Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yine geldim..
masallah ya herkez gram gramda olsa vermis. zaten mersine kosa kosa gidilmez etrafi seyrederek tadini cikara cikara keyifle yürüyerek gidiyoruz. arada ihtiyac molasi falanda oluyor ama sonucta biz mersine varacagiz allahin izniyle.
saskinim tebrikler canim 4 günde 1,5 kilo hicde az degil.
simdide kahvaltiya iniyorum. ciikmadan gelirim yine birazda yürümem lazim en az yarim saat

şakıncım kzıdınmı bana yoksa kilo vermemiz tabiki güzel şaka yaptım sanabenn

yine geldim..
masallah ya herkez gram gramda olsa vermis. zaten mersine kosa kosa gidilmez etrafi seyrederek tadini cikara cikara keyifle yürüyerek gidiyoruz. arada ihtiyac molasi falanda oluyor ama sonucta biz mersine varacagiz allahin izniyle.
saskinim tebrikler canim 4 günde 1,5 kilo hicde az degil.
simdide kahvaltiya iniyorum. ciikmadan gelirim yine birazda yürümem lazim en az yarim saat
Bu yorumda sana katılmadan yapamayacağım ablam... Çünkü öyle çok ihtiyaç molası veriyorum ki dün sokak dönüşü köpeğimle kavga ettim wc ye koşana dek saymadığım laf kalmadı altıma yapacağım senin yüzünden diye :roflol: suyu çok içmeye başladım ve bu hafta yeme düzenim öyle güzeldiki wc de her türlü rahatlama oldu :nazar: günde kaç kez gittiğimi bilmiyorum ve en güzeli acıkmıyorum metabolizmam çalışmıyor diyordum ya bu hafta hep acıktım... neyse... sokaktayım eve geldim köpeğim bahçede karşıladı seviniyor üzerime atlamaya çalışıyor bende anahtar arıyorum.. kapı deliğine sokup wc ye koşmaya çalışırken o da benimle sevgi yarışına girdi merdivenlerden birbirimizi iterek çıkıyoruz derken merdiven başında wc kapısına dayandı hayvanı öyle bir ittirmişimki aşağı inip bana küstü :çok üzgünüm:

ama ben bu molalardan ve ağır gitmeden bu hafta çok memnunum... haftaya daha umutlu bakabiliyorum çünkü her gün ara öğün yaptım önemli olanda bu benim için... umarım devam ettirebilirm.

ben çarşıya çıkıcam arkadaşlar ders ücretim yattı ya onu yiyecem afiyetle( nerde borçları dağıtacamm :)))) kallisim liste btisin onu bekliyorum sabırsızlıkla

ayy kallisimde çıkmış artık istatistiğide gelince yaparım ok bekleyin beni anacığımmm

Son düzenleme:
kalisimm hayvalar böyleya sen acele edersin oda bişey varmış gibi senden önce acele edder.. kıl payı kurtulmuşsun altına yapmakdan.ama su ve yürüyüş gerçekden metobolzmayı çalıştırıyor ben çok su içtimmi normaldede çok içerim vc den çıkamam.

[QUOTEgökcencim bu hafta aynı oranda vermişiz..az kaldı bana yetişmene ben hızlanmalıyım:nazar: bende kendi çapımda sanki senle yarışıyomkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
canım eger kılo vermemıze yardımcı olacaksa yarısalım valla.ben hızlı veremıyorum bu aralar maalesef.olsun almayımda .bu arada cok sukur ıyıyım esımde yok evde bana kaldı keyfım pek yerınde yanı ama ozlemeye basladım bıle yasenağlama
yine olmamis ya. yani zenandan sonra ikinci teknoloji canavarida benimkaydirigubbakcemile2
günaydin güzellerim..
keyifler nasil?
kahvemi iceyim sonra gecmisi okur yine gelirim
gunaydın ablacım.hımmm sen her kahve dedıkce bende kosup kendıme bı tane alıyorum.kahve canavarı oldum bendelikafadulden
Günaydın güzeller yeni kalktım daha ayıkamadım :)) Kahve mübarek nasıl kokuyorsa taa diğer takımlardan gelmişler aeben saol canım kahvede güzelmiş.gökcenk canım yazın için tşkler.Ben henüz tartılmadım.ay ne diyecektim ben hımm dün bende başladım kitaba hemen azcık özetleyim

