Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

emelcim yavaş yavaş yükselmeye başladın ya 97 lerdeydin ben geldiğimde. sporada başlamıştın nasıl aldın güzelim. topla kendini

şaşkınım tebrik ederim canım öperim şapurs şupurs...Şeniz

birincilik yüzde hesabına göre çıkacak ortaya bakalım varmıymış seni geçen..

reyhan abam naptın yaa bozdun bütün çizelgeyi :roflol::roflol: ablacım bunuda sorun etmeyin ben en sonunda düzeltiyorum nasılsa..

Günaydın kızlar;

Yürüyüşümü yaptım ve geldim. Kilomu bildiriyorum 69.900 gr yani tam 1,5 kilo vermişim sırnaşık şey Daha çok bekliyodum ama napalım bunla idare edeciğim artık. Bakalım beni geçen var mı? Birinci olma ihtimalim devam ediyor mu?

şaşkınımmm kızz bumuydu senin iddaanlülülülülülü ohoooo sen geçen haftalarda mehalin verdiği kilonun yarısını vermişsin. hele gökcencimde aynı istesinler seni ikiyekatlarlar canımm :roflol:

umuts76 ( 78.5 / )
honeybaby( 60.5 /
kadis ( 62.1 / 61.9 /
reyhanxx54 ( 78.1 / 77,7 / 0,4 / 0,51%
MATEM ( 91.8 /
zenan25 ( 76.0 / 75.8 / 0.2 / 0.26 %
GÜL78 ( 106.0 / 105.5 / 0.5 / 0.5 %
gokcenk ( 108.7 / 108.2 / 0.5 / 0.5%
mehalim ( 63.4 / 63.2 / 0.2 / 0.31%
şaşkınperi ( 71.4 / 69.9 / 1.5 / 2.10%
yakamoz81 ( yeni üye )
kalliste22 ( 78.6 / 78.3 / 0.3 / 0.38%

evet ekledim şaşkınım cadım senide ekledim inşallh birinci olursan verdiğin kilo benimde bekledim altında ama kabul edelimki hiç fena değil hem senin azmin inadın yeter değilmi bebeğim gerçekten gurur duydum senle yanımda olsan o yanacıklarını sıkardım ohh ohh

bana gelince vermişim ancak uzun zamandır gram gram veriyorum olsun almayım durmayım verimde ben gramada razıyım zaten hiç acelem yok daha önce gittim bir doktor hafta en hafla 500 gr vermenin sağlıklı olduğunu söylemişti bakın gökcenkin yazdıkları benim okuduklarımdan yola çıkarsak benim yeme düzenim aynen orda bahsedildiği gibi demekki sağlıklı beslenmaya başlayınca yada dozunda yemeye başlayınca vucut illaki özüne dönüyor azda olsa( benim gibi gr da olsa) kilo veriyor. zaten oldukça normale döndüm kilo bakımından 55 kg benim için üst sınırı orqaya yaklaştıkça çok seviniyorum

Son düzenleme:
ama yinede kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum:içelim: irademiz güzel arkadaşlarım kutlarım şaşkıncımm seni ayrıca kutlarım

kallisim yakamozu bu hafta hiç aramızda göremedik değil mi yoksa geldide ben mi kaçırdım şimdi listede adını görünce aklıma geldi allah allah bir sıkıntısı falan mı var acaba

:çok üzgünüm: Kabul ediyorum çok az bu verdiğim kilo ama ben bunu p.tesiden bugüne kadar olan zamanda verdim. Yani tam 1 hafta olmadı. Pazar günü arkadaşlarımla buluşup löp löp börek götürmüştüm yaa. cokacimcoook Ama haftaya yine iddialıyım kötükedihüso gerçi regl olcam ama yinede elimden geleni yapıcam :çok üzgünüm:

gunaydin herkeze hesaplamayi yapip kendim ekleyim dedim ama fazla silmisim yada eksik ne bilem 200 gr kizlar ya pazartesi sali anladikta diger gunler guzeldi hatta fazlada yurudum insalla reglim bugunyarin gelirde rahatlarim hala davul gibiyim
kallisim kusura bakma canim benim hesap dogrumu bir bakiver onumuzdeki cuma iyice ogreniyim eklemeyi de o zamn ekliyeyim canim cocuklar okuldan gelseler yemek yok gidip onlara yemek hazirlayayim hic okumadim gecmisi insallah bu hafta guzel derece alalim hepinizi cok optum

mehalim kalisim bişey demişti çok kilolular çabuk verirmiş ilk başta sonra azalırmış senin kilon bize göre fazla deilya ondan az veriyon olsun cnm az da olsa veriyon aynen devam et cnm

hadi hadi ağlama inanmıyorum timsah gözyaşlarına :1closedeyes:iddaya girerken bahanelerden hiç bahsetmedik bildirimin cuma olduğunu biliyodun ama dua etki ben insaflıyım :teselli:seni çok sevdim reklam yapmıcam
:jeyyar: Allahım ben çok iyi yürekli biryim yaaa neden bu kadar mükemmelim ki:nazar:

yok şaşkınım şaka bir yana gerçekten güzel bi durum kilo verye başlamak bile yeterli değil mi sen istediğin kiloyu versende vermesende biz ben hep yanındayız bunu unutma. arada birbirimize takılıcazki tadı olsun demi

ooooooo buse hanımlarda gelmişler çıstak çıstakk çıstak gün doluya elime düşmeye az kaldı buse hanım 2 gün daha bu arada ders ücreti yatmış ahberinde olsun( hemen bunuda sıkıştırdım araya)

kallisim yakamozu bu hafta hiç aramızda göremedik değil mi yoksa geldide ben mi kaçırdım şimdi listede adını görünce aklıma geldi allah allah bir sıkıntısı falan mı var acaba
Bekliyorum mehalim gelipte mazeret sunabilir ya da gelmeyebilir ama sürekli takipteyim sositososito

kallisim kusura bakma canim benim hesap dogrumu bir bakiver onumuzdeki cuma iyice ogreniyim eklemeyi de o zamn ekliyeyim canim cocuklar okuldan gelseler yemek yok gidip onlara yemek hazirlayayim hic okumadim gecmisi insallah bu hafta guzel derece alalim hepinizi cok optum
zenancım hiç önemli değil canım sadece kilonuda yazsan olur ben hepinizin sorumluluk sahibi olduğunuzu biliyorum ya yeter.. ben yaparım cetvele eklerim en son..

şaşkınım tebrik ederim canım öperim şapurs şupurs...Şeniz

birincilik yüzde hesabına göre çıkacak ortaya bakalım varmıymış seni geçen..

reyhan abam naptın yaa bozdun bütün çizelgeyi :roflol::roflol: ablacım bunuda sorun etmeyin ben en sonunda düzeltiyorum nasılsa..

ya kaliste yazmışsın nasıl hesaplanacağını da ben şu sona yazılan %lik kısmı nasıl hesaplanır onu çözemedim,onuda bi dermisin.kocaman öptüm...kaydirigubbakcemile3

buse pabucu yarım çık dışarıya oynayalım sayfamıza gelipte sessiz sessiz durmak hiç sana göre değil hadi konuş saklanma görüyorum bak seni

bak busecim kallisimi rahat bırak ben sana senin dilinde anlatım ok:)) ben anlatmazsam anlamn sen hahahaha( şimdi buse bana içinden saydırıyodur kızlar)
tel açıyom sana ok

zenancım naber canım görüşemiyozz ben hastalandım koptum burdan senle denk gelemedik.. cnm olsun reglidendir bu şişkinlik..
bende olmadım hala. doktorumu aradım 5 gün daha bekle dediyaa toplam 7 gün geçti.dün test yaptım çıkmadı.doktorumda erken diyo çıkmayabilir diyo.bekliyorum artık. bendede şişkinlik var demekki adet olsam daha düşücek kilom.

hadi hadi ağlama inanmıyorum timsah gözyaşlarına :1closedeyes:iddaya girerken bahanelerden hiç bahsetmedik bildirimin cuma olduğunu biliyodun ama dua etki ben insaflıyım :teselli:seni çok sevdim reklam yapmıcam
:jeyyar: Allahım ben çok iyi yürekli biryim yaaa neden bu kadar mükemmelim ki:nazar:

yok şaşkınım şaka bir yana gerçekten güzel bi durum kilo verye başlamak bile yeterli değil mi sen istediğin kiloyu versende vermesende biz ben hep yanındayız bunu unutma. arada birbirimize takılıcazki tadı olsun demi

Bak hırs yaptım gittim 2 bardak sıcak su içtim limonlu. Bu hafta daha çok vericem görürsünüz. :jeyyar: Ben ilk hafta 2-3 kilo kesin verirdim yaaa :çok üzgünüm: bende anlamadım niye böyle oldu :kızgın: haftayada regl olcam o engeller Allah bilir. Ondan sonra vücut alışır duraklama dönemine girer ben sizin dalga konunuz olurum sonra moralim bozulur diyeti bozarııımm.... ooooo bu kısır döngü hiç değişmez zaten kafamçokkarıştı Olsun yinede elimden geleni yapıcam hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 hoplıcam zıplıcam 100 gr fazla verim diye elimden geleni yapıcam...

Ama şunuda belirtmeden geçemicem ilk hedefimi küsuratlıda olsa gerçekleştirdim 69 dedim yani. 2. hedefim 65 kısmetse 2 haftaya kalmaz onuda gerçekleştiricem. Sonra yıllardır özlemini duyduğum ve şuanki 3. hedefim olan 59 kiloyu göreceğim inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq: ( Amin deyin bakimm ) sırnaşık şeysırnaşık şey

Hepinizi çok seviyorum kızlar iyiki varsınız :1hug:

X