Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayirlisi olsun emelim gec olsun temiz olsun .iyiki gelip iki satir yazdin merak ettik gercektende.
gökcenim evi aldiniz ha hayirli ugurlu olsun canim.. mutluluk bereket dolu bir yuva olsun.. insallah icinde tombis bebekler dolasan.. rabbim herkesin gönlüne göre versin..
inan cok sevindim ev almak yapilacak en iyi seydir... ödiyebilirmiyiz sikisirmiyiz falan diye hic canini sikip yeni evinin huzurunu kacirma ev sahibi olmanin keyfini yasa

kalisim bende istiyom bak o patiklerden. bi olsun içleri ben pek güzel doldururum.
gunaydin gunaydin benim guzel takimima bu sabah heryer bembeyaz karla kaplanmis bugun nasil yuruyecem bilmiyorum
dun bana az gelsede hesaba gore cok yaemisim ya bugun biraz daha dikkatliyim mehalim bravo sana kiz sonunda lokmalarimizada saymaya basladin be afferin butun takimi duzene soktun ya saka biryana coook tesekkur ederim canim emegine saglik
daha çok kar görmek isteyen varsa erzuma bekliyorummmmm.
hakketen zenan bütün lokmalar sayılıyo ya. bende lokmalarımı büyük büyük alırım olmazsa....

emelciğimin Allah yardımcısı olsun.iyi haberlerini merak ediyorum ben de.
bir de mehalim canım senin yediklerin çok az değil mi ya.sana göre bizler çok fazla yiyoruz.çok düşük kaloride uzun süre beslenmek doğru değil gibi canım sen ne düşünüyosun.
bencede sırf utandığımdan yazamıyorum. ya ne kadar az şey yiyosunuz. limiti biraz yükseltsekte bende yazabilsem.. utanıyom valla :eek:

gülüm ben bu ay yine klomen kullanıyorum 5 ay devan edecek. ilacım bazen değişiyor ama etksi aynı. zaten benim koca 5 ay sonra askere gidecek.o zamana kadar olmazsa gelince çalışmalara tekrar başlarız ne yapayım.
söylemesi ayıp bunun yüzünden yıkanmaktan bende deri neyim kalmadı.

canım evı aldık bı aksılık olmazsa onun ıslerıyle ugrasıcam bı sure hemen tasınamayız heralde ama ıslerı surer epey bır.dısarda yemek zorunda kalıyorum yogunlukdan ve unutup ara ogun yapamıyorum benımde maalesef duzenlı omayınca kılo vermem mumkun olmuyor

oo hayırlı olsun cnm yeni evin güle güle oturun. huzurlu sağlıklı birşekilde kullanın evinizi. senin üstünemi oluyor ev cnm. dışarda oldumudenge bozuluyo haklısın ama evine yerleşince devam edersin kaldığın yerden. yerleşmene yardıma geleyim dicem uzak şehirlerdeyiz. keşke yakın olsakda gelseydim. emelede gidemedim hoş. gerek yok demişti. neyse herşey gönlünce olsun sevindim ev almanıza.

emelcim sevindim kötü bişi olmadığına ama işin baya uzayacağa benziy çocuk var arada diye hakim boşamaz kolay kolay. inşallah fazla süründürmez bu olayı hakim ya sende rahatlarsın.

canım evı aldık bı aksılık olmazsa onun ıslerıyle ugrasıcam bı sure hemen tasınamayız heralde ama ıslerı surer epey bır.dısarda yemek zorunda kalıyorum yogunlukdan ve unutup ara ogun yapamıyorum benımde maalesef duzenlı omayınca kılo vermem mumkun olmuyor
hayırlı olsun.darısı olamayanların başına.güle güle oturun canım.

gökcenim evi aldiniz ha hayirli ugurlu olsun canim.. mutluluk bereket dolu bir yuva olsun.. insallah icinde tombis bebekler dolasan.. rabbim herkesin gönlüne göre versin..
amin. amin. amin. alah isteyen herkese nasip eder inşallah.

valla bende nöbetten geldim. hiç bir işe dokunmadım. şimdi müsadenizle biraz evimle ilgileneyim.
öpüldünüz bayanlar.Şeniz

matemsim sorma banyo işiniya.. derimiz eskiyo ama napalım katlanıyoz. klomen ne işe yarıyo cnm. benim doktor progestan eksikliği var diye gerçi testde yapmadı bunun için. promilut veriyo onu içice düzene girdi adet bıraktım 1 ay bak hala olmadım adet.özel doktor bu benim ultrasonda bakıyo bişi yok. şimdi adet olunca yine o ilaca başlatcak. sence napim

ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum.. regl dönemimdeyim ve dün temizlik yaparken ya yoruldum ya da daha önceden üşüttüm anlayamadım ama böyle halsizim, idrar yollarımda sanki sorun var arada oluyorum böyle ne terlik giyerim ne çorap olur tabiki.. ayrıca sağ göğsüm aşırı derecede şiş ama olmazdı bu yıllardır, yani daha önceden bu göğsümde rahatsızlığım olmuştu hatta ameliyat oldum, galiba hormon dengemde bir oynama var anlayamadım daha ilerlerse gideyim doktora sadece üşütmekle ilgili günlük geçicide olabilir diye düşünüyorum..

bu gün saat 14.00 kızımla tiyatroya gidiyoruz, akşama kadar bir daha gelemem sanırım çünkü eve ancak 18.00 gibi geliriz yemek filan derken gün biter..

bu gün emelimin duruşması ne oldu acaba saat kaçtaydı çok merak ediyorum umarım gelip hemen haber verir ve umarım hakkında iyi bir sonuç alabilir..

kallistee canımm mesajını aldımm hemenn geldimm
evett püskütünn mektubunda demiştimm evet isterimm diyeee şimdii bana kimm yardımcıı olacakk bakalım arkadaşlarr
aslındaa benii belkii bilirsinn ben 78 den 58 e inerekk yarışmadan mezun oldumm ama boğazımı tutamadığımm içinn 64 olmuşumm geri çok üzgünüm ve gerii yarışmaya geri katıldımm
bendekii tekk sorunn yürüyüşş yapamamamm aslında çıkacağımm zamann uyuşuklukk oluyorr üstümdee ve engelliyorumm iştee
polonyadaykenn hergünn yürürdümm 2 yıl kadarr böyleliklee gitti kilocuklarımm
bana mesala yürüyüşş yaptınmıı diyee sorulabilirrr
hemenn gidipp konuyu anlamak içinn topiği okumaya gidiyorum

bu arada emelinn duruşmasııı derkenn bizimm emel42 denn bahsediyorsunn kocasııyla arasıı iyi değildii yoksa ayrılmayamıı karar verdii hayırlısı olsunn ama çok üzüldümm

herkezin iyi olmasina sevindim gulum ben tuvalette niye bagirayim cunku tuvalette bile bana rahat vermiyo coucklar bende ulan burdada bana rahat yok diye bide azcik ortda gorunmesem aramaya cikiyolar beni bende avazim ciktigi kadar bagiriyom kocaya kactim nerde olcam diye bagiriyom sonra ortalik sakinlesiyo bundan bagiriyom gulum deneme herseyi unutursun benim gibi valla simdi birtek saskin bide buse yok onlarda gelirler birazdan
cedric ev isi hayirli olsun canim ama sagligin daha onemli biraz kendini dusun canim cantana koy bisiyler aralarda atistir canim

evt bugün daha iyiyim cnm bide regli olabilsem rahatlıycam. iyi olmanıza sevindim. falla teyzelik okadar güselki anlatamam nasıl sevdiğimi bebeği sanki kendi canından gibi oluyo. akşam geldiler bana kırkı çıktı diye sevmekden yedim resmen bağrıma yatırdım uyuttum. inşallah sende teyze olursun kısa zamanda o duyguyu tadarsın. kardeşinde umarım fazla beklemez. allah aratmasın cnm. çok zor olmadımı.biran önce yapsınlar denesinler bence.
amin canım.inşallah bundan sonra hızlanacaklar beni de teyze yapacaklar.bu duyguyu yaşamak nasip olur inş.

herzaman önerilerini bekliyorum. idolüm benim Şeniz. şu yorgunluk hissinden bir kurtulabilsem hayat gerçekten daha keyifli olacak benim için. zavallı dizlerim hergün acı çekiyor. diyorum ki: aslında allaha ait olan bu bedene eziyet çektirme hakkım varmı? tabiki yokkkk. ama boğazı tutmak da yokk.

