- 4 Eylül 2008
- 1.422
- 0
zenan25 ( 76.0 / 75.8 / 0.26 % )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zenan25 ( 76.0 / 75.8 / 0.26 % )
Günaydın kızlar;
Yürüyüşümü yaptım ve geldim. Kilomu bildiriyorum 69.900 gr yani tam 1,5 kilo vermişim sırnaşık şey Daha çok bekliyodum ama napalım bunla idare edeciğim artık. Bakalım beni geçen var mı? Birinci olma ihtimalim devam ediyor mu?
Bekliyorum mehalim gelipte mazeret sunabilir ya da gelmeyebilir ama sürekli takipteyim sositosositokallisim yakamozu bu hafta hiç aramızda göremedik değil mi yoksa geldide ben mi kaçırdım şimdi listede adını görünce aklıma geldi allah allah bir sıkıntısı falan mı var acaba
zenancım hiç önemli değil canım sadece kilonuda yazsan olur ben hepinizin sorumluluk sahibi olduğunuzu biliyorum ya yeter.. ben yaparım cetvele eklerim en son..kallisim kusura bakma canim benim hesap dogrumu bir bakiver onumuzdeki cuma iyice ogreniyim eklemeyi de o zamn ekliyeyim canim cocuklar okuldan gelseler yemek yok gidip onlara yemek hazirlayayim hic okumadim gecmisi insallah bu hafta guzel derece alalim hepinizi cok optum
şaşkınım tebrik ederim canım öperim şapurs şupurs...Şeniz
birincilik yüzde hesabına göre çıkacak ortaya bakalım varmıymış seni geçen..
reyhan abam naptın yaa bozdun bütün çizelgeyi :roflol::roflol: ablacım bunuda sorun etmeyin ben en sonunda düzeltiyorum nasılsa..
hadi hadi ağlama inanmıyorum timsah gözyaşlarına :1closedeyes:iddaya girerken bahanelerden hiç bahsetmedik bildirimin cuma olduğunu biliyodun ama dua etki ben insaflıyım :teselli:seni çok sevdim reklam yapmıcam
:jeyyar: Allahım ben çok iyi yürekli biryim yaaa neden bu kadar mükemmelim ki
yok şaşkınım şaka bir yana gerçekten güzel bi durum kilo verye başlamak bile yeterli değil mi sen istediğin kiloyu versende vermesende biz ben hep yanındayız bunu unutma. arada birbirimize takılıcazki tadı olsun demi