canım ya üzme kendini inşallah rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatırdiye görmeye gitmedim. (taze bebe mikrop kapmasın diye) işte dün nöbete gittim tabi arkadaşımda daha taburcu olmamış. gece beşe kadar ufaklıgın emmesi için uğraştıkhadi oğluşum ,hadi mustafam diye bebeğini severken ben kendimi ağlamamak için zor tuttum. sonra bir ara ağladım rahatladım.
isyan etmek istemiyorum. herşeyin bir zamanı vardır diyorum sabretmeye çalışıyorum.
yine inatla inanıyorum bizde bi gün anne olacazzzzz.
.
dualarım sizinle canılarım
canım evı aldık bı aksılık olmazsa onun ıslerıyle ugrasıcam bı sure hemen tasınamayız heralde ama ıslerı surer epey bır.dısarda yemek zorunda kalıyorum yogunlukdan ve unutup ara ogun yapamıyorum benımde maalesef duzenlı omayınca kılo vermem mumkun olmuyor
canım hayırlı olsun
inşallah hakkınızda hayırılsı olur çok çok mutlu olursunuz yeni evinde
canım inşallah güzel haberlerini alcazgünaydın büroya yeni geldim
bir sonraki celseye kaldı 12 marta
kötü bişey yok
birbirinizi ikna edin dedi hakim
delillerimizi sunmak için 10 gün süre verdi sonra detaylı yazarım
annem büroda patronla konuşuyoruz hoşçakalın
meraktasınız diye acele yazdım şimdilik
güçlü ol yılma
mustafa mustafalığını yapacaktır biliyorum
ama sende emelliğin yap hadi bakalım
Allah yardımcın olsun canım
oyyyyyyy ne diyim sana yaaaaaaaagülüm ben bu ay yine klomen kullanıyorum 5 ay devan edecek. ilacım bazen değişiyor ama etksi aynı. zaten benim koca 5 ay sonra askere gidecek.o zamana kadar olmazsa gelince çalışmalara tekrar başlarız ne yapayım.
söylemesi ayıp bunun yüzünden yıkanmaktan bende deri neyim kalmadı.
derin mi gitii oy oy ne güldüm yaa
benim kinin de aklına gelmezdi
şimdi 2 güne bir oy oy öldüm ben yaaaaaaaaa
ne zor işmiş be yaaaaa
vayyy gülcüm senin de mi eskiyo oy oyyyyyymatemsim sorma banyo işiniya.. derimiz eskiyo ama napalım katlanıyoz.
hoş geldin edacım adanalı ımsınkallistee canımm mesajını aldımm hemenn geldimm
evett püskütünn mektubunda demiştimm evet isterimm diyeee şimdii bana kimm yardımcıı olacakk bakalım arkadaşlarr
aslındaa benii belkii bilirsinn ben 78 den 58 e inerekk yarışmadan mezun oldumm ama boğazımı tutamadığımm içinn 64 olmuşumm geri çok üzgünüm ve gerii yarışmaya geri katıldımm
bendekii tekk sorunn yürüyüşş yapamamamm aslında çıkacağımm zamann uyuşuklukk oluyorr üstümdee ve engelliyorumm iştee
polonyadaykenn hergünn yürürdümm 2 yıl kadarr böyleliklee gitti kilocuklarımm
bana mesala yürüyüşş yaptınmıı diyee sorulabilirrr
hemenn gidipp konuyu anlamak içinn topiği okumaya gidiyorum
bu arada emelinn duruşmasııı derkenn bizimm emel42 denn bahsediyorsunn kocasııyla arasıı iyi değildii yoksa ayrılmayamıı karar verdii hayırlısı olsunn ama çok üzüldümm
ben de adanadan
vereceğine eminim alıp geri mi döndün oyyyyy
bende galiba yakında böle olcammm malesef
herkezin iyi olmasina sevindim gulum ben tuvalette niye bagirayim cunku tuvalette bile bana rahat vermiyo coucklar bende ulan burdada bana rahat yok diye bide azcik ortda gorunmesem aramaya cikiyolar beni bende avazim ciktigi kadar bagiriyom kocaya kactim nerde olcam diye bagiriyom sonra ortalik sakinlesiyo bundan bagiriyom gulum deneme herseyi unutursun benim gibi valla simdi birtek saskin bide buse yok onlarda gelirler birazdan
cedric ev isi hayirli olsun canim ama sagligin daha onemli biraz kendini dusun canim cantana koy bisiyler aralarda atistir canim
ay evet ya 4 çoçuk oy oy oy
Allah seninde yardımcın olsun canımmmm
uğraşmak çok zorrrrr
delikafadulden Herkese slm.
Kızlar henüz geçmişe bakmadım ama şuan yorgunluktan ölüyorum. Sabah 8 de çıktım 12 de eve geldim. 20462 adım atmişim, 25,55 km yürümüşüm, 1306 kalori yakmışım :hooray: şuan rekordayım :dance:
ay sen napıyosunnnn ya
ne yaptın da yürüdn bu kadar ya
geziyon mu ohhhh vallla ne güzel ya
saskın perıcıgım o kadar spordan sonra hala ayakdasın ben dırek uyumusundur dıye dusunuyordum.masaallah dıyetını sporla desteklemen cok guzel bu kadar spor yapmanda ama emel ınde dedıgı gıbı azla baslayıp artırırsın daha ıyı olmazmı.cunku kaslarda bırıken kaltık asıt ın vucuttan atılması ıcın 24 saate ıhtıyacı var zaten bıde bırden cok yuruyus yapınca ıstenmeyen rahatsızlıklar olusabılır.once kasları gelısdırmelısın o bulgede yavas yavas sonra artırmalısın.gercı senın kılon fazla degıl belkı sende gerekmıyodur bu durum:uhm:bılemedım bak sımdı
evet bencede canım
metaboluzmayı bozacak yaa
sonra da benim gibi şaşkın şaşkın kalacakkkk:sm_confused: