iyi aksamlarrrrr.. kizlar ben ikinci haftadir aksam eve geldigimde yemek yemiyorum. gündüz iyi yiyorum ara ögünlerimi aliyorum. yürüyorum hergün en az bir saat. ama aksam eve geldigimde en cok bir sütlü kahjve iciyorum . bakalim ise yariyacakmi?. gecen cuma günkü baligi saymazsak bu ikinci haftam .
ay reyhan abla ne güzel sütlü kahve mi acaba kesiyo iştahını
benimde çok canım istiyo ama içmiyorum ya
bu akşam içeyim bari
hediye mi soruyorsun ne alsam diyeCADIARZU bilmem ki benim hiç öyle bir niyetim olmdığı için alternatif bir şey bulamam ama çok özel saydığım bir anda hediye vereceksem bir cam fanusun içine eşim kaç yaşındaysa o kadar renkli taş koyardım
her yıl için bir taşsüprizzzzz..... Sonra hayatında ki güzel olarak nitelendirebildiği bir olay için bu taşlardan alıp denize atmasını isterdim ama burada deniz yok o başka naniknanik bakalım o taşlar bitebilecek mi? diye merak ederdim yani bu geldi aklıma orjinal bir hediyeyerimseniben
ay kallisim çok orjinalmış yaa
gerçekten çalabilirim belki
gerçekten ne alsam hediye acaba
geçen yıl gül almıştı o
ben bişe almadım
ama alsam ii olur sevinir çok garibim ya
ama ne almalı
ya birde o almazsa sinri olurum ama ya
ay bu ctesi ama bişe alma imkanım yok ki ya köydeyim
o zaman ben orjinal bişeler yapmam lazım ne yapsam acaba yaaa
hadi kızlar akıl verin banaaaa
kadisim senin için bir şeyler buldum ama sen o her gün yediğin pastaları kesmez isen faydası olacağını sanmıyorum
(((((
]
kallisim saol caım hareketleri kaydedip yapmaya çalışcam ama mekikler bi işe yaramıyo onu diyim
yeşil çay evet iimşi ama içerisinde ki kafeinin bu kadar yüksek olması beni endişelendirdi ya
sonuçta emiyo oğluşum ya
ben kahve ve koladan bu yüzden kaçıyodum napsam ki ya
gerçi çok içmiyorum ama
yağ yaksa ne güzel olacak yaaa
ama bu hafta etkisi yok bu çayın aksine şişiyorum
.kadıs benımde nacızane karın yada bolgesel yaglar ıcın bı tavsıyem olacak
enstıtu bakımlarını denedınmı hıc.ben dugunden once bı paket almısdım lpg ses dalgaları vakum falan vardı pakette.karnım cok toparlanmısdı.sonra annem gıttı hem spora hem oraya ınanaılmaz farkettı.bende ıyıce zayıflayınca karboksıye lıftıng e falan gıtmek ıstıyorum bıde lazere gıttıgım yerde lıpolız sormusdum kadın uygulamaların resmını gosterdı sarkmıs karınları oyle bır toplamıskı.bana fıyatı bıraz pahalı gelmısdı ama arasdırmak lazım
ya bilmiyorum da bu ürünleri araştırcam canım
birde mezoterapi uygulaması falan yapcam canım martta inşallah
çünkü ben çok sıkılmaya başladım bu göbekten
belki kilo verme işim de daha ii olur
ben de çok uzun zaman önce henüz en büyük kızım 2-3 yaşındaydı doğumdan sonraki tüm etkiyi vücut defarmasyonunu cedricimin anlattığı yöntemle kaybetmiştim sanki doğum yapmamış gibi bir göbeğe sahip olmuştum ama işte sonraki kilo alımları yine mahvetti.. benim arkadaşım uyguluyordu o tür yöntemleri o zaman maddiyat ta söz konusu değildi hemde arkadaş indirimine giriyorduk iyiydi :) şimdi söz konusu bile değil ama 2 ayda 8 seansta beni kimse tanıyamamıştı 2 aylık incelmemde bacaklarımdan 10 ar cm belimdende yanlış hatırlamıyorsam 16 cm filan kaybetmiştim 5 kgda kg kaybım olmuştu oyyy cedricim ya canım istedi şimdi iyimi aşkol nerden hatırlattın ne güzeldi..
kallisim epey gitmiş canım baya incelmişsin ne güzel
kimi bu yöntemlerle kilo almıyo kimi alıyo bünyeye bağlı sanırım ya
elbette biraz dikkat etemeye
bu yöntemleri uygulayıp düzenli beslenmeyi düşünüyorum
lipolize mi gitmiştin sen
karboksi terapqi vardı bide demi benim bildiğim ama ii ce araştırmam lazım
:lepi:
günaydın sabhtan bir yoğunluk sormayın sonra görüşürüz
emelcim nasılsın canım
yoğunluklar çok zor de im bende iş yapıyomuş gibi yapıp burda geziyom valla