Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ah canım hem gelır kendıme cıcı alır hemde senı gorurdum ama nerdeee yınede yazın gelırsek sana sorarım adresını canım

kalişim gördümm...bile .kaydirigubbakcemile3
canım tek yapın da ben size neler gönderirim .. pilates demişken bu gün musaitsen 10.5 dogru tv 8 i aç kalişim tabi sizlerde kızlar cedrigim .:1hug:canlı canlı yapalım ben çok memnunum 1 ayı geçti sürekli yapalı . göbegimde çok fark ediyo ....nefesede dikkat çok önemliymiş biliyomusunuz nil gün okuyunca daha iyi anladım . nefes işini ....
hadi bugün deneyin musait senız ....kaydirigubbakcemile5

aeben cıgım bende zaman zaman ebrulı yı takıp edıyorum.gercı bugun o saatde cıkmıc olucam ama pılates gercekden guzel bır spor ve ebru sallı da cok ıyı bı egıtmen.arkadaslar cıkıyorum artık.aksam uzerı gorusuruz

güle güle cedrik canım geçmiş olsun kırıklıgın varmış galiba ..

kalişim senınde spor sıran gelmene çok sevindim .....
kadisim görüşemiyorüz ...
mehaliminde okul yogun geçiyo galiba ...

hım kalişim bak geliyomuşum hatta 3 ugrayışım emme kimsecikler yok bu gün .....mucuks.

günaydinnn. güzellerim bir selam verip cikacagim gec kaldim..
kalkip yürüdüm zaten gec kalkmistim. aksama görüsürüz. öpüyorum hepinizi

kalişim gördümm...bile .kaydirigubbakcemile3
canım tek yapın da ben size neler gönderirim .. pilates demişken bu gün musaitsen 10.5 dogru tv 8 i aç kalişim tabi sizlerde kızlar cedrigim .:1hug:canlı canlı yapalım ben çok memnunum 1 ayı geçti sürekli yapalı . göbegimde çok fark ediyo ....nefesede dikkat çok önemliymiş biliyomusunuz nil gün okuyunca daha iyi anladım . nefes işini ....
hadi bugün deneyin musait senız ....kaydirigubbakcemile5
aeben yaa hiç bu kadar geç haber verilirmi bak oldumu şimdi yine kaçırttırdın yasakkelime imza: kızıyla çay sohbetine dalan platesi ala yakalayamayan hazızası yetersiz kallis:roflol:

hım kalişim bak geliyomuşum hatta 3 ugrayışım emme kimsecikler yok bu gün .....mucuks.
anam bend annamadım dün bi yazı yazdık herkes nasıl olsa yazmaya takip etmeye gerenk yok diye ortadan kayboldu :roflol::roflol: yokk yokk benim takımım dinleniyor cumaya eberji depoluyor :eek: yada spor yapıyor bilemedim ama acaipp bir hazırlık var seziyorum :1ninca:

ıyıyım buse yenı eve geldımde bı bakıym dedım .ısım erken bıttı.sen napıyosun okuldasın sanırım . kar durdumu

cedric seni gördüm napıyon kuzum.

günaydinnn. güzellerim bir selam verip cikacagim gec kaldim..
kalkip yürüdüm zaten gec kalkmistim. aksama görüsürüz. öpüyorum hepinizi

busem seninde yok mu toplantın vekilmi atadın senin yerine girmesi için mehalimi kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kolay gelsin ablam yürüyüşünüde yapmış maşallah...bende galiba sürpris yapacağım bu hafta size:eek: ama son dakikaya kadar tartılmayacağım:1no2:

kalişim sen bi yazı istemiştin ben ta ogün yazdım ama benım parmaklarım kalemle daha çabuk yazıyo geliba 2 sayfa oldu . kılayyeyle yazmaya üşeniyom bide sizden hiç yazan olmayınca çekindim yav ..:1ninca:.

pilates yerine çay sohbeti ha...naniknanik..hımmm seni alıştıracan hergün o saatte yazacam kaliş pilatese diye ....yerimseniben:sm_cool:
zenanım bişi degil canım faydam olduysa ne mutlu bana ...Şeniz

aebenim sen postayla yolla bana ben klavyesini tamamlayayım... istersen ekle şeker istersen yarın en son işlerimi halledip bende geçireceğim ve ekleyeceğim saat veremem dışarı filan çıkmalıyım ama yarın geceye dek eklenmiş olacak seç istediğini :))

aebenim sen postayla yolla bana ben klavyesini tamamlayayım... istersen ekle şeker istersen yarın en son işlerimi halledip bende geçireceğim ve ekleyeceğim saat veremem dışarı filan çıkmalıyım ama yarın geceye dek eklenmiş olacak seç istediğini :))
Ya zarım bende canım yanlız tek korktugum benimki basit olabilir uzun olmasın diye fazla detaya inmadim . bide çokk kilom yoktu ...:eek:o yüzden ben arada kaynayım sen yazda bende yazarım ...:1rolleyes:

