kadisim benim ilk iki kizlarin arasi 14 ay kiskanclik gormedim onlarda kucukken ama kucuk kizla oglanin arasi 3 yas anam nasil kiskanildi ilk baslarda artik herseyden cift yada kucuge ne alinsa buyugede bisiy alip ayni anda verdik bu senin buda efenin diye diye davranislarimizida cok dikkat etmemiz gerekiyodu tabi once buyugu sevdigimizi bellettik hep sonra kucugu severdik hicbisiy gozunden kacmazdi simdi kucuk efe 2 selinde 5 yasinda cok guzel oynasiyolar bu seferde iki buyukler gecinemiyolarcanim boyle iste ya insan napicagina sasiyo gercekten
canım çok araştırdım ya sanırım çoçuğun kişiliği ile alakalı ya
kimi küçükkende kıskanmıyo benim kızkardeşimle aramdada 17 ay var o beni çok kıskanırdı ama başkalarınıda kıskanırdı bende hiç kıskanmazdım onu
yani bilemiuyorum
ama ailelere çok görev düşüyo bunu araştırıp doğru kararı vermek lazım
ama bedensel olarak 2 yılırn geçmes ilazım
Herkese Günaydın;
Kan sonuçlarımı bugün aldım hepsi normal değerlerde ama eksik 2 testim var. Koskoca Devlet hastanesine gittim yapılmıyor dediler sağlık ocağına gittim orda da yok. Sanırım bana Özel labaratuar yolu görünüyor. 1 aydır bu testlerin peşinde koşuyorum yaa yoruldum artık. Birde inanılmaz bi iştah başladı bende abur cubur yemiyorum ama onun dışında ne bulursam yiyorum :1no2:
ay canım ya testelrinde normal çıkar sende rahatlarsın inşallah
abur cubur yememmen çokkk güzell canım
bugün baya yürüdüm oh be negüzelmiş yürümekk dün yediklerimi yazimsize.
1 dlm kepekli ekmek peynir çay ara 1 portakal öğlen tarhana çorba 1 kase ve 4 kaşık plav. akşam
4 kaşık kuru fasulye 1 adet yumurta 2 kaşık yoğurt 1 dlim ekmek.
gülcüm yedklerine hayran olduğumu bilmeni isterim asıl bağlı kalıyosun ya
kacamağın yok 4 er kaşık herşeyden
tebrikler canımmm
Emelcim öncelikle yeni hayatında sana mutluluklar diliyorum. Canım benim bünye çok ters ben çiğ meyve sebze yiyemiyorum yediğim zaman midem şişmeye başlıyo ve ekşime yapıyo bu sefer o ağrıyı geçirmek için ekmek yemeye başlıyorum. Daha önce kolit teşhisi konmuştu. Yağlı yasak,acı yasak,baharatlı yasak,çiğ meyve sebze yasak,turşu yasak,tuzlu yasak, patates yasak, havuç yasak,pirinç yasak,beyaz ekmek yasak,makarna yasak. Şimdi sen söyle ben ne yiyeyim? senağlama Bu arada yoğurt bile yiyemiyorum o da şişiriyo beni :1no2:
ayyy yerinde olsam napardım bilmiyorum ya
herşey yasak
ama dikkat ettim yasaklı olanlardan çoğu glisemik endeksi yüksek olanlar
yani kilo aldıran şeyler
sağlıklı beslenmen önerilmiş sana anladığım kadarıyla
kadıs canım son gunlerdekı durumumu o kadar ıyı ozetledınkı.bıde kendımden beklentılerımı yukselttım sanırım.
.ama dedımya esım ozel sektorde calısıyo.ama babam kesınlıkle her durumda destek olacagını soyluyo.yınede cok zorlancagımız keskın ısde bılmıyorum valla uff artık hayırlısı
canım düzene gireceğine ianıyorum
önemli olan hızllı vermek kısmak değil bunu tekrarlıyorum
canım babanın destek olması çok güzel
evin ekstra bir masraf çıkarmams da güzel de mi
hadi bakalım
evinde mutluluklar dileyyeim şimdide
ama bulmakta sorun de mi
[