Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben biraz yokum kizin banka islemleri varmis. gelirim sonra.
kallisim gördüm seni iyi olmana sevindim canim. hadi bye

gerci hastalandigindan beri arada oluyorduda artik hic farketmiyor galiba. kendini bile pisletiyor hergün yika sil hayvanda perisan oluiyor bu soguklarda

off tamam ablam çık hadi biraz hava al.. üzüldüm şimdi böyle olunca... hakkınızda hayırlısı...allah yardımcın olsun ablam üzülme..

selam kizlar gecmisi okudum daha yeni bitti
sevgililer gününüz kutlu olsun güzellerim.
oh oh tiyatrolar gezmeler. bende istiyorum yaaa.
sabah giyindim adim sayicimi taktim yürümeye gidecegim bir ciktim nasil kar yagiyor abooooo birde soguk gitmedim.
eve gelip pogaca börek yaptim. 3 tepsi. bir tanenin tadina bile bakmadim . simdide bozuk biraz kafam. hem börekler cörekler aklimdan cikmiyor hemde köpek sorun oluyor kafayi yiyecegim yaaaa
ay ablam gerçekten mi yemedin bravo yaaa
hayranım yaniii sana yaaa

kallisim kalcasinda sorunu eklemleri agriyor birde hissetmiyor galiba eve pislemeye basladi

aman geçmiş olsun sanada onada temizligide zordor ya
oradan çıkınca alışveriş merkezine gittik sevgililer günü için çok güzel etkinlikleri vardı benim büyük kızımda orada alışveriş merkezinin düzenlediği etkinlik için fotoğraf çekiyor :) hani böyle komik panolar olur arkadan kafanı sokarsın heh işte onlardan ... 3 günlük buldu bu işi babamızdanda izin aldık gitti bakalım bugün son ilk harçlığı olacak kendi kazandığı ne tatlı gelir kimbilir..

ufaklık bize yemek ısmarladı ben sadece tavuklu salata yedim ardındanda dondurma yedim tüm gün şu saate kadar aldığım kalori 550 yaptı :))
babamız iş çıkışı aldı bizi geldik nihayet işte o sabah erken gitti diye yattı uyuyor bende göz atmaya geldim..

cedricim çorbanın güzel olmasına sevindim canım afiyet olsun ...
kocalarnıza kızdım sizin:mymeka: ne demek burada olmanıza kızacaklar yok öyle derler yok böyle derler amann sizde takıyorsunuz:nazar: o zaman alıp dışarı çıkaracak efendim yok öyle .. o zaman sosyal eylemler yaptıracaklar.. :lepi: ya öyle ya böyle...

canım ii tiyatro çok güzel yaa de mi heycanı başka

dondurma vay ii canım ii hızlanır metabolizmansüprizzzzz

kızının çalışmasıda çok güzel ben ilk kazandığım paramı hatırlıyorum da ne güzeldi tadı ohhhhhhhihoyyyt

ay kallisim ne takcam adamı ya konuşsun dursun
ama onun görmesini istemiyorum iki saattt dır dırr
gelişmemiş beyin yapısı işteee
:eek:
ama yinede seviyormu napimmm:ecrin_bebek:
onsuz yaşam çok zor olurdu yaaaacokacimcoook

bu arada cokacimcoook
neler yedim yine
yasmıcammm banane bananeeeeeee

bu sefer gidiyormu gerçekten dayanamayıp yine gelmiştmi yaa
öpüyormu hepinizi ptesi görüşürüz
aman çok çok kaynatmayın haaa

hediyelerinizide yazında bende çatlayaım bende hediye falan yokk
aksine birde sürtüştük ii miiii

tamam kadisim yazarız:roflol::roflol: benim ki hava :nazar: nasıl güzel demi :roflol: ama vallahi kıpırdayacak halimiz yok yani para yok siding borcu doğalgaz döşenmesi kombi derken eve 10 bin lira yaptı borç ehh benimde var her ay bin liraya yakın ödemem bu adam nasıl nefes alsın ki ne diyebilirim üçte çocuk yani ne hediyesi:nazar: allah sağlık versin hepsi olur elbet benim huzurum kaçmasın vallahi istemem hediye filan eh para sıkıntısı olmasa yapar bilirim yani :1closedeyes:

Arkadaşlar çıkıyorum ama bir şey yazmak istedim.. Takıma biraz hareket gelmesi açısından uygulayabiliriz diye düşündüm eğer bizim için olumlu sonuç verirse tüm yarışma içinde uygulayabiliriz hem eğlenceli olur hem içimizdekileri öğrenmiş oluruz...

aklıma gelen şu...

