Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız diyecem ama görüyorumki canı sıkılan arkadaşlar var.
zenanım ne acıki öğretmeni kızını tanıyamamış bu onun eksikliği kaç yıldır kızının öğretmeni bilmiyorum ama öğretmeni öğrencisini gözlemlemeli onu tanımalı iyi bir gözlemci ise bunu 1 ayda bile yapabiliri.sınıfımızda öyle öğrenci oluyorki sınıfta tek kelime konuşturamazsın ancak sınavlarda harikalar yaratırlar ve öğretmne o çocuk konuşmasada bilir onun başarlı olduğunu bilir,bazende sınıf içinde öyle aktif olanlar sınavda başarısız olabiliyorlar Öğretmeniniz buna şaşıracağına ben bu öğrenciyi sınıf içindede nasıl aktif hale getirebilirim diye düşünmeliydi bence sizi bu nu konuşmak için çağırmalıydı Belkide sen haklısın yabancı olduğunuz için bir önyargıda olabilir işte en kötüsüde bu bence ama üzülme kızınada söyle üzülmesin başarılı insan heryerde başarılı olacaktır zaten

emelim ex eşine şaşırdım dersem yalan olacak hayatın kuralı burdada gerçekleşmiş"kaçan kovalanır" oysaki sen onun yanındayken keşke emek verseydi seni kaybetmemk için keşke ozman bişiler yapsaydı ama yook yapmazlar kardeşim .sen ona cevap yazmamakla en güzelini yapsamışın bence ona cevap yazmamakla zaten en güzel cevabı yollamışın"seni artık yok sayıyorum " bu cevap ona yeter sanırım anlayana tabi.

kadisim eşinle sorunun ne bilmiyorum ancak çok mükemmelde olsalar bazen gerçekten bizim eşlerimiz kozalak gibi davranıyorlar bende benimkinden çok çektim gerçekten sinir hastası etti düzeldi allaha şükür çok daha iyi ama arada tadı tuzu oluyor sanırım sana en büyük tavsiyem yapabilirsen sana nasıl davranıyosa öyle davran onu kendi silahlarıyla vur derim işe yaraıyor:)

cedric balıktan çorba haa ben hiç balık çorbası içmedim ya düşüncesi çok itici geliyor acaba tadı nasıl olurki ama sen yaptıysan gerçekten güzeldir sanırım.

ooo kallis hanım tiyotralar falan işte bu yüzden küçük yerde yaşamaktan nefret ediyorum sosyal hiç bir aktivitemiz yok ya bende istiyorum tiyotro yaa güzel seyirler canım

hımm başka kaldımı yazacağım ben bugun depresif hissediyorum kendimi gene keçilerim geldi 2-3 gün gitmezler artık neden sebepsiz yere böyle oluyorum bilmiyorum bazen çok tutarsız görüyorum kendimi ruh halim çok çabuk değişebiliyor şimdi ev temizlenecek heryer hoppala ancak zerre canım istemiyor off hadi görüşürüz

ooo kadıs ben kalkalı o kadar cok oldukı .ve bu alıskanlıkla pazar bıle uyuyamıyorum esımı rahatsız etmemek ıcın koltuga gecıp kıtap falan okuyorum.bu arada kızlar balık corbası sahane oldu kallıstecıgım tarıflerıne sahlık ne dıyım ceyrek kase kadar yedım dayanamadım.bıde mehalım rıca etsem bugun benımde kalorımı hesaplarmısın.bugun duzgun beslenıcem asagı yukarı pazar harıc hergun aynı seylerı yıyorum .bı gun yapabılırsen hepsını kestırebılırım canım lutfen yorucam senı bende bugun

cedric canım zahmet ne demek sen yaz ben hesaplarım

kadis kadis kadis sana ne dicem bilemez oldum kız sen ciddimi yazıyosun şakamı yapıyosun anacım gitmeni isteyen kim kendimce takılıyorum sana işte ama daha dikkatli yazarım bundan sonra.