diyet kelimesinin diyet yapmanın vucuttaki etkilerinden bahsetmede başlangıçta bu nedenle sağlıklı beslenmey önermekte ve önce vucudun çalışma sistemni yağları ve nasıl depolandığı anlatılmadıkta daha oralara geçmedim ama özde gökcenkin yazdıklarıyla paralel.
rıca ederım canım.ıns hepımıze faydası olur.ya farkındamısınız bu kıtaplar ınsanı dıyetten sogutuyor valla
günaydın ben bu yeme performansıyla tabiki kilo aldım 2 haftada 800 gr ama aldım sonuçta
motivasyona ihtiyacım var acayip şişkinlik ve tembellik var kendimi kötü hissediyorum
emel canım 800 gr cok fazla bı kılo degıl sakın pısmanlık duyma bak kıtapda yedıklerımız ıcın pısmanlıgın yanlıs oldugu yazıyor.zor gunler yasadıgın halde cokda kılo almıyosun.gerıye donup bakma.onumuzdekı hafta aldıgını verme sansın var sonucda
Günaydın kızlar;

Yürüyüşümü yaptım ve geldim. Kilomu bildiriyorum 69.900 gr yani tam 1,5 kilo vermişim sırnaşık şey Daha çok bekliyodum ama napalım bunla idare edeciğim artık. Bakalım beni geçen var mı? Birinci olma ihtimalim devam ediyor mu?
saskınperıcım tebrık ederım canım.gurupda bırıncı olacagın kesın canım.ayrıca verdıgın kılo hıcde az degıl.100 kılo olan bırıbın 1 kılo vermesı ıle 70 kılo olan bırının 1 kılo vermesı aynı olabılırmı hıc onemlı olan oranın canım ustelık 5 gunde vermısın pazar gunude goturmusun.daha ne olsun canım:nazar:
gunaydin herkeze hesaplamayi yapip kendim ekleyim dedim ama fazla silmisim yada eksik ne bilem 200 gr kizlar ya pazartesi sali anladikta diger gunler guzeldi hatta fazlada yurudum insalla reglim bugunyarin gelirde rahatlarim hala davul gibiyim
kallisim kusura bakma canim benim hesap dogrumu bir bakiver onumuzdeki cuma iyice ogreniyim eklemeyi de o zamn ekliyeyim canim cocuklar okuldan gelseler yemek yok gidip onlara yemek hazirlayayim hic okumadim gecmisi insallah bu hafta guzel derece alalim hepinizi cok optum
zenan canım regl sıskınlıgıdır o emın ol.sonucda bu hafta az verırsın bıdahakıne cok bozma moralını
Bu yorumda sana katılmadan yapamayacağım ablam... Çünkü öyle çok ihtiyaç molası veriyorum ki dün sokak dönüşü köpeğimle kavga ettim wc ye koşana dek saymadığım laf kalmadı altıma yapacağım senin yüzünden diye :roflol: suyu çok içmeye başladım ve bu hafta yeme düzenim öyle güzeldiki wc de her türlü rahatlama oldu :nazar: günde kaç kez gittiğimi bilmiyorum ve en güzeli acıkmıyorum metabolizmam çalışmıyor diyordum ya bu hafta hep acıktım... neyse... sokaktayım eve geldim köpeğim bahçede karşıladı seviniyor üzerime atlamaya çalışıyor bende anahtar arıyorum.. kapı deliğine sokup wc ye koşmaya çalışırken o da benimle sevgi yarışına girdi merdivenlerden birbirimizi iterek çıkıyoruz derken merdiven başında wc kapısına dayandı hayvanı öyle bir ittirmişimki aşağı inip bana küstü :çok üzgünüm:

ama ben bu molalardan ve ağır gitmeden bu hafta çok memnunum... haftaya daha umutlu bakabiliyorum çünkü her gün ara öğün yaptım önemli olanda bu benim için... umarım devam ettirebilirm.

kallıste canım gercekden su bagırsaklarıda harekete gecırıyor.bende 1 bucuk lıtremı tamamladım daha ma ıkı kez zıyarete gıttım wc ye.hemen karnım ındı.ıns devam ettırırsın.bıreysel sıramada kımseye yerını kaptırma sen gurubumuzun gururusun lıstede.eee bı kaptanada bu yakısır:nazar:

kızlar bu arada lahana yagını surup yuruyusumu yapdım 50 dk.ama dus almadım daha:eek: merak ettım geldım bıde meyve yıyeyım dedım.bu arada aldıgım yag ıle ılgılı tereddutlerım vardı heryere bulasacak dıye ama spreylı sısede kolayca suruluyor.strecıde ustune sarıyorum.o yuzden banyo tezgahında kocaman bır strec duruyor artık bırı gelse habersız rezıl olcam valla.hıcbıyerım yag olmuyo ekstradan yanı bıde ıse yararsa cok mutlu olucam.bu arada artık her goren zayıfladıgımı anlıyor.mevcutta 3 kot pantulanum var ucude belımden dusuyor dugmesı kapalı ustumden cıkıyor.daralttırıcam bırını.kumaslar dar allah dan .hıc kemer kullanmamısdım kendıme kemer aldımkı pantulonlar belımde dursun.ama gobegım yerınde duruyor.popo dıye bısey kalmadı.annem artık kalca hareketı yapma dedı.gobegımı erıtcekmısım nasıl olcaksa.yalnız eskıden tartıdan ayrılmazdım sımdı aynadan ayrılmıyorum.ıns 99 olayım sıze resım koyucam oncesı sonrası dıye eee 22 kılo olcak kolaymı.allah ım cok bekletme nolur:Saruboceq:artık 3 hanelı rakamları ıstemıyorum

güzellerim ben hazirlanip ise gidecegim kendinize iyi bakin. haftasonu abartmayin öpüyorum hepinizi.
haaaa kazagin önünü yapabildim dün gece saat 2de yattim ama önü hallettim yoksa uyku tutmayacakti ya :)
bye byeeeee

iştahını frenleyecek nane kokusu olabilir dereotun varsa salata yapabilirsin nane ve dereotu iştahı frenliyor ama geçici olur tabiki.. umutum krom işe yaramıyormu yaa...
kallistecim sanki fazla işe yaramamaya başladı krom emin değilim.dereotunu bi ara yiyodum ama sürekli yapamıyorum.

.umut canım aman dıkkat et.aslında donem donem bende bu konudan rahatsızlanırım hanı doktora gıtsem kesın benıde operasyona alır.ama kendımce bı dısıplın kurdum.beyaz ekmek yememek gıbı.salatayı cok yemek gıbı.bıde sabah ac karnına ılık su ıcmek gıbı.bıde sımdı bol su ıcoyorumya cok yardımcı oluyor.ama zor gunlerde baharattan helekı acıdan tamamen uzak durmak gerekıyor.
beyaz ekmekten ben de vazgeçeyim o zaman.kepekliyi sürekli bulundurmam lazım evde.aslında ben çok su içerim salata da her akşam vardır ama anlamadım niye böyle sorun yaşıyorum
ben de regl döenmindeyip diyip ne bulduysam yedim emin olun haftaya diyetisyene gitmezsem başaramıycam tek başıma anladım
sabredemiyorum tutamıyorum boğazımı ne bulsam yiyesim geliyor adeta tatlı tuzlu farketmiyor emin olun
emelcim diyetisyenine başvur bence acilen.belik ilerde ben de düşünücem.boğazımı tutmak konusunda benim de yardıma ihtiyacım var.şu an maddi olarak sıkıntıdayım gidemem.

Umut canım midende sorunlar varsakarışımdan uzak dur derim.yoksa bir dene bakalım

midemde yok sorunum mehalim.bir deneyeyim bakalım sonuçları yazıcam.korka korka içiyorum valla dokunacak diye.

.hayırlısıyla bır kesınlesse cok mutlu olucam cok begendım evıde sıteyıde cunku.ayrıca en begendıgım tarafı sıtede yuzme havuzu var.sıze bahsettımmı bılmıyorum kızlar ben kapalıyım . o yuzden soyle ıcıme sınen bı spor salonu yuzme havuzu bulamıyorum.ama burda bayan erkek ayrı ve kapalı havuz.eger sorun cıkmazsa benım ıcın cok ıyı olacak:teytey:
gökcencim inşallah kesinleşir.hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberini.
umutcugum bugunler gececek hayirlisiyyla canim allah dermansiz dert vermesin oglusunada buyuk gecmis olsun canim kendinede dikkat et canim
sağolasın zenancım.haklısın ben de hep öyle dua ediyorum.zorluklar da olacak tabi hayatta.

günaydın ben bu yeme performansıyla tabiki kilo aldım 2 haftada 800 gr ama aldım sonuçta
motivasyona ihtiyacım var acayip şişkinlik ve tembellik var kendimi kötü hissediyorum
emelcim gidişatına dur demen lazım.kilo çok kolay alınıyor ama verilmiyor.800 gr mı vermek için ne kadar uğraşacaksın şimdi.bak ben de aldım kilo şimdi çaylardan medet umuyorum iştahımı kapatsın diye.diyet konusunda bilgin çok fazla aslında.ama bir müddet sonra bilmek te işe yaramıyor sanki.içimizden yükselen ye komutuna dur dememiz lazım.sen sabahları o bahsettiğin meşhur boyozlardan mı yiyosun de bakayım:))

kallistecim listende beni bu hafta geri dönmek üzere ayrıldı mı göstereceksin.2 hafta müsade istemiştim ya senden.kilomu bildirecem mi listeye girecem mi emin olamadım.79.5 benim kilom.neyse ki 3-4 gün dikkat etmenin sonucunu alıyorum.acayip rakamlar görüyodum tartıda.bu sabah moralim biraz düzeldi.
çaya devam ediyorum.oda sıcaklığında içiyorum.iştahımı kapatacak heralde.yalnız dün bağırsaklarım fena bozuldu.biraz pide yemiştim hangisi bozdu bilemiyorum.
bugün de denerim.çaydan mı anlarım

oğlumu dr.a götürdüm akşam 8 oluyordu eve gelirken arabada midem bir guruldamaya başladı.üff çok korktum ya eve yetişemicem diye.koskoca kadın ne hallere düşecektim ya düşünmesi bile kötü.:))

gecmisi soyle bir goz attim oturup tam okuyamadim ama guzel azda olsa kilolaridiyo
reyhan abla annemde peynir yapardi ama burda amaya bulamadim ben onun icin bir doktordan duydum 5 litre sute guzelce kaynatip kaynarken 3 limon sikiyorum yada bir koca bardak sirke dokuyorum sut kesiliyo sonra bir tulbente suzup iyice suyunu akittiktan sonra bir tepsiye dokuyorum elimle ayristirip tuzluyorum istedigim kadar tuz koyuyorumsonra tekrar karistirip biraz corek otu katiyorum icine tepside birkac saat bekliyo birazdah kurur gibi oluyoarada bir karistiriyorum sonracam yada plastik kutulara koyuyorum zaten fazla olmuyo az oluyo
kahvaltidada yeniyo pogaca veya sigaara boregide oluyo ama sigara boreginde kizartirken eriyo biraz
simdilik cikiyorum arada ugrarim yine efenin huysuzlugu ustunde yazdirmiyo bana kolay gelsin kizlar

nihayet girebildim internete
kalliste beni oyacak ama çok özür diliyorum arkadaşlar valla suçum yok yetişemedim sanırım listeyi verdiniz dimi? ben yinede kilomu yazayım tam 60 kilo çekiyom hemen işimin başına dönmem gerekiyo akşama görüşürüz byeeeee

şakıncım kzıdınmı bana yoksa kilo vermemiz tabiki güzel şaka yaptım sanabenn

Canım neden kızayım? yazdıklarımdan öle mi yanlışıldı? Ben kendime kızdım ilk hafta bu kadar az verdim diye... Ben size kızabilir miyim hiç? Şeniz: 1hug:

