Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olur olur zenanım neden olmasın senin paylaşımların güzel...dedim ya bende yardımcı olurum sizi takip edip yönlendiririm tamam mı kabul mü..

umutum yavruna cok gecmis olsun canim benim cabuk iyilessinde yaramazlik yapsin evde ya allahim butun cocuklara saglik ver ben koskoca kadin zor dayandim valla cuma gunu heryerim ucukladi yaralar oldu
zenancım sağol canım.sana da geçmiş olsun.çok ta yorulmuşsun bi de üstüne.dikkat et canım kendine.

kallistecim sağolasın.valla üstüste uğraşıyorum bakalım.inşallah bu hafta bütün hastalıklarımızı atlatırız.bakıcı kadına izin verdim oğlumla başbaşayız.annemler arada uğruyor.evlerimiz uzak malesef.

canım çok güzel besleniyosun son zamanlarda.mutlaka kilo kaybı olmalı diye düşünüyoruz ama yanlış olan ne ki ben de bilmiyorum.yürüyüş te yapıyosun herşeyden önemlisi.umudunu kaybetme tabiki.kilo vermek için hep umutlu olmak gerek.moralsizliğe,depresyona geçit vermeyeceğiz:))
kadiscim hayırdır canım.bence mutlaka dr a görünmelisin.kendine acilen zaman ayır.sağlık ihmale gelmez.

gunaydın kızlar umutcugum gecmıs olsun canım allah acıl sıfalar versın oglusuna.
sağolasın canım.sen nickini değiştirmişsin.cedric in anlamı nedir

matemcim keyfinin yerinde olmasına sevindim.atıştırmaları azalttığına göre bundan sonra daha hızlı kilo verbileceksin bence.yeşil çayı ihmal etme.bence çok faydalı.metobolizma hızlandırıcı çayı da deneyebilirsin.

ablacım maşallah diyorum.Allah sağlıkla doğup kucakladığınız günleri de gösterecek inşallah.

canlarım selam hepinize
önce geçmişe baktım elimden geldiğince.
oğlum uyurken az bir vaktim oluyor okumak için.
size bugün icat ettiğim tatlımdan bahsedeyim:))
dün oğlum için kuru kayısı ve kuru eriği çok az suda haşladım ve püre haline getirdim.vitamin kaynağı olur diye az az yediriyorum ama çok oldu.beklemez de fazla.
düşünürken dolapta rondodan geçirdiğim kek kırıntıları aklıma geldi.
biraz püre ile bu kek kırıntılarını dağılmayacak kıvamda yoğurdum.
küçük top halinde veya parmak şeklinde yuvarlayıp bir kısmını hindistan cevizine bir kısmını fındığa bulamayı düşünüyorum.
bu kısmını daha yapmadım.
anneler gelecek birazdan onların üstünde test edicem.
beğenilirse misafire de yaparım.bence beğenilir güzel bir tadı oldu.
bisküvi ile de olur aynı şekilde.
nasıl çok becerikliyim değil mi.
kendim fazla yemeyi düşünmüyorum:))
diyetime devam etmekte kararlıyım.almış olduğum kilo değilmiş ki çok büyük kısmı gitti.
metobolizma çayının portakallısını yaptım şu an içiyorum:))

ben yaptığım çaya bir tutam kiraz sapı atıyorum ya bu ödem için çok faydalı imiş.bende de işe yaradı sanırım.
Kiraz Sapı:
Meyveleri taze veya kurutulmuş olarak tüketilebilen kiraz idrar söktürücü özelliğiyle, böbreklerin dostu. Vücudu zehirli maddelerden temizliyor. Ürik asit ve ürat tuzlarının vücuttan atılmasını sağladığı için romatizma ve gut hastalıklarıyla eklem kireçlenmesi ve damar sertliğinin tedavisinde de kullanılıyor. Ayrıca yapısında bulunan kinik asit ile böbreklerin taş ve kum yapmasını önlediği ve varsa zamanla döktüğü, ayrıca safra kesesi taşının dökülmesine de yardımcı olduğu biliniyor. Vücuttaki fazla suyun atılmasıyla, dolaylı olarak zayıflamaya da yardımcı oluyor.

