Benim de fena gitmiyor.
Biraz motivasyonum düştü, paylaşımsızlıktan.
Benim 6,5 aylık kızım var, 60'la hamile kaldım, doğuma 77 kilo ile gittim, 13 kilosunu verdim, 9'u kendiliğinde 4'ü gayretle.
Az kaldı, ama sporla çok toparlandım 4 kilo fazlam olmasına rağmen eski pantolonlarıma giriyorum tabi çok sıkıyorlar.
Öyle süper rejim yapamıyorum, kızımı emziriyorum hala ve devam etmek istiyorum.
hoşgeldin şaşkınperi.
senin nikin çok hoşuma gitti:))
nerelerdeydin canım.kusura bakma geçmişi düzenli takip edemiyorum ben.eskisi gibi olsa kaçırmazdım ya
şaşkın cadısı her kalbimizden geçeni buraya yazmıyoruz .aman hemen gelir gelmez laf sok cadılığını göster bakalım cadı işte ne olacak.sen bize laf atana kadar nerelerde geziyodun sen onun hesabını ver hele ne yedin ne içtin onu anlat hele bize saldırarak kendi ayıbını unutturma bakımm gelirim yanına haaa:))))
zenanım astayı yiyememen iyi olmuşooooo bugun pazar ve takimda kizlar kaynatiyo demek ben yooken kaynatiliyomus hmmmm
bak şimdi busenin mesajını silerim görürsün Çok üzgünüm çoook gördüm ama görmezden geldim ne var yani gözü başka bir şeye takılmıştır demi buse CADIARZU ben çok güzel anlattım.. çok tecrübeli öğretmen edası var tısım bende:mymeka:Hahahahahahah kallisim birde anlatana bakın diyodun ahanda hemen üstümdeki mesaja bak buse gene becerememişinalıntı yapmayı pardon pardon kallis anlatmayı becerememiş
valla bu cümleyi seçesim geldi tüm yazının içinden neden acıba... ben kızartmadan uzak durun demiyormuyum size:mymeka: bir tane kızartma yiyeceğinize bir tencere makarna yiyin daha iyi:mymeka: sizin mezun olasınız yok, yakında analiz listesinde adımız çıkacak hiç birinizin umrunda değil rezil olacağız rezil...biraz buğulama biraz kızartma biraz pilav yaparım biter
ay canım kıyamam.. umutum canım benim ya zaten kendi derdine düştün ama hastalığını anlayamadın bile oğluşunun rahatsızlığından.. off vallahi ikinizede yazık yardımcı olan biri varmı bari canım...iyi akşamlar
haftasonlarınız iyi geçmiştir inşallah.
ben hep oğlumla uğraşıyorum malesef.hastalıktan ağzında yaralar çıktı.
şekerciğim ya siz de ne çok sıkıntı atlatmışsınız allah korumuş...evet canım allah dermansız dert vermesin benim oluşum 5 yaşına kadar okadar .
ben öyle çok doğurdum ki kime ne kadar kiloyla hamile kaldım kimi doğurdum kaç kilo oldum karıştırdım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Benim de fena gitmiyor.
Biraz motivasyonum düştü, paylaşımsızlıktan.
Benim 6,5 aylık kızım var, 60'la hamile kaldım, doğuma 77 kilo ile gittim, 13 kilosunu verdim, 9'u kendiliğinde 4'ü gayretle.
bak şimdi ben sana bir şevkat gösteriryim de görşakkıdı buraya geldiğinde eski mesajlardan alıntı yapıp herkesin hatrını sorarsan onlarda seni arayıp sorarlar.. öyle haftada bir gelip beni aramamışsınız demekle olmuyor cicim... temizliği bırak biraz velilerinle ilgilen bizede şevkat gösteren yok üstelik bak mehalim bu gün işe başlıyor sen onun stresini aldın mı bak benim bu gün kızlarım evde yok köpeğim ve kedimle yalnız kaldım bana bir yakınlık gösterdin mi :mymeka: he sölesene..:1hug: selam kızlar şaşkınınız geldi uzun aradan sonra... Tabi kimse yokluğumu fark etmemiş. Bir Allah'ın kuluda bu kız nerde dememiş helal olsun valla :çok üzgünüm: Başta velilerim Mehalim Ve Kalis senağlama küsüm size... :dilcikar: