Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

saskinim sende apayri bir tipmisin kizim ya hep yap yada bos verme sen ayri bir sekilmisin bacim sasirdim he

-tatlicadiarzu- dedim cinsim diye gecenin 12 sinde aspiratörü söküp temizlemiş adamım. ertesi günde işe gittim... Her hafta cam silerim ama dediğim gibi bunlar dönem dönem oluyor. Bazende 1 ay silmem :jeyyar: sanırım buda troidlerimle ilgili çok dengesizleşiyorum delikafadulden deliyim ben deliyimmm

canlarım merhabalar... bir kaç saat öncde buradaydım tam yazıyorum msajımı kapatmak zorunda kaldım şimdide hemen gidiyorum özürler dilerim... eşim bugün erken çıkacağım demişti, işlerimi hallettim sporumu yaptım tam buraya geldim o anda geldi hemde nasıl geldi... köpeğin bahçeye çıktığında sürekli çamur olmasından şikayet edip duruyordum hem ona eziyet oluyordu hemde bana adamcağızda bahçeye bir kamyon çakıl almış amaninn bende spor olsun diye bahçeye taşımaya yardım ettim ama mahvoldum 2 ton çakılı hallettik beraber... şimdi o kızların ilaçlarını almaya gitti eczaneye bu arada üyük kızımhastalanmıştı ya ufaktan sonra bu günde ortanca hastalandı ama çok ağır geçiriyorlar sabah doktora gittiler ilaçlar yokmuş eşim alıp gelecek... bende bir kahve içimliği kaçtım neden yazmadığımı haber vereyim diye haydi öptüm hepinizi şu an zenanım burada....

okudum tamam bitti. ben geldim aloo. emelimi görüyorum zenanimi görüyorum . neler yapiyorunuz canlarim himm???
emelcigim evine yerletin maallah .yoruluyorun ama huzurluun baini yastiga koyunca uyuyorsun ne güzel canim. senden iyi haberler almak mutlu ediyor bizi.
gökcenk ev alma niyetiniz varsa babanda destekliyorsa hic düsünme tatlim. ev almaktan daha güzel birsey olabilirmi?. insanin kendi evinde oturmasi ev sahibi olmasi. eve ne yaparsan kendine yapiyorsun ne yaptigin masrafa üzülürsün nede emegine. hic düsünme canim borclanmayinca hicbirsey sahibi olunmuyor. birazda cesaret gerekli.. ben borcsuz hicbirsey almadim yani bizim gibi aylikci insanlöarin bir ev parasi biriktirmesi kac yil sürer düsünsene. hem su durumda zaten ev kirasi veriyorsun .ev kirasi öder gibi borcunu öder bir kac yil sonrada ev sahibi olursun canim. ama yinede hayirliysa nasip olsun insallah eger hayirli degilse hakkinda bir sey sebep olsun olmasin

iyi akşamlar ben de eve gitmeden bir bakayım dedim size
bugün aç gezdim öğle yemeğinden sonra iyiydim aslında ama avukat bey adana dürüm söyletti kendine saat 4te aç geldi adliyeden o saatten beri aç kıvranıyorum dayanamadım yoğurt ve yulaf ezmesi yedim az önce eve gidene kadar tutsun beni yoksa evde ne varsa yiycek gibiyim

şaşkınım ben de haşimato tiroidiyim malesef ruhsal dengesizliğe sebep oluyor bu hastalık Allah beterinden korusun kendine hakim olmaya çalış temizlik konusunda gerekirse psikiyatriste git ben de yemek yeme olarak ortaya çıkan tepki sende temizlik olarak çıkıyor demekki
yiyemediklerin tam diyetlik ama bir çaresi vardır mutlaka yiyebilidklerinden az ye sık ye ve mutlaka spor yap başka alternatifin yok
benim kardeşimin de karnı şişiyor malesef görmeden inanılacak gibi değil hakikaten hamile gibi resmen büyüyor akşama kadar sonra sabaha geçiyor
dr tam bir teşhis koyamadı o da tiroidit hastası iki defa midesinde helgo bakteri tespit edildi tedavisini olduğu halde düzelmedi
ama bugün senin mesajı okuyunca konuştuk bu konuyu çeşme suyu içmeyi bıraktıktan sonra daha az şişiyormuş hazır damacana su kullanmaya başlamışlar hem oğlu daha az enfeksiyon oluyormuş hem de kendi daha az sıkıntı çekiyormuş

ama şükret bak ben 141 kiloya çıktım tiroidit yüzünden tabi pisboğaz bir çöp kutusu olmamın da büyük etkileri olmadı değil ama olsun atla deve yemedim herhalde dimi
düzenli test yaptır hersabah kalkar kalkmaz ilacnı çok az suyla al ve yarım saat hiçbirşey yeme hergün ilacını aynı saatte almaya özen göster mutlaka faydası olacaktır canım

kallisim kolay gelsin canım ne yağ yakmışsındır kim bilir kasların güçlenmiştir ağırlık taşımaktan ama hergün çamur deryası olmaktan iyidir dimi
güle güle kullanın yeni bahçenizi
hoşçakalın kızlar ben kalkıp toparlanayım artık efecim uyuyormuş ondan geç kaldım ben de gideyim evime artık

reyhan ablam iyi akşamlar
zenancım sana da canım
yrogun savaşçı yola çıkmak üzere

nihayet gelebildim kızlar. nöbet sonrasında arkadaşlarımı misafir ettim,gece bende kaldılar.
biraz önce evlerine döndüler bende hemen kendimi buraya attım. şimdi geçmişe biraz bakıcam