ödem sıkıntısı için ara ara kullanmak ta fayda olabilir.deneyin derim

Son düzenleme:
zenancım 9. takımda bir arkadaşımız var şu an 63 kilo ve 1 martta 60 olacağım diye hedef verdi.. püsküütümden onay mesajı gelir gelmez ben seni yönlendiririm sonrada arkadaşla tanışırız canım tekrar teşekkür ediyorum sana...

umutum kafa dağınık diye sana yazamadım özür... tatlını okudum ama gel bir sor anladın mı diye hayır anlamadım :) tekrar bakıcam az sonra ama annenlerde tes edecekmişsin buna çok güldüm..

ay bende mahalle pazarına gidicem akşam üzeri meyve alayım çay için... iyiki hatırlattın umutum..

umut tatlin bencede guzel teste luzum yok canim ben verdim puanini on bacim ama cocuklar icin deniycem emin ol gecmis olsun dileklerin icinde sagol canim

kallistecim tatlı uyduruk bi tatlı.annemler de deneyeceğim evet.bakalım yüzleri buruşacak mı:)))heh heh heh.
daha ayrıntılı da yazabilrim şu denemeyi bi geçeyim.
geçer not alırsa değişik versiyonlarını yapabilrim.
:))))))))hihoyyytkaydirigubbakcemile3

zenancım dene mutlaka kur meyveleri yedirmenin güzel bir yolu.biraz ceviz veya fındık ile süper olur çocuklar için değil mi.
yalnız az suda haşla.haşlandıktan sonra eriklerin çekirdeklerini çıkarıp rondodan geçir.saralle kıvamı gibi olacak.içine ne varsa evde koy.yuvarla hoooop doğru mideye:))

kızım geliyor bu gün tek başına okuldan sonra dansı vardı çıkıp ona bakayım arkadaşlar akşam üzeri burda olurum kısmetse..

umutcum denerim bakalim yarin alisveris gunu alayim biraz kuru meyve cesitlerinden dedigin gibi cocuklar icin yararli olur ben kendim zaten sabahlari yiyorum birkactane kuru meyvelerden
simdi cikmam lazim kizlar ogle yemeginin bulasiklari duruyo mutfakata biraz mutfagi toparliyayim gorusuruz

selam kardeş takım.bizim gruba bakmışken sizide ziyaret edeyim dedim.umut ben tarifine baktım güzele benziyor şimdi yazıcam.ayrıca dikkatimi çekti 95 kilodan 79 a inmişsin bunu nasıl ve ne kadar sürede başardın,yazarsan sevinirim ayrıca bu metabolizma çayıda ne ? onuda araya sıkıştırıver sana zahmet.teşekkürler.

ad1 canım hoşgeldin.sen de kardeş takımdansın demek.bakamıyorum ki hiçbirinizi tanıyamadım.neyse kiloları nasıl verdiğimi anlatayım azıcık.temmuz ayında başladım.bir süre beşi bir yerde çayı kullandım.aynı zamanda krom tableti kullandım.6 öğün beslenerek kilo verdim ben.ne kadar sağlıklı ve düzenli beslenirsek o kadar güzel kilo veriliyor ben bunu deneyerek anlamış bulunuyorum.
metobolizma hızlandırıcı çay ise 2 elma -1 limon-1 tatlı kaşığı tane karabiber- karabiber-1 kabuk tarçın ve karanfilden oluşan bir çay.ölçülerde yanılmış olabilirim.diğer arkadaşlar düzeltirler yanlışsa.
ben kendime göre biraz değiştirerak yapıyorum bu çayı.bir süre denemeyi düşünüyorum.

