- Konu Sahibi Cherry Mom
-
gökcncimm hazırım rüyalarınızaaaa buyrun bayanlarr her rüya yorumlama 5 tl hesap nomu verim ..... dermişimmm haha.. gökcencim mutluluk sırırnı bilom masajda deil ondan zenana takılıyoz.. ama denemelisin cnm sende umutsuzluğa kapılmaa senin elinde bir tüyoda benden. istersen özelime anlatabilirsin bende çook çekenlerdenim derdine derman olimm be bacumm anladım seni ben. ben açık sözlüyümdür tabirlerde kötü söledimmi kısmayın bana.
ay canım benimde rüyalarım hep çıkarkadisim benim rüyalarım çıkar hislerim kvvetlidir.. ben reiki de test ettirdim medyamustlik yapabilirmişim eğitim alırsam bide beyin okuma gücü olurmuşş bendee yani 3cü göz grubua giriyomuşum ama gidit eğitim almak lazım.ilerletmek için. her insanda varmış bu gibi esrar bilgiler ama kimse farketmiyor.
ayyy şaşkınım sende mi yengeçsin ya huuuHer özelliğiyle tam bir yengeç'im sositososito Ben baktırmaya bayılırım sırf fal için kahve içerim normalde hiç aram yoktur. Belli aralıklarla sırf stres atmak amacıyla baktırırm. Burda cafelerde bakılıyo.
merhabalar a.s.kaptanınızı öpmeye geldimŞenizo şimdi yok notumu iletrimisiniz lütfen onu çok öslediğimi ve kocamannnnnnn öptüğümüŞenizbunlarda size gününüz güzel geçsina.s.
canım ben sana ne olduğunu söliyimhafta sonlar hariç her gün spor yapıyorum ve son bir haftadır aklıma geldikçe çaylardan içmeye başladım karışık öyle yani yeşil çay form çay ama üzerimde inanılmaz bir ağırlık var hiç dinç ve kilo veriyormuş gibi hissetmiyorum kendimi galiba ben bu metabolizmayı iyice bozdum çok değişik bir şey olmazsa hiç kilo vermiyorum yine tıklamıyor sanki veriyorum 300-400 gr ama bakmışsın geri gelmiş...
Şu azmin zaferi diye bölüm var ya geçende bende foto ekleyip buraya link vermiştim hani zayıflayanların öncesi sonrası diye.. bir arkadaş yeni fotolar ekledi her günde ekliyor amaninn ben artık fenalık geçiriyorum ne kadar büyük bir azim var insanlarda ama merak ediyorum ne yapıp ne kadar zamanda kilo verdiklerini boş bir zamanda yetersiz ingilizcem ile anlayabildiklerime bakıp buraya da aktaracağım..
...
kızlar bı msj ı bı saatde yazdım nerdeyse.bugun hıc ugruyamadım bu saate kadar.cunku evde temızlık vardı.hıc kacamadım valla.sartel yanmıs.elk kesıldı usta cagırdım yapıldı ama benı sınır ettı.halen makınada perde yıkanıyo.bende oldum bıttım valla.bıde yenı sılınmıs cama ıkı damla yagmur yagdı.ben akıllısıda kurulamaya kaldı.ama camlar durulanmaıs sanırım bende sılınce yaglanmıs oldu.neysekı tek cam sıldım gıttı.butun tabak kasık bardak hem salonu hem mutfagı yıkadım.evım tertemız oldu valla.hadı gelın sıze dıyet pastanın en süperını yapayım kahveyle ıkram edeyım.kaydirigubbakcemile3.bu arada yakaladın benı kallıste daha baslıyamadım canım ya.sabah 5 den berı ayakdayım ama maalesef yenı oturabılıyorum.yarına soz okunmus bıtmıs sızınle paylasılmıs olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?