- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
tam adamına sordun degu . şiddetle tavsiye olunur.....:lepi:selammm nasılsınz bakalım kallişm hemen gittmssn sorcaktm ya napalımm
yaa ben karınca yumurta yağı aldmm kullanan varmııı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam adamına sordun degu . şiddetle tavsiye olunur.....:lepi:selammm nasılsınz bakalım kallişm hemen gittmssn sorcaktm ya napalımm
yaa ben karınca yumurta yağı aldmm kullanan varmııı ?
ne icin kullaniliyor karinca yagi???
reyhan ablacım kıltüy maselesi ....kaydirigubbakcemile3ne icin kullaniliyor karinca yagi???
degua canım ben çok memnunum agdadan sonra 5 gün günde 5 kere ovalayarak sür ...
tabi aldıgın yagın sahte olma ihtimalide var onada çözün var . şişenin agzını 1 gece açık bırak uçarsa sahta uçmassa kullan canım .....ben çok memnunum % 70 azaldı benım kiler ...
aeben bugun yediklerimi gördünmü bugun koca bir dilim pasta götürdüm :))))hemde buse ile birlikte
evet gördüm olsun pda arda bünyeyi şaşırtırsan daha güzel kilo verirsin . bide pasta yedim diye aç geziyosun .....cokacimcoookaeben bugun yediklerimi gördünmü bugun koca bir dilim pasta götürdüm :))))hemde buse ile birlikte
hayır fıstıgım ben geçen sene almıştım epilasyondan sonra sürüyodum . 1.2 ker aklıma düşünce genede fayda etmişti ..:uhm:
cnm benimki sivol 200lk buda mısahte aacaabaaa :1shok:
ılk defa duydum bunudaa:1closedeyes:
peki ilk şişe bııtı ara verdin tekrar tüylere artış oldumu
ay zenanım çok güldüm ya elleme kocanı vallaha bir garip bizim eşler