herkese selam. geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. dün gün boyu istirahat ettim ve geçmiş olsuna gelen misafirlerim vardı. akşamda üst kat komşumda birkaç arkadaş toplandık.
benim bu rahatsızlıkstrestendir diye sağolsunlar beni rahatlatmaya çalışıyorlar.
bu arada bir mutluluğumu paylaşmak istiyorum sizlerle:
bizim 1,5 yıl önce banka kredisiyle aldığımız bir arabamız var. daha 1,5 yıl daha ödemesi vardı. bende hep eşim askare gidince bu ödemeleri nasıl yetiştircem diye düşünüyordum(sağ olsun eşimin tarafı hiçbir zaman bize destek olmadılar olmazlarda zaten)
eşimle biraz biriktirmiştik yakın bir arkadaşımdanda biraz borç alarak banka borcunu kapattık. arkadaşımızınkini de nisanda vericez(sağolsun daha öncede bize destekte bulunmuştu ve hiç sıkıştırmamıştı,allah razı olsun ondan)
şimdi biraz geçmişe bakayım, bugün yine nöbete gidicem yarında erzuruma endeskopi için gidicez, inşallah bir şeyim çıkmaz.

busem seninde yok mu toplantın vekilmi atadın senin yerine girmesi için mehalimi kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kolay gelsin ablam yürüyüşünüde yapmış maşallah...bende galiba sürpris yapacağım bu hafta size:eek: ama son dakikaya kadar tartılmayacağım:1no2:

bari birileri laf sokmuş ta görmemişim.abao hemencik cevap yapıştırmam gerek ama aklıma bişi gelmiyo.hakkın saklı kallistem.elbet gelir muhterem laflarım.ama günümde değilm bebişimdelikafadulden

ıyıyım buse yenı eve geldımde bı bakıym dedım .ısım erken bıttı.sen napıyosun okuldasın sanırım . kar durdumu
durdu kar canım .ama buzlanma var.biraz güneş çıktı ama bakalım.servisteydim mehaliminde olduğu arabaya çıktım artık.meğer ağırlık olsun da kar da kış ta araba savrulmasın diyeymiş:1shok:

Ya zarım bende canım yanlız tek korktugum benimki basit olabilir uzun olmasın diye fazla detaya inmadim . bide çokk kilom yoktu ...:eek:o yüzden ben arada kaynayım sen yazda bende yazarım ...:1rolleyes:
nereye kaynıyon gı.benim heç bişiden haberim yok.naniknanik

selam güzeller toplantıdan çıktık kimse konuşmayınca kısa sürüyorda:))

aebenim okullar hep yoğun ya sen nasılsın nasıl gidiyor vallaha ben bu hafta süper yiyorum hala zayıflarsam mucize demektir yada gerçekten ama gerçekten yiyerek zayıflama çok doğru bişi bunu görecez bugün sabah tartıldım 200 gr daha gitmişti ama bakalım cuma önemli. dün akşam yemekte yemeklerimi güzel yedim 1 kaşık pilav 3-4 kaşık et 2 sarma tatlısı 3 kaşık ali nazik yani herşeyden yedim ondan önceki günde .kendimi gerçekten iyi hissediyourm kilo vermeyle ilgili hiçbir stresim kalmadı sanki ne yaparsam yapayım zayıflaycağımı hissediyorum umarım ben bu işin sırrını çözmüşümdür.Bu arada bahsettiğim kitabıda okumaktayım bayada ilerledim sizlerle paylaşmayı okuduklarımı anlatmayı okadar çok istiyorumki ancak hayatta adamın anlattığı gibi anlatmam onun uslubunu yaklayamam lanet olsun anlatamıyorum ya yalvarım okuyun şu kitabı başlangıçta karışık gelecek sıkılacaksınız ancak inanın ilerledikçe vay be diyeceksiniz.

kallisim lcww bende çok giyerim çokta memnunum kız bedenleri güzel olur bana 42 giyerken hep 40 ları olur bana.kallisim yazımıda hazırlıyorum çok güzel olacak kafamda taslağı hazırladım iş yazıya dökmeye kaldı.

ya canlarım platesten bahsetmişiniz ya neden ben düzenli spor yapamıyorum istiyorum ancak iş popomu kaldırmaya gelince cıkk varmı öneriniz ne olur spor yapıp daha sağlıklı olmak istiyorum yaa

hoşgeldin mehalim...
şaşkınım ve busem uçuyorlar şeker :)) arada konup bakıp gidiyorlar daha yeniler aplası:CüvCüv:

kızıma kapıyı açıp geliyim.. şimdi gelir...

ya mehalim ben o kitabı sen okuyorsun diye almayacağım yazabileceğin kadarını yazarsın işte anlarız biz.. ben osman müftüoğlunun sil baştanını alıp okuyacağım ve onuda paylaşıcam sizle..

X