çok hayret benim eşimde ilk defa nette böyle yazşmama karışmıyor ilkdefa nette bulduğum arkadaşlarıma seslenmiyor bende hayretler içindeyim başlangıçta huzursuz oluruz diye korkuyodum ancak şimdi ses etmiyor:)

alışıyolar canım alışıyolar ...naniknanik al bendede okadar ... ne diyo biliyonuzmu benim karı uçmuş çetleşiyo allah sonumuzu hayır getire diyo ..kaydirigubbakcemile3o varken fazla girmem mumkün mertebe .kıskanıyo benle ilgilenece pc ye gidiyon diye ... o yokken pc benım o evde pc ye girmez zaten ... anlıycanız hepsi aynı kıskançlıklarından ...:mymeka:

günaydın bu arada güzel arkadaşlarım .....a.s..

canım yok benim vaktim yok bu aralar pek giremiyormu takıma katkım az vs diye ggiderim diyodum şubat başı
ne zorluklarla gelip yazdığımı tahmin edemezsiniz
ctesi bile çalışorum bu yüzden ama yine burdayım bakın yani kopamıyorum sizlerden

diyetimse asıl sorun adapte olamıyorum kilo ii dedim bir iki tatlı yedim geldum 63 e bakın yani hemen alınıyo koruma proğramı falan değil benim ki bir arayış resemn
bu yüzdeende beynimi buna inandırmalıyım çünkü yağlır fışkırmaya başladı bile

honeycim veriyo patır patır kilomuz onla aynıyda 59 olmuştum ben bi ara ama bakın 4 kilo hopp geldi yaaa
çok sıkılıyorum bunları düşündükçeeekaydirigubbakcemile

benmi ki hayatta oturtmaz nete gelip bakar napıyormu diye çok kıskanç çok
geçen tarif arıyodum alta aldım sayfayı :1shok:
kadınlar kulübümü o ne dedi
tarif alıyormu dedim
yoksa üye mi oldun dedi
aman birde yakalasa beni
arıtk dalga geer
biik karı zayıflamak içni napıyo bakın hele derrrsositososito

aman onu takan kim
koca ama nasıl kocaaaaklava:

eşimle ufak sorunlar var galiba kimin yokki ...kaydirigubbakcemile3 benımkide gördügünde bakar hatta bazan göz ucuyla okur . onun yanında girmem ama . tesadüf görürse . hemen takılır bizim hatun kiloyla aklını bozdu allah akıl fikir vere der...kaydirigubbakcemile3k.k girdigimi biliyo . zaten başka nette girdigim yer de yok ... alışır alışmasa benım gestapom alışmazdı ...:1hug:

Ayy bende benim kocam kıskanç snıyodum yok anacım öyle gelip okumaz hatta bazen uzunca yazdığımda ne yazıyosun der bende nick şifremide biliyosun istediğin zaman gir bak oku derim ama sakın benim adıma yazma derim:)) nerden biliyosun ordakilerin hepsinin kadın old diyor bana bende ordakilerde bilmiyor benim kadın old bu karşılıklı güven diyorum
ayrıca bu aralar kendisde bir oyuna kafayı taktığı için ben kızmayım diye oda bna ses etmiyo ee bu işler böyle al gülüm ver gülümhesabı kadi ben sana ne dedim erkeklere onların size davrandığı gibi davranın

zenanın yedikleri

3 dilim tam bug. ekm 150 kal
25 gr peynir orta yagli70 kal
birbucuk domates100 kal
1 tas kahve iki sekerli40 kal
ara 3 4 tane fistik5-10 kal
oglen 4 kasik(sogan kirmizi biber patates) sebzeli et (kirmizi) sote 200-250 kal
4kasik bulgur pilavi300-350 kal
ara bir tas cay iki sekerli40 kal
aksam ogleden kalan etli yemek 2 kasik100-125 kal
4yaprak 1 domatesten yapilan yesil salata limonlu az tuzlu50 kal
iki lokmada normal ekmek tabagi siyirmak icin--- allah seni ne etmesin :)))
simdi yedim iki su bardagi patlamis misir yagli ve sekerli 470 kal
toplam1550 kal indirimde yaptım :))

