Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
06.30: Limonlu su, çatal ucuyla peynir
07.00:25 dakika spor;228 kalori,3268 adım
08.00: kahvaltı;haşlanmış yumurta, çörek otlu tulum peyniri 1 dilim ekmek,bitki çayı, toplam 200 kalori
10.30: ara öğün; 10 adet yaban mersini, 5 fındık 100 kalori
13.00: öğle: kocaman bir kase tavuklu yeşil salata 250 kalori
1saat yürüyüş 200 kalori
17.00: ara: 2 grissini 1 elma
Akşam: 19.30: 1patates 3 köfte fırında sos ile pişirildi.... yeşil salata...
gün içinde 3 litre limonlu su-
kallisim ben onu ilk bu takimda duydugum hafta denedim on gun kadar oda ise yaramadi hatta motoru bozdu gumrukte sorun yasadim demistim delikafaduldengulde kullanmisti onuda rahatsiz etmisti hani ogunden beri ada cayi iciyom ama gunde bir iki kerezenan nasıl yapıştırdın o resmi eşinde yapamadım mı ki.. çocuklar anlamadım mı... amanin moralini bozma zenanım eninde sonunda vereceğiz... ben bu hafta sonu çok kötü moralle geçirmeme rağmen çok güzel toparladım... bu gün 45 dakika yürüdüm ama henüz ev sporumu yapmadım... sen de vazgeçme..canının istemediği anlar olabilir ama ertesi gün hemen kaldığın yerden devam et... sen şu metabolizma hızlandırıcı tarifi yapıyormuydun zenan... hani elma limon tarçın karanfil karabiber olanı... ben onun içine yeşil çay atıp yapmaya başladım bu haftada devam edicem... o benim şevkimi kırıyor yani yaptıklarım diyorum o diyerek ama bende bu vücudumda ki direnci kıracağım..
umutum ben verem bacim denemistim bendezenancım çok sağolasın canım.
kallistecim şu metobolizma hızlandırıcı çayın tarifini yazarmısın.yarın yapayım ben de.
gülcüm hastaymış.acil şifalar dilerim.
sağol mehalim bi gayret başladım bu hafta ama bakalım ne kadar verebilirsem artık
honey hadi inşlh artık bir birinci çıksın bizden demi.
reyhan abla allah razı olsun bebiş için dua eden biri olunca öyle seviniyorum ki inşallah olurda bende sizden model alır işlerim bi hevesle dimi :)insallah honeyim insallahhhhhhhh. hem bebegine ciciler örersin hemde iki haftada 3 kilo verirsin. allah gönlünün muradini versin seker.
sagol mehalim bakayim hemen örgü örüyorumda hep bakmamistim buraya
kız kadis sen karneyi alıp gidiyon ben sınıfda kaldım iyimi :a015:sen ağlama sevin ama ben ağlasam yeridir yani tebrikler arkadaşım kaydirigubbakcemile5inşallah geri kilo almadan sadece muhabbete gelirsin takıma artıka.s.günaydın canım takımım nasılısnız bakalım
ben bugün tartıda öyle bir rakam gördüm ki şoke oldum yaaaa
cumaya kadar böyle istikrarlı gidersem ben gidiciyim kızlar
ayyyy sevnisem mi üzülsem mi bilemedim yaaaaa
çok zaman geçti çok şeyler paylaştık vs vs sabah sabah duygusallığa gitmeyeyim ayoll
günaydın arkadaşlar
dün uğrayamadım çünkü oğlum hastalandı ateşi yükseldi.bütün gün hastanelerdeydim.boğazında iltihap var çok öksürüyor.cuma gününe kadar iyileşirse cuma ameliyat olacak inşallah.üstüste hastalıklarla uğraşıp duruyorum işte.
diyetime devam etmediğim için de huzursuz ve moralsizim.
baya da kilo aldım.tartıda gördüğüm rakamdan nefret ettim.üfff o kadar yersem sonu böyle olur işte.81 gibi bir rakam görüyorum.canım çok ama çok sıkıldı.
