arzurumla nevşehir kıyaslanınca adamkendince haklı.dün burda öyle bir fırtına vardıki yine köy yolları kapandı.Günaydın şekerler nasılsınız kallisim adını görüyorum sanda günaydın. okula gitmeden bir sesleneyim dedim. off burda çok kar var ama tatil yok.bizim valimiz erzurumdan gelmiş adam burdaki karı hesaba almıyor yani:)) bugun öğlende giremem sanırsam çünkü okulda toplantımız var haberiniz olsun merak etmeyin haa:))) gelemedim diye kimse ağlamasın haaaa
cedric cim geçmiş olsun. bende internetten bir elbise aldım kendime göre bedeni küçük. zayıflıcmya giyerim diye ama dolabım hep öyle diyerek aldığım kıyafetlerle dolu hala içlerine girmeyi başaramadım. oda olur elbet bir gün.gunaydın arkadaslar dun keyıfsız bı gece gecırdım hıc uyuyamadım.sabahda erkenden kaldım.bı sorunum yok bıyerımde agrımıyo ama bı kırıklık bı garıplık var anlıyamadım neyım var.bol zencefıllı bı ıhlamur yapıcam ıyı gelır umarım.bugun dısarıda olucam.tabı kar yagmazsa havadurumu karlı demıs ama hava acmaya basladı.dun duzgun beslendım ama spor yapamadım.yanı bılerek yapmadım soylekı.gecen regl oldugumda aldırmayıp yuruyuse devam edıyordum.sabah oluyorum yuruyusden sonra bıtıyor sabah yıne oluyorum seklınde 3 gun devam ettı ve benı epey korkuttu.sımdıde belkı regl olurum dıye beklıyorum.bu arad kendıme soyle hos bır esofman almak ıstıyorum.dısardada hafta sonu gıyebılecegım ustu basenlerı kapatan dar olmayan koyu renklı ama yok .habıre bakınıyorum ama bulamıyorum.aklınızda olsun gorursenız kızlar banada haber edın ha tabı bıde 50 beden olcak
:roflol:heh tıpkı öyleyim vallaha yeminle ....delikafaduldendelü aebendelikafadulden bir tane daha tartı al sen birini bir ayağına birini diğer ayağına bağlada hiç ayrılma istersen :roflol: bazen bir ayağıı kaldırırsın bazen bir diğer tartıda tartılırsın hani arada yarım saat filan geçmezin mazallah :roflol: kıss o ne öyle insan böyle tartılır mı.. ben her gün tartılıyordum ama stres oluyo verdirmiyo valla bir sakladım tartıyı :roflol: gidip yalvaran gözlerle bir kaç gün baktım ama çıkartmadım sakladığım yerden kaydirigubbakcemile5 o gün bu gündür haftada en fazla iki ama cumadan beri hiç tartılmadım sürpris olsun sisede banada diye
perşembeye kadar dayanamayacağına bahse girerim varmısın iddiasına kaydirigubbakcemile5 kaybeden cumaya kadar 3 kilo verecek :roflol:.. sen yarına kadar saklat en iyisi öyle birden yok olmasın bunalıma girersin alimallah:roflol:baskülü cuma sabahına kadar .....yok perşembe ...-tatlicadiarzu-