Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pericim tatlişkom zamanla alışırsın güzelimnaniknanik hepimiz evliyiz bir kaçımız çalışıyor bir kaçımızın çocukları var bu saatlerde yemek saati ve işten çıkış saati canım... ama geldiğinde kimseyi arama yani aklına geleni yaz bak ben geldim yazıp çıkacaktım seni görmeseydim yani geldiğimizde mutlaka cevap veririz ... sen ne zaman doktora gidecektin bu gün değilmiydi karıştırdım mı acaba...CADIARZU

Pericim tatlişkom zamanla alışırsın güzelimnaniknanik hepimiz evliyiz bir kaçımız çalışıyor bir kaçımızın çocukları var bu saatlerde yemek saati ve işten çıkış saati canım... ama geldiğinde kimseyi arama yani aklına geleni yaz bak ben geldim yazıp çıkacaktım seni görmeseydim yani geldiğimizde mutlaka cevap veririz ... sen ne zaman doktora gidecektin bu gün değilmiydi karıştırdım mı acaba...CADIARZU

Kalis süpersin yaa ne hafıza var sende. Evet canım bugün gittim ama sıra kalmamış yarın sabahtan gidicem sonuçlarımı almaya... Canım ben evdeyim ama bende her zaman giremiyorum. Sizleri görüncede mutlu oluyorum kaydirigubbakcemile ya bide bu alıntıları nasıl yapıyonuz banada öğreeeettt kaliisss noluuuuuuurrrrrr. bütün msjlara cvp veriyosun ya onu soruyom.

evet evet ne oldu şaşkınım doktor işi bende yemeği hazırladım kocamı bekliyorum misafirde gelecekmiş ay inşlh benimki pasta çörek almazanacım olan bana oluyor .az evelki krizim geçti daha iyi hissediyorum kendimi

ben anlatıcam ben anlatacam şimdi şaşkınım şaşırmadan alıntı yapmak istediğin mesajların altında mq lara tıklıyosun ve en son alıntı yapmak istediğim mesajda alıntı yap tıklayarak amacına ulaşıyosun anlattım :))

mehalim seni görünce ses etmeden çıkmayayım dedim tam ama reyhan ablamda buradaymış... perim mehalim anlatacaktır sana diyecektim de yazmış bile canım teşekkür ederim...

hepinizi öperek kaçıyorum en acilinden....kociş neredeyse kapıya dayanır...

bende çıkıyorum arkadaşlar nerdeyse eşim gelir şaşkınım görüşmek üzere reyhan ablacım senlede bir denk gelemiyoruz allaha emanet ol kendine iyi bak ok

ay güzellerim yaaaa gecmisi okumam bir saatimi aliyor. son sayfaya geldigimde bir bakiyorum yalnizim.
bende sizi öptüm. bu hafta özliyecegim sizi aksamlari erken cikiyorum ya .sabahciligi hic sevmiyorum ama hic. öglenciyken aksam 8de eve geliyorum o saatten sonra yemeden kendini tutmak kolay ama saat 3te eve gelince yemeden saat 11e kadar kalmak hic kolay degil.hele evde güzel yemekler varsa ve eve geldigimde sofra hazir herkes beni bekliyorsacokacimcoook

bir saat yürüdüm baskada birsey yapmadim bugün. dün elimdeki ördügüm kazagi bitirdim kalkip onu dikeyim. yakasinida ördümmü tamam.
internetten ismarladigim birkac cesit yün geldi onlara baslamayi istiyorum. yünler cok güzelde cok inceler galiba örgü makinesi icin düsünülmüs. ne yapayim ben baska yünleremi katayim yoksa ayni yünden iki üc katmi birlikte öreyim .akliniza gelen bir cözüm varmi?
hatta yarim saat sonra acik artirimla yine birkac kilo yün almayi düsünüyordum. ya ne yapsamki sasirdim kaldim

buseyrem bende diyete 107 ama bu yarışmaya 105 ile başlamıştım canım birden hatırladım senin çizelgeni görünce... amaninnn hiç gitmeyecek sanmıştım hep öyle kalacağım sanmıştım ama vazgeçmeyince yağlar vazgeçiyor aslında sadece azim gerekiyor... azim ve istikrar...
ahhhhhh bide ben böyle desem bide ben.ne olur be zalim dünyaa.kaydirigubbakcemile2

selam arkadaşlar katılamadım kusuruma bakmayın. dün 24 saat nöbetçiydim. sabaha kadar deli gibi çalıştık. ama şirin mi şirin 5 bebek dünyaya geldi. 4 ü kız 1 i erkekti.
sabahtan beri uyuyorum ama sersem gibiyim kafamı toplayamıyorum.
bazen keşke nöbet tutmasam diyorum ama kutsal bir hizmet yaptığımı düşünüp sonradan rahatlıyorum

iyi akşamlar hanımlar sonunda evimden de size ulaşabiliyorum
ev halkı başımda sıra bekliyor sonra görüşürüz byee

selam arkadaşlar misafirlerim az evel gitti ben kaçırmadım artık kaçırmamda annemden az evel çok can sıkıcı bir haber aldım yarın teyzeme gidecez nasıl konuşacam nasıl anlatacam ona öğrendiklerimi bilemiyorum çok üzgünüm can sıkıntısında bişiciklerde yemem artık hadi yarın görüşürüz kibb

iyi aksamlar kizlar bu aksam sizinle fazla sohbet edemiyecem esim sabahci oldugu icin 3 30 da evde oluyo yalniz oturmak istemiyo asada soylenir durur simdi ineyim ben, sonra ona muhtac oluyoz biliyonuz gidim cay koyacam hadi size iyi sohbetler canlarim optum ayyy kalabalikta bugun ne guzel kaynatilirdi be

kizlar bende cikiyorum 1200gr daha yün aldim bakalim nezaman örecegim bunlari. cok ince yünle ne yapilir bir sey deyin canlarim okmi?
sabahciyim erken yatayim .allah rahatlik versin size. öptüm

canım şya vermişken alma geri
bak ben almaya bir başladım 3 kilo yapıştı kaldi berdde yaaa
kadisim uzun zamandır senle görüşemiyoruz ama senle aynı kafadanız şekerim verdik verdik şimdi geri alıyoruz bu haftada benim çok yoğun işlerim var burayada pek gelemiyeceğim şimdiden söyleyeyim inşallah geri verecez kadisim hadi önce sen azimlen sonra ben ok?

yine bendeniz geldiii...
zenanım yürüyüş grubunda gördüm seni şubatta başlayacakmışsın ama sen de yazmışsın gerçi şimdiden başlarsan alıştırma olur diye.... reyhan ablam zenan ve ben haydi arkadaşlar yok mu daha düzenli spor yürüyüş yapacak birisi... gökçen seninde koşu bandın var haydi bekliyoruz... zaten ilk haftayıatlatınca insan mecbur hissediyor kendini fakat ben hafta sonları yapamıyorum hep beraber olunca onları bırakıp zor geliyor birazda fırsat yaratmıyorum galiba ama bu gün bir saatten fazla yapacağım akşama yazarım bakalım ne kadar yaptım...)
kallistem bu haftayı atlatayımda bende şu yürüyüş gurubuna geleyim orda bi torpil yaparsın dimi bize ha haaaaakaydirigubbakcemile3
tekrar selamlar
cumartesi altın örgüdeki arkadaşlarla buluşmamız vardı arkadaşlarım öyle sürprizler hazırlamışlar ki anlatamam mutluluğumu evlerinde kullanmadıkları yünleri artan takı malzemelerini bardaktan kahve fincanına kadar ne hadiyeler getirmişler
hatta aralarında para toplayıp altın almışlar dar günümde kullanmam için, efeye oyuncak almışlar hiçbirimizi unutmamışlar yani
dün de bütün gün temizlik yaptım evimi biraz daha düzene soktum çamaşır çok birikmiş makine yapılana kadar 2 gündür çamaşır yıkanıyor heryer çamaşır dolu hava yağmurlu kurumuyor da
birkaç ufak tefeğin dışında bir eksiğimiz kalmadı şükür
keyfimizde sağlığımızda yerinde hamdolsun
bu sabah tartıldım dün düzensiz yemiştim iş güç derken ne oldu acaba diye ama 2 kilo gitmiş hemen meğer ödemmiş o kilolar gitmişler neyseki
bu sabahtan itibaren düzenli diyetime başladım Allah bozdurmasın
akşam da 15 dk eliptik bisiklet ve 5 dk stepperla başlıyorum inşallah spora da yaza kadar fıstık gibi olucam hayırlısıyla
emelim çok sevindim senin adına harika arkadaşların varmış yaaa sen de maaşallah bu kadar şeyin arasında bırakmıyosun diyetini tebrikler

Tamam mehalim sırrı açıklıyorum :)) bir adet koca... bu olmazsa olmazlardan oluyor bacum...
ya hazır selülit yağları da var kremlerde var niveanınki çok güzel mesela işe yarıyor içinde l-carnitine var... hımm sonra yosun yağı- lahana yağı ve fındık yağı çok işe yarıyor... lahana bulabilirsen al derim inceltiyor ciddi ciddi bak gökçende başlamış etkisini yazar bir kaç güne kadar ama daha öncede yazdım mutlaka duşta kabak lifi ile masaj gerek.... benim kullandığım bunlar işte başka yok
kaptanım bende koca varda şu dediğiniz kremlerden yokşimdi bende meraklandım banane bende istiyooooooommm

amannnn yengeçim benimm 3 lendik yengeçlerdee canım bende tam bir yengecim kadisdeee yerimseniben
kahve falı bende baktırmasını severimmsositososito
bende yengeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimdelikafadulden fala inanmam falsızda kalmam şekerimkaydirigubbakcemile5

ay güzellerim yaaaa gecmisi okumam bir saatimi aliyor. son sayfaya geldigimde bir bakiyorum yalnizim.
reyhan abla aynı dertten muzdaribiz geçmişi okurken bir bakıyom ki kimse kalmamış bak şimdi yine aynı şey olursa şaşırmayacağım:roflol:
arkadaşlar bu hafta ben şehirdışındayım şu anda da evimden yazmıyorum paylaşımım az olacak mecburen görüşmek üzere öptüm hepinizi iyi geceler

kizlar bende cikiyorum 1200gr daha yün aldim bakalim nezaman örecegim bunlari. cok ince yünle ne yapilir bir sey deyin canlarim okmi?
reyhan ablacim annem ince yunlerden yegenlerime tigla yelek ormustu veya dedign gibi cift kat yapip hani hirkalik yunleri mahsus kalin secerya annelerimiz cift kat hirka patik orerlerdi bende bu konularda pek marifetli degilim acikcasi ogrenmek icin bir triko dergisine abone oldum birsuru model var ama ben sadece duz orgu birde tigla ormeyi beceriyom desenli ornekli yapamiyorum bir ustadan ders almam gerek biraz

iyi akşamlar hanımlar sonunda evimden de size ulaşabiliyorum
ev halkı başımda sıra bekliyor sonra görüşürüz byee
ohhh harika haber bu artık bizimle olabileceksin... süper süper....

selam arkadaşlar misafirlerim az evel gitti ben kaçırmadım artık kaçırmamda annemden az evel çok can sıkıcı bir haber aldım yarın teyzeme gidecez nasıl konuşacam nasıl anlatacam ona öğrendiklerimi bilemiyorum çok üzgünüm can sıkıntısında bişiciklerde yemem artık hadi yarın görüşürüz kibb
canım umarım altından kalkamayacağınız bir problem değildir, hallettim diye söylersin bari merak ederiz...
iyi aksamlar kizlar bu aksam sizinle fazla sohbet edemiyecem esim sabahci oldugu icin 3 30 da evde oluyo yalniz oturmak istemiyo asada soylenir durur simdi ineyim ben, sonra ona muhtac oluyoz biliyonuz gidim cay koyacam hadi size iyi sohbetler canlarim optum ayyy kalabalikta bugun ne guzel kaynatilirdi be
yok zenanım dün çok sohbet olamadıydı zaten aklınkalmasın...benimde eşim yıllar önce vardiyalı sistem çalışıyordu çok zor oluyor bilirim allah kolaylık versin canım...

ablacım nerden ebaydanmı alıyorsun ünleri açık arttırma ile demişsin de... inceleri başka yünlerle yaparsan özelliği bozulmazmı ki.. makine yünleri ile bebişlere güzel şeyler olur ben çok kullanırım ince ipleri ama katlayarak yaparım yinede sen bir bakarsın çok uygun bulursan arasınada kat...

yorumları ensona bıraksanız nasıl olur.. hani burada birileri varsa sohbet imkanınız olur diye söylüyorum ...

selam arkadaşlar katılamadım kusuruma bakmayın. dün 24 saat nöbetçiydim. sabaha kadar deli gibi çalıştık.
canım ya allah yardımcın olsun zor bir işin var.. ben ikinci doğumumda hemşirelerin haline acıdığım için uyandırmaya kıyamamıştım nerdeyse hastahanade kendi başıma doğuracaktım :roflol: ama sonra dayanamayıp usulca gidip ben galiba doğuracağım bir bakarmısınız diye çocuk gibi sormuştum sonra acınan ben oldum tabe sırnaşık şey çok şevkat göstermişlerdi bu tavrımdan dolayı.... ne kadar müthiş bir işin var aslında ard arda o bebşleri görmek dünyaya ilk anlarına şahit olmak ayy canım yaa allah sizede nasip etsin en hayırlısındana.s.

X