- 23 Mayıs 2008
- 248
- 2
saskinim sende apayri bir tipmisin kizim ya hep yap yada bos verme sen ayri bir sekilmisin bacim sasirdim he
onu nasıl yapıyoruz?şu 40 mesjı bir anda okuma işi ne iyi oldu yaaaa
çok rahat geçiyo zaman
çok gelmiş olsun kallistecimşimdi o kızların ilaçlarını almaya gitti eczaneye bu arada üyük kızımhastalanmıştı ya ufaktan sonra bu günde ortanca hastalandı ama çok ağır geçiriyorlar sabah doktora gittiler ilaçlar yokmuş eşim alıp gelecek... bende bir kahve içimliği kaçtım neden yazmadığımı haber vereyim diye haydi öptüm hepinizi şu an zenanım burada....
şaşkıncım sanda çok geçmiş olsun. herdoktora güvenmemek gerekiyor ya paraya tamah edip dururlar yada hiç birşeyi doğru düzgün bilmezler. arada iyileride var ama onları bulmakta biraz şans işi gibi birşey bu ülkedeSonradan başka sebeple gittiğim dr da öğrendim trioid hastası olduğumu senağlama Tv ye çıktıklarında başta troid hormonları kontrol edilmeli diye bağırıyo ama benden hiçbir test istemedi. Ne zaman tv de görsem içimden demedik laf bırakmıyorum...En çok üzüldüğüm nokta ise troid için gittiğim dr eğer 2 yıl önce gelmiş olsaydın ne bu kiloda ne de bu boyda olmazdın demesiydi... senağlama şimdi ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım...
Kusura bakmayın kızlar bian içimden geldi sizlerle paylaşmak istedim. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
çok sağol kallistecim. biliyorumçok katılamadığım için beni benimsiyemiyorsunuz ama ben elimden geldiğince takip etmeye katılmaya çalışıyorum. yine bu aralar depresifim bide durduk yere sinirleniyorum. herşey batıyo bana. allahtan bunu hastalarıma yansıtmıyorum onlarda beni seviyorlar. nöbette onlarla şakalaşıp gülmeyide seviyorum.canım ya allah yardımcın olsun zor bir işin var.. ben ikinci doğumumda hemşirelerin haline acıdığım için uyandırmaya kıyamamıştım nerdeyse hastahanade kendi başıma doğuracaktım :roflol: ama sonra dayanamayıp usulca gidip ben galiba doğuracağım bir bakarmısınız diye çocuk gibi sormuştum sonra acınan ben oldum tabe sırnaşık şey çok şevkat göstermişlerdi bu tavrımdan dolayı.... ne kadar müthiş bir işin var aslında ard arda o bebşleri görmek dünyaya ilk anlarına şahit olmak ayy canım yaa allah sizede nasip etsin en hayırlısındana.s.