Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben çıkıyorum şekerler evde duramıcam anneme gidiyorum hadi hepinizi kocman öptüm kendinize iyi davranın oldumu

canımın içi,üzlme lütfen.her zaman her istediğimiz olsaydı şu an cennette olmalıydık.sen neler atlattın ,biliyoruz bunları.teyzende zmanla kabullenir.evlat bu atılmıyo satılmıyo.ama tabi ki insanın zoruna gidiyo.çünkü ne hayaller kuruluyo çocuk doğar doğmaz.evlilik çok büyük bi adım .hangimiz doğru insan olduğundan emin olabilirizki.umarım her şey yoluna giree.sevgiler..a.s.

kıslarr posta gazetesinde okudum beki biliyosunuzdur ödem tuz ve suyu atıyormuş doktor yazmış
maydanoz,mısır püskülü,defne yaprağı, ve avakado karışımı nu kaynatcakmışsın ama ne kadar içilcek yasmıyo dr. erkan topuz beyfendi yazmış

kadıs canım son gunlerdekı durumumu o kadar ıyı ozetledınkı.bıde kendımden beklentılerımı yukselttım sanırım.ıkı haftanın uzerıne yedıklerımı o kadar azalttımkı ve ne yesem sucluluk duyuyodum.bıde ıtıraf edeyım cogunlukla aksam yemegı yemedım.gecen hafta ortasına kadar.3 gun yedım ama suclulukdanda bı hal oldum.ama tartı benı kendıme getırdı.yemeyınce yanı duzenlı yemeyınce veremıyorum.bıde dedıgınız gıbı karbonhıdrat ıstıyorum.farkettımkı oglen yemekde ekmek yemezsem aksama kendımı asla tutamıyorum.bu yuzden oglen 1 dılım esmer ekmeklerden yemeye devam edıcem.kızlar ev meselesı ıle ılgılı desteklerınız ıcın saolun zenan kallıste mehalım kadıs gul emel.unutmadım ıns kımseyı.sımdı soyle bız yarısını babamla aldıgımla tamamlıycaz.kalan yarısınıda kredı alıcaz.kredıyı hesaplattım soyle soyleyım ev kıramızın ustunde faız odemıyoruz.yanı sımdı evı alıp 3 yıl boyu kredıyı ve faızı odemek yada kırada oturuo ev parasını bırıktırmek malıyetı degısdırmıyo bıze.cıkıs noktam bu yanı.zaten borclanmadıysan para bırıkdırmek zor.bıde kırada oturacagıma kendı evımde otururum.baskasının evıyle ugrasmam.ama dedımya esım ozel sektorde calısıyo.ama babam kesınlıkle her durumda destek olacagını soyluyo.yınede cok zorlancagımız keskın ısde bılmıyorum valla uff artık hayırlısı

gul canım mısır puskulunu falan emel yazmısdı.odem attırmak ıcın.bende aktara gıttım almaya adam hazırladı mısır puskulu rezene kıraz sapı avokada yapragı karısık ama tadı cok kotu bence ıcemıyorum yanı

yorgunluk lafmı zenanım ya ama kafam rahat ya uyuyorum geçiyor yorgunluğum inan
bu kadar rahat olacağımı bilsem 1 sene önce boşardım adamı çok şükür halime rahatım gerisi teferruat zaten hallolup gidiyor bir şekilde
emelim nasıl yorulduğun yazdığın cümlende saklı zaten... taşıdığın çantanın içinde sanki dikiş makinesi varmı gibi gelmiş sana :1hug:

Canım çok haklısın baktım dr yasak listesi yapıyo artık dayanamadım dr bey zahmet etmeyin boşa siz yiceklerimi yazın dedim. delikafadulden
hangi yıldı düşüneyim tam bilemedim ama 18 yaşında filandım o zamanlar ne yesem vücudumda ters tepkiyapıyordu yani atıyorum domates yesem kollarım kabarıyordu patşıcan yesem nefes darlığı başlıyordu peynir yesem vs vs .. hangi besinde ne gibi tepkiler oluyor bunların testini yapmıştı nişantaşındaydı doktor ve 3 ay boyunca 2 günde bir iğne oldum ben o gün bu gündürde ne yesem tepki yok çöp öğütme makinesi gibi amaninn.. şimdide olmalı yani yıllar önce varsa şimdi hayde hayde vardır ama raştırılmalı ...