reyhan ablamın yedikleri

sabah bir dilim ekmek60-90kal
8 zeytin 72 kal
iki dilim peynir 40 gr vardir 110 kal
iki sekerli iki cay 40kaldomates50 kal
yarim litre yagsiz ayran 200 kalori yaziyor üzerinde
100gr iste kurutulmus balik 168-200 nkal civarı ancak tuzlanmışsa bu değer 350 kal kadar çıkıyor.
4 kasik kabak yemegi 100 kal
iki kasik cacik50 kal
iki portakal 80 kal
bir sütlü kahve kocaman fincan ama 200ml süt ve şeker oranı önemli
toplamkahve hariç 1000 kal

şaşkının yedikleri
1/2 simit65 kal
2 avuç beyaz leblebi40 kal
1 domates 70 kal
1 salatalık 15 kalve
1 adet yeşil biber söğüş üzeri zeytin yağ 20 kal
1/2 kk light peynir20-30 kal
1 dilim tam tahıl ekmeği 72 kal
2 kayısı40 kal
1 kepekli galeta20 kal
çiğ köfte dürüm ( içi bol )tanesi 30 kal orasınıda sen hesapla:))
1 bardak acı şalgam suyu60 kal civarı
1 adet büyük levrek ızgara 100 kal

toplam600 civarı çiğköfte hariççç

Arkadaşlar bende çıkıyorum çok sıkıldım busecimin yanına gidicem çarşıya çıkar birde kahve içeriz artık kendisi ile hadi hepinizi öptüm sıkıcada kucakladım hiç bişiye canınız sıkmayın akıllı olup kahır çekeceğinize deli olun alem sizin kahrınızı çeksinn byyyyyyyyyy

canım valla hiç umrumda değil eşimin kafa yapısını değiştiremem
değiştirmekte istemiyorum zaten ya
erkeklerin çoğu aynı bizim değer verdiklerimzi önemsiz onların verdikleri bize önemsiz aman neyse ya
iiyizi şimdi yani uzatmak istemiyorum ben

sen ara mı vermiştin 2 hafta i geldi diyosun
bilmiyormu belki benim de ihtiyacım olan şey bu
bazen motonolku yada ıskkınlık
veremiyorum mezun olcam dedim hop kilo aldım yani iii ce sorun oldu bunlar galiba caım yaaa
ama sen i vermişsin naptın canım böle yaaaa

oooo benimki fenadır girdirmez bakıtrmaz
benim yönetici olduğum bir site var vaktimin zamanı o alıyo ve tüm türkiyde tüm üyeleri tanıyorum düşünün ve kurumsal bir site msnem telim pek durmaz
benim kide çatlıyo çekemiyo işte o siteyede bir kere bile girmedi kıskanç yani
benim adımı başkalarına yazdığımı görünce delleniyooooo
ahh emelim ahh çözdükte ömrümü yedi ömrümü :))
oy oy oy yerler yerlerrr

zenanın yedikleri

toplam1550 kal indirimde yaptım :))
vay ii kalori

mehalim ya
vaktim olsa ben yapcam ama bir fikirim geldi aklıma
bu kişileri günlük alt altada yazsan
sadece aldıkalır kalori miktarını
daha rahat görürüz kim ne yemişşşş bacımmm
bende ne meraklanıyosam
götürüyom herşeyi sonra burda

MEHALİM OH NE GÜZEL CANMI GİT GEZ DOLAŞ İÇ KAHVENİ
BEN BURDA ÇALIŞAYIM SORMA
BENİM CANIMDA KAHVE ÇEKİYO ŞÖYLE SÜTLÜ İŞYERİMDE ÇAY VAR ANCA YAAA
parodn tuş açık kalmışşşş kızlarrr

kızlar yoksunuz hepiniz geziyonuz de miii
gezin güzellerim
bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun
benim herif kahvede
ben çalışıyom nasıl işse
ah adanada olsam ne gezerdim ya neyse

