Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

motivasyon tam bir problem malesef
eskiden başaramamış olsam anlıycam içindeki durumu ama 50 kiloyu hiç ben vermemişim sanki nasıl diyet yapılır onu bile unutmuşum beynim sıkıldıkça hafızamı siliyor galiba
eskiden de olmuştu birkez böyle
babam öldüğünde akrabalardan bazılarının isimlerini unutmuştum hatta lisede öğrendiğim herşeyi silip atmıştım
sıkıntıyla başetme yolu sanırım beynimin yokediyor herşeyi
şimdi de evlilik yıllarımda çektiğimi unuttum hakim sorsa ne cevap vericem bilmiyorum sadece söylemek de yetmiyor yargıda herşeyi ispatlamak gerekiyor üstelik
avukatla konuşacağız bugün yarın haftaya duruşma var

mehalim yok canım o ilk baştaki yani ara hedefimdi normalde 65 istiyorum hatta istemiyorum bu benim için şart.. boy yok ki...
canım eşine nice yıllar demeyi unuttum akşam kusura bakma.. onun yerine seni bir öpeyim affet beni....

günaydın takımcım

efe cuma günü babasına gitmişti dün akşam iş çıkışı gidip aldım
emelim sakın aman sakın canım.....ne yeminlerini duyduk ne sözlerine şahit olduk biz o beyin... baştada hiç sorun çıkartmayıp boşanacağını söylemişti... hayatı palavradan ibaret birisinin hiç bir sözüne güvenilmez... isterse hiç boşanmasın umursama.. tüm haklarını öğren avukatlarına danış yardımcı olacaklardır kesinlikle.... bize gelip buraya yazmıştı hatırlarsın.. ben karımı çok seviyorum ama buraya çok zaman ayırıyor hasta olacak zart zurt diye söylendi.. ve daha nice düşünceler, yüzlerce verdiği söz.. neye dair? evliliğine, eşine,çocuğuna ve kendi hayatına dair olan sözler.. hayatımızın anlamını içine alan bu kavramlara karşı sözünde durmayan adamın ne yeminine inanırım ne de göstermelik çabasına.. o evinde otursun yemekleri ile ve dua etsin bu kadar zaman için onu idare edebilen birisi ile beraberdi... gelecek hayatı için dua etsin, oğlunun hayatını bırakıp kendi yaşamını garanti altına alsın.. ama boşver yaaa ne için yazıyorum ki... sen boşver ve takma emelim.. sonuna kadarda çabala oğluşun için...

anlamadığım bir şey var neden babaannesi doktora götürüyor ki...

ben yemeğimi geciktirdim bu gün dışarıda olduğum için.. karnımı doyurup saat 16.00 gibi gelicem..

Merhaba Arkadaşlar;

Bugün yine sabah erkenden yürüyüşe çıktım. 10735 adım atmışım toplam. Sabah yürüyüşten önce 1 er adet kayısı,incir,fındık,badem ve 2 adet kuru üzüm yedim. Üstüne 1 bardak su içip çıktım yola... 2 saat kadar yürüdüm 13 km.
Eve geldim hemen duşumu alıp kahvaltımı yaptım. Kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği ile 1 adet haşlanmış yumurta,az light peynir, biraz maydanoz ve dere otu yedim. 1 bardak tatlandırıcılı çay içtim. Sonra yürüyüşün ve duşun verdiği rehavetle uyumuşum. Kalkıncada yarım avuç beyaz leblebi ile koca bir deveci armudunun çeyreğini yedim. Ohh işte bu saate kadar diyetim böle geçti.kaydirigubbakcemile3 bi yanlışım varsa uyarın lütfen...
Hepinizi kocaman öpüyorum :1hug:

sorumlu babanne tavrı işte
ünv. hastanesine gidecekmiş başka bir sebeple onu da götürmüş
bakalım ne çıkacak sonuