Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ya üzme kendini inşallah rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatır
dualarım sizinle canılarım

canım hayırlı olsun
inşallah hakkınızda hayırılsı olur çok çok mutlu olursunuz yeni evinde

canım inşallah güzel haberlerini alcaz
güçlü ol yılma
mustafa mustafalığını yapacaktır biliyorum
ama sende emelliğin yap hadi bakalım
Allah yardımcın olsun canım

oyyyyyyy ne diyim sana yaaaaaaaa
derin mi gitii oy oy ne güldüm yaa

benim kinin de aklına gelmezdi
şimdi 2 güne bir oy oy öldüm ben yaaaaaaaaa
ne zor işmiş be yaaaaa

matemsim sorma banyo işiniya.. derimiz eskiyo ama napalım katlanıyoz.
vayyy gülcüm senin de mi eskiyo oy oyyyyyy

hoş geldin edacım adanalı ımsın
ben de adanadan
vereceğine eminim alıp geri mi döndün oyyyyy
bende galiba yakında böle olcammm malesef

ay evet ya 4 çoçuk oy oy oy
Allah seninde yardımcın olsun canımmmm
uğraşmak çok zorrrrr

ay sen napıyosunnnn ya
ne yaptın da yürüdn bu kadar ya
geziyon mu ohhhh vallla ne güzel ya

evet bencede canım
metaboluzmayı bozacak yaa
sonra da benim gibi şaşkın şaşkın kalacakkkk:sm_confused:

canlarım merhabalar, tahminimden kısa sürdü hemende geldik evimize ama orada zor durdum ciddi hastalandım ben hemen yatasım var geçmişide okuyamadım.. midem bulanıyor başımın dönmesinden zor geldim eve... kendimi hiç iyi hissetmiyorum üşüyorum birde şu regl ağrısı eklendi heh tamam oldu.. iyi hisseder hissetmez gelirim hoşkalın.

kalisim belirtiler gripi gösteriyo aman dikkat et ilaç fln iç.ya çok geçmiş olsun. ateşlenmede. reglide etkiliyo tabii. yat istirahat et cnm istirahat en iyi ilaçtır.

honeybaby yedikleri

sabah 1bardak süt--120 kal,1domates--65 kal,1 yeşil biber---7 kal,kepekli tost ekmeğiyle kaşarlı tost
öğle---160 kal,1 elma--50 kal
akşam 4-5 kaşık tereyağlı kuskus pilavı--170 kal(kuskus ne yaa:)? 3 kaşık mantar sote70 kal,salata--70 kal
ara 3tane gofret--55 kal 1tek şekerli çay--20 kal,1 muz--40 -100 kal arası

toplam:900 kal (yuvarlanmış hali:)

gülcüm klomen yumurtlama için kullanılan bir ilaçtır bende kullanmıştım.klomen direk işe yaramasa klomenle birlikte adetin 19 günde çatlama iğnesi vuruluyor ikisine 3 ay denedim ben 10 kilo aldım:)) 84 kiloyu bu ilaçlar sayesinde görmüştüm

umut yedikleri

sabah:2 dilim kepek ekmek--120 kal-yarım domates--35 kal-1 haşlama yumurta--80 kal-2 zeytin--35 kal-kk peynir--40-50 kal
ara:3 dilim armut---40 kal,yarım elma---25 kal-çeyrek muz--25 kal
öğle:5 kaşık kadar pırasa--70 kal-1 tabak yağsız makarna85 kal-1 kase yoğurt---100 kal-3 dal marul --10 kal

toplam:700 kal(yuvarladım:))

kızlar sabah çeyrekden az ekmekle akşamdan kalma domatesli biber sosu vardı ondan yedim 3-4 çatalcık ( mehalim kızıcak nebilim dicek çatalın boyunu )
ara bir fincan tek şekerli 1 fincan çay
öğlen yarımın yarısı kadar haşlanmış tavuk göğsü, ve patates salatası çorba kasesi kadar ( mehalim nasıl tarif edicem sanayaa. şaşırıyom)
akşama emelcime gidicem orda allah ne verdiyse yerim..söyledim güsel yemekler yapma diye diyetteyiz dedim salata yeter dedim dinlemiyoki evine ilk gidiyorum eminimki döktürcek annesi yemekleri eğer çok yersem sorumlusukaydirigubbakcemile3 [emeldir şimdiden söylim.hatır için yerim kadıncaz uğraşmış emek vermiş diye yerim yani ( emelcim kusura bakma önceden bilgi verimde arkadaşlara sonra kızmasınlar.)

Son düzenleme:
ayy bayıldım gül tariflerine gülmekten yıkılıyorum.efet ya nerden bileyim çatalın boyunu:)) ama sen rahat yaz canım ben alabileceğim en üst düzeyi alıyorum ölçülerde ayy hala gülüyorum yaaaa:))))))

kallisim yazını okudum ellerine sağlık yorumuda yaptım .içerik olarak kitap benim bahsettiğim kitaba benziyor siz diyettesiniz diye hatırladınmı bilmem kitaba 2.defa bi başlayamadım senin okudun kitapta işin daha çok psikolojık boyutu sanırsam ben bahsettiğimdede bilimsel boyutu ağırlıkta ay bide ben okuyum yorumlasam

saol mehalim aman almim ben o ilacı zaten şişkoyum bide ilaç eklenmesi. gerçi şimdi kullandığım ilaçda aldırıyo ama okadar değildir.
inşallah kullanmaya gerek kalmadan bebiş olurda busenin dediği gibi tatlıları yeriz ve kalisimdende hediyeyi alırız. sizlersengözlerimebaksanabde yelek kazak neyim örersiniz. hehe ne beleşciyim ya