hepinizi öpüyorum ben çok yoruldum gidip oğluşumla oynayayım stresim gitsin yaaa

kadıs cıgım bende evdeyım ve ders calısmaya calısıyorum ama ne mumkun.cok dısarı cıkasım var esımde ısden daha gelmedı.senınde sevgılıler gunun kutlu olsun canım.uff evde canım sıkılıyor neysekı yarın pazar

selam kizlar gecmisi okudum daha yeni bitti
sevgililer gününüz kutlu olsun güzellerim.
oh oh tiyatrolar gezmeler. bende istiyorum yaaa.
sabah giyindim adim sayicimi taktim yürümeye gidecegim bir ciktim nasil kar yagiyor abooooo birde soguk gitmedim.
eve gelip pogaca börek yaptim. 3 tepsi. bir tanenin tadina bile bakmadim . simdide bozuk biraz kafam. hem börekler cörekler aklimdan cikmiyor hemde köpek sorun oluyor kafayi yiyecegim yaaaa

Canlarım ohh nihayet evime gelip size kavuşabildim.. Sabah tiyatro sonra alışveriş merkezi yaptık geldik kızlarımla hemen anlatayım...Mehalimde canı çekmiş tiyatro filan anlatmazsam olmaz şimdi demi..

bizim burdaki belediye başkanımız çok ama çok mükemmel umutta bilir.. Yılmaz Büyükerşan belki duymuşsunuzudr adam bu kadar şehrine düşkün olabilir bu kadar mükemmeliyetçi olabilir... Bir işi başladığında hemen bitirir .. bir kültür parkları yaptırdı bu yaz açıldı içinde kayboluyorsun çocuklar için her türlü eğlence var bir diğer parkta ise çocuk fen bilim parkı gelecek yaza yapılıyor açılacak daha ne olsun bir diğer parkta ise plaj yaptırmış henüz gröedim sadece gazeteden gördüm.. tiyatrolara insanlar gidebilsinler diye haftaarası bedava özellikle kadınlara bedava ben annemden bilirim babam kendini düşünürdü hanım sen çok yoruluyorsun gel senide şu dışarı çıkartayım demzdi o yüzden kadınlar baş planda diyor her yaptığı öyle mükemmelki.. 50 kuruşa tiyatroya gittik bu gün düşün oda hafta sonu olduğu için yoksa haftaarası ücret yok... her türlü imkan var yeterki insan ol... ben geldiğimde bu nasıl yer dedim bunalıma girdim ama 5 yılda avrupa şehri gibi oldu, porsuk üzerine bir köprüler yaptırdı köprü kolleksiyonu sanırsın :)) hepsi ayrı çeşit hepsi ayrı güzel... yani bu şehir çok güzel umarım yönetim el değiştirmezde böyle hizmete devam edilir çok yazık olur yoksa...
tiyatrodakim vardı bilseniz Ali Sunal... çocukların çok hoşuna gitti zaten bir ay boyunca çocuk festivali var burada tiyatro gösteri ard arda şu sıralar...

oradan çıkınca alışveriş merkezine gittik sevgililer günü için çok güzel etkinlikleri vardı benim büyük kızımda orada alışveriş merkezinin düzenlediği etkinlik için fotoğraf çekiyor :) hani böyle komik panolar olur arkadan kafanı sokarsın heh işte onlardan ... 3 günlük buldu bu işi babamızdanda izin aldık gitti bakalım bugün son ilk harçlığı olacak kendi kazandığı ne tatlı gelir kimbilir..

ufaklık bize yemek ısmarladı ben sadece tavuklu salata yedim ardındanda dondurma yedim tüm gün şu saate kadar aldığım kalori 550 yaptı :))
babamız iş çıkışı aldı bizi geldik nihayet işte o sabah erken gitti diye yattı uyuyor bende göz atmaya geldim..

cedricim çorbanın güzel olmasına sevindim canım afiyet olsun ...
kocalarnıza kızdım sizin:mymeka: ne demek burada olmanıza kızacaklar yok öyle derler yok böyle derler amann sizde takıyorsunuz o zaman alıp dışarı çıkaracak efendim yok öyle .. o zaman sosyal eylemler yaptıracaklar.. :lepi: ya öyle ya böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…