gul canım mısır puskulunu falan emel yazmısdı.odem attırmak ıcın.bende aktara gıttım almaya adam hazırladı mısır puskulu rezene kıraz sapı avokada yapragı karısık ama tadı cok kotu bence ıcemıyorum yanı
diyete yeni başladığımda buradaki sınırlı konulardan biiydi bu bende bir heves aldım iki kez içtim ama ödem yok ki bende sositososito
gökçenim çok zor kirada olmak ben de yıllarca kirada gezdim bilirim ama kendi evim olsun çöpten olsun diyor bazen insan.... bazen sığamıyorum diyerek isyan etsemde nankörüm biliyorum:mymeka: allah anneme babama rahmet etsin allah razı olsun onların sayesinde yani yoksa ben bir maaş üç çocuk hayatta böyle bir şey olamazdı...

selam arkadaşlar ben geldim ve az sonrada yürüyüşe çıkıcam bu arada teyzemlere olayı anlattı ee tabi çok üzüldüler şuanda ne yapacaklarını bilmez durumdalar ee kızgınlar birazda bizde diyoruz inşallh sonu iyi olur ben biraz çıkıp yürüyeceğim
bu arada kardeşimde geldi yürüyüşten sonra tekrar annemlere geçecem hadi şimdilik hepinize byy

kadisim benim ilk iki kizlarin arasi 14 ay kiskanclik gormedim onlarda kucukken ama kucuk kizla oglanin arasi 3 yas anam nasil kiskanildi ilk baslarda artik herseyden cift yada kucuge ne alinsa buyugede bisiy alip ayni anda verdik bu senin buda efenin diye diye davranislarimizida cok dikkat etmemiz gerekiyodu tabi once buyugu sevdigimizi bellettik hep sonra kucugu severdik hicbisiy gozunden kacmazdi simdi kucuk efe 2 selinde 5 yasinda cok guzel oynasiyolar bu seferde iki buyukler gecinemiyolarcanim boyle iste ya insan napicagina sasiyo gercekten
canım çok araştırdım ya sanırım çoçuğun kişiliği ile alakalı ya
kimi küçükkende kıskanmıyo benim kızkardeşimle aramdada 17 ay var o beni çok kıskanırdı ama başkalarınıda kıskanırdı bende hiç kıskanmazdım onu
yani bilemiuyorum
ama ailelere çok görev düşüyo bunu araştırıp doğru kararı vermek lazım
ama bedensel olarak 2 yılırn geçmes ilazım
Herkese Günaydın;

Kan sonuçlarımı bugün aldım hepsi normal değerlerde ama eksik 2 testim var. Koskoca Devlet hastanesine gittim yapılmıyor dediler sağlık ocağına gittim orda da yok. Sanırım bana Özel labaratuar yolu görünüyor. 1 aydır bu testlerin peşinde koşuyorum yaa yoruldum artık. Birde inanılmaz bi iştah başladı bende abur cubur yemiyorum ama onun dışında ne bulursam yiyorum :1no2:
ay canım ya testelrinde normal çıkar sende rahatlarsın inşallah
abur cubur yememmen çokkk güzell canım

bugün baya yürüdüm oh be negüzelmiş yürümekk dün yediklerimi yazimsize.
1 dlm kepekli ekmek peynir çay ara 1 portakal öğlen tarhana çorba 1 kase ve 4 kaşık plav. akşam
4 kaşık kuru fasulye 1 adet yumurta 2 kaşık yoğurt 1 dlim ekmek.
gülcüm yedklerine hayran olduğumu bilmeni isterim asıl bağlı kalıyosun ya
kacamağın yok 4 er kaşık herşeyden
tebrikler canımmm

Emelcim öncelikle yeni hayatında sana mutluluklar diliyorum. Canım benim bünye çok ters ben çiğ meyve sebze yiyemiyorum yediğim zaman midem şişmeye başlıyo ve ekşime yapıyo bu sefer o ağrıyı geçirmek için ekmek yemeye başlıyorum. Daha önce kolit teşhisi konmuştu. Yağlı yasak,acı yasak,baharatlı yasak,çiğ meyve sebze yasak,turşu yasak,tuzlu yasak, patates yasak, havuç yasak,pirinç yasak,beyaz ekmek yasak,makarna yasak. Şimdi sen söyle ben ne yiyeyim? senağlama Bu arada yoğurt bile yiyemiyorum o da şişiriyo beni :1no2:
ayyy yerinde olsam napardım bilmiyorum ya
herşey yasak
ama dikkat ettim yasaklı olanlardan çoğu glisemik endeksi yüksek olanlar
yani kilo aldıran şeyler
sağlıklı beslenmen önerilmiş sana anladığım kadarıyla

kadıs canım son gunlerdekı durumumu o kadar ıyı ozetledınkı.bıde kendımden beklentılerımı yukselttım sanırım.