mehalim sağol canım.sabah ben de iki çatal reçel yemiştim nasıl da unutmuşum.
ayrıca bir tane kellogs bar yedim az önce 90 kalorilik olanlar var ya.kayısılıydı hem de.
gülcüm şimdiden afiyet olsun.anneler yapar da yenmez mi o yemekler.
annem bana zorla neler yediriyo bi bilseniz.
ayrıca çok zayıfladığımı söyleyip duruyo.artık yiyecekmişim zayıflamayı bırakacakmışım.
annemin gözünde incecik fidan gibiyim yani:))
anneme bi gidiyom ne varsa önüme yığıyo ve ye diye baskı yapıyo.çok hoştur kendisi.80 kiloyum ama annem farketmemekte direniyo.
işin komik yani kız kardeşim 56 kilo.onunla beni bir görüyo heralde.
kız kardeşimle vucut yapılarımız hiçbenzemiyor.onun fiziğinin maşallahı var 90-60-90.
bense kendimi bildim bileli kiloluyum
hayat hiç adil değil:))
bu genetiği anlamak ta hiç mümkün değilkaydirigubbakcemile5

mehalim bugün yap analizimi yaff akşamı sayma emelde olcam bakalım sabah öğlen yediklerim ne kadar. merak ediyom

canım kaptanım geçmiş olsun yaa
ii ce dinlen gezinme buralarda haaaaa

ay emelemi gitceksin
aman canım ii kaynatın
ne güzel buluştuğunuzu desteğinizi görmek
çok duygulandım ya huuuukaydirigubbakcemile

sorma canım anneler hep öyle benim ki de ye ye deyip duruyo bakalım kim kazancak ben yemeyince o ad yemiyo 95 kilo oda sonuçta a ım ve ayağı beli ağrıyo çok üzülüyorum onnu için yemiyo yani öyle sanıyo ama veremiyo malesef

umutcum benim anneme göre önümden gün görünüyomuş çok zayıfmışım sositososito çok kızıyo yemedimi kavga ediyoz. daha dün ( bak diyom kilomdan bebek olmuyo yahh ne demessin senin 2 kadın şişkolar doğuruyo bir örnek komşu kızı varda onu söylüyo.allahdan herşey diyo. inanmıyo bana ama kavga sonucu ben kazanıyom yemiyom.ailede hepimiz şişmanız sebep annem klava:zayıf görüyo yediriyo bize de ondan ben 4,5 yaşıma kadar annemi emmişim artı yemeklerden yemişim artı mama yemişim:icecream: düşünün nasıl bir beslenme tarzına alışkınım doğuştancokacimcoook

mehalcim bir beni unuttun sanırm listemi vermiştim ama
sanırım sana zor olcakkk
yada beni artık takımdan saymıyo musun ya hayalet gibi algılıyonuz kızlar
hımmmm
öyleyse bilim yaniiiiiiiiiiiii

neyse üzüldüm bir an

ii akşamlar kızlar görüşürüz

kallisim canım yarın belki gelemem
benim kilomu aynı geçersen sevinirim zaten pek bir düzende tutmuyooooo
malesef

sayın koçum bak internetim neyim gider kilomu yazamam diye şimdi yazıyom:91,4
şimdi gezmeye gidiyorum. çok uzağa değil üst kata.

kadisim evt emelin sayesinde buluşuyoz hastanede gelip beni bulduğu an kalbimi fetettiŞeniz bana kalsa dahaa buluşamazdık bile. sonrada evine gitmek için fırst buldum akşama buluşcaz 18,30 da ben kırmızı arabamla alıp onu gezdircem oda beni yemeğe götürcek veee sizleri çekiştircez oturup mehlimden sonra biz analiz yapıcaz. kim ne yiyo kim ne kadar veriyo. kim fazla örgü örüyo :)))) emelimle buluşcamya neşem yerine geldi..esprik yapıyom size

kalllıste canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne.gul 4 bucuk yasına kadarmı emdın:1shok:boyle oldum aynen okuyunca valla.ne dıyım masaallah bu kadar uzununu hıc duymamısdım.umut canım annenınsenı zayıf gormesı ne guzel aslında moral kaynagı olur sana benıde bırılerı zayıf gorsun artık kızalr ben bu hafta kılo aldım sanırım ya yarın napcam bakalım.su ıkı hafta bı gecse cok ıyı olcak ama hayırlısı bakalım.ama yınede kıyafetlerımın bol gelmesınden dolayı cok mutluyum kotlarımı dusuk bel yapıyorum ama rap cı pantulonu gıbı oldular bı 99 olayım resım koycam sıze o bol pantulonlarla ama bu gıdısle zor gorurum 99 u bellıde olmaz bana bakmısınız hırs yapmısım ıkı haftada ınıvermısım:jeyyar::Saruboceq:

ee emelde tartı varmıki yaff sabah soyunup tartılmam lazım yooksa aynı geçicez artıkım napalım.

cedriccim evt 4,5 yaşa kadar emmişim dolmuşda biyere giderken tuttururmuşum emcem diye yazık annem rezil olurmuş. güzelim şu işlerini halletde diyete başla artıkım hadi arayı açma fazla.benmi sana yetişsem:)) şaka..sana gaz veriyom bana yetişirken kilo vercenya ondan.:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…