Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gökçenim çay fazla kaynatılmıyor 7 dakika yapıyorlarmış ama ben suyu kaynatıp sonra atıyorum içine ve 2 dakika daha kaynatıp bir kaç dakikada demlenmeye bırakıyorum yani kaynaması ve demlenmesi 7 dakika ancak sürüyor.. ben sıcak ve ılık tüketiyorum ama bir çok kişi soğuk içiyormuş sevdikleri için..

dur ben sana aşağıdan diyet dergilerini getireyim tam adını yazayım

yahu dergiler yanımdaymış aşağıda arıyorum..

BESLENME
DİYET
SAĞLIKLI YAŞAM DERGİSİ adı altında satılıyor..
bu aykinin yanında hatta ufak bir kitapçık var 3 diyet var içinde ben onlardan birine uymaya çalışıyorum

günaydınlarr hayırlı cumalarr

gökcencim ellerine sağlık negüzel özetlemişsinn güzel bir kitapmış.
evet kaptanımm sadece çorba ile beslenmem işe yaramışş kilom 105,5 yarım kilocuk vermişim..

5.TAKIM ** 90. ETAP **

umuts76 ( 78.5 / )
honeybaby( 60.5 /
kadis ( 62.1/
reyhanxx54 ( 78.1 /
MATEM ( 91.8 /
zenan25 ( 76.0 /
GÜL78 ( 106.0 / 105.5 / 0.5 /
gokcenk ( 108.7 / 108.2 / 0.5 / 0.5%
mehalim ( 63.4 /
şaşkınperi ( 71.4 /
yakamoz81 ( yeni üye )
kalliste22 ( 78.6 / 78.3 / 0.3 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO

günaydın gülüm aman dikkat et çorbayı çok uzatma uzunca bir müddet veremezsen moralin bozulur..

tamam kallıste aldım ısmını ogleden sonra bankaya gıdıcem alırım bende sımdı yuruyus yapıp gelıcem bıde ben bu cayı epey kaynattım sanırım amabıdahakıne saat tutucam artık

gul canım gunaydın gorusemıyoruz ne zamandır nasılsın

evt gökcencim buluşamadık birtürlü..:1hug: bugün daha iyiyim canım sen nasılsınn bakıyorumda çok faal birisin hamamlarr yüzmeler kitaplar ne güzel her parmağında mağrifet var. ben çalışmakdan bişi görmüyom iş ev başka bişi yok.sen nasılsınn

yok kalisimm bıraktım çorbayı ama iştah gitti tamamen yaa dün 1 poğaça yedim kahvaltıda
öğlen yemek yemedim akşama doğru az çubuk kreker yedim akşam çok az haşlanmış tavuk yedim
bugünde kahvaltı yapmadım daha.. ne yapmalıyım iştah gitti

5.TAKIM ** 90. ETAP **

umuts76 ( 78.5 / )
honeybaby( 60.5 /
kadis ( 62.1 / 61.9 /
reyhanxx54 ( 78.1 /
MATEM ( 91.8 /
zenan25 ( 76.0 /
GÜL78 ( 106.0 / 105.5 / 0.5 / 0.5 %
mehalim ( 63.4 /
şaşkınperi ( 71.4 /
yakamoz81 ( yeni üye )

5.TAKIM TOPLAM KİLO

gökcencim bu hafta aynı oranda vermişiz..az kaldı bana yetişmene ben hızlanmalıyım bende kendi çapımda sanki senle yarışıyomkaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
canlırm günaydın
kallismi sadec ekilomu yazıp kaçayıp nasıl bir yoğnulkuta geldim anlatamam
61.9 canım
bir hafta daha sieznileyim
ii sevindim ya çok stres yaptım şu karne şini yaaaa

kalisim bebeişin resmini herkes gördü sanırım yorumlarınıyazmışlar saolsun herkes beyendi ama bir gelin adayı çıkmadı silebilirsin canım çok yer işgalediyo bende başka sitelerde arim ona gelin.:jeyyar:

tamam gülü zaten bu gün takımların temizliğine başladım silerim canım

umuts76 ( 78.5 / )
honeybaby( 60.5 /
kadis ( 62.1 / 61.9 /
reyhanxx54 ( 78.1 / 77,7 / 0,4 / 0,51%
MATEM ( 91.8 /
zenan25 ( 76.0 /
GÜL78 ( 106.0 / 105.5 / 0.5 / 0.5 %
mehalim ( 63.4 /
şaşkınperi ( 71.4 /
yakamoz81 ( yeni üye )

[/COLOR][

bakalim olmusmu?

yine olmamis ya. yani zenandan sonra ikinci teknoloji canavarida benimkaydirigubbakcemile2
günaydin güzellerim..
keyifler nasil?
kahvemi iceyim sonra gecmisi okur yine gelirim

Günaydın güzeller yeni kalktım daha ayıkamadım :)) Kahve mübarek nasıl kokuyorsa taa diğer takımlardan gelmişler aeben saol canım kahvede güzelmiş.gökcenk canım yazın için tşkler.Ben henüz tartılmadım.ay ne diyecektim ben hımm dün bende başladım kitaba hemen azcık özetleyim

diyet kelimesinin diyet yapmanın vucuttaki etkilerinden bahsetmede başlangıçta bu nedenle sağlıklı beslenmey önermekte ve önce vucudun çalışma sistemni yağları ve nasıl depolandığı anlatılmadıkta daha oralara geçmedim ama özde gökcenkin yazdıklarıyla paralel.

Şaşkınnnn sessiz sessiz durma aşşada yaz bakım kilonu inadınamı yapıyosun meraktan çatlıcam bak ayapa kalktım ayakta alkışlıcam seni cadıııı hadiii

günaydın ben bu yeme performansıyla tabiki kilo aldım 2 haftada 800 gr ama aldım sonuçta
motivasyona ihtiyacım var acayip şişkinlik ve tembellik var kendimi kötü hissediyorum

günaydın mehalimmmm reyhan ablamm zenanım şaşkınnn
hoş geldiniz evt alalım kiloları kızlar reyhan ablam yazmış gerçi iyi azda olsa hepimiz vermişiz bu hafta..bende merak ediyom şaşkını çok iddalıydı başlarken evet cnm seni bekliyoruz

Günaydın kızlar;

Yürüyüşümü yaptım ve geldim. Kilomu bildiriyorum 69.900 gr yani tam 1,5 kilo vermişim sırnaşık şey Daha çok bekliyodum ama napalım bunla idare edeciğim artık. Bakalım beni geçen var mı? Birinci olma ihtimalim devam ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…