Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aeben yaa hiç bu kadar geç haber verilirmi bak oldumu şimdi yine kaçırttırdın yasakkelime imza: kızıyla çay sohbetine dalan platesi ala yakalayamayan hazızası yetersiz kallis:roflol:kalişim gördümm...bile .kaydirigubbakcemile3
canım tek yapın da ben size neler gönderirim .. pilates demişken bu gün musaitsen 10.5 dogru tv 8 i aç kalişim tabi sizlerde kızlar cedrigim .:1hug:canlı canlı yapalım ben çok memnunum 1 ayı geçti sürekli yapalı . göbegimde çok fark ediyo ....nefesede dikkat çok önemliymiş biliyomusunuz nil gün okuyunca daha iyi anladım . nefes işini ....
hadi bugün deneyin musait senız ....kaydirigubbakcemile5
anam bend annamadım dün bi yazı yazdık herkes nasıl olsa yazmaya takip etmeye gerenk yok diye ortadan kayboldu :roflol::roflol: yokk yokk benim takımım dinleniyor cumaya eberji depoluyor yada spor yapıyor bilemedim ama acaipp bir hazırlık var seziyorum :1ninca:hım kalişim bak geliyomuşum hatta 3 ugrayışım emme kimsecikler yok bu gün .....mucuks.
cedric seni gördüm napıyon kuzum.
günaydinnn. güzellerim bir selam verip cikacagim gec kaldim..
kalkip yürüdüm zaten gec kalkmistim. aksama görüsürüz. öpüyorum hepinizi
Ya zarım bende canım yanlız tek korktugum benimki basit olabilir uzun olmasın diye fazla detaya inmadim . bide çokk kilom yoktu ...o yüzden ben arada kaynayım sen yazda bende yazarım ...:1rolleyes:aebenim sen postayla yolla bana ben klavyesini tamamlayayım... istersen ekle şeker istersen yarın en son işlerimi halledip bende geçireceğim ve ekleyeceğim saat veremem dışarı filan çıkmalıyım ama yarın geceye dek eklenmiş olacak seç istediğini :))
busem seninde yok mu toplantın vekilmi atadın senin yerine girmesi için mehalimi kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin ablam yürüyüşünüde yapmış maşallah...bende galiba sürpris yapacağım bu hafta size ama son dakikaya kadar tartılmayacağım:1no2:
durdu kar canım .ama buzlanma var.biraz güneş çıktı ama bakalım.servisteydim mehaliminde olduğu arabaya çıktım artık.meğer ağırlık olsun da kar da kış ta araba savrulmasın diyeymiş:1shok:ıyıyım buse yenı eve geldımde bı bakıym dedım .ısım erken bıttı.sen napıyosun okuldasın sanırım . kar durdumu
nereye kaynıyon gı.benim heç bişiden haberim yok.naniknanikYa zarım bende canım yanlız tek korktugum benimki basit olabilir uzun olmasın diye fazla detaya inmadim . bide çokk kilom yoktu ...o yüzden ben arada kaynayım sen yazda bende yazarım ...:1rolleyes:
bari birileri laf sokmuş ta görmemişim.abao hemencik cevap yapıştırmam