şaşkınperi cadısı bula bula benim iddialı olduğum haftayımı buldun kız 1. olacakklava:ben ne zamandır sürünüyom biliyonmu sen hııııı:roflol::roflol::roflol:
ama yaptıklarını okudum şekerim gerçekten bu hafta 1. olmayı hakediyorsun ben sana verdim gitti birinciliği tamammıŞeniz:içelim:
hadi bakalım şaşkınım inşallah kupayı berabeer kaldırırrız seninle canım
bende iddiamlıyım bu hafta yaaaa
yediklerin çok ii sporda güzel
vereceksin bu hafta eminim canım
canım 1 lokma yedim yaşpasta ya tadınada bakmıyayım yaaaakadisim valla derece diyorsun da ama kaçırmışsın bayağı yine nden pastayı filan elliyorsun ki.. bak söylemedi deme eğer böyle giderse 3 ay geçmeden tekrar aramıza dönrsin ve 75 kilo olarak..
poğaça demişsin kalorisini bilmiyorum ama bir poğaçanın 6 dilim ekmeğe eşit olduğunu biliyorum...
gülcüm canım geçmiş olsun aman dikkat et zor iş havale yaaamehalim kalisim saolun valla adet olmadım daha yarın sabah test yapcam eğer olmassam. bekliyom şuan ama 1-2 güne regli olmaz kandada çıkmassa giderim doktora. bakalım hep gecikmeler olurdu eskiden son 4 ay düzenli geldi buay gecikti yine herhalde diyetin etkisiyle gecikme oldu.
Sağol kadisim sen de dereceyle veda edeceksin demek. Gelişim sessiz olmuştu ama gidişim muhteşem olacak diyosun yani kaydirigubbakcemile5
reyhan ablam sorma bugün cidden öyleydi.neyse ki 1günüaşmadı 5 saatte bitirdim.kallisim cok mesgul allah kolaylik versin.
zenanım aynen ben de öyle tartılmaya korkuyorum.. ne kadar çabalasam da geçen haftaki gibi olacak sanıyorum. pilavı eritmene sebep olduğum için çok mutlu oldum..hihoyyytkizlar benim yuruyuse cikmam lazim acayip siskin hissediyom kendimi sanki 5 kilo almisim gibi tartiya cikmaya cesaretim yok yurursem iyi gelecek optum simdilik
reyhan ablam ben bakayım nerede oluğunu sanki biliyordum..kizlar aklima geldi kostum geldim ama bulamadim besi bir yerde cayini bulamadim ben yaaa. ne kadar koyacaktim bilemiyorum ne beceriksizim
evet matemcimçok gayret ediyorum düzenli olabilmek için umarım karşılığını alırım.kallistecim çok düzenli gidiyorsun bu hafta bunun karşılığını alcaksın sanırım.
zenancım da burdaymış ay ne güzel.
ben şimdi alışverişe çıkıyorum. gelince görüşürüz.