gökçenim çok fazla karbonhidrat almıyormusun bana öyle geldi... yani dengeli yapmıyorsun sanki sonra bozulmasın metabolizma üzülürsün... pizza söyleyeceğine başka alternatfiler de bulabilirdin gibi...düşünüyorumsımdı dun yedıklerımı yazayım hemen.sabah ıspanaklı kasarlı el acması gozleme yedım.dısardaydık kahvaltıda.bıde 1 dılım normal ekmegı mangalda kızarttım bı lokması ıle kaymak bal kalanıyla yumurta yedımsonra hıc bısey yemeden aksam sade kofte ve lıght ayran yatmadanda 1 portakal yedım.bugunse sabak ıkı dılım lıght ekmekle kasarlı ama yagsız tost yedım bıde temızlık oldugu ıcın yemek yapamadım pızza soyledım ıkı dılım yedım bı tabede lıght kola.aksamada brokolı haslıycam buharda ve yogurtla yıycem.spor yapabılırmıyım bılmıyorum ama.
Tıss julim hoşgeldin ŞenizŞeniz çayım olmas benim amakallisim günaydın
sabah cayını içmeye geldim yerimseniben
selülit için fındık yağı diye yazmıssın o nasıl kullanılıyo
evde 2 lt var
yemeklere die almıstım ama eşim yağı değiştirdiğimi anladı bende kullanmıyom
durup duruyo
eğerküü selülütee yarıyorsa durmasın dimi köşesinde :jeyyar:
gökçenim hoşgeldin senin dün ki temizlikten sonra spora halin kalsaydı şaşardım zaten :1shok: ....gunaydın kızlar.aman bugun kalkdım ama ne zorlıkla heryerım agrıyor.ıslerde tam bıtmedı.maalesef.dun yuruyusde yapamadım ama bugun yapıcam ıns.gecmısı bı okıym gelıyorum
Tıss julim hoşgeldin ŞenizŞeniz çayım olmas benim amavereyim yanındada her sabah taze gasetem vardır....
Canımcım o yağı biliyorum ama bu hani aktarlarda satılan yağlar var ya onlardan daha bir yoğun oluyorlar hani ama zaten tek başına fındık yağı işe yaramaz sanıyorum ki özellikle yosun yağının içine katın diyorlardı... sendeki yağı bi denesenebir hafta filan sonra haber ver bize belkim yarar tıssdelikafadulden bizde alarıs...
Haber verermisin yoksa ajanlık mı yapalım:1ninca:kaydirigubbakcemile2 ben bu fındık yağını bi sürüp sürüştüreyim laelaelaelaelae
ziyan olmasın bari delikafadulden
bi bakmısım bütün selülütlerim gitmiş :1shok: :Saruboceq:
Haber verermisin yoksa ajanlık mı yapalım:1ninca:
Timam julim başla bakalım yararmı yarar delikafadulden dene yanılla neler bulunmuş... birde çok ama çok iyi gelip hem inceltip hem selilütleri yok ediyomuş:dance:
canım inşallah kötü bişe yoktur merak ettim vede üzüldüm canımselam arkadaşlar misafirlerim az evel gitti ben kaçırmadım artık kaçırmamda annemden az evel çok can sıkıcı bir haber aldım yarın teyzeme gidecez nasıl konuşacam nasıl anlatacam ona öğrendiklerimi bilemiyorum çok üzgünüm can sıkıntısında bişiciklerde yemem artık hadi yarın görüşürüz kibb
ay ne güsel bir haber çok sevnidim canımiyi akşamlar hanımlar sonunda evimden de size ulaşabiliyorum
ev halkı başımda sıra bekliyor sonra görüşürüz byee
ya kallisim gökcenk galiba metabolizmanın azizliğine uğrayacak dikkat etmelisin bitanemgökçenim çok fazla karbonhidrat almıyormusun bana öyle geldi... yani dengeli yapmıyorsun sanki sonra bozulmasın metabolizma üzülürsün... pizza söyleyeceğine başka alternatfiler de bulabilirdin gibi...düşünüyorum
ay canım geldim okuyodum ayolllgökçenim hoşgeldin senin dün ki temizlikten sonra spora halin kalsaydı şaşardım zaten :1shok: ....
kadisim nerde kaldı benim yahu.. gelmeyeceğim dedi de ben mi kaçırdım acaba...
canım çok verdin birden bu kadar yüklenme metabolizman şaşar bitanemkallıste canım gunaydın.haklısın bu aralar cok karbonhıdrat alıyorum ya.dun temızlıkde yalnız degıldım .mecburen soyledım pızzayı yanı.ama ıyıkı hepsını bıtırmedım.persembede aılem gelıyor onumuzdekı hafta gumlemesem ıyıdır.hergun yedıklerımı yazayım.cezamında cekeyım ok?saskın canım ben anadolu yakasınndayım ama taksımı bılıyorum.ama encok o profıterol ve uludag pastası ıle unlu yerı
zor bir durum ama önceden bilemezsiniz benim bir örneğim var abimevet işte kimsenin yüzüne bakmayacağı biriyle 2. evliliğini yaptı şimdi 18 yaşında dlikanlı oğlu var...nikahlarına sadece ben ve eşim gitmiştik hatta.. önyargı ve milletin konuşması dertlerine takılmam ben ama bir nesil öncesine anlatamazsın işte işin zor...ama allah hayırlısını nasip etsin belki iyi olacaktır...günaydınlar miilet juliyet hg canım sen o fındık yağını saçına sür araya gitmesin en azından.
gökçenim hayırlısı tatlım dediğin gibi hayırsızsa çekip gitsin inşallah... ama iyi düşünün.. eşinin işi garantimi- birikimmi-banka kredisimi- yani sonradan pişman olmayında...banka kredisi şu sıralar asla deniyor amanın allah korusun cidden şu krizde kötü olur.. artısı eksisi oturup iyice tasarlayın canım.. şu sıra piyasa çok iyi ama tabiki parası olana.... haydi bakalım güzel habrlerini bekliyoruz canım...kızlar sıze anlatmasam catlıycam valla.bu aralar bı derdım var gercı bı dert sayılmaz cok sukur ama kafamı mesgul edıyo hemde cok.bız esımle bı ıse gırısdık bı ev almak ıstıyoruz.
canım benim param olsa kesin ev alırdımkızlar sıze anlatmasam catlıycam valla.bu aralar bı derdım var gercı bı dert sayılmaz cok sukur ama kafamı mesgul edıyo hemde cok.bız esımle bı ıse gırısdık bı ev almak ıstıyoruz.kac haftadır haftasonu ev bakıyoruz.bı tane ıcıme sınen var .hemde cok yakın.alt katım.ama bızı bıraz yorucak ya ısın ıcınden cıkamıyorum.pıyasalar bu kadar kotuyken ıyımı olur yoksa bızım ıcın bı maceramı.gece gunduz tek dusundugum bu.babam gelıyo ısde eve bakıcak onu beklıyoruz kesın karar ıcın ama ben yıycem kafayı.nolur bana dua edın hayırlısıysa olsun degılse bır engel cıksın:Saruboceq:
canım sen çok kıstın sporunu çok yaptın 2 hafta üst üste çok güzel ama çok fazla kilo verdin.kadıs ya tam anlamadım sence metabolızmammı cokcekCADIARZU:1no2: hayır olmasın oyle bısey ıstemıyorumsenağlama