selam kızlarr
sabah gebelik için kan testi yaptırmıştım sonuç negatif. çıktı.
doktorumu aradım ciddi şekilde bende kiloya bağlı progestan eksikliği (yumurtlamayı bozuyo) varmış
ilaç başlıycak yine ama ilaçsız düzenli adet olmadığım sürece bebek sahibi olmam zorlaşıyo. acele kilo vermem lazım yaa. ama buaralar bozmak geliyo içimden regli olmadımya üzerime sıkıntı çöküyor karnım şiş. bişeyler yemek geliyo içimden. napim kızlar.canım sıkıldı ya yaşım kaç oldu hala bebek sahibi olamadım. evlat sahibi olmadan ölcem herhalde.
canım ya,ben daha yeni okuduğum için geç kaldım.nolur üzülme,ben 26 yaşındayım ve çok korkuyorum.geçenlerde mehalimle doktora gittik.15 gün arayla kanam oldu 2 kere.netten araştırdım.allah korusun rahim ağzı kans zannettim.gitmeyede kimseye söylemeyede utandım,ama 10 gün neler çektim.doktora gittim meğer bekarlarda olmaz mışdelikafadulden nasıl sevindim,ama doktor acil kilo vermelisin dedi.ilk hafta 3,5 kilo verdim.hakkaten düzene girdi.gerçekten kurtulmak lazım.sen ne güzel 10 kilo vermişsin,yani başarmışsın. en kısa zamanda umarım dileğin gerçekleşir ve tatlını yeriz:sm_cool:
Heeee bısıyı atlamısım bu arada kaynanamın cocugu evlendıkten dort yıl sonra olmus bırde bana yaptıgına bakarmısınız benım bırbucuk yıl sonra oldu ve ben bunu hıc haketmemısım
hakikaten ii sabırlıymışsın,ama çok çekmişsin be canım.umarım şimdi kıymetini biliyorlardır:1hug:
yahu ne ara gelip okadar kaynattınız?
aynen katılıyorum.öğlen arası giriyom.millet konuyu anlatmış,çözmüş,oturmuş.ışık hızıyla yarışıyo bizim takım.ama ben umutluyum,yetişilecek bencelaelaelaelaelae
canım evı aldık bı aksılık olmazsa onun ıslerıyle ugrasıcam bı sure hemen tasınamayız heralde ama ıslerı surer epey bır.dısarda yemek zorunda kalıyorum yogunlukdan ve unutup ara ogun yapamıyorum benımde maalesef duzenlı omayınca kılo vermem mumkun olmuyor
canım hayırlı ,uğurlu olsun.darısı benim gibi kiracılara.maaşın yarısı kira ,yakıt derken gidiyo vallasenağlama
duruşmaya başlandıktan sonra ben de o da yerlerimize geçtik hakim sordu ben sorunlarımı üstü kapalı da olsa anlatmaya çalıştım hakim burası mahkeme ne varsa anlat dedi ben de anlattım herşeyi
o da bunlara karşı çıktı kabul etmedi iddialarımı, boşanmak istemediğini, velayeti bana vermek istemeyeceğini söyledi
ne istersem almış hertürlü tedavimi yaptırmış vs.
depresyonda olduğum için kendimi de çocuğu da öldürürmüşüm nasıl güvenirmiş falan konuştu böyle
hakim de birbirinizi ya barışmaya ya da ayrılığa ikna edin deyip 1 ay sonraya gün verdi
özetle böyle oldu işte mustafa mustafalığını yaptı ben de emelliğimi yaptım kısaca
vazgeçmiycem kararımdan görecek o gününü
veayeti şimdilik ona bırakıp daha sonra iyi bakamadığını iddia edip yeni bir velayet davası açabilirim tam belli değil herşey sonra halledeceğim
büroda işlerim var şimdilik hoşçakalın
canım ya allah yardımcın olsun.keşke çirkinleşmeden bitse:1no2:
HEY KALLİCİM.DEMEK BENLE İLGİLİNMİYON.bak hele.yakında 45 kilo verip ,tv ye çıkınca tanımam ha.diyetin kitabını ,yazıp diğer arkadaşlarıma ithaf edicem.
ama beni unutma.zati mehalim ne yedin,kaç kalori diye diye ömrümü törpülüyo.sizde beni bırakırsanız aya çıkacam bende.hem orda 1/6 gelir kilom,kilo derdide olmaz.ama uzaylılar insan canlısımı ,bilmiyom.korkuyom.AMA BEN SİZİ ÇOOK SEVİYOM,Şeniz