Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aksamüstü kar yagdi burdada 10cm kadar oldu. simdide hem firtina var hem yagmur. ya pis bir hava. oglum yarin stuttgarta gidecek sabah erkenden . bir korku sardi beni sorma ya zenanim

allah sag salim gidip gelmesini nasip etsin reyhan abla benim ufaklik cekistiriyo beni ben kactim iyi geceler sana hadi optum yazdirmadi iki kelime yarin gorusuruz

umutcum yaptıgın tatlı biraz değişik gibi ama deneme sonucunda ne oldu merak ettim.
kızlar ne dicem önceki sevgililer gününde eşim bana dijital tartı almıştı.
busenede benim ona öyle bir hediye almam lazım.
çünkü kendiside maşallah baya bir kilo aldı.

kalliste çatlak içn önerdiğin krem çok pahalımı yazdırmayla uğraşmak istemiyorum benim çatlaklar ince ince ama baya var bende denemek istiyorum
canım inan bilmiyorum fiyatını ama çok fazla olmasa gerek.. çünkü yazdırdığımızda etiketleri üzerlerinden kesiyorlar ya bu yüzden bilmiyorum... 3 kreme 13 lira vermiştim %20 olduğuna göre :)) ya olsa olsa 10-13 filandır diye düşündüm bilmem ki..

ablam gündüzleri besinlerin hepsini alıyorsan güzel sonuç verebilir akşam öğünlerinin olmaması..

ablacim ben su aralar bir liste takip etmiyorum tek yaptigim ekmegi sadece sabah kahvaltida yiyip ogle aksam yemiyorum
zenanım tam doğruluğunu bilmiyorum ama özellikle akşam öğünlerinde ekmek yemediğimiz zaman başka yediğimiz mesela protein filan özellikle bu tür besinleri yağ olarak depoluyormuş vücut ben bir ara ekmek yemeği hepten kesmiştim sabahları diyet bisküvi yiyordum öğlen akşam hiç ekmek almıyordum ama kilo vermem tamamen durmuştu bendede ne abuk bir bünye var bazen yazarken şaşıyorum ...

ve bugun ucuncu gun yuruyus yapmadim aslinda hazirlandim yola cikmistim acayip firtina yagmur vardi ve esim izin vermedi cikmama hava guzel olursa yarin gunde iki defa yururum napayim saglik olsun
demak eşin seni çok zayıf görüyor artık :)) fırtınada uçarsın diye salmamış.. şaka bir yana buradada hava aynı berbat.. günlerdir yağmur dinmedi hiç ara vermiyor ama burada yağmur yağdığı pek sık görülmezde şaşıyorum bu yüzden... fırtınada vardı ama neyse ki dindi..

aksamüstü kar yagdi burdada 10cm kadar oldu. simdide hem firtina var hem yagmur. ya pis bir hava. oglum yarin stuttgarta gidecek sabah erkenden . bir korku sardi beni sorma ya zenanim
aman ablam içini ferah tut.... allah korusun, uzaklığını bilmiyorum tabiki size ama sağ salim gidip dönsün inşallah...

hediye mi soruyorsun ne alsam diyeCADIARZU bilmem ki benim hiç öyle bir niyetim olmdığı için alternatif bir şey bulamam ama çok özel saydığım bir anda hediye vereceksem bir cam fanusun içine eşim kaç yaşındaysa o kadar renkli taş koyardım her yıl için bir taşsüprizzzzz..... Sonra hayatında ki güzel olarak nitelendirebildiği bir olay için bu taşlardan alıp denize atmasını isterdim ama burada deniz yok o başka naniknanik bakalım o taşlar bitebilecek mi? diye merak ederdim yani bu geldi aklıma orjinal bir hediyeyerimseniben

kadisim senin için bir şeyler buldum ama sen o her gün yediğin pastaları kesmez isen faydası olacağını sanmıyorum (((((

Düz bir karına sahip olmak için bunları yapın!

1- Yere yüz yukarı şekilde uzanın ve parmaklarınızı başınızın arkasında birleştirin. Dizinizi çenenize doğru getirmeye çalışın ve bu sırada omuzlarınızı, boynunuzun konumu aynı kalarak yerden yukarı doğru kaldırın. Sol bacağınızı düz tutarak yerden 45 derece açıyla kaldırın ve sağa doğru hafifçe dönmeye çalışın. Yatarak bisiklet kullanıyor gibi düşünebilirsiniz. pedal çeviriyor gibi 12-16 kez bacak değiştirerek uygulayın.
2- Sandalyenin üzerine çıkın ve sıkıca tutunun. Dizlerinizi sırayla kıvırarak çenenize doğru kaldırmaya çalışın, b u hareketi 12-16 kez tekrarlayın.
3- Yere yüz yukarı uzanın. Ellerinizi yanlara düz bir şekilde uzatın. Bacaklarınızın ikizini de 90 derece açıyla yukarı doğru kaldırın ve bacak bacak üstüne atar gibi düz olarak bir süre sabit durdurduktan sonra değiştirin. Hareketi 12-16 kez tekrarlayın.
4- Yere yüz yukarı uzanın. Ellerinizi 45 derecelik açıyla kulaklarınızın yanından düz olarak geriye doğru uzatın. Düz olarak uzattığınız bacaklarınızı 45 derece aralık şekilde kıvırın. Omuzlarınızı kendinize doğru kaldırın.
5- Yere yüz aşağı uzanın. Ayak parmaklarınızın ucunda ve el dirseklerinize dayanarak tüm vücudunuzu havaya kaldırmaya çalışın.

Eğer bu yıl ki hedefiniz karın bölgenizde toplanan yağları eritmekse, yeşil çayı da diyetinize eklemeyi unutmayın! Yapılan çeşitli çalışmalar yeşil çayın egzersize bağlı kilo kaybını artırıcı özellikte olduğunun ipuçlarını veriyor.

132 obez yetişkin kişide yapılan bir çalışmaya göre katılanların hepsi uygun kaloride aynı diyeti tüketmişler ve haftada 180 dakika orta şiddette egzersiz yapmışlardır. Ayrıca bir grup 39 miligram kafein içeren içeceklerden fakat diğer bir grup ise 625 miligram kateşin içeren yeşil çay içmişlerdir. 12 hafta sonunda, yeşil çay içen katılımcılar 2 kg, kontrol grubundakilerin ise 900 gram kaybettikleri görülmüştür. Yeşil çay içen grupta total karın yağlarında, deri altı karın yağlarında ve trigliseridlerde büyük bir düşüş olmuştur.

gunaydın kızlar herkes habanın kapalı omasından sıkayetcı heralde ıst da da hava kapalı ve yagmurlu gece hıc uyuyamadım bugun ev ısımız kesın bellı olacak ama sıze persembe yazabılırım ancak .bılg m evde olmayacak ıkı gun.benı merak etmeyın yanı persembe yıne doncem aranıza.gece her gozumu acdıgımda kendıme yenı evde sandım tırlattım ıyıce valla.reyhan abla sana kremlerın turkcelerını sormusdum ama gormedın sanırım bı ara yıne eklerım.mehalım cedrıc lı avatarı gormedım ama bı deneyım bende yapabılecekmıyım saol canım kallıste ben de yuruyus yapmadan kahve ıcıyordum kafeın kalorı yakımını hızlandıryo dıye bundan sonra yesıl caya devam edeyım o zaman.kadıs benımde nacızane karın yada bolgesel yaglar ıcın bı tavsıyem olacak enstıtu bakımlarını denedınmı hıc.ben dugunden once bı paket almısdım lpg ses dalgaları vakum falan vardı pakette.karnım cok toparlanmısdı.sonra annem gıttı hem spora hem oraya ınanaılmaz farkettı.bende ıyıce zayıflayınca karboksıye lıftıng e falan gıtmek ıstıyorum bıde lazere gıttıgım yerde lıpolız sormusdum kadın uygulamaların resmını gosterdı sarkmıs karınları oyle bır toplamıskı.bana fıyatı bıraz pahalı gelmısdı ama arasdırmak lazım

günaydın cdricim emelimide görüyorum aşağıda..

ben de çok uzun zaman önce henüz en büyük kızım 2-3 yaşındaydı doğumdan sonraki tüm etkiyi vücut defarmasyonunu cedricimin anlattığı yöntemle kaybetmiştim sanki doğum yapmamış gibi bir göbeğe sahip olmuştum ama işte sonraki kilo alımları yine mahvetti.. benim arkadaşım uyguluyordu o tür yöntemleri o zaman maddiyat ta söz konusu değildi hemde arkadaş indirimine giriyorduk iyiydi :) şimdi söz konusu bile değil ama 2 ayda 8 seansta beni kimse tanıyamamıştı 2 aylık incelmemde bacaklarımdan 10 ar cm belimdende yanlış hatırlamıyorsam 16 cm filan kaybetmiştim 5 kgda kg kaybım olmuştu oyyy cedricim ya canım istedi şimdi iyimi aşkol nerden hatırlattın ne güzeldi..

günaydın kızlar
ben yine şişmişim ya
300 gr daha almışısım
bu nasıl iş nolur söleyin ya
insan bu denli hızlı kilo allır mı aaaa
64 oludm 3 kilo cumadan beri 3 günde
bu inanılır mı sizce yaaaa
kafayı yicem valla
arıtk çok bunaldımmmm çokk

kadisim günlük yediklerini yazarsan bir bakalım olabilirmi olamazmı?

sorun var yine sanırım ama önce yediklerini gözden geçirsek iyi olur belki farketmediğin kaçamakların oluyordur..

ay reyhan abla ne güzel sütlü kahve mi acaba kesiyo iştahını
benimde çok canım istiyo ama içmiyorum ya
bu akşam içeyim bari

ay kallisim çok orjinalmış yaa
gerçekten çalabilirim belki
gerçekten ne alsam hediye acaba
geçen yıl gül almıştı o
ben bişe almadım
ama alsam ii olur sevinir çok garibim ya
ama ne almalı
ya birde o almazsa sinri olurum ama ya
ay bu ctesi ama bişe alma imkanım yok ki ya köydeyim
o zaman ben orjinal bişeler yapmam lazım ne yapsam acaba yaaa

hadi kızlar akıl verin banaaaa

kadisim senin için bir şeyler buldum ama sen o her gün yediğin pastaları kesmez isen faydası olacağını sanmıyorum (((((

]
kallisim saol caım hareketleri kaydedip yapmaya çalışcam ama mekikler bi işe yaramıyo onu diyim

yeşil çay evet iimşi ama içerisinde ki kafeinin bu kadar yüksek olması beni endişelendirdi ya
sonuçta emiyo oğluşum ya
ben kahve ve koladan bu yüzden kaçıyodum napsam ki ya
gerçi çok içmiyorum ama
yağ yaksa ne güzel olacak yaaa
ama bu hafta etkisi yok bu çayın aksine şişiyorum

ya bilmiyorum da bu ürünleri araştırcam canım
birde mezoterapi uygulaması falan yapcam canım martta inşallah
çünkü ben çok sıkılmaya başladım bu göbekten
belki kilo verme işim de daha ii olur

kallisim epey gitmiş canım baya incelmişsin ne güzel
kimi bu yöntemlerle kilo almıyo kimi alıyo bünyeye bağlı sanırım ya
elbette biraz dikkat etemeye
bu yöntemleri uygulayıp düzenli beslenmeyi düşünüyorum
lipolize mi gitmiştin sen
karboksi terapqi vardı bide demi benim bildiğim ama ii ce araştırmam lazım
:lepi:

günaydın sabhtan bir yoğunluk sormayın sonra görüşürüz

emelcim nasılsın canım
yoğunluklar çok zor de im bende iş yapıyomuş gibi yapıp burda geziyom valla

canım dün yediklerim
sabah corn fleks bir kase
arada elma 1 tane
öğlen 1 küçük tavuk eti haşlama 1 dilim ekmek
az sonra 3 çay kaşığı kaymak süt kaynatmıştı annem napim
1 küçük dilim bisküvili pabta yapmıştım o
akşam bulgur pilavı yarım tabak nohut yemeği salata
çayla birlikte 1 kase küçük mısır patlağı

kalorisi napar acaba
meyve yemedim

kadisim dünde pasta yedim diye yazmıştın b günde yazdın sen her gün tatlı ve pasta yiyorsun bunların içindeki yağ ve karbonhidrat oranları senin kilo almana yol açıyor diye düşünüyorum bileiyorum ama sen de her gün pasta yemekten ne desek vazgeçmiyorsun ben artık sana yeme demeyeceğim...

günaydınlarr ben yine yoğunum selam verip gidicem. nasılsınız ben iyiyim diyet düazenine başladım yine. dün yediklerim
kahvaltı 1 poğaça, öğlen 4 kaşık bulgur pilavı ve turplu havuç salatası akşam yine 4 kaşık pilav 4 kaşık menemen. yeşillik salatası
kızlar geçmişi okuyamıycam işlerim çok öptüm sizlerii

kallıste canım sen ne yapdırdın lıpolızmıydı.bak sımdı benımde aklıma gırdın.ben gecen yıl sordum 8 doz artı dıyetısyen artı lenf drenaj oda sanırım 20 seansdı 2000 dolar dedıler.ama ıyıce zayıflamamlazım dıye dusunuyorum.bu arada kadıs canım ben senın emzırdıgını unuttum karboksıde gaz verılıyo derı altına lıpolız dede bı yag cozucu ılac.yanılmıyorsam kolesterıl tedavısınde kullanılan bı ılacdı.o yuzden sut vermeyı bırakdıgında yaptur canım aman bebıse zarar vermesın.kallıste canım ne romantık hos bır hedıye.bız kapıtalıst duzenın gunlerını kutlamayız .ama bu yıl ılk kez esıme bı hedıye alıcam.sıyah celıkden bı yuzuk.ustunde yıllar ın kabartmalı donen baskısı var.cok ıstıyo cok begendı ama pahalı buldu almadı.ben almayı dusunuyorum.

gunaydın gul canım ne guzel dengelı yıyosun ben cıvıttım yıne dun aksama kadar ıyı gıdıyodum aksam kremalı patates yapmısdım esıme bırazcık alayım dedım ama abarttım.uff duzene gırmem lazım.kıyafetlerım bol geldıkce sımarıyorum galıba ya

cedricim inan hatırlamıyorum ama o zamanlar lenf drenaj ve o benim yaptırdığım yeni çıkmıştı drenaj değildi on bir kez girip hoşnut kalmamıştım.. bu şöyle bir işlemdi, sağına soluna şok veren elektrik akımı veren aletler pedler takılıyordu ve sımsıkı paketliyorlardı beni ısı yoktu drenajda ısı var bunda yoktu ama alete girmeden önce bir krem kullanıyordu inceltici masaj yapıyordu arkadaş ve heryerim bu kremle ıslakken takıyordu bu bahsettiğim pedleri...

cedric bence bu tür şeyler düşünüyorsan bayağı kilo verdikten sonra yaptır yani kilo vermenin tüm etkilerini ortadan kaldırır en azından çünkü çok pahalılar...

Heyyyyyyyyy uyanın 5. takım güzelleri gurur tablomuz geldi... Hepinizi ama hepinizi tek tek öpüyor tek tek tebrik ediyorumŞeniza.s. Şu ana kadar yapılan ve sunulan analizlerde takımımızın başarısı süper arkadaşlar, Sadece bizim takımda herkes çok güzel kilo vermiş, çok heyecanlandım çok ama çok sevindim...

http://www.kadinlarkulubu.com/5251416-mesaj223.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…