Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın takımcım

gül birazdan gelir sanırım msn de konuştuk ayağa kalkmış biraz

ben de kahvaltı ettim pc başında işim var az sonra görüşürüz

takımcım
bak motive düştü ii ce
bu cuma kilo almış olarak buluşmayalım haaaaaa
dereceyle veda edeyim sizeee

günaydın kızlar
ben geldim gaziniz yani..
geçmişi okuyamıycam arkadaşlar sonra okurum . şuan fazla iyi deil kafam..
merak etmişsiniz saolun canlarımm ama şu emel yokmuyaa hakkını nasıl öderim bilmem allah razıolsun hep kötü günümde buldu benii gerçek bir dost arkadaş. ben kesinlikle bana yapılan iyilik küçük büyük farketmeaz asla unutmam. canım emelim yine aradı beni merak etmiş. eski bir dostum var diğer arkadaşlarım hiç aramadı.neyse canları saolsun insan az gripde olsa aranmak hoşuna gidiyo ben böyle şeylere önem veririm.
neyse size nasıl hasta oldum anlatayım ctesi gece yiğenime ben baktım gece boyu annemlerde ama çok üşüdüm. işde vesile olcakya nbişi üşümem vesile oldu pazar vücut kırgınlığıyla savaştım pazartesi sabah 40 derece ateşle uyandım ilaç fln içtim düşmedi akşama kadar sürekli az düşüyo yine yükseliyo az düşüyo yükseliyo derken akşam üstü sağlık ocana gittik serum taktılar tansiyon 5 lere düşmüş neyse eve gittim yine düşmemiş tansiyon yükselmş sonra baktık düşmüycek ben havale geçiriyom hastaneye gittik serum yine yedim gecesi düştü ateş dün yükselmedi bidaha yattım evde bugünde halsizim ama az iyiyim öleden snra gidicem eve.saolun merak etmişsiniz benden bukadar sonra devam ederim sizleri seviyorum iyiki varsınız canlarım

gül gelmiş aşağıda gördüm canım çok geçmiş olsun neler oldu bakalım kötü değildir inşallah..

kadisim valla derece diyorsun da ama kaçırmışsın bayağı yine nden pastayı filan elliyorsun ki.. bak söylemedi deme eğer böyle giderse 3 ay geçmeden tekrar aramıza dönrsin ve 75 kilo olarak..
poğaça demişsin kalorisini bilmiyorum ama bir poğaçanın 6 dilim ekmeğe eşit olduğunu biliyorum...

Günaydın arkadaşlar
sabah 1 brd süt ile 3 kuru kayısı 4 fındık yedim.
Gülüm çok geçmiş olsun allah iyiliğini versin ayrıca merak ediyorum bebek işi ne oldu bi gelişme var mı hala beklemede misin acaba

mehalim kalisim saolun valla adet olmadım daha yarın sabah test yapcam eğer olmassam. bekliyom şuan ama 1-2 güne regli olmaz kandada çıkmassa giderim doktora. bakalım hep gecikmeler olurdu eskiden son 4 ay düzenli geldi buay gecikti yine herhalde diyetin etkisiyle gecikme oldu.

haberini bekliyoruz gülcüm bakalım hayırlısı inşallah..

kendine dikkat et lütfen bak kötü olmuş öyle havale filan..

tmm kalisim saol evt çok kötüydüm şimdi patronu arıycam gidicem iyi hissetmiyom kendimi. kendinize iyi bakın öptğm canlarım

Günaydın kızlar,

Yürüyüşümü yaptım geldim. Sabah yürüyüşten önce 1 er adet incir kayısı fındık badem ve 2 kuru üzüm yedim. 2 saate yakın yürüyüşten sonra 1 adet armut yedim. canım şuan bişey istemiyo kahvaltıyı daha geç yaparım sanırım.

Öncelikle Gül çok geçmiş olsun canım, dilerim bian önce kendini toparlar ve sağlığına kavuşursun.

