Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kallisim bu arada siz diyettesiniz kitabını okumaya başladım ve kitaptan alıntı yapmanın ve özetlemenin kitaba yada ondan yararlanacak insalara haksızlık olacağını ve hakkıyla bir özet yapamayacağıma karar verdim bu nedenle şiddetle kitabı tavsiye ediyorum lütfen zamanı ve imkanı olanlar kitabı okusunlar tekrar adını yazıyorum kitabın
siz diyettesiniz
prof dr mehmet öz
prof dr micheal roizen

reyhan ablacım ,şaşkıncım zenanım ve kaptanım kraliçem izninizle kalori hesaplamaya son vermek istiyorum nedenide okuduğum kitapla alakalı ordaki bir cümle beni etkiledi ancak siz olsun yinede ben istiyorum hesapla diyen olursada seve seve yaparım sizler için yaptığım hiç bişide zorlanmıyorum.sadece sizleri olumsuz etkilemekten çok korkuyorum .

Son düzenleme:
ah saskinim. sen istanbulun kasvetli havasindan degil, sevgililer günü dolayisiyla keyifsizsin..
ooooooo daha ne cok mutlu sevgililer günleri yasiyacaksin. saskinim hic stress yapma aceleye gelmez bu islerŞeniz

tşk ederim şaşkınım sende en kısa sürede kendi gibi bir şaşkın bulursun inşalh ayrıca kabahat sende değil seni kaçıran akılsızlarda.

ablacım aklım hala köpeğinde kaldı ya ben çok etkilenirim böyle şeylerden aklımdan çıkmaz offf.o kadar çok seviyorumki ahyvanları ama evime alamıyorum ya neden böyleyim

selam bende burdayim iyi aksamalr kizlar amaaaan iki gundur dogru durust takip edemedim yahu
hafta sonu pek uzun geldi bu hafta bana be
neyse sevgililer gununuz guzel olsun insallahda olmustur

mehalim nasil istersen canim. bana uyar yani..
isterseniz biz gün icinde yaptigimiz aktiviteleri yazalim bunlarla harcanan kaloriyi hesaplamak nasil olur bilmem ama

mehalim ben evde hayvansiz hic kalmadim.. esimde cocuklarimda hepimiz hayvan hastasiyiz.
evde hayvan mutlu ediyor beni huzur veriyor. ama iste böyle hastalaninca yaslaninca cok kötü oluyor. o inleyince benim icim aciyor. mideme sanci giriyor sanki. pasam neren acidi karagözlüm? deyincede
toparlanip iyi oldugunu meraklanacak birseyinin olmadigini göstermek ister gibi hizli hizzli birkac adim atiyor basini ellerimin altina sokuyor.
ahhhhhhh ah cok fena ya

ah saskinim. sen istanbulun kasvetli havasindan degil, sevgililer günü dolayisiyla keyifsizsin..
ooooooo daha ne cok mutlu sevgililer günleri yasiyacaksin. saskinim hic stress yapma aceleye gelmez bu islerŞeniz

öylemi dersin? Yaş kemale erdi artık ablacım liseli aşık olamadım, ünili aşık olamadım bu gidişle kart aşık olucam ben galiba :roflol:
Sağol Mehalimim ama bilmiyom erkekler mi aptal yoksa ben mi becereksizim? :1no2:

ablacım bu dediğinle ilgili bir site var günlük aktiviteni yazıyosun harcadığını hesaplıyor hatta yediklerinide ama istediğin herşeyi bulamıyosun san özelden yazayım bir incele

kıslar marhaba yine ben ....
bence yediklerizin .kalorisinede ... yaptıgız sporla yaktıgımız kalorıyede okadar takmayın kızlar ....hesaplamayla bulunmuyo tam ... zaten sonucu baskülve ayna veriyo . hesaplar sadece kasıyo bizleri ... bence .:sm_confused:..
mehalim hediyen harıka . sen kızıda düşün bence ..:jeyyar:

oyyyy ya neen aşağıda bu kadar kalabalık halde toplanmışsınız ki aşkolun yaa degum bile burada ama benim hiç bir mesaja bakmaya vaktim yok hoşkalınnnnnnn....... ay çok konuşmayın aklım kalacak şimdi burada.........

selammm nasılsınz bakalım kallişm hemen gittmssn sorcaktm ya napalımm
yaa ben karınca yumurta yağı aldmm kullanan varmııı ?

tamam oldu susalım pışşşkkkk ben okula giderken size susun derken en çok sen konuşuyodun susmıcam işte hahaha çatla emii:))

selammm nasılsınz bakalım kallişm hemen gittmssn sorcaktm ya napalımm
yaa ben karınca yumurta yağı aldmm kullanan varmııı ?

ben kullandım canım ama düzenli kullanacaksan işe yarıyor öyle yok etttiği yok ama gerçekten zayıflatıyor ve daha uzun vadede çıkmasını sğlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…