.ama dedımya esım ozel sektorde calısıyo.ama babam kesınlıkle her durumda destek olacagını soyluyo.yınede cok zorlancagımız keskın ısde bılmıyorum valla uff artık hayırlısı
canım düzene gireceğine ianıyorum
önemli olan hızllı vermek kısmak değil bunu tekrarlıyorum

canım babanın destek olması çok güzel
evin ekstra bir masraf çıkarmams da güzel de mi
hadi bakalım
evinde mutluluklar dileyyeim şimdide
ama bulmakta sorun de mi

[

kadisimm kendmi şartlandırdımmı ben uyarım tam bir düzen sapığıyım herşey düzenli olcak yediklerimde de uyguluyom düzen bozulmuycak 4 kaşıksa bozmam o düzeni..evdede düzenliyimdir.

selam takimim bende dun yediklerimi yazmayi unuttum yazim simdi
sabah 1 uymurta iki dilim ekmek birinin uzerine acuka surdum bir tas kahve
ara yok
ogle bir tabak makarna yogurt
ara elma
aksam lahana yemegi 4 5 kasik kadar pilav
1 saat sonra falan kahve
artik ekmegi sadece sabhlari yiyorum kizlar
dun ogleden sonra yurudum aksamda dansimi yaptim kizlar

ohh zenancım sporda yaptın ne güsel 1 tabak makarna dediğin tabak büyükmü küçükmü cnm ekmek dilimin nassıı.. yaz bunları. bugün bende baya yürüdüm ii oldu.. zenancım dans da insan baya terliyo o terle atıyon toksinleri vücuttan bırakma dansı cnm

Kadiscim haklısın hipoglisemi şüphesi var bende...
Ama meyve sebze salata bile yiyemiyorum ben ne yicem peki? Diyet listelerinin başında bunlar geliyo... ama ben bunları yiyince rahatsızlanıyorum. Belki inanmıcaksınız ama 1 gün içersinde rahat bir iki beden oynuyorum :çok üzgünüm: kimseler inanmıyo bu dediğime başta ama bazen yanlarında olduğu zaman hayretle bakıyolar...

Aklıma gelmişken anlatayım istedim; Şu Petek Dinçözün programına çıkan 2 diyetisyen dr da gittim. Sakın inanmayın onların dediklerine. Özellikle M. isimli dr gittiğimde gram veremedim. Bana zayıflatamadığım tek hastamsın demişti. Hiç unutmuyorum o zaman ramazan ayıydı bana verdiği diyet menüsü sahur 1 elma akşam salata tavuk. Bunu uyguladığım halde gram veremedim düşünebiliyo musunuz? Tv ye çıkıp diyet kişiye özel olmalı diye bangır bangır bağırıyolar ama gittiğin zamanda sana verdikleri çoğaltılmış bir diyet listesi. E ne anladım ben bu işten??? kilo veremedikçe de listeyi iyice kısıyorlar. Ve 1 ayı geçtiği halde ben kilo veremedim. Kaldıki makinelere falan bağladı beni ama tık yok bende. Bende sinirlendim bıraktım. Sonradan başka sebeple gittiğim dr da öğrendim trioid hastası olduğumu senağlama Tv ye çıktıklarında başta troid hormonları kontrol edilmeli diye bağırıyo ama benden hiçbir test istemedi. Ne zaman tv de görsem içimden demedik laf bırakmıyorum...En çok üzüldüğüm nokta ise troid için gittiğim dr eğer 2 yıl önce gelmiş olsaydın ne bu kiloda ne de bu boyda olmazdın demesiydi... senağlama şimdi ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım...

Kusura bakmayın kızlar bian içimden geldi sizlerle paylaşmak istedim. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

kadis cocuklar konusunda haklisin ben arastirmadim ama bencede kisilikle ilgili ya amaan saglikli olsunlarda zamanla herseye alisiyolar canim
gul duzenli gacisin dimek biliyomusun duzenli gacilara daginik es dusuyomus yada tersi benim abim daginik esi acayip titiz ,buyuk abim titiz hanimi okadarda diil, ben daginikligi tozu topragi sevmem derler toplarim cocuklardan dolayi gun asiri supurge yaparim toz alirim yerleri silerim ama hastalik dercede degilim bir elinde camasir suyu bir elinde bezle dolasanlardan dilim her gelenin oturup kaltigi yeri silenler var burda oderece degilim yane