şakkıdı tabiki ben birinci olcam kaydirigubbakcemile2 o kadar çırpınıyom dermişim. Napim bu hafta benim ilk haftam başımda Mehalim gibi bi gardiyan varken derece yapmazsam canıma okur benim kötükedihüso

hadi bakalım şaşkınım inşallah kupayı berabeer kaldırırrız seninle canım
bende iddiamlıyım bu hafta yaaaa

yediklerin çok ii sporda güzel
vereceksin bu hafta eminim canım

Sağol kadisim sen de dereceyle veda edeceksin demek. Gelişim sessiz olmuştu ama gidişim muhteşem olacak diyosun yani kaydirigubbakcemile5

canım 1 lokma yedim yaşpasta ya tadınada bakmıyayım yaaaa

6 dilim ekmek mi oyyyy gerçekten mi yok ya sanmam ya olmasın yaaa
offff canım sıklıdı şimdi haa

gülcüm canım geçmiş olsun aman dikkat et zor iş havale yaaa

hadi bakalım hayırılsı olsun güzel haberleri alırız inşallah

Sağol kadisim sen de dereceyle veda edeceksin demek. Gelişim sessiz olmuştu ama gidişim muhteşem olacak diyosun yani kaydirigubbakcemile5

evet inşallah bakalım ama öyle abartı verceğimi düşünmüyorum şimdilik 600 gram lapayla artacağına eminim bunun bakalımdelikafadulden

şaşkınım ben takımda ilk haftamda etap birinci olarak dereceye girmiştim :1shok:
bir daha göremedim ya neyse
yani gidişimde gelişim gibi muhteşem olur inşallah

kaptanım paylaşım alınan a yazdım püsküte
ben gidiyorum ya şimdi kilosunu koruyanlar içinde bir topik olsa ne iyi olacak orda paylaşırız bizde kendi aramızda
belki böyle bir topik olsa çoktan giderdim ben dermişim
bağımlılık yapıyo bura napimmm:enbuyukkk:

paylaşıma bende yazdım arkandan görmedin galiba.. pasta yediğini ilan ettim vallaha...

o ekmek ve poğaçayı bulucam sana ama öyle işim vardı ki kahvaltı edemedim bu gün çok azkaldı bayılmak üzereyim az sonra gidicem.. dışarıda çıkıcam döner dönmez gelirim..

iyi gunler guzeller gul tekrar gecmis olsun canim kadis simit pogaca he pasta he seni gidi seni goturmusun yine afiyet olsun seninki yine iyi bende dun aksam sozde saadece salata yicektim bulgur pilavida ekledimya pisman olcak kadar yedim halbu ki dun fazlada yurumustum aksam yuz mekikte yaptim pilavdan sonra ama gecmis olsun buraya ugradim kimse yok kallisimin menusune baktim yedigim pilavdan pismanlik duyup yuz mekik yaptim belim karnim aciyo su an tartilmadim ama kotu hissediyom kendimi bugun iyi basladim biraz sonra yine yuruyus yapicam ve cumaya dek kacirmiycam kararliyim
saskinim basaracaksin canim bu hafta bisiyler degissin takimimizda nolur

günaydin güzellerimmmmmmmmm.
amanin gülüm hastalanmis. gecmis olsun canim.insallah kisa zamanda toparlanirsin 40 derece ates ha?
cok yüksek ya. tekrar gecmis olsun.
kallisim cok mesgul allah kolaylik versin.
kadisim gitmeye hazirlaniyor.
emelim de mesgul kolay gelsin canlarimhoneyde saskinda derece yapacak bu hafta insallah ama kadisimde iddiali pogacayi saymazsak alti dilim ekmek ha anaaa birde yas pasta aman amannnnndelikafadulden saka ediyorum kadisim. kizdiriyorum seni azicik kendi halime bakmadan. ben kahvaltiya iniyorum görüsürüz birazda yürüyecegim görüsürüz

kizlar benim yuruyuse cikmam lazim acayip siskin hissediyom kendimi sanki 5 kilo almisim gibi tartiya cikmaya cesaretim yok yurursem iyi gelecek optum simdilik