.
canım kaptanım benim için sevinmen beni de mutlu etti sağolasın inşallah utandırmam kendimi de seni de bu 2 hafta azimli bir şekilde devam edeceğim allahda bir mani çıkmazsa senin spor salonuna gitmeye niyetlenmen de beni heyecanlandırdı süper olur valla umarım uygun fiyatlı kafana göre bir yer bulursun kallisimsenin hareketlendiğini görünce çok sevindim canım inan ki... ne olur böyle devam et, istekli olduğunu bize de issettir en başta kendin için....
ben de dün eskiden müşterim olan bir bayanı gördüm stepe gidiyormuş başka yerdede aerobik.. heveslendim... bizim belediye çok güzel yerler açmış dün birini gördüm plates, step ve aerobik üzerine.. bir tane daha varmış onda aletlerde varmış... bu gün ona bakıcam beğenirsem gitmeyi düşünüyorum.. salonlar biraz tuzlu şimdilik... dün bir tanesini gördüm kampanyalı fiyatı aylık 165 liraydı, borçlarım olmasa giderdim ama öyle bir imkanım yok...
emelciğim ben bu yaşıma kadar sorunsuz boşanma görmedim anlaşarak boşananlarda bile mutlaka üzücü şeyler yaşanıyo bu problemide atlatacağından eminim ve ben diyorum ki bey yaman değil ''emel yaman''kaydirigubbakcemile3benim de caleme yok reyhan ablacım nereye yetişicem ki
efe olmadan hayatın ne anlamı var 3 gün gitti ev bomboş oldu sanki
çekişmeli boşanma olacak gibi görünüyor bakalım el mi yaman bey mi yaman görücez
şaşkınperi cadısı bula bula benim iddialı olduğum haftayımı buldun kız 1. olacak klava:ben ne zamandır sürünüyom biliyonmu sen hııııı:roflol::roflol::roflol:Sağol Reyhancım evet azimle elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Başta velilerim Mehalim ve Kalis olmak üzere hepinizin göstermiş olduğu desteğin hakkını vermeye çalışıyorum. İnşallah verdiğim sözü tutup bu hafta birinci olacağım hihoyyyt
ay canım gülcüm çabuk iyileş ggel çok özledik seni canımgül rahatsızmış şimdi konuştum hastaneye git dedim ateşi çıkmış grip gibi olmuş tansiyon düşmüş
hadi bakalım şaşkınım inşallah kupayı berabeer kaldırırrız seninle canımSağol Reyhancım evet azimle elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Başta velilerim Mehalim ve Kalis olmak üzere hepinizin göstermiş olduğu desteğin hakkını vermeye çalışıyorum. İnşallah verdiğim sözü tutup bu hafta birinci olacağım hihoyyyt
yediklerin çok ii sporda güzeliyi akşamlar herkese
bu gün yediklerimi yazayım hemen
sabah 2 ısırık börek 1 tane greyfurt
ara çeyrek simit 1 bardak tek şekerli çay
öğlen çeyrek ekmek 1kbrt beyaz peynir 1 fincan kahve
akşam 2 tabak mercimek çorbası
ara 1 portakal
ayrıca 1 saat spor yaptım arkadaşlar kendimi bayağı zorladım hareketlerde her yerim ağrıyor yarın eminim daha fazla hissedeceğim kas ağrılarını
aaaaa unutmadan söyleyeyim 5i birarada çaydan yaptım dün de bugünde içtim inşallah bunlar işe yararda bu cuma kilo bildirimden alnımın akıyla çıkarım
geçmişi okuyayım gelirim yine
ya evet kilom pek az deeğil ama ben böle iiyimi şimdilik inşallah almam canımkız kadis sen karneyi alıp gidiyon ben sınıfda kaldım iyimi :a015:sen ağlama sevin ama ben ağlasam yeridir yani tebrikler arkadaşım kaydirigubbakcemile5inşallah geri kilo almadan sadece muhabbete gelirsin takıma artıka.s.
im:
günaydın güzeller.... ben buralarda konu kontrolündeyim.... işim bitince gelip yazacağım.