şu 40 mesjı bir anda okuma işi ne iyi oldu yaaaa
çok rahat geçiyo zaman
onu nasıl yapıyoruz?
çok gelmiş olsun kallistecim

şaşkıncım sanda çok geçmiş olsun. herdoktora güvenmemek gerekiyor ya paraya tamah edip dururlar yada hiç birşeyi doğru düzgün bilmezler. arada iyileride var ama onları bulmakta biraz şans işi gibi birşey bu ülkede

bu iş yoğunluğumun arasında eşimlede aramız biraz limoni. yani iyiden iyiceye canım sıkılıyor.
pek uğrayamama sebeplerimden biride bu. yarında çalışıyorum. allahım böyle çalışırken ne kafa kalıyor ne vücut ne uyku. iyice bıkmış durumdayım. ne diyeyim allah yardımcımız olsun.

hosgeldin matem..
canimsin sikintili görünüyorsun.. rabbim kolaylik versin. isin kolay degil

iyi akşamlar hepinize
geçmişi okumadan yazayım önce dedim.
hepiniz iyisinizdir inşallah.
ben bugün hep dr.lardaydım.oğlum haftaya cuma sünnet ve hidrosel ameliyatı olacak.kasığında bir açıklık var doğuştan bilenleriniz bilir belki.
sıkıntıları artmıştı iyice.inşallah iyi olur.şimdiden düşünmeye başladım neyse yine de Allah dermansız dert vermesin diyorum.

çok sağol kallistecim. biliyorumçok katılamadığım için beni benimsiyemiyorsunuz ama ben elimden geldiğince takip etmeye katılmaya çalışıyorum. yine bu aralar depresifim bide durduk yere sinirleniyorum. herşey batıyo bana. allahtan bunu hastalarıma yansıtmıyorum onlarda beni seviyorlar. nöbette onlarla şakalaşıp gülmeyide seviyorum.
birde burada kürtçe çok konuşulduğundan onlar bana kürtçe öğretmeye çalışıyor ben de onlara türkçe öğretmeye çalışıyorum. ama mahremiyet bölgesi olduğundan evde oturmaktan başka yyapıcak hiçbirşey yok,böylede zaman geçmiyor.3,5 yıldır burdayım en az 6,5 yıl daha burda kalmam gerekiyor.hep ya sabır diyorum. YA SABIR

kallistecim mesaj sayılarımız niye azalıyo.silinen mesajlardan dolayı mı.her baktığımda azalmış gibi geliy.gözümden kaçmadı yaniiii:))

reyhan ablacım sende hoşgeldin. ben bu ara biraz böyleyim. sen nasılsın?

umutum sende hosgeldin. canim ogluna gecmis olsun simdiden. insallah kisa zamanda kolaycacik atlatir aslan parcasi. allah sanada sabir versin canim . en büyük sikintiyi anneler ceker hep

umutcum hoş geldin. geçmiş olsun bu arada. bide sünnet olup delikanlı olcak gördünmü

iyiyim matemim ne olsun . is güc canim bu hafta sabahciyim alisik degilim üzüyor beni sabah erken kalkma. bütün gün uykulu oluyorum. birde örgüye merak sardim bu ara.
tatlim islerin cok yogun. esinde fazla anlayis göstermiyorsa olur böyle sikintilar. gecicidir umarim.
bu arada diyet yapmaya calisiyorsun buda stress yapiyor ister istemez bu yogun is temponda.
hergün bebeklerin dünyaya geldigi bir ortamda kutsal bir görev yapiyorsun. bu konuda seninde isteklerin var bebek yani. bun lar hep sikinti olur canim. ama dimdik durmak yine senin elinde. güclü ol rabbine sigin. akil vermek haddim degil. ama insanin en iyi dostu kendidir. kendine iyi davran güclü ol

matemcim ve reyhan ablacım sağolun.
inşallah kolayca atlatırız da delikanlı olur benim sarı oğluşum.:))

atlatir insallah. allaha emanet oglusun umutum.
sen neler yapiyorsun? diyet nasil gidiyor

ablacım diyetim iyi gitmiyor.malesef yine dağıttım.
üzerimde yoğun sıkıntı ve stres var.kafam rahat değil.sinirlerim hep gergin.
diyetten kaçmak için bahane çok.
kilo almadım ama veremiyorum da(
sanki bir depresyon eşiğinde gibiyim ama emin de değilim.
ufak tefek içe atılan dertler işte böyle çığ gibi büyüyor.
en güzeli zamanında halletmek küçük sorunları.
yoksa böyle altında eziliyor insan.
gücüm yok bu aralar.
aslında ne kadar çok zayıfladın diye çok iltifat alıyorum ama pek motive edemiyor beni:))
pazar günü apartman günüm vardı.komşumun kızı var ben de 3-4 yaş küçük.geçen yaz evlendi.6 aydır görmüyorduk birbirimizi.bu 6 ayda o kız 14 kilo almış ben 16 kilo vermişim.
ikimizde şaşırdık birbirimizi görünce.
kaç defa sordu nasıl kilo verdiğimi.çok acayip zayıflamışsın dedi durdu.
kıza kilosunu sordum 76 dedi.o bana sormadı neyseki 79 desem amma şaşıracaktı.
ama vücut yapılarımızın farklı olması kilolarımızı da farklı gösteriyor.o ince kemikli ben iri kemikliyim.onun basenlerde acayip toplanmış kilolar benim her tarafım kalın:))
işte insandan insana değişiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…