Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sagol mehalim ya... güzel bir yerde aeben in dedigi gibi cokta takilmiyalim sinir hastasi olacagizya stress yapip kendimizi kastik iyice..

degua canım ben çok memnunum agdadan sonra 5 gün günde 5 kere ovalayarak sür ...
tabi aldıgın yagın sahte olma ihtimalide var onada çözün var . şişenin agzını 1 gece açık bırak uçarsa sahta uçmassa kullan canım .....ben çok memnunum % 70 azaldı benım kiler ...

aeben bugun yediklerimi gördünmü bugun koca bir dilim pasta götürdüm :))))hemde buse ile birlikte

ne kadar süreyle kullanmak lazimmis bunu?
ben bir krem aldim. üc ay sonra artik tüy falan cikmadi. ama birakinca ayni sekilde cikti eski haliyle

:uhm:
degua canım ben çok memnunum agdadan sonra 5 gün günde 5 kere ovalayarak sür ...
tabi aldıgın yagın sahte olma ihtimalide var onada çözün var . şişenin agzını 1 gece açık bırak uçarsa sahta uçmassa kullan canım .....ben çok memnunum % 70 azaldı benım kiler ...

cnm benimki sivol 200lk buda mısahte aacaabaaa :1shok:
ılk defa duydum bunudaa:1closedeyes:
peki ilk şişe bııtı ara verdin tekrar tüylere artış oldumu

bana az müsade eşimde takımıyla yazıcakmış hadi hadi diye başımda azda o yazışsın ben gene gelirim okeyy ay paylaşamadık bilgisayarı bir ağız tadıyla dedikodu ettirmedi yaa:)))9

aeben bugun yediklerimi gördünmü bugun koca bir dilim pasta götürdüm :))))hemde buse ile birlikte
evet gördüm olsun pda arda bünyeyi şaşırtırsan daha güzel kilo verirsin . bide pasta yedim diye aç geziyosun .....cokacimcoook

hosbuldum kizlar bir burdayim bir asada babasi yetmiyodu o gitti bide oglu geldi yanima beraber film izleyelim diyo anliyo da sanki kerata cok miz miz oldu bu cocukyaaa iki mesaj okutmuyo insana
bunlarin disinda iyiyim ilk defa bugun sevgililer gunu hediyesi aldim bir demet renkli gul
neden alindiginida yazim bu sabah hergun yediklerimi yazdigim deftere kahvaltimi yaziyodum efe sut istedi defteri masanin uzerinde birakip efeye kakaolu sut yapmaya gittim mutfaga
esim defteri gormus masanin uzerinde tabi yazdiklarimi burayada yaziyom ya aksam kahvalti yazdigim yere oda soyle yazmis aynen ((((( adam beni cicek aldi onu cok seviyom))))) yazip kucuk kalp yapmis bu ne dedim niye karaladin diye bagirdim oda dediki aksam arkadaslarin sorarlarsa esin ne aldi diye sende bunu yazarsin demezmi gul gul oldum demek dedim cicegi arkadaslarim sorcak diye aldin yani dedim bugun icin almadin yine dedim hem kiziyom hem guluyom kizlarda diyolarki anne birak diyolar almis iste adam napsin daha diyolar hicte laf ettirmiyolar babalarina hee

:uhm:

cnm benimki sivol 200lk buda mısahte aacaabaaa :1shok:
ılk defa duydum bunudaa:1closedeyes:
peki ilk şişe bııtı ara verdin tekrar tüylere artış oldumu
hayır fıstıgım ben geçen sene almıştım epilasyondan sonra sürüyodum . 1.2 ker aklıma düşünce genede fayda etmişti ..
sonra bi yerde okudun 5. gün 5. ker diye . bide öyle deneyim dedim evde oldugum için düzenli kullandım ..... ve sanuç süper hem çok azaltı hemde çıkan tüyler zayıf . benım kullandıgım aktarda eczanada küçük 20 gr.lık şişelerde ...
sonra bizin takımdan özgede kullandı ama o çalıştıgı için düzenli kullanamadı ginede ondada gözle görülür etki yaptı . ucuz canım bi şişe 10 lr. çok ta gidiyo bikini bölgesine ....a.s

ay zenanım çok güldüm ya elleme kocanı vallaha bir garip bizim eşler

slm mehalim ablan geldi bak. :1hug: seni bi ziyaret edeyim dedim. ee ne ikram edecen. şimdi diyeceksinki sen bana ne ikram ettin. :kızgın:
bidahaki gelişte söz yeşil çay :içelim:

hosgeldin mehalim ve dora ve eaben simdiye kadar gecmisi okudum amaaan gozlerim kaydi be sasi kaldim ne cok yazmissiniz mehalim hediyende cok sirinmis ne guzel

X