olur canim cok sevinirim tesekurler yardim isterim tabi takimdaki tum arkadaslarimdanzenanım yazayım o zaman bir kişiyi seçip olur mu canım
zenancım sağol canım.sana da geçmiş olsun.çok ta yorulmuşsun bi de üstüne.dikkat et canım kendine.umutum yavruna cok gecmis olsun canim benim cabuk iyilessinde yaramazlik yapsin evde ya allahim butun cocuklara saglik ver ben koskoca kadin zor dayandim valla cuma gunu heryerim ucukladi yaralar oldu
kallistecim sağolasın.valla üstüste uğraşıyorum bakalım.inşallah bu hafta bütün hastalıklarımızı atlatırız.bakıcı kadına izin verdim oğlumla başbaşayız.annemler arada uğruyor.evlerimiz uzak malesef.zenanım astayı yiyememen iyi olmuşama eltinde ne kadar kalabalık çağırmış yoruldun diye üzüldüm şimdi bak bir de hasta olmuşsun aşağıda bir mesajda yazmıştın geçmiş olsun canım o hastalığın üzerine bir de yorgunluk.. kendini toparla bak burada yokluğun aranıyor inan ki...
bak şimdi busenin mesajını silerim görürsün Çok üzgünüm çoook gördüm ama görmezden geldim ne var yani gözü başka bir şeye takılmıştır demi buse CADIARZU ben çok güzel anlattım.. çok tecrübeli öğretmen edası var tısım bende:mymeka:
valla bu cümleyi seçesim geldi tüm yazının içinden neden acıba... ben kızartmadan uzak durun demiyormuyum size:mymeka: bir tane kızartma yiyeceğinize bir tencere makarna yiyin daha iyi:mymeka: sizin mezun olasınız yok, yakında analiz listesinde adımız çıkacak hiç birinizin umrunda değil rezil olacağız rezil...
ay canım kıyamam.. umutum canım benim ya zaten kendi derdine düştün ama hastalığını anlayamadın bile oğluşunun rahatsızlığından.. off vallahi ikinizede yazık yardımcı olan biri varmı bari canım...
canım çok güzel besleniyosun son zamanlarda.mutlaka kilo kaybı olmalı diye düşünüyoruz ama yanlış olan ne ki ben de bilmiyorum.yürüyüş te yapıyosun herşeyden önemlisi.umudunu kaybetme tabiki.kilo vermek için hep umutlu olmak gerek.moralsizliğe,depresyona geçit vermeyeceğiz:))ya arkadaşlar ben iyice kaybettim kendimi ama buçabama göre çok hemde çok az kilo verdiğimi düşünüyorum.. asla kaçamak yapmıyorum hep düzgün şeyler yiyorum çok az ekmek, öğlenleri karbonhidrat akşamları sebze ve protein tüketmeye özen gösteriyorum...dün akşam yemeğimin fotosunu çekip size göstermek istedim ama makinenin şarjı bitmişti... tabağım öyle güzeldiki öyle içimi rahatlattıki... 1 kabak haşladım üzerine baharat ve yoğurt ekledim... yanında taze soğan ve kıvırcık salatası yaptım ve 2 köfte yedim heh daha önceside ufak bir porsiyon balık çorbası içtim... suyumu bol içiyorum artık hiç ihmal etmeden...yinede tüm bunlara rağmen hep iyi kilo vereceğim diye geçiyor içimden hiç umudumu kaybetmiyorum ne hikmetse......
ben biraz 13. takıma bakıyorum buralardayım yani..
kadiscim hayırdır canım.bence mutlaka dr a görünmelisin.kendine acilen zaman ayır.sağlık ihmale gelmez.günayldın kızlar nasılsınızbakalım
ya ben şişiyorum neden ya
tartıda gördüğüm rakamı desem şaşıp kalırsınız imkanı yok bu kadar almamın ya
kızlar
bende de tiroid olabilir mi acaba ya
çünkü elllerim falan yine uyuşuk ya
ah bir vakit bulsam kendime bakıtrsam
ama en yakın 15 gün sonra anca
bugün greyfurt suyuna başladım geçmişe bakıp geleyim kızlar
sağolasın canım.sen nickini değiştirmişsin.cedric in anlamı nedirgunaydın kızlar umutcugum gecmıs olsun canım allah acıl sıfalar versın oglusuna.
matemcim keyfinin yerinde olmasına sevindim.atıştırmaları azalttığına göre bundan sonra daha hızlı kilo verbileceksin bence.yeşil çayı ihmal etme.bence çok faydalı.metobolizma hızlandırıcı çayı da deneyebilirsin.bu hafta kendimi iyi hissediyorum .eşimle aramızdaki soğukluğu hallettik gibi.
nöbetimde iyi geçti.yeni hafta yeni umut.
artık gece nöbetlerindeki atıştımayı minimuma indirdim.
ara sıra kendimi kontrol etmekte zorlanıyom ama olsun.
yeni kıyafetlerin hayalini kuruyorum,buzdolabıma bundan daha zayıfkenki bir resmimi yapıştırdım.
ama bu ara yeşil çayımı unutuyorum. gerçekten işe yarıyormuş. şimdi sık sık tuvalate çıkamıyorum.
birazdan koca bir bardak yapıp içiçem bakalım.
ablacım maşallah diyorum.Allah sağlıkla doğup kucakladığınız günleri de gösterecek inşallah.günaydin tatlislarrrrr.
gecmisi okudum. ama bebek bekliyen kizim geldi doktora gitmis ultrason resmide var 11. haftadayiz heryeri belli ya 4 hafta önce iki noktaydi simdi bayagi bebek görünüsü asagida kahvaltiya bekliyor cikmadan ugrarim güzellerim
canım nasıl oldu yaptın mı bunu bende çok meraklıyım ya yapsam mı acaba hafifte olur.
biraz püre ile bu kek kırıntılarını dağılmayacak kıvamda yoğurdum.
küçük top halinde veya parmak şeklinde yuvarlayıp bir kısmını hindistan cevizine bir kısmını fındığa bulamayı düşünüyorum.
diyetime devam etmekte kararlıyım.almış olduğum kilo değilmiş ki çok büyük kısmı gitti.
metobolizma çayının portakallısını yaptım şu an içiyorum:))
http://www.kadinlarkulubu.com/5236546-mesaj169.html
arkadaşlar analiz sisteminde duraksama var... haftada bir kaç kez diğer takımdan ihtiyacı olan iki kişiye koçluk yapacak biri veya birileri gerekiyor... bizden bir gönüllü çıkabilirmi... lütfen cevap yazın paylaşım alanına yada buraya....
mehalim tahminimce 1000. 1200 cıvarı ... iyi bi menu akşam hafif geçmiş ....:1hug:off size elli kere söylüyorum ben okuldayken konuşmayın konuşmayın diye ama dinleyen kim. geldiğimden beri geçmişi okuyorum ama nafile ııı hiç biri aklımda kalmıyor yetişemiyorum hızınıza anacım.
okuluda açtık buse hanımada kavuştum nasıl yorgunum gene anlatamam.bugün dok gittim b vitamini hapımı kullanmak için bu arada dok birde kromu sorayım dedim doktorun dediklerini aynen aktarıyorum. dedki bana kromu aklına göre kullanamazsın bikere tahlil falan yaptırmalısın ve vucudun ihtiyacına göre doz ayarlaması yapılmalı aksi takdirde kramon fazlası vucuttan atılmadığı için zarar görebilirsin dedi.krom kullanan arkadaşların dikkatine fayda sağlayalım derken zarar açmayalım başımıza emi kuzucuklarım.
kallisim koçluk işine gelince faydamız olacaksa kendi adıma seve seve. hem bizede faydalı olacağına inanıyorum birlikten her zaman kuvvet doğar.
ohh zenan hanım ben tatildeyken kayboldunuz ben okula gidince meydanı doldurmuşunuz hani tatilde beraberdik.vay hain vay vay anasına vayyyy.
başka ne diyecektim haa kızlar bugun yediklerimi hep kaydettim şimdi yazacam aranızdan biri bana bu yediklerimin toplam kalorisini (aşşa yukarı) yazarsa çok sevinicem.
sabah:1 kuru kayısı
1 katı yumurta 4 dilim küçük veince kaşarpeynir, 1brdk greyfurt portakal suyu
arayarım bardak süt
öğlen bir kepçe mercimek çorbası, 4 kaşık makarna , 4 kaşık salata( sanırım az yağlı idi.
ara1 elma, maden suyu
akşampatlıcan slata yağsız
araportakal
canım bakalım işe yarıcak mıkadıs bende bı donem greyfurt yemısdım zayıflamak ıcın mutlaka zarlarını soymeden cekırdeklerıyle yemen gerekıyomus.hatta greyfurt cekırdegınden bıde zayıflama destegı vardı.adını hatırlayamadım ama
hiç şaşıp kalmayız kadisim sen söyle söyle.... düzenli yemiyorsun inan iki düzgün yiyerek bir gün tatlı yiyerek bozuyorsun metabolizmanı... çok kaçamak yapıyorsun kadisim çokk...kendine fırsat yaratıp doktora gidip tahlil yaptırabilirsin şüphelendiğin ne varsa ama eğer böyle bir sorunun olsaydı şakır şakır vermezdin o kiloları sen dikkat edince çok güzel kilo veriyorsun fakat zenanın dediği gibi sonlara gelince böyle oluyor demekki..
eşinin jestleri çok güzel olmuş adına sevindim güle güle kullan getirdiklerini...biz de çocuk olunca bana fırsat kalmadığını düşünüyorum hani istese olur tabiki ama benim eşim alışveriş özürlü.. markete yollayıp semiz otu al desem dereotunu kiloyla satmıyolarmış diyerek geliyor :roflol::roflol: ben bu adamdan ne isterim ki daha.. ama kızlarına taşıra taşıra getiriyor o da yeter napimm :çok üzgünüm:
yahu ben geçende en çok konuşan bizim takım en fazla mesajsayısı bizde diyerek sadece bizim mesajları sildim şimdide diğer takımlara geçeyim dedim ama yine en fazla bizim takımınkiler.. ne çok konuşuyosunuz yahuuu :)))))
haaaa bak biraz oncede yazcaktim unuttum kadis mezun olmadi demi sismeye basladim falan yazmis kiz kadis ben sana bisiy sorcam senin profilde buda benim bocugum diye resmin varmi bu bir ikincisi de sen bu kallisin krom diye kullandigii sey vardi tatli istahini onleyici kullansan olmazmi yazik sana kizim ya tatli falan yapma evde ya yemek isteyen olursa azcik gitsin yesin disarda canim benim sen mezun olsanda birakmiycaz seni merak etme kiz sen sadece kilonda dur artik inis cikis yasama artik sagligindan olcan yoksa mazallah ya
matemcim çok sevindim adınabu hafta kendimi iyi hissediyorum .eşimle aramızdaki soğukluğu hallettik gibi.
nöbetimde iyi geçti.yeni hafta yeni umut.
artık gece nöbetlerindeki atıştımayı minimuma indirdim.
ara sıra kendimi kontrol etmekte zorlanıyom ama olsun.
yeni kıyafetlerin hayalini kuruyorum,buzdolabıma bundan daha zayıfkenki bir resmimi yapıştırdım.
ama bu ara yeşil çayımı unutuyorum. gerçekten işe yarıyormuş. şimdi sık sık tuvalate çıkamıyorum.
birazdan koca bir bardak yapıp içiçem bakalım.
günaydin tatlislarrrrr.
gecmisi okudum. ama bebek bekliyen kizim geldi doktora gitmis ultrason resmide var 11. haftadayiz heryeri belli ya 4 hafta önce iki noktaydi simdi bayagi bebek görünüsü asagida kahvaltiya bekliyor cikmadan ugrarim güzellerim