Bir çoğumuz diyete başlayalı bayağı zaman oldu ben kendimi yazayım 2 yılı bitirmek üzereyim, şimdiye kadar yaşadıklarımı düşündümde dün gördüğüm bir iki mesaj ( şaşkınperi ve buseyrem) arkadaşlarımıza ait olan bunalım mesajları evet şimdiye kadar yaşadıklarımı düşündümde;

diyete başlarken psikolojim nasıldı, diyete başladım neler hissettim, neler yaşadım, etrafımdan hangi tavırları gördüm, km yardımcı oldu kim moralimiz bozdu, diyetten ne zamanlar sıkıldım, buradan yani yarışmadan bazen istediklerimi alamadığımı düşündüm belki sizede olmuştur işte o anlarda neler hissettim geri dönüp moralimi nasıl toparladım...kilo verince değişen ne oldu hayatım etkilendimi veya etkilenecekmi..diyet yapabilmek için neleri değiştirdim ... vs...vs.. yani aklınıza ne gelirse, istediğiniz her konuda paylaşalım herkes uzun yazsın ama bana kalırsa bu içimizden hissettiklerimiz hepimize iyi gelecek.. bir anı defteri gibi olsun olurmu.. sizce nasıl olur bence harika olur hemen elime ağıt kalem alıp bu akşam toparlamaya başlayayım, moralsiz arkadaşlarımızda yardımcı olmuş oluruz.... istemeyen katılmaz diyeceğim ama hepimizin katılması tü takım için iyi gelecektir diye düşünüyorum..

emelim sende yaz olurmu aebeni bile çağırdım :))

Arkadaşlar çıkıyorum ama bir şey yazmak istedim.. Takıma biraz hareket gelmesi açısından uygulayabiliriz diye düşündüm eğer bizim için olumlu sonuç verirse tüm yarışma içinde uygulayabiliriz hem eğlenceli olur hem içimizdekileri öğrenmiş oluruz...

aklıma gelen şu...

Bir çoğumuz diyete başlayalı bayağı zaman oldu ben kendimi yazayım 2 yılı bitirmek üzereyim, şimdiye kadar yaşadıklarımı düşündümde dün gördüğüm bir iki mesaj ( şaşkınperi ve buseyrem) arkadaşlarımıza ait olan bunalım mesajları evet şimdiye kadar yaşadıklarımı düşündümde;

diyete başlarken psikolojim nasıldı, diyete başladım neler hissettim, neler yaşadım, etrafımdan hangi tavırları gördüm, km yardımcı oldu kim moralimiz bozdu, diyetten ne zamanlar sıkıldım, buradan yani yarışmadan bazen istediklerimi alamadığımı düşündüm belki sizede olmuştur işte o anlarda neler hissettim geri dönüp moralimi nasıl toparladım...kilo verince değişen ne oldu hayatım etkilendimi veya etkilenecekmi..diyet yapabilmek için neleri değiştirdim ... vs...vs.. yani aklınıza ne gelirse, istediğiniz her konuda paylaşalım herkes uzun yazsın ama bana kalırsa bu içimizden hissettiklerimiz hepimize iyi gelecek.. bir anı defteri gibi olsun olurmu.. sizce nasıl olur bence harika olur hemen elime ağıt kalem alıp bu akşam toparlamaya başlayayım, moralsiz arkadaşlarımızda yardımcı olmuş oluruz.... istemeyen katılmaz diyeceğim ama hepimizin katılması tü takım için iyi gelecektir diye düşünüyorum..

emelim sende yaz olurmu aebeni bile çağırdım :))
tama kalişim bende bügün not alayım en kısa zamanda memnunıyetle yazarım .....:sm_cool: bu hepimiz içinde süper olur bence ayrıca benıda çagırdigin için çokk sevindim . yanınızda çok mutlu oluyorum daha bi azmim artıyo .... 5. takımdaki arkadaşlarında izni olursa artık burayada sık sık yazmak istiyorum ...:eek::1hug:a.s.

Selam ben geldimm busecimin aynına gitmiştim bana bir makarna yaptı yedik yağsız ve sossuz sonra kahve içtik ayy tatlandırıcılarla iğrenç olduuiğğğ sonra dışarı çıktık yaş pasta yedik vallaha kocaman bir dilimdi ama süperdi özlemişim
kallisim tiyotro ne güzel bizde buse ile bugun bunları konuşmuştuk şöyle olsa böyle olsa falan diyee ayrıca fikrin çok güzel ben hemen yazmaya başlayım sonrada buraya geçirirm güzelce
reyhan ablamya köpeğin için çok üzüldüm gerçekten inşlh çok acı çekmez ne diyimki
kadisim kal listesi dediğin gibi olabilir ayrıntılı liste yapmamaın nedeni kimin ne yediğinde kaç kal olduğunu görsün diye ayrıntılı yazıyordum ancak senin dediğin gibide olabilir neden olmasın
aeben gel bacum gel istediğin kadar yaz ne olacak okur okur sanda çene yetiştiririz

kızlar eşimin sevgiler günü için aldığı hediye bakarmısnız hayatım boyunca hiç böyle hediye almamıştım çok hoşuma gitti ve mutlu oldum

cimg1441wq4.jpg

ınanmıyorum mehalım ne kadar sırın bu boyle bende hedıye yok daha oncede dedıgım gıbı kocısı cıgkofte almıya yolladım bu arada:eek:mehalım canım bugun yedıklerımı yazayım musaıt oldugunda hesaplarmısın canım
sabah 1 dl tb ekmegı yarım yumurta(2 yumurtayı 1 tatlı kasıgı tereyagında pısırdım)
ara 1 portakal
ogle 1 dl tb ekmegı 1 kase balık corbası(5 kepce corba)
ara 3 mınık mandalına 1caybardagı beyaz leblebı
aksam 6 cıgkofte 1 ınce lavas 1 su bardagı salgam
aksam 1 kıvı
tabı aksamı ve arayı henuz yemedım ama planım bu

bugün yediklerim

sabah: 1kurukayısı 20
2dilimkepek ekmek120
kavaltılık50

öğlen: 100 gr makarna yağsız peynirli100
2 yeşil biber13
1 domate 40
1 salatalık26

ara: yaş pasta450

akşam 1 dilim mısırekmeğ90
1kurukayısı20

toplam 950 kal

cedric evet ya çok şirin bişi baktıkça bakıyorum eşime dedimki ay kızım olsada oynasa oda ne dedi beğenirsiniz ohoh bir taşla iki kuş vurduk :)) ay bu erkekler

cedric in yedikleri

sabah 1 dl tb ekmegı 72 kalyarım yumurta(2 yumurtayı 1 tatlı kasıgı tereyagında pısırdım)130 kal civarı tabi büyük kısmı tereyağından kaynaklı
ara 1 portakal40 kal
ogle 1 dl tb ekmegı72 kal 1 kase balık corbası(5 kepce corba)50-100 kal
ara 3 mınık mandalına 100-150 kal1caybardagı beyaz leblebı20 kal
aksam 6 cıgkofte 180 kal1 ınce lavaskal bulamadım 1 su bardagı salgam60 kal civarı

toplam700 civarı

Herkese selam;
Ben bugün yeme işini biraz abarttım sanırım :eek: Ama napim eğer yemezsemde wc ye çıkamıyorum... Neyse bugün yediklerimi yazımda rahatlıyım bari.

10 tane patates kızartması
1 adet sosis ızgara
1 adet közlenmiş sivri biber
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 bardak vişne suyu
1 adet nar
1 adet mandalina
3 adet galeta
1 adet kuru incir
1 adet kuru kayısı
1 dolu tabak tutmaç çorbası
5 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık tavuk sote

saat 6 dan itibaren bişey yemedim. Bu kadar şeyden sonra daha ne yiceksem :nazar:
çok mu kaçırmışım yaaa :çok üzgünüm:

mehalim cok cici birsey hediyen canim.insan baktikca positif etkiliyor. cok sevimli.
canim köpegim aci cekmiyor.. yani ilacini alinca acisi olmuyor. yoksa hareket ederken inliyor. ilacla acisiz ama artik hissetmiyor saniyorum yürürken falan pisletiyor. sonrada biz ayyy ne yaptin deyince utaniyor. yere bakip kulaklarini düsürüyor. yüzümüze bakmiyor.
bugün yediklerim::
bir kahve 3cay ikiser sekerli iki dilim ekmek 50gr kasar peyniri 5 zeytin domates biber salatalik karisik. bir yemek kasigi kadar sürme peyniri bir yemek kasigi bal.
100gr firinda hindi schnitzel yarim dilim ekmek siyah turp havuc salatasi bir firinda patates
4 portakal ay cok olmus yaaa
aksam kahvemi birakayimmi acaba? yoksa haftasonudur deyip biraz birakayimmi ucunu?

ayy ablam ya şu cümlen bitirdi ben sonrada biz ayyy ne yaptin deyince utaniyor. yere bakip kulaklarini düsürüyor. yüzümüze bakmiyor okadar içim acıdıkiş anlatamam hayvan deyip geçiyoruz ama adı insan olan ve şu köpek kadar utanmayı bilmeyen okadar insan kılıklı hayvanlar varki aslında .yemi ederim çok garip oldum yaa

X