kadar dayanamayacağına bahse girerim varmısın iddiasına kaydirigubbakcemile5 kaybeden cumaya kadar 3 kilo verecek :roflol:.. sen yarına kadar saklat en iyisi öyle birden yok olmasın bunalıma girersin alimallah:roflol:

emelimde gelmiş geçmişe bakıyor galiba..

emelim sana ne diyeceğim.. hani el işleri için burada konu açacaktık elinde yok mu yaptığın ürün filan açsak ya konu belki sipariş çıkar iyi olur...

matemcim valla ev işi hepimizin stresi birde eşler yardımcı olmayınca.. ama zaten hayattan zevk alsan ev işlerin sorun olmaz söyleyeyim sana emelin ilk evine geçtiği zamanki sözlerini hatırla canım ne kadar mutluydu en azından huzurlu düşüncelere sahip oldu allah bozmasın... sende şimdi kafandakileri atabilsen ev işlerinin sorun olacağını sanmıyorum...

kallisim bir gelip bir kayboluyorum ama geçmişe yetişemiyorum
ben de bugün diğer foruma açtım satış sipariş başlığını buraya da açalım canım ben haftasonu halamdan makine alıp tüm elimdekileri resimliyeyim hallederim hepsini

takımcım herkese selamlar kusura bakmayın zaman kısıtlı olyor işyerinde akşam da efe rahat bırakmıyor

pardon yanlışlık la tuşa basmışım
uğramadan geçemedim aklım hep sizdeee

bu sayfada yazılanlara baktım anca
aebencim canım ben sabah öğle akşam yatarken vs vs wcye gidip gelip tartılıyormu kafayı yedim artık ya
kilo artınca yada azalınca yemem de ona göre değişiyo onu anladım yaa

ama kızlar sizlerle sevnicimi paylaşayım düşme var kilomdaaaaaaa

beslenmemde süper kaçamak falan yokkk
çok mutluyum bu konuda

ama yine yoğun çalışıyorum çok stresliyim v eçok dikkatli iş yapmam lazım hatalarımın dönüşü yok gibi yaniii

birde kocişle kötüyüz kafayı yedi gene yaaa
deprosyoona giriyo galiba ya aman kocanın deliside hiç çekilmiyo yaaaaa
ailesinde var bu sorun ah ah önceden dank edeydi bana
en ufacıık bir sonurda deprosona girip hastaneye yatıyolar ağırlar yaniii

neyse inşallah Rabbim bana sabır verir
ve bize dert vermez

öptüm hepinizi kızlarrrrr

6. takımdan ...sizede getirdim ...

kızlar .. meyveyi yemekten 2 saat sonra yemeye özen gösterelim .. 20 dkç önce yiyebilirriz. çünki meyve midede kalmıyomuş direk bagırsaklarda sindiriliyomuş eger yemeke birlikte yersen meyvede midede yemek sindirilene kadar kalıyomuş canım . oda asit degişimine ugrayıp alkolleşiyomuş ve böylece kan şekerinitavan yaptırıyormuş sindirim bozukluguda cabası .....

etler midede 4 saat
toprakta yetisen 3. saat
yeşil yapraklılarda . 2 saatte midede kalıyomuş . ona göre meyveyi arkasına yiycegiz ...a.s ayrıca yeşil yapraklılarında midede etle beraber 4 saat kalmasında mahzur yokmuş çünki onlar asitleşmiyormuş yani etle yeşiller yene biliyomuş .....

yediklerimizin kl. kadarda sindirilmesine dikkat etmeliymişizki . kilo almayalım çünki sindirilemeyen şey kilo alorak geri dönermişşşşşş:1shok:a.s.

kadisden ...
bu sayfada yazılanlara baktım anca
aebencim canım ben sabah öğle akşam yatarken vs vs wcye gidip gelip tartılıyormu kafayı yedim artık ya
kilo artınca yada azalınca yemem de ona göre değişiyo onu anladım yaa

alın benım gibi bi deli daha .laelaelaelaelae aynen kadis bende öyleyim ona göre yiyyorum ...:sm_confused:.

ama kalişime söz verdim perşembeye kadar tartılmıycam .:dance:. kilo alırsam onun saçını verirsem kendi saçımı yolacam ..lülülülülülü:roflol:

şaka maka kalişim baskülü ta antredeki dolabın üstüne kaldırdım sandalyeyle koydum ama anca merdivenle alabilirim ....:1ninca: sözün söz.....yerimseniben ama rahat rahat yiyyorum gr ölçmeden ..lülülülülülü

herkeze selam bugun nasilsiniz hanimlar ben iyiyim ama bugun burda siddetli yagmur ve ruzgar var insallah aksam okul cikisina kadar duzelirde yuruyebilirim gecmisi okudum da geldim su an kimse yok matem iyisin demi bugun yine nobetin varmis aman dikkat bacim stresden uzak dur sagligin onemli
kadis ugramis canim vakit buldukca ugra senin adini gormek guzel mesajlarin arasinda
emelim yaptiklarini bende merak ediyom gul anlatmisti ne guzel bizde gorebilecezartik
honey gecenin bir vakti gelmis takima hakkaten gece kusu oldu bu kiz yaw bizde sni opuyoz
mehalim okudugun kitabi bende merak ediyom yazin alcam o kitabi bulunsun kitaplarimin arasinda
yaa nilgunde vardi hangisini alayim ki ya kallis senin kitabida merak ediyom bu arada mehalim yogunsun toplantilar falan kolay gelsin bitanem ikinzdende kitabin adini soyadini istiyom
aeben cok tartilan kiz bende senin gibiyim canim coooooook tartiliyorum ustelik her tartilmada ustumu cikarip giymeyide hic usenmiyorum baska seye useniyom onu usenmiyom iyimi bu konudada doktorlar bisiy cikarsin her alisverise gittigimde yedek pil aliyom tartiya ya birgun tartinin rakami gorunmezse diye
cedric cim insallah bu plates ikimizdede ise yarar canim okadini gorunce kendimi hic beyenmiyom dun esime dedimki bana plates topuylan yapilan sporu gosteren bir cd aliver dedim oda hayir dedi bende dedimki topu aldin cd yide aliver top ise yarasin dedim olmaz dedi bende dedimki o zaman bende netten kendim indiririm dedim oda tamam tamam netten indirme alirim dedi cd bilgisyar kadar pahali diil dedi alayim hi hii hhii ne cadiyim ama sakarlik ilk defa ise yaradi kizlar iste boyle
saskinni nerdeyse goremez olduk nerde bu kiz hadi umut ise basladi busede calisiyo saskina nolduki merak ettim dun biriki yazip gitti canim saskinim takma okadar kafaya az vermek en guzelien sagliklisi canim baska canini sikan bisiy yok insallah simdi cikayim kizlar yine ugrarim hadi gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…