- 4 Eylül 2008
- 1.422
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kallisim önemli değil canımmerhabalar.. ben bu gün adapte olamadım yani öyle değilde mesajlara cevap veremedim affedin mesela umutuma cevap yazacaktım kadisime yazamadım bir şeyler işte öyle içime dert oldu ama yine hemen çıkacağım...
...
ay ne kadar güzel bir olay yaselam arkadaşlar katılamadım kusuruma bakmayın. dün 24 saat nöbetçiydim. sabaha kadar deli gibi çalıştık. ama şirin mi şirin 5 bebek dünyaya geldi. 4 ü kız 1 i erkekti.
sabahtan beri uyuyorum ama sersem gibiyim kafamı toplayamıyorum.
bazen keşke nöbet tutmasam diyorum ama kutsal bir hizmet yaptığımı düşünüp sonradan rahatlıyorum
pericim yeşillik yemeni tavsiye ederim bolca yıkayıp masaya hazırla girip çıkıp onları ye canım ekmek de meyve de fazlası zara ama çiğ sebze ve yeşillik sınırsız serbest canım
yorgunluk lafmı zenanım ya ama kafam rahat ya uyuyorum geçiyor yorgunluğum inan
bu kadar rahat olacağımı bilsem 1 sene önce boşardım adamı çok şükür halime rahatım gerisi teferruat zaten hallolup gidiyor bir şekilde
pericim ne yicen senn acaba doktora sorsaydınn hala hala herşey yasak mide olayı çok kötü yemedende yaşanmıyor allah kolaylık versin cnm