Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zenancım msn şu günlerde biraz sorunlu ve çılmıyor.. hala adresini bile kaydedemedim amakızlar yaparlar o zaman verişiriz adresi.. tekrar teşekkürler canım...

kallisim ne güzel olmuş yeni paylaşım
püsküt çok maharetli çokkk

zenan canım özeline atarım mailimi
bendre görüşmeyi çok isterim canım

umutcum bazen bende seni göremeyidom sabahları geliyodun ya
arada oluyo galiba canım
ii akşamlar ben içli köfte yicem bu akşam 1 tane ama
Çok üzgünüm çoook

evet kadisim cidden güzel oldu yarışmayı hareketlendirebilmek için...beğendiğine sevindim..

püsküütüme gelince.. çok zeki bir arkadaşımız, anında pratik fikirler üretebiliyor madir bulunan bir tip kendüsü :))

Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Şeniz İnşallah hep böyle devam eder de pes etmem :dance:

bu gün:

06.30: 09.00 arası 1 litre limonlu su
10.00: kahvaltı: 3 grissini, tulum peyniri, yumurta
11.30: ara: 10 yaban mersini
14.10:öğle: 1 kabak,1 soğan, dereotu ile uydruk yemek, bir kase yoğurt, yeşil salata devasa boyutta...
16.30:ara: 1 elma
19.30:akşam: ufak bir porsiyon kurufasülye, 3 köfte,yeşil salata
21.00: ara: 1 elma

gün içinde 3 litre suyum bitti limonlu... akşamda yeşil çaylı metabolizma çayı var...45 dakika yürüyüş...

.......................................

kallisim ben onu ilk bu takimda duydugum hafta denedim on gun kadar oda ise yaramadi hatta motoru bozdu gumrukte sorun yasadim demistim delikafaduldengulde kullanmisti onuda rahatsiz etmisti hani ogunden beri ada cayi iciyom ama gunde bir iki kere
fotoyu kimse silemedi sonunda temelli kapattik actik gitmis balina kesin karar verdim ben teknolaji canavariyim hepte benim elimde kalmasida beni cok sasirtiyo kallisim :uhm:

hatırladım zenancın anlatmıştın mideni ve bağırsakları bozduğunu gül değilde zenana dokunduğunu biliyorum gülü unutmuşum..bende niye bir şeyi bozmuyor anlamadım... ne sağlam mide var ne sağlam işkembe var ne versen götürüyor vallahi..

ben kaçıyorum arkadaşlar, yemeğimi yapmadım... eşimde arabayla gitmişti işe bu gün erken gelir...

emelim y gelirsen bir müsait anında gülü ararmısın bayağı merak ettik hiçgelmemezlik yapmazdı...

ciktim benkizlar cocuklari alacam okuldan sonra yuruyus yemek derken saat 7 ye variir sonra ugrarim hepimize kolay gelsin
kallisim fikrin ve puskutun hazirladigi analiz super canim mehaliminde payi buyuk tabi tesekurler canlarim

gül rahatsızmış şimdi konuştum hastaneye git dedim ateşi çıkmış grip gibi olmuş tansiyon düşmüş

zenancım çok sağolasın canım.
kallistecim şu metobolizma hızlandırıcı çayın tarifini yazarmısın.yarın yapayım ben de.
gülcüm hastaymış.acil şifalar dilerim.

zenancım çok sağolasın canım.
kallistecim şu metobolizma hızlandırıcı çayın tarifini yazarmısın.yarın yapayım ben de.
gülcüm hastaymış.acil şifalar dilerim.
umutum ben verem bacim denemistim bende
2 elma
1 limon
kabuk tarcin
karanfil
1 tatli kasigi karabiber
3 litre suyun icinde malzemeleri ikiye dorde bolup katip kaynatiyosun ben ogun aralarinda icmistim canim ben surekli yaptiklarima bir deftere not aliyorum boyle yazmisim eksigim varsa kallisim tamamlasin
gulume cok gecmis olsun bende merak etmistim insallah en kisa zamanda iyilesir

mehalimde yok bugun ya takimdan bir kisi eksik olsun ogun ne durgun geciyo ya ozledim herkezi nerdesiniz
bugun 90 dk yurudum kizlar tarildim ayni ayni ayni en iyisi gidip ev sporlarimi yapiyim simdilik size iyi aksamlar kizlarr yarin insallah gorusuruz hepimize kolay gelsin

merhabaaaaaa. amanin nihayet herbirseyleri okuyup geldim. bir saat olmusturdelikafadulden
saskin acaip basladin spora ve diyete güzelim insallah devami gelirkiiii ben eminim geleceginden.
püsküütün yeni faaliyeti takdire sayan. allah bin kere razi olsun.. bizim icin cabalayip duruyor. elimdeki portakali yiyemedim inanin. bizim icin böylesine ugrasan cirpinan insana haksizlik ediyormusum gibi geldi. saniyorum hepimizde silkelenip bir kendimize geldik.
kallisim bu haftaki kadar kesin kararli ve güclü görmemistim seni hic. insallah emeklerinin kat kat karsiligini alirsin canim. yetismekte zorlanacagim sana bu aralar. ama bende elimden geleni yapiyorumkaydirigubbakcemile2