.
canım diz ağrıların kilondan kaynaklı.aynı durumdaydım.çok şükür şu an bu tür ağrılar çekmiyorum.bir dr.a gitsen sana hemen diyeceği şey kilo ver olacak.durum böyleyken boğazımızı tutmaktan başka çare yok.sen diyetine tam gaz bi sarılsan bir çırpıda 10 kilo verirsin matemcim.haid gayret canım.bu takımda yer almışken bu kadar zaman harcıyorken kilolarda gitsin demi artık

canım hayırlı uğurlu olsun.güle güle oturun.koşturmaca halindeyken yediklerimiz çok dikkat edemesek te geçici durumlar olduğu için telafi edersin canım.

allahım deli oldum ana sayfayı güncelliyorum biri bir şey yazmış ama bizim takımı açamıyorum açamıyorum... şimdi yazdıklarınızı okudum ama bizim evden çıkma saatimiz geldi..

zenancım eğer gelirde okursan canım bak edacık yazmış yani koçluk yapacağımız arkadaş sen başla kaynaş tanış :) ben ilk fırsatta yardımcı olurum size.. ay kusura bakmayın nolursunuz ya içimde kaldı yazamadım.. biride edaya emelle ilgili sorusuna cevap verebilirmi ki. kaçtım ben öptüm hepinizi.

duruşmaya başlandıktan sonra ben de o da yerlerimize geçtik hakim sordu ben sorunlarımı üstü kapalı da olsa anlatmaya çalıştım hakim burası mahkeme ne varsa anlat dedi ben de anlattım herşeyi

o da bunlara karşı çıktı kabul etmedi iddialarımı, boşanmak istemediğini, velayeti bana vermek istemeyeceğini söyledi
ne istersem almış hertürlü tedavimi yaptırmış vs.
depresyonda olduğum için kendimi de çocuğu da öldürürmüşüm nasıl güvenirmiş falan konuştu böyle
hakim de birbirinizi ya barışmaya ya da ayrılığa ikna edin deyip 1 ay sonraya gün verdi

özetle böyle oldu işte mustafa mustafalığını yaptı ben de emelliğimi yaptım kısaca
vazgeçmiycem kararımdan görecek o gününü
veayeti şimdilik ona bırakıp daha sonra iyi bakamadığını iddia edip yeni bir velayet davası açabilirim tam belli değil herşey sonra halledeceğim
büroda işlerim var şimdilik hoşçakalın

selam kızlarr
sabah gebelik için kan testi yaptırmıştım sonuç negatif. çıktı.
doktorumu aradım ciddi şekilde bende kiloya bağlı progestan eksikliği (yumurtlamayı bozuyo) varmış
ilaç başlıycak yine ama ilaçsız düzenli adet olmadığım sürece bebek sahibi olmam zorlaşıyo. acele kilo vermem lazım yaa. ama buaralar bozmak geliyo içimden regli olmadımya üzerime sıkıntı çöküyor karnım şiş. bişeyler yemek geliyo içimden. napim kızlar.canım sıkıldı ya yaşım kaç oldu hala bebek sahibi olamadım. evlat sahibi olmadan ölcem herhalde.
canım ya,ben daha yeni okuduğum için geç kaldım.nolur üzülme,ben 26 yaşındayım ve çok korkuyorum.geçenlerde mehalimle doktora gittik.15 gün arayla kanam oldu 2 kere.netten araştırdım.allah korusun rahim ağzı kans zannettim.gitmeyede kimseye söylemeyede utandım,ama 10 gün neler çektim.doktora gittim meğer bekarlarda olmaz mışdelikafadulden nasıl sevindim,ama doktor acil kilo vermelisin dedi.ilk hafta 3,5 kilo verdim.hakkaten düzene girdi.gerçekten kurtulmak lazım.sen ne güzel 10 kilo vermişsin,yani başarmışsın. en kısa zamanda umarım dileğin gerçekleşir ve tatlını yeriz:sm_cool:

Heeee bısıyı atlamısım bu arada kaynanamın cocugu evlendıkten dort yıl sonra olmus bırde bana yaptıgına bakarmısınız benım bırbucuk yıl sonra oldu ve ben bunu hıc haketmemısım
hakikaten ii sabırlıymışsın,ama çok çekmişsin be canım.umarım şimdi kıymetini biliyorlardır:1hug:

yahu ne ara gelip okadar kaynattınız?
aynen katılıyorum.öğlen arası giriyom.millet konuyu anlatmış,çözmüş,oturmuş.ışık hızıyla yarışıyo bizim takım.ama ben umutluyum,yetişilecek bencelaelaelaelaelae