[QUOTEgökcencim bu hafta aynı oranda vermişiz..az kaldı bana yetişmene ben hızlanmalıyım:nazar: bende kendi çapımda sanki senle yarışıyomkaydirigubbakcemile3
canım eger kılo vermemıze yardımcı olacaksa yarısalım valla.ben hızlı veremıyorum bu aralar maalesef.olsun almayımda .bu arada cok sukur ıyıyım esımde yok evde bana kaldı keyfım pek yerınde yanı ama ozlemeye basladım bıle yasenağlama

saskınperıcım tebrık ederım canım.gurupda bırıncı olacagın kesın canım.ayrıca verdıgın kılo hıcde az degıl.100 kılo olan bırıbın 1 kılo vermesı ıle 70 kılo olan bırının 1 kılo vermesı aynı olabılırmı hıc onemlı olan oranın canım ustelık 5 gunde vermısın pazar gunude goturmusun.daha ne olsun canım:nazar:

:[/QUOTE]

Sağol Gökçecim evet hiç yoktan iyidir. Ama bu hafta çok iddialıydım yaa iddiama yakışır bi sonuç olmadı ona üzüldüm :çok üzgünüm: Napalım daha yolum uzun ilerde bu kiloyuda arıcam naniknanik

5.Takım **90. Etap **

umuts76 ( 78.5 / 79.5 / -1.0 / -1.27% )
honeybaby( 60.5 / 60.0 / 0.5 / 0.83% )
kadis ( 62.1 / 61.9 / 0.2 / 0.32% )
reyhanxx54 ( 78.1 / 77.7 / 0.4 / 0.51% )
MATEM ( 91.8 / 91.8 / 0.0 / 0.00% )
zenan25 ( 76.0 / 75.8 / 0.2 / 0.26% )
GÜL78 ( 106.0 / 105.5 / 0.5 / 0.47% )
gokcenk ( 108.7 / 108.2 / 0.5 / 0.46% )
mehalim ( 63.4 / 63.2 / 0.2 / 0.32% )
şaşkınperi ( 71.4 / 69.9 / 1.5 / 2.10% )
yakamoz81 (diskalifiye)
kalliste22 ( 78.6 / 78.3 / 0.3 / 0.38% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 875.1 / 871.8 / 3.3 / 0.38% )

5.Takım **90. Etap **

umuts76 ( 78.5 / 79.5 / -1.0 / -1.27% )
honeybaby( 60.5 / 60.0 / 0.5 / 0.83% )
kadis ( 62.1 / 61.9 / 0.2 / 0.32% )
reyhanxx54 ( 78.1 / 77.7 / 0.4 / 0.51% )
MATEM ( 91.8 / 91.8 / 0.0 / 0.00% )
zenan25 ( 76.0 / 75.8 / 0.2 / 0.26% )
GÜL78 ( 106.0 / 105.5 / 0.5 / 0.47% )
gokcenk ( 108.7 / 108.2 / 0.5 / 0.46% )
mehalim ( 63.4 / 63.2 / 0.2 / 0.32% )
şaşkınperi ( 71.4 / 69.9 / 1.5 / 2.10% )
yakamoz81 (diskalifiye)
kalliste22 ( 78.6 / 78.3 / 0.3 / 0.38% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 875.1 / 871.8 / 3.3 / 0.38% )

13. takım **90.etap**

ad1 ( 59.5 / 59.5 / 0.0 / 0.0% )
definya ( 77.8 / 77.8 / 0.0 / 0.00% )
nereus ( 66.2 / 66.5 / -0.3 / -0.45% )
sidanur ( 71,0 / 70.5 / 0.5 / 0.70% )
kaymaklım
melis08 ( 64.0 /64.0 /0.0 / 0.0% )
sevcan_201 ( 59.7 / 59.7 / 0.0 / 0.00% )
nestai ( 80.9 / 80.0/ 0.9 / 1.11% )
karamanli ( 78.0 / 78.0 / 0.0 / 0.00% )
buseyrem ( 104.8 / 103.0 / 1.8 / 1.72% )

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 661.9 / 659.0 / 2.9 / 0.44% )

yaa listeye çok zararım dokunmuş.hepinizden özür dilerim canlarım.kusura bakmayın.

şaşkıncım takımımızın birincisi olmuş :hooray: tebrikler başarının devamını diliyoruz

X