Sağol Reyhancım evet azimle elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Başta velilerim Mehalim ve Kalis olmak üzere hepinizin göstermiş olduğu desteğin hakkını vermeye çalışıyorum. İnşallah verdiğim sözü tutup bu hafta birinci olacağım hihoyyyt

iyi akşamlar herkese
bu gün yediklerimi yazayım hemen
sabah 2 ısırık börek 1 tane greyfurt
ara çeyrek simit 1 bardak tek şekerli çay
öğlen çeyrek ekmek 1kbrt beyaz peynir 1 fincan kahve
akşam 2 tabak mercimek çorbası
ara 1 portakal
ayrıca 1 saat spor yaptım arkadaşlar kendimi bayağı zorladım hareketlerde her yerim ağrıyor yarın eminim daha fazla hissedeceğim kas ağrılarını
aaaaa unutmadan söyleyeyim 5i birarada çaydan yaptım dün de bugünde içtim inşallah bunlar işe yararda bu cuma kilo bildirimden alnımın akıyla çıkarım
geçmişi okuyayım gelirim yine

Selam arkadaşlar ben bugün annemlerdeydim ancak eve geldim yazdıklarını okudum hadi görüşürüz.

honey hadi inşlh artık bir birinci çıksın bizden demi.
sağol mehalim bi gayret başladım bu hafta ama bakalım ne kadar verebilirsem artık
insallah honeyim insallahhhhhhhh. hem bebegine ciciler örersin hemde iki haftada 3 kilo verirsin. allah gönlünün muradini versin seker.
sagol mehalim bakayim hemen örgü örüyorumda hep bakmamistim buraya
reyhan abla allah razı olsun bebiş için dua eden biri olunca öyle seviniyorum ki inşallah olurda bende sizden model alır işlerim bi hevesle dimi :)
kız kadis sen karneyi alıp gidiyon ben sınıfda kaldım iyimi :a015:sen ağlama sevin ama ben ağlasam yeridir yani tebrikler arkadaşım kaydirigubbakcemile5inşallah geri kilo almadan sadece muhabbete gelirsin takıma artıka.s.

umutcuğum ben geçen hafta yoktum onun için senin ameliyatını bilmiyordum canım kusura bakmageçmiş olsun sanada çocuğunada bende senin olduğun ameliyatı olmuştum aman yediklerine dikkat et kabız olmada iç dikişleri zorlama sakın bol salata ye demişti benim doktorum tekrar geçmiş olsun canım

canım kaptanım benim için sevinmen beni de mutlu etti sağolasın inşallah utandırmam kendimi de seni de bu 2 hafta azimli bir şekilde devam edeceğim allahda bir mani çıkmazsa senin spor salonuna gitmeye niyetlenmen de beni heyecanlandırdı süper olur valla umarım uygun fiyatlı kafana göre bir yer bulursun kallisim
benim de caleme yok reyhan ablacım nereye yetişicem ki
efe olmadan hayatın ne anlamı var 3 gün gitti ev bomboş oldu sanki
çekişmeli boşanma olacak gibi görünüyor bakalım el mi yaman bey mi yaman görücez
emelciğim ben bu yaşıma kadar sorunsuz boşanma görmedim anlaşarak boşananlarda bile mutlaka üzücü şeyler yaşanıyo bu problemide atlatacağından eminim ve ben diyorum ki bey yaman değil ''emel yaman''kaydirigubbakcemile3
şaşkınperi cadısı bula bula benim iddialı olduğum haftayımı buldun kız 1. olacak klava:ben ne zamandır sürünüyom biliyonmu sen hııııı:roflol::roflol::roflol:
ama yaptıklarını okudum şekerim gerçekten bu hafta 1. olmayı hakediyorsun ben sana verdim gitti birinciliği tamammıŞeniz:içelim:

günaydın güzeller.... ben buralarda konu kontrolündeyim.... işim bitince gelip yazacağım.

günaydın takımcım
nasılsınız bakalım
dün akşam kardeşimi alıp bu sabah bize getirdim ve iş başı oyyy
onlar yukarda bebişime kocişiyle bakacaklar daha bebekleri yok antreman olacak onlara
annemde yok bugünlük bakalım baş edecek mi kardeşim
ya ıkzlar dün akşam içli köfteyi götürdüm valla
yeaşpastadan küçcük 2 lokma aldım
ama sabah 1 puaça ve yarım simit yedim yaaa
çok de miii
neyse yarın lapa yapacam zaten
gerçi kardeşim burdayken çok zor olur ya
ama öğlene akşama abarmıcam gerçi akşamada şiş kebap var amaaa
neyse ekmeksiz yerim zaten ben

ama tartıda gördüğüm rakam bile bana yeter yaaa çok mutluyum çokkk
gerçi fazla bile olsa normal de mi 1 küçük puaca birde yarım simit acaba kalorisi napar kallisim senden çalayım biraz
ama acayip koşturmacalıyım fikrim çok dolu
böyle olunca stresten gidiyo benim telaştan diyim
geçmişe bakıp geleyim canlarım

gül rahatsızmış şimdi konuştum hastaneye git dedim ateşi çıkmış grip gibi olmuş tansiyon düşmüş
ay canım gülcüm çabuk iyileş ggel çok özledik seni canım

hadi bakalım şaşkınım inşallah kupayı berabeer kaldırırrız seninle canım
bende iddiamlıyım bu hafta yaaaa

yediklerin çok ii sporda güzel
vereceksin bu hafta eminim canım

ya evet kilom pek az deeğil ama ben böle iiyimi şimdilik inşallah almam canım
evet muhabbete fırsat buldukça gelcem ama biraz zor gibi bakılım cumaları kesin uğrarım ama çok merak ediyormu kim kaç kilo vermiş bakarım yaniii

günaydın güzeller.... ben buralarda konu kontrolündeyim.... işim bitince gelip yazacağım.

kallisim kolay gelsin sanada canımmmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…