Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ablam gerçekten mi yemedin bravo yaaaselam kizlar gecmisi okudum daha yeni bitti
sevgililer gününüz kutlu olsun güzellerim.
oh oh tiyatrolar gezmeler. bende istiyorum yaaa.
sabah giyindim adim sayicimi taktim yürümeye gidecegim bir ciktim nasil kar yagiyor abooooo birde soguk gitmedim.
eve gelip pogaca börek yaptim. 3 tepsi. bir tanenin tadina bile bakmadim . simdide bozuk biraz kafam. hem börekler cörekler aklimdan cikmiyor hemde köpek sorun oluyor kafayi yiyecegim yaaaa
kallisim kalcasinda sorunu eklemleri agriyor birde hissetmiyor galiba eve pislemeye basladi
oradan çıkınca alışveriş merkezine gittik sevgililer günü için çok güzel etkinlikleri vardı benim büyük kızımda orada alışveriş merkezinin düzenlediği etkinlik için fotoğraf çekiyor :) hani böyle komik panolar olur arkadan kafanı sokarsın heh işte onlardan ... 3 günlük buldu bu işi babamızdanda izin aldık gitti bakalım bugün son ilk harçlığı olacak kendi kazandığı ne tatlı gelir kimbilir..
ufaklık bize yemek ısmarladı ben sadece tavuklu salata yedim ardındanda dondurma yedim tüm gün şu saate kadar aldığım kalori 550 yaptı :))
babamız iş çıkışı aldı bizi geldik nihayet işte o sabah erken gitti diye yattı uyuyor bende göz atmaya geldim..
cedricim çorbanın güzel olmasına sevindim canım afiyet olsun ...
kocalarnıza kızdım sizin:mymeka: ne demek burada olmanıza kızacaklar yok öyle derler yok böyle derler amann sizde takıyorsunuz o zaman alıp dışarı çıkaracak efendim yok öyle .. o zaman sosyal eylemler yaptıracaklar.. :lepi: ya öyle ya böyle...
tama kalişim bende bügün not alayım en kısa zamanda memnunıyetle yazarım .....:sm_cool: bu hepimiz içinde süper olur bence ayrıca benıda çagırdigin için çokk sevindim . yanınızda çok mutlu oluyorum daha bi azmim artıyo .... 5. takımdaki arkadaşlarında izni olursa artık burayada sık sık yazmak istiyorum ...:1hug:a.s.Arkadaşlar çıkıyorum ama bir şey yazmak istedim.. Takıma biraz hareket gelmesi açısından uygulayabiliriz diye düşündüm eğer bizim için olumlu sonuç verirse tüm yarışma içinde uygulayabiliriz hem eğlenceli olur hem içimizdekileri öğrenmiş oluruz...
aklıma gelen şu...
Bir çoğumuz diyete başlayalı bayağı zaman oldu ben kendimi yazayım 2 yılı bitirmek üzereyim, şimdiye kadar yaşadıklarımı düşündümde dün gördüğüm bir iki mesaj ( şaşkınperi ve buseyrem) arkadaşlarımıza ait olan bunalım mesajları evet şimdiye kadar yaşadıklarımı düşündümde;
diyete başlarken psikolojim nasıldı, diyete başladım neler hissettim, neler yaşadım, etrafımdan hangi tavırları gördüm, km yardımcı oldu kim moralimiz bozdu, diyetten ne zamanlar sıkıldım, buradan yani yarışmadan bazen istediklerimi alamadığımı düşündüm belki sizede olmuştur işte o anlarda neler hissettim geri dönüp moralimi nasıl toparladım...kilo verince değişen ne oldu hayatım etkilendimi veya etkilenecekmi..diyet yapabilmek için neleri değiştirdim ... vs...vs.. yani aklınıza ne gelirse, istediğiniz her konuda paylaşalım herkes uzun yazsın ama bana kalırsa bu içimizden hissettiklerimiz hepimize iyi gelecek.. bir anı defteri gibi olsun olurmu.. sizce nasıl olur bence harika olur hemen elime ağıt kalem alıp bu akşam toparlamaya başlayayım, moralsiz arkadaşlarımızda yardımcı olmuş oluruz.... istemeyen katılmaz diyeceğim ama hepimizin katılması tü takım için iyi gelecektir diye düşünüyorum..
emelim sende yaz olurmu aebeni bile çağırdım :))