şaşkıncım verdiğin bilgi için saol cnm.
birçok insan var troit hastası benim ablamda aynı devamlı kontrol altında ilaç alıyo ve bebeği olmyo tüp yapcaklar ondada değeri düşmesi bekleniyo yani zor bir durum ama allah dermanı olmayan dert vermesin diye şükret cnm en azından ilaçın var kullancak daha kötü bir hastalıkda olabilirdi ilaç fayda etmeyen. o yüzden şükredip. bu halini kabullen cnm. mutlaka diyetinlede ilgili bir çözüm bulursun bizde yardımcı olmaya çalışırız.

ay canım ne demek
ya ben çoğu doktorun insanları kandırdığına inannıyorum
hoş doktorlar mı orasını bilmek lazım
canım dikkat etmen lazım seçmen lazımw
ve çok i ibir doktora muayene olmn lazım
ben kaçtım canılarım ii akşamlar size

kadis cocuklar konusunda haklisin ben arastirmadim ama bencede kisilikle ilgili ya amaan saglikli olsunlarda zamanla herseye alisiyolar canim
gul duzenli gacisin dimek biliyomusun duzenli gacilara daginik es dusuyomus yada tersi benim abim daginik esi acayip titiz ,buyuk abim titiz hanimi okadarda diil, ben daginikligi tozu topragi sevmem derler toplarim cocuklardan dolayi gun asiri supurge yaparim toz alirim yerleri silerim ama hastalik dercede degilim bir elinde camasir suyu bir elinde bezle dolasanlardan dilim her gelenin oturup kaltigi yeri silenler var burda oderece degilim yane

cnm evt düzenliyim hemide titizim ama elimde bez gesmem. temizliğe önem veririm kılımdır yaneedelikafadulden eşim biraz dağınık düzenli gacıyım ama eş düzenlideil olsun fırçayı :nazar:yiyince kaldırıyo dağınıklığını Çok üzgünüm çoook. ama aşırı titiz deilim tuhafım yani. saçma titizliklerim var anlatsam uzun cnm. bir örnek annemin bile içtiği bardakdan su içmem kaşık kullanmam herkesin sildiği havluya el silmem.kalabalık ortamda herkesin yediği tabakdan yemem yemem herzaman tabağım bardağım ayrı olcak. nebilim detaycıyım anlıycan hele bebek üzerinde tam kılım. nerdeyse yere koymuycak kadar.. toz alır diye:eek:klava:

Benden kılı yoktur aranızda eminim -tatlicadiarzu- Çünkü benim ne olduğum belli değil delikafadulden Bi bakıyosun dağınığım herşeyi boşvermişim bi bakıyosunuz her yeri çamaşır suyuna yatırmış temizliyorum... Mesela bugün bulaşık yıkım dedim bian kafam esti doldurdum çamaşırsuyunu leğene ne buldursam temiz kirli bastım içine. Bide hızımı alamadım buzdolabınıda sildim. Sonra dedim mutfağı komple dip bucak sileyip ama bizimkiler izin vermedi çünkü sonrasında hastalanıyorum fazla çamaşırsuyu koklamaktan -tatlicadiarzu- bide içim rahat etmiyo bütün deterjanları karıştırıyorum tam temiz olsun diye kafamçokkarıştı sonrada zehirleniyorum... Çözemedim ne olduğumu

bende öleyim çamaşır suyu olmadan bulaşık yıkamam lavabo tezgah her akşam kloraklanır.. mesela gazeteye değen hiçbir şeyi yemem ekmeği sarıyolar bazen vs.. kıyafetlerde bugün giydimi yaın giymem. ablam çok kızar evine gittimmi kontrol ederim tabak çatalı bardağı leke yoksa bikere çalkalarım kendi kullancaklarımı öyle yerim lekeliyse su lekesi bile olsa kullanmam.

saskinim perim bence sen bu sikintilari asabilirsin canim baksana kallisim iyllar once caresi vardiysa simdi de vardir diyo
iste dr u bulmak onemli canim her dr ayni ilgi gostermiyo ayni tecrubelere sahip diiller canim anlattigin iyide oldu var derdin anlattcaksin care once allahtan canim
gulum evet var bendede boyle huylar canim biz tipik titizleriz desene hani uyuzlardan he he allahim ya

şaşkınım ablam geçen sene öyle karıştırıp deterjanları kullanmış sonra hastanelik oldu vee sonuç şimdi astımı var ciğerler dayanmıyo hemen sigara kokusu deterjan kokusunda tıkanıyo öksürüp duruyo çok zararlı sakın karıştırma tek tek kullan cnm. bir zarar gördünmü dönüşü yok bak şimdi ablam hep fıs fıs kullanıyo gerçi ablamın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi hehe. yazık saf ablam

saskinim sende apayri bir tipmisin kizim ya hep yap yada bos verme sen ayri bir sekilmisin bacim sasirdim he

X