canım nasıl oldu yaptın mı bunu bende çok meraklıyım ya yapsam mı acaba hafifte olur

diyetine devam etmek istemene sevindim gidecek eminmi kiloların canım zaten gitmiş baksana
malesef benim gördügğüm rakamı demeye dilim varmıyo şişiyorum resmen yaa
metabolizma çayı i gelecektir eminmi

ah ah ne çok isterdim keşke vaktim olsada yapsam
ama malesef şu an bile burda olmam bir mucize inanın
hihoyyyt

kallisim ve diğer kızlar çok şey yazmak istiyorum ama malesef
hepinizi öpüyorum
kaydirigubbakcemile5

off size elli kere söylüyorum ben okuldayken konuşmayın konuşmayın diye ama dinleyen kim. geldiğimden beri geçmişi okuyorum ama nafile ııı hiç biri aklımda kalmıyor yetişemiyorum hızınıza anacım.

okuluda açtık buse hanımada kavuştum nasıl yorgunum gene anlatamam.bugün dok gittim b vitamini hapımı kullanmak için bu arada dok birde kromu sorayım dedim doktorun dediklerini aynen aktarıyorum. dedki bana kromu aklına göre kullanamazsın bikere tahlil falan yaptırmalısın ve vucudun ihtiyacına göre doz ayarlaması yapılmalı aksi takdirde kramon fazlası vucuttan atılmadığı için zarar görebilirsin dedi.krom kullanan arkadaşların dikkatine fayda sağlayalım derken zarar açmayalım başımıza emi kuzucuklarım.

kallisim koçluk işine gelince faydamız olacaksa kendi adıma seve seve. hem bizede faydalı olacağına inanıyorum birlikten her zaman kuvvet doğar.

ohh zenan hanım ben tatildeyken kayboldunuz ben okula gidince meydanı doldurmuşunuz hani tatilde beraberdik.vay hain vay vay anasına vayyyy.
başka ne diyecektim haa kızlar bugun yediklerimi hep kaydettim şimdi yazacam aranızdan biri bana bu yediklerimin toplam kalorisini (aşşa yukarı) yazarsa çok sevinicem.

sabah:1 kuru kayısı
1 katı yumurta 4 dilim küçük veince kaşarpeynir, 1brdk greyfurt portakal suyu
arayarım bardak süt
öğlen bir kepçe mercimek çorbası, 4 kaşık makarna , 4 kaşık salata( sanırım az yağlı idi.
ara1 elma, maden suyu
akşampatlıcan slata yağsız
araportakal

mehalim tahminimce 1000. 1200 cıvarı ... iyi bi menu akşam hafif geçmiş ....:1hug:

canım bakalım işe yarıcak mı
eşinin jestide güzelmiş sevindim canmı adına

valla kallişim kacamağım da yoktu ya yani bu kadar kilo almamı sağlıcak bişe yoktu
şaşıyorum ya
dünle bugün arasında 700 gr almışım
yediğim se 2 kaşık kısır
1 dilim pasta akşam meyveyle geçiştirdim sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek bu yani
700 gr eder mi bunlar ya

ay kallismi ne güldüm benimki ne simz otunu bilir ne dere otunu birde ziraatçi yaniii

eeee
çene var çene

canım resmim yok
krom da emzirdiğim için kullanamk istemuyorum ya
sonra inşallah

ya benim derdim tatlı işte buluyosunuz napsam ki yaaa
cokacimcoook
matemcim çok sevindim adına
eşinle sorunlarını halletmişsin
nöbette kaçamak yapmamışsın
yeşilçayı tavsiye ederim benim kabızlığı çözdü gibi ya
çok sevinçliyim

ayyy ne güzel ya
hep bir heycan
bende dün akşam oğluma yazdığım günlüğü okudum
ay her gün yazmışım ya
doğduktan sonra pek yazamadmı ama neyseki dün telafi ettim
ama sıcağı sıcağın a yazmak farklı tabik i

mehalım ben yumurta sarısı pek yemiyorum ya kalorisi epey fazla sadece beyazını yiyorum haftada 1 sarısını yiyorum ya
menün güzel aebenciğim dediği kadar var mıdır ya
oysaki hiç bişe yok gibi yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…