Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalim dun annemden kotu bir haber aldim diyince bende korkmustum canim teyzen icin zor bir durum gercekten malesef her ailede oluyo boyle seyler
allah hepimizin evladina hayirli kisilerle karsilastirsin insallah kallisnde soyledigi gibi belki sonradan guzel olur herssey

mehalim tebrike edrim seni
bisküvviyi yememişsin
evet ya dikkat edince yemiyoruz değil mi
bende bu aralar epey kendimi koruyourum bakalım sonuç ne olacak

kallisim önemli değil canım
ama bana ne yazacaktın merak ettim
kedi işimi
tamam unuttum kediyi katledeceğini canım
birde çeşitl telkinler var
üşüyorum çok üşüyorum yaağlarım eriyo beni ısıtıyo vs gibi bunları tekrarlıyorusunz belli sayılarda
bunuda araştırmanızı tavsiye ederim işe yarar ım bilmem ama
bence inanmak gerekiyo
ben inanmadığımdan denemedim bile

ay ne kadar güzel bir olay ya
bir bebeğin dünyaya geldiğini görmek
ne kutsal bişe
canım ya çok şansısın
ama orucuda Allah kolaylık vresin
devlet hastanesi mi özel mi
özel olunca hemşireler pek i ioluyo devlette soru bile sorulmuyo
sence neden
çalışma şartlarının ağır olmasını yoksa ....
herkez için aynı şey geçerli değil ama genelde bu durum böyle haksızmıyım

bugun nedense canım pek bir sıkkın ya
diyte yüündan galiba kilo veremiyorum
basitledi gib bu 62 de
birde almasam bari
bu sabah tartıda rakam artmış ya çıldırcçam
biraz ara mı versem ne diyorum bazen
bakalım
pek bi duygusalım ya

benim yaramazdan bahsedeyim size
dayı kızını getirdim ya 10 yaşında onu kıskanıyo oyuncaklarını oynutmıyo yanıma yaklaştırmıyo danha 1 yaşında bile değilken böyleyse ben buna nasıl kardeş düşüneyim ya
tamam 3 yaşında olunca diyorum inşallaha am bu daha zor bir durum alcak gibi asıl buna takıldım
birde haftaya ablasınad getircem oda 16 yaşnıda ikisi bakacaklar annem evinde kalacak 3 gün
bunla nasıl idare edecek bilmiyorum yaa
ne zor bir durum bu yaaa
nedense bir türlü kafamı toplayamıyorum
dikkat eksikliğim varmış gibi
ve canım sürekli sütlü bişeler istiyo

günaydın kızlar dünü kaçamaksız atlattım tabi bugün de öyle devam etti şimdiye kadar
dün eve giderken 20 dk yürüdüm bu sabah da yarım saate yakın yürüdüm koca bilgisayar çantasıyla hem de
şimdilik herşey yolunda dün akşam sözde spor yapacaktım ama halamlar amcamlar geldiler sonra da eşya yerleştirdik mecburen dün konyadan biraz daha eşya geldi haftasonu yola çıkan eşyalar daha dün eve girdi malesef
heryer çamaşır dolu dolap olmayınca ama bugün biraz daha yerleşir sanırım

gökcenim ev almak kolay bir karar değil hatta kiralamak ble kolay değil
kimlerle karşılaşacağını bilemiyorsun malesef
duam Allah hakkında nasıl hayırlıysa öyle nasip etsin canım

mehalim zor durum hakikaten ama olan olmuş artık insanlar kendi seçimlerinin sonucuna katlanmak zorundalar mecburen yapacak bişey yok
annesi üzülür tabiki ama sakin olmalı Allah iyi etsin diye dua etmeli bol bol

selam zenancım
ben yukarda anlattığım gibiyim ya
sen iyimisni diyet nasıl gidiyo
cumaya napcaz bakalım

emelim zaten yuruyosun calisiyosun evle ugrasiyosun canim biraz daha esya geldi diyosun epey yoruluyosun sporuda hersey tam oturunca vaktin olunca yaparsin canim
kadisim benim ilk iki kizlarin arasi 14 ay kiskanclik gormedim onlarda kucukken ama kucuk kizla oglanin arasi 3 yas anam nasil kiskanildi ilk baslarda artik herseyden cift yada kucuge ne alinsa buyugede bisiy alip ayni anda verdik bu senin buda efenin diye diye davranislarimizida cok dikkat etmemiz gerekiyodu tabi once buyugu sevdigimizi bellettik hep sonra kucugu severdik hicbisiy gozunden kacmazdi simdi kucuk efe 2 selinde 5 yasinda cok guzel oynasiyolar bu seferde iki buyukler gecinemiyolarcanim boyle iste ya insan napicagina sasiyo gercekten

Herkese Günaydın;

