Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

buseyrem ıyı yolculuklar kardesım bugun kayserıye gıttı yollarda kar buz yokmus ıns sag salım gıdersın.zenan sana yıyecek kalmaması ısabet olmus.yıyememısın bu sayede.ıyı olmus canım.

yok cedricim ihtiyacım olsa zaten söylerim çekinmem... eşimin de yakında yine gitme ihtimali var zaten..teşekür ederim..

tamam kallıste canım.bende cıkayım dısarı salata malzemesı ıle balık alıp geleyım.canım balık cekıyor yarın yaparım artık bugun yemek cok

buseyrem gelmis takimimiza hosgeldin arkadasim seni kardes takima ugradigimda takip ediyodum arasira bize ugramanida cok seviniyodum simdi bizimlesin ne guzel tekrar hosgeldin bacim
kallisim kilo vermissin ne guzel azda olsa vermek guzel diymi sadece birakmadan devam etmek onemli bunu anladim pazartesi sali azkalsin birakiyodum herseyi yemek geciyodu icimden neyseki yurumrk rahatlatti beni de toparladim sukur
mehalim nasillar acaba arkidesin geliyomus hadi bakalim gozunaydin
gulum iyilesmis sukur umutumda iyi kendini toparlayabilmis gokcenkim degisime ugramis hayirli olsun
emelimde calisiyo allah yardimcisi olsun e honeyde saskinda derece yapmislar bakalim bu cekisme nasil sonuclanacak matemim de cok calisanlardan pc kaybi ondada varmis allah kolaylik versin onda bende iyiyim kizlar yuvarlanip gidiyom hafta sonumu anlatmistim ac gecirdim cuma cumartesi yuruyemedim bgun mutlaka yuruycem reyhan ablacimda guzel kilo vermis masallah onada kimbilir ne kadar yurumustur ugramadim daha yurume grubuna kadism kadayifi goturmus yine afiyet olsun bu kiz beni oldurecek hem mazun olcam diyo hem kadayif yiyo anlamadim verecek kilo kalmayinca boylemi oluyo acaba

evet cedricim hic bukadar ac hafta sonu gecirmemistim genlde ufak ufak yerdim herseyden bazende abartirdim ama bu hafta guzel artik yarinda devam eder bu hafta bende guzel sonuc almak istiyorum cunku reglimin gelmesi beni hafifletecek simdi bugun bitmeden yurumem gerek cunku cuma cumartesi yuruyemedim simdilik herkezi optum

buseyrem ıyı yolculuklar kardesım bugun kayserıye gıttı yollarda kar buz yokmus ıns sag salım gıdersın.zenan sana yıyecek kalmaması ısabet olmus.yıyememısın bu sayede.ıyı olmus canım.
sağol canım.
buseyrem gelmis takimimiza hosgeldin arkadasim seni kardes takima ugradigimda takip ediyodum arasira bize ugramanida cok seviniyodum simdi bizimlesin ne guzel tekrar hosgeldin bacim
kallisim kilo vermissin ne guzel azda olsa vermek guzel diymi sadece birakmadan devam etmek onemli bunu anladim pazartesi sali azkalsin birakiyodum herseyi yemek geciyodu icimden neyseki yurumrk rahatlatti beni de toparladim sukur
mehalim nasillar acaba arkidesin geliyomus hadi bakalim gozunaydin
gulum iyilesmis sukur umutumda iyi kendini toparlayabilmis gokcenkim degisime ugramis hayirli olsun
hoşbulduk,artık aranıza sızdım.önce gelip gidip kıskanıyodum.acayip bi takım çalışması var burda.

cedric sef bicagi bilmiyorum güzelim. ben damast bicak demistim okadar pahali degil o. böyle kat kat görünüyor desenli gibi ... celigi agda yumusatir gibi 64 defa katliyorlarmis onu dedim canim cok kaliteli o bicak. ama sef bicak tupperwarede var onu biliyorum onlarda anormal pahali.

Hahahahahahah kallisim birde anlatana bakın diyodun ahanda hemen üstümdeki mesaja bak buse gene becerememişinalıntı yapmayı pardon pardon kallis anlatmayı becerememiş:p

reyhan abla esıme yazmısdım marka sının damast oldugunu ama sekıl olarak sef bıcagı ıstemısdım bulamadı demek .buldugunun fıyatıda pahalıymıs.tupperware bıcakları bılıyorum bende bıkac tane var.gercekden fıyatları pahalı ama kalıtelıler.zamanında teyzem almanya da solıngen ın fabrıkasında calısmıs.o zaman getırdıklerınden ceyızımde bı makasla bıde ekmek bıcagı var.neyse 15 gun sonra bılısım fuarına gıdıcek bı daha bakar artık.bende onunla gıtmek ıstıyorum ama mecburen evde kalıcaklarmıs.gıdemıycem yanı

mehalim dunurum nassin bacim damadim nasillar tatili bitirdiniz be nasil gecti cabuk yav ben bile anlamadim sen anladinmi bari

ayyy ne güzel kaynatmışsınız ayol bende pazar günü kimse gelmiyor nasılsa diye sabahdan beri girmedim kıskandım bak şimdi :dilcikar:
reyhan abla seni görüyorum aşağıda sende ben gibi geçmişi okuya okuya geliyorsan bunu okuduğunda çıkmış olurum kaydirigubbakcemile3yinede bi öpim seni misss gibi ohh:1hug:
bugün neler yedim neler saymayayım en iyisi yoksa kallistem banada kocaman bir YUH çeker :eek:
bu akşam marketten tam 3 kilo hamsi aldım eşim şok oldu 2kişiyiz farkındamısın diyor ama dedim ben biraz buğulama biraz kızartma biraz pilav yaparım biter:roflol:
zenan nerdesin sen şekerim hiç karşılaşamıyoruz yaaa bir yerlere gittim geldim diye yazmışsın da özlettin yani msn açık olursa görüşürüz ok?
geç saatte tekrar gelirim kocişin çayını vereyimde hadi görüşürüz güzellerin takımı:eek:

iyi akşamlar
haftasonlarınız iyi geçmiştir inşallah.
ben hep oğlumla uğraşıyorum malesef.hastalıktan ağzında yaralar çıktı çok ağlıyor.2 gündür canıma okudu.neyse iyileşsin de bunlar önemli değil.
diyete devam ediyorum.kaçamaklar küçük küçük.cumaya güzel bir sonuç almayı çok istiyorum.
artık 75 e hızla ilerlemeliyim.çok zaman kaybetmeyelim değil mi.bahar gelecek yaz gelecek....

zenanaım iyim bacım ya vallaha daha yeni adapte olmuştumki tatil bitiyor yarın iş başıı offf okadar bunalıyorumki anlatamam artık okul daha doğrusu çalıştığım yer eziyet haline gelmeye başladı değişikliğe çok ihtiyacım var nere olsa giderim modundayım ama şu buse cadısı varya onu bırakıp gitmek istemiyorum.

umutum bebeğine çok geçmiş olsun .keşke onların yerine hep biz hastalansak demi.ben oluşum her hastalandığında başında öyle dua ederdim.onların hastalanması annelerin çok canını yakıyor en kısa sürede düzelir inşlk canım.

mehalim sağolasın canım.annelik zor gerçekten.hele ki hastalıklarında.ama dermansız olmasın yeter li.ALalh ım hasta olan tüm çocuklar bebeciklere acil şifalar versin,acı çektirmesin inşallah...

merhaba kardeş takım. Biz de yine kimse yok size bakayım dedim. Nasılsınızi, nasıl gidiyor?

evet canım allah dermansız dert vermesin benim oluşum 5 yaşına kadar okadar bela atlattıki anlatmam.2 yaşında göğsü tamamen yandı 10 gün hastanede kaldık.sonra başını çarptı beyin tramvası geçirdi haftalarca doktorlara taşındık.trafik kazası geçirdi.bazen öyle ağlardımki allahım neden derdim.ama hepsindede allah korudu sabrını verdi allah daha büyük belalardan esirgesin onların acısını bizlere yaşatmasın.ayy içim daraldıı:)) ben bugun abur cuburu kaçırdım ancak okulların açılması ve hafta başı itibariyle yeni kararlar aldım.spora tekrar başlayacam güzel bir salon bulursam oarya başlayacam buseyide sürüklicem yanımda yoksa evde başlayacam bide yediklerimi daha iyi düzenlemeye karar verdim kendimi sizlerinde sayasinde okadar güçlü hissediyorum bu kez gerçekten inanıyorum 50 kg kadar ineceğimi.

selam canım.iyiyiz diyeyim hepimizin adına sen nasılsın .malesef hiç uğrayamıyorum kardeş takımımıza.zamanım olsaydı emin ol bol bol yazardım:))

meliscim sağolasın canım.oğlum 25 aylık.
mehalim neler atlatmışsınız canım ya.bir daha vermesin inş. Allah.
bu arada seni tebrik ediyorum.çok güzel kilo vermişsin şimdiye kadar.spor mu vardı sürekli ya da neler yaptın

X