kizlar aklima geldi kostum geldim ama bulamadim besi bir yerde cayini bulamadim ben yaaa. ne kadar koyacaktim bilemiyorum ne beceriksizim

neyse yarin yaparim artik. ben gidiyorum gününüz güzel gönlünüz sen olsun .öpüyorum hepinizi

reyhan ablam bazal metabolizma hızın 1465 kalori
şimdi bunu saatlere bölücez
kalkar kalkmaz büyük bardak ılık su ve 2 kuru kayısı veya 4 adet kuru erik
9:00 kahve (az sütlü-tatlandırıcılı)
10:00 1 dilim ekmek-1 dilim peynir-5 adet siyah zeytin-domates-salatalık-biber veya bol yeşillik
12:00 1 adet meyve
14:00 1 bardak ayran- 1dilim ekmek veya 2 galeta-kraker vs.
16:30 3 servis kaşığı sebze yemeği-1su bardağı yoğurt-1dilim ekmek
19:00 1 adet meyve
20:30 120 gr et grubu-1 dilim ekmek-salata
22:30 3diyet bisküvi- 1 çay bardağı süt

ablacım bak değişmesini istediğin işey var mı
bunlara ait dönüşüm listeleri de var bulur eklerim

Son düzenleyen: Moderatör:
selam ben geldim.
umutcum kilo aldım diye canını sıkmışsın. sağlığın düzelsin toparlarsın hemencecik.aman kabız olmada.
kadiscim demek mezun oluyosun ha,darısı başımıza
emelcim sakın efeden vaz geçme o seni ayakta tutan en büyük şey. ver me çoçuğumuzu o adama.
kallistecim çok düzenli gidiyorsun bu hafta bunun karşılığını alcaksın sanırım.
zenancım da burdaymış ay ne güzel.
ben şimdi alışverişe çıkıyorum. gelince görüşürüz.

matemim alisveriste sana zararli seyler alma sakinbak ona gore eve alindimi yememek zor oluyo yendimiydi olanda kendimize oluyo
emelim bende kopya cekebilirmiyim bu listeden ayyy ayyy ne kiskanc bir kariyim benya herseyede ben diye atlamasam olmaz hic eksik kalmiyim ben demi kizlar hii hii hiii
mehalim tatil sana yaramadi be gulum dun yoksun bugun yoksun nerdesin senya yoksa herkez bu hafta birinciligimi oynuyo saskini honeyi anladikda bazilari hic caktirmiyo galiba cok tembel hissettim kendimi halbuki yarim saat once yuruyusten geldim bir elma yedim buraya geldim aksam beste yine yuruyecem hala tikabasa yemek yemisim gibi hissediyorum kendimi noluyo acaba bana ya

kallisim cok mesgul allah kolaylik versin.
reyhan ablam sorma bugün cidden öyleydi.neyse ki 1günüaşmadı 5 saatte bitirdim. yapmam gereken işi...bir de beni çok azimli gördüğünü yazmışsın.. azimli değil sinirliyim.:jeyyar:
kizlar benim yuruyuse cikmam lazim acayip siskin hissediyom kendimi sanki 5 kilo almisim gibi tartiya cikmaya cesaretim yok yurursem iyi gelecek optum simdilik
zenanım aynen ben de öyle tartılmaya korkuyorum.. ne kadar çabalasam da geçen haftaki gibi olacak sanıyorum. pilavı eritmene sebep olduğum için çok mutlu oldum..hihoyyyt
kizlar aklima geldi kostum geldim ama bulamadim besi bir yerde cayini bulamadim ben yaaa. ne kadar koyacaktim bilemiyorum ne beceriksizim
reyhan ablam ben bakayım nerede oluğunu sanki biliyordum..

kallistecim çok düzenli gidiyorsun bu hafta bunun karşılığını alcaksın sanırım.
zenancım da burdaymış ay ne güzel.
ben şimdi alışverişe çıkıyorum. gelince görüşürüz.
evet matemcimçok gayret ediyorum düzenli olabilmek için umarım karşılığını alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…