canım hayırlı ,uğurlu olsun.darısı benim gibi kiracılara.maaşın yarısı kira ,yakıt derken gidiyo vallasenağlama

duruşmaya başlandıktan sonra ben de o da yerlerimize geçtik hakim sordu ben sorunlarımı üstü kapalı da olsa anlatmaya çalıştım hakim burası mahkeme ne varsa anlat dedi ben de anlattım herşeyi

o da bunlara karşı çıktı kabul etmedi iddialarımı, boşanmak istemediğini, velayeti bana vermek istemeyeceğini söyledi
depresyonda olduğum için kendimi de çocuğu da öldürürmüşüm nasıl güvenirmiş falan konuştu böyle
hakim de birbirinizi ya barışmaya ya da ayrılığa ikna edin deyip 1 ay sonraya gün verdi

özetle böyle oldu işte mustafa mustafalığını yaptı ben de emelliğimi yaptım kısaca
veayeti şimdilik ona bırakıp daha sonra iyi bakamadığını iddia edip yeni bir velayet davası açabilirim tam belli değil herşey sonra halledeceğim
canım ya allah yardımcın olsun.keşke çirkinleşmeden bitse:1no2:

HEY KALLİCİM.DEMEK BENLE İLGİLİNMİYON.bak hele.yakında 45 kilo verip ,tv ye çıkınca tanımam ha.diyetin kitabını ,yazıp diğer arkadaşlarıma ithaf edicem.
ama beni unutma.zati mehalim ne yedin,kaç kalori diye diye ömrümü törpülüyo.sizde beni bırakırsanız aya çıkacam bende.hem orda 1/6 gelir kilom,kilo derdide olmaz.ama uzaylılar insan canlısımı ,bilmiyom.korkuyom.AMA BEN SİZİ ÇOOK SEVİYOM,Şeniz

delikafadulden Herkese slm.
Kızlar henüz geçmişe bakmadım ama şuan yorgunluktan ölüyorum. Sabah 8 de çıktım 12 de eve geldim. 20462 adım atmişim, 25,55 km yürümüşüm, 1306 kalori yakmışım :hooray: şuan rekordayım :dance:

şaşkınperi maşallah canım acayip yürümüşsün gerçekten.heralde kolunu kımıldatacak lalin yoktur.

az önce öğle yemeğimi yedim.ben evde iken öğünlerimi atlardım.işyerinde çok düzenli yer haftasonları evde işe güce dalar ara ve ana öğünleri atlardım akşamları da bunun acısını kat kat çıkarırdım.şimdi ise öğle yemeğimi yiyorum güzelce.üstüne de çay:))
mehalim ben yazayım yine bi hesaplarsın artık
sabah:2 dilim kepek ekmek-yarım domates-1 haşlama yumurta-2 zeytin-kk peynir
ara:3 dilim armut-yarım elma-çeyrek muz
öğle:5 kaşık kadar pırasa-1 tabak yağsız makarna-1 kase yoğurt-3 dal marul

şaşkınım perim çok yükleniyorsun kendine sakın ha bu kadar yürünmez bir seferde bıraktığın an geri kilo almaya başlarsın
ilk hafta 30 dk ile başla her ay 10 dk artırarak devam et yürüyüşe

hayirlisi olsun emelim gec olsun temiz olsun .iyiki gelip iki satir yazdin merak ettik gercektende.
inan cok sevindim ev almak yapilacak en iyi seydir... ödiyebilirmiyiz sikisirmiyiz falan diye hic canini sikip yeni evinin huzurunu kacirma ev sahibi olmanin keyfini yasa
ablacıgım cok saol.aslında tapuyu almadan soylemıycekdım bı aksılık cıkar sıze mahcup olurum dıye ama gul cugum hatırladı bende dayanamadım soyledım.bız 1.katı begenmısdık adam ordan vazgecdı ve sıze 5. katı vereyım dedı bundan dolayı bı guvensızlık yasadım karsı tarafa.ıns bı sorun olmadan tapumuzu alırız.ablacıgım artık dusunmuyorum.ıns dedıgın gıbı allah mutlulugumuzu ve huzurumuzu daım eder bu evdede.odenır bıter bı aksılık olmazsa.ben bıseylerden vazgecemem dıye endıselenıyorum ama alllah esıme sıhhat versınde su anda satılanlar gerı alınır alınmasada can saglıgı artık.ama ıyı dıleklerın benı cok duygulandırdı reyhan abla sen gurubumuzun gercekden ablasısın.
oo hayırlı olsun cnm yeni evin güle güle oturun. huzurlu sağlıklı birşekilde kullanın evinizi. senin üstünemi oluyor ev cnm. dışarda oldumudenge bozuluyo haklısın ama evine yerleşince devam edersin kaldığın yerden. yerleşmene yardıma geleyim dicem uzak şehirlerdeyiz. keşke yakın olsakda gelseydim. emelede gidemedim hoş. gerek yok demişti. neyse herşey gönlünce olsun sevindim ev almanıza.
gul canım saolasın.daha dusunmedık tapu olayını ınan bılmıyorum benım ıcın farketmez esımın uzerınede olabılır yanı. ah canım yardım teklıfın ıcın saol ama hemen tasınmayız daha dogrusu ben hemen tasınmak ıstemıyorum bı 3 4 ay surer heralde tasınmamız.
hayırlı olsun.darısı olamayanların başına.güle güle oturun canım
matem cıgım 4 yıldır kıracıyım cok sukur hıc kıracı olmakdan rahatsızlık duymadım ama takı kendı evım olması fıkrıne kadar.perde falan bakınıyorum sımdı ama felaket ozenlı allah herkese bu mutlulugu yasatsın canım
herkezin iyi olmasina sevindim gulum ben tuvalette niye bagirayim cunku tuvalette bile bana rahat vermiyo coucklar bende ulan burdada bana rahat yok diye bide azcik ortda gorunmesem aramaya cikiyolar beni bende avazim ciktigi kadar bagiriyom kocaya kactim nerde olcam diye bagiriyom sonra ortalik sakinlesiyo bundan bagiriyom gulum deneme herseyi unutursun benim gibi valla simdi birtek saskin bide buse yok onlarda gelirler birazdan
cedric ev isi hayirli olsun canim ama sagligin daha onemli biraz kendini dusun canim cantana koy bisiyler aralarda atistir canim
zenan ne alemsın ya guldurdun benı.ama dort cocuk olunca wc de bıle ılgıyı surdurmen gerekıyo sanırım canım allah yardımcın olsun.haklısın canım kendımı dusunmelıyım cunku zaten bırsuru zaman kaybettım kacamaklarımla.yaz geldıkce stres oluyorum ya veremezsem dıye.saol ıyı dılegın ıcın ıns hayırlı olur
canım diz ağrıların kilondan kaynaklı.aynı durumdaydım.çok şükür şu an bu tür ağrılar çekmiyorum.bir dr.a gitsen sana hemen diyeceği şey kilo ver olacak.durum böyleyken boğazımızı tutmaktan başka çare yok.sen diyetine tam gaz bi sarılsan bir çırpıda 10 kilo verirsin matemcim.haid gayret canım.bu takımda yer almışken bu kadar zaman harcıyorken kilolarda gitsin demi artık

canım hayırlı uğurlu olsun.güle güle oturun.koşturmaca halindeyken yediklerimiz çok dikkat edemesek te geçici durumlar olduğu için telafi edersin canım.
ıns umutcugum telafı edıcegım zamanlarda gelıcek kısmetse ama kılo almakdan korkuyorum ya cok hızlı alırım cunku ben.umut canım bunu okurken aklıma geldı son zamanlarda hıc belım agrımıyor.sanırım azda olsa kılo verdıgım ıcın.ne kadar farkedıyo

emel canım hakkında hayırlısı olsun canım ama ıyı dusun nolur velayetı versen tekrar alam sansın olurmu cocuk bundan etkılenırmı.gercı yanıbasında danısabılecegın avukatlar var ama bende bır hatırlatayım dedım.ne kotu ınsanlar ne umutlarla evlenıyor ama bıterken ınsanlıkdan cıkabılıyolar.umarım sorunsuz hallolur canım
canım ya,ben daha yeni okuduğum için geç kaldım.nolur üzülme,ben 26 yaşındayım ve çok korkuyorum.geçenlerde mehalimle doktora gittik.15 gün arayla kanam oldu 2 kere.netten araştırdım.allah korusun rahim ağzı kans zannettim.gitmeyede kimseye söylemeyede utandım,ama 10 gün neler çektim.doktora gittim meğer bekarlarda olmaz mışdelikafadulden nasıl sevindim,ama doktor acil kilo vermelisin dedi.ilk hafta 3,5 kilo verdim.hakkaten düzene girdi.gerçekten kurtulmak lazım.sen ne güzel 10 kilo vermişsin,yani başarmışsın. en kısa zamanda umarım dileğin gerçekleşir ve tatlını yeriz:sm_cool:
canım hayırlı ,uğurlu olsun.darısı benim gibi kiracılara.maaşın yarısı kira ,yakıt derken gidiyo vallasenağlama

canım ıns sende kısa surede kurtulursun kıradan kolay degıl cunku.kılo regl duzenımızıcok etkılıyor.ben duzenlı regl olamıyorum hıc.ve doktorda ılac vermek ıstemıyor gecıcı cozum dıye onun yerıne kılo ver dıyor.zaten artık bırakdım doktora gıtmeyıde regl takıp etmeyıde canı ne zaman ısterse o zaman oluyorum yada bıkac ay olamıyorum

KEÇİBOYNUZUNUN YARARLARI

Zayıflamak isteyenler şekere karşı ölçülü olmak zorundadırlar. Eğer, şeker veya tatlı tüketimine karşı iştahınız varsa, hiç çekinmeden altı-yedi tane keçiboynuzu tüketebilirsiniz. Keçiboynuzu tüketimi tatlıya karşı olan iştahınızı giderirken, size kilo da aldırmayacaktır. Bu arada ne kolestrolünüz ne de kan şekeriniz yükselmeyecektir. Şeker hastaları çekinmeden keçiboynuzu tüketebilirler. Olgunlaşmış keçiboynuzu (kahverengi-siyah) çiğ olarak tüketilmelidir. Çiğ olarak tüketilen keçiboynuzu kan şekerini yükseltmez. Şeker hastaları da çekinmeden günde 5-6 adet keçiboynuzunu çiğ olarak tüketebilirler. Bu kural keçiboynuzunun pekmezi için kesinlikle geçerli değildir.

keçiboynuzu bu faydalarının yanında kabızlığa da iyi geliyormuş.aranızda deneyen oldumu.çok tatlı istediğimizde tüketebiliriz.ben almayı düşünüyorum.

bugun evdeyım dıye goya yatıp uyuyacakdım ust katta matkap calısıyor uyumak mumkun degıl.sınır oldum kalkdım dus aldım bacaklarım o kadar sıskı.yuruyus yapıcam ama bıraz dınleneyım oyle canım bıseyler cekıyo ama ılgıncdırkı saglıklı seyler yesıl mercımek yemegı portakal suyu nar eksılı salata roka falan cekıyo canım sabak tb ekmegı ıle yagsız tost yapdım yedım bıraz oncede bı parca et ve lıght ayran.sımdıde mercımekmı pısırıp yesem dıye dusunuyorumcokacimcoookılgınc kadınmı vesselam

umut canım mehalım de bahsetmısdı daha once yedıgını ve ıse yaradıgını bende bursa ya gıttıgımde yarım kılo aldım.bı tane yıyım dedım yıkadım falan yedım ama ıcı bozuk cıkdı ya ondan berı yuzune bakmadım.tadı cocuklugumda hosuma gıtmezdı bu defa fena gelmedı.ama ben yınede kuru kayısıyı tercıh ederım bıde kuru vısneyı.bu arada gecenlerde aktardan kuru vısne alıcakdım gordum paketını dırek parmagımla gosterıp bunu alıcam dedım hıcde ıncelemedım.eve geldım pakete bakdım ustunde yaban mersını yazıyo tadıda ıyı.kallıstede yedıgını yazıyodu o gun yazmayı unutmusum bıtsın ama vısneye doncem yıne .yazında vısneyı cok severım ama kurusuda bı harıka eksı tatlı

saskın perıcıgım o kadar spordan sonra hala ayakdasın ben dırek uyumusundur dıye dusunuyordum.masaallah dıyetını sporla desteklemen cok guzel bu kadar spor yapmanda ama emel ınde dedıgı gıbı azla baslayıp artırırsın daha ıyı olmazmı.cunku kaslarda bırıken kaltık asıt ın vucuttan atılması ıcın 24 saate ıhtıyacı var zaten bıde bırden cok yuruyus yapınca ıstenmeyen rahatsızlıklar olusabılır.once kasları gelısdırmelısın o bulgede yavas yavas sonra artırmalısın.gercı senın kılon fazla degıl belkı sende gerekmıyodur bu durum:uhm:bılemedım bak sımdı

X