kızlar sıze anlatmasam catlıycam valla.bu aralar bı derdım var gercı bı dert sayılmaz cok sukur ama kafamı mesgul edıyo hemde cok.bız esımle bı ıse gırısdık bı ev almak ıstıyoruz.kac haftadır haftasonu ev bakıyoruz.bı tane ıcıme sınen var .hemde cok yakın.alt katım
.ama bızı bıraz yorucak ya ısın ıcınden cıkamıyorum.pıyasalar bu kadar kotuyken ıyımı olur yoksa bızım ıcın bı maceramı.gece gunduz tek dusundugum bu.babam gelıyo ısde eve bakıcak onu beklıyoruz kesın karar ıcın ama ben yıycem kafayı.nolur bana dua edın hayırlısıysa olsun degılse bır engel cıksın:Saruboceq:
canım benim param olsa kesin ev alırdım
konut kredileri düşmüş
bankadan almak istemiyosan yeni yapılar kendileri kredi veriyo toki misali diyelim aylık şu kadar miktar hatta dün haberlerde gördüm 60 ay sıfır faizle veriyolar
benim araba kredim olmasa kesin ev alırdım
ama iş konusu tabiki hassas eşin özel sektördeyse elbette sorun olabilir canım
ama babandan alman çok çok ii olur
hem faiz ödemezsin ben banka kredisi almak istemiyorum artık
elden bulcam yada toki gibi eve gircem ama tam 1 sene sonra inşallah bakalım hayırılısı
evet konsantrasyon bozukluğunun bir nedeni bu olabilir
ben şimdiye kadar ev hiç istemedim ama bu günlerde şöle dayalı döşeli hazır mutfaklı vs kendime ait bir evim olsa diyorum
bir eşya alcaz diyemi eşim kendi evimiz olsa alırdık diyo
.kadıs ya tam anlamadım sence metabolızmammı cokcekCADIARZU:1no2: hayır olmasın oyle bısey ıstemıyorumsenağlama
canım sen çok kıstın sporunu çok yaptın 2 hafta üst üste çok güzel ama çok fazla kilo verdin
sonra birden karbonhidrata colaya vs yöneldin
bünyen yani metabolizman şaştı
şimdi yediğin en ufacık bir kaçamak sana kilo olarak geri dönecektir
yapman gereken şey sana kalmış
uzun zamanda dengeli ve sağlıklı kilo mu vermek istiyosun
yoksa hızlı kilo verip hızlı kilo almak mı
ben buna takıldım
yani bence herşeyden tadımlık yiyerek yapılmalı diyet sporla birlikte elbette ki
ama kesinlikle o yok bu yok deyip bir iki haft arıdndan insanoğluyuz yiyoruz ya ama nasıl kıtlıktan çıkmış gibi
kallisim hatırlarsan beni çok uyarmıştınız emelle birlikte
bak böyle yapma bir kısıyosun diger hafta kurt gibi yiyosun
noldu benim metabolizma şaştı gitti