Kan sonuçlarımı bugün aldım hepsi normal değerlerde ama eksik 2 testim var. Koskoca Devlet hastanesine gittim yapılmıyor dediler sağlık ocağına gittim orda da yok. Sanırım bana Özel labaratuar yolu görünüyor. 1 aydır bu testlerin peşinde koşuyorum yaa yoruldum artık. Birde inanılmaz bi iştah başladı bende abur cubur yemiyorum ama onun dışında ne bulursam yiyorum :1no2:

pericim yeşillik yemeni tavsiye ederim bolca yıkayıp masaya hazırla girip çıkıp onları ye canım ekmek de meyve de fazlası zara ama çiğ sebze ve yeşillik sınırsız serbest canım

yorgunluk lafmı zenanım ya ama kafam rahat ya uyuyorum geçiyor yorgunluğum inan
bu kadar rahat olacağımı bilsem 1 sene önce boşardım adamı çok şükür halime rahatım gerisi teferruat zaten hallolup gidiyor bir şekilde

günaydın kıslar işlerim vardı geç geldim geldiğimden beride geçmişi okumakla geçti.
zenancım iyiyim cnm sen nasılsın kadisim artık bizimlesin ne güzel ama topla kendini herşey beyinde bitiyo düşünme olumsuz.bizde 3 kızız ne kavgalar ederdik ama şimdi arıyoz birbirimizi. mehalim umarım düzelir herşey.. gökcecimm hayırlıysa alırsınız evi cnm.şimdi yatırımın tam zamanı şaşkınn sen nasılsın kalisimm köpüşünün de gönlünü yapmışsınn ohh..falla aklımda kalanlar bunlarr herkesi öpüyorum unuttuklarım varsa affola

emelcimmmmm canımm seni unuttumm ne güzel herşey rayına oturuyo kafan dinç. hzurlusun bundan sonra kendin ve oğlun için yaşa canım.. annen ne kadar kalıcak yanında eşyalarında gelmiş oh ne güzell güle güle otur cnm

bugün baya yürüdüm oh be negüzelmiş yürümekk dün yediklerimi yazimsize.
1 dlm kepekli ekmek peynir çay ara 1 portakal öğlen tarhana çorba 1 kase ve 4 kaşık plav. akşam
4 kaşık kuru fasulye 1 adet yumurta 2 kaşık yoğurt 1 dlim ekmek.

Emelcim öncelikle yeni hayatında sana mutluluklar diliyorum. Canım benim bünye çok ters ben çiğ meyve sebze yiyemiyorum yediğim zaman midem şişmeye başlıyo ve ekşime yapıyo bu sefer o ağrıyı geçirmek için ekmek yemeye başlıyorum. Daha önce kolit teşhisi konmuştu. Yağlı yasak,acı yasak,baharatlı yasak,çiğ meyve sebze yasak,turşu yasak,tuzlu yasak, patates yasak, havuç yasak,pirinç yasak,beyaz ekmek yasak,makarna yasak. Şimdi sen söyle ben ne yiyeyim? senağlama Bu arada yoğurt bile yiyemiyorum o da şişiriyo beni :1no2:

pericim ne yicen senn acaba doktora sorsaydınn hala hala herşey yasak mide olayı çok kötü yemedende yaşanmıyor allah kolaylık versin cnm

haklisin emelim huzur olduktan sonra yorgunlukta neymis demi
saskinim insallah o iki testlerde normal cikar canim hayirlisi
gulum iyiyim canim arkadaslarimdan guzel haberler aldikca bende mutlu oluyorum
birazdan cocuklar gelir gidip sofrayi hazirlayim ben sonrada yurumeye cikacam ogleden sonra gorusuruz canlarim su an isyerinde calisan arkadaslarima allah kolaylik versin evde olanlarada sabir ve hareket versin opuyom hepinizi guzeller

pericim ne yicen senn acaba doktora sorsaydınn hala hala herşey yasak mide olayı çok kötü yemedende yaşanmıyor allah kolaylık versin cnm

Canım çok haklısın baktım dr yasak listesi yapıyo artık dayanamadım dr bey zahmet etmeyin boşa siz yiceklerimi yazın dedim. delikafadulden

ee şaşkınım sen ne uyguluyosun şimdi diyet için.. yazmışsındır belki ama görmedimm hergün yasmıyon ne yediğini galiba

Canım bu hafta benim için alışma haftası bi diyet yapmıyorum sadece abur cuburu kestim. Şu dr bi gidim tam bi liste yapıcam bakalım bu şikayetlerim için ne diyecek. Ondan sonra gün gün size ne yiyip ne içitiğimi yazıcam. Ayrıca yürüyüşede başlıcam

kisme kalmamıisss yinee bende çlışıyom emelcim burda gibi hava çok güsel ne güsel yürüdüm bugün azda olsaa rahatım günler uzasa akşamları kimse tutamaz benide yürürüm azdaha uzaması lazım günlerin

Gül canım sen iştesin dimi? kolay gelsin sana. Gerçekten hava çok güzel tam yürüyüş havası ama ben kendimi eve kapadım :1no2: Hiç bişey yapmak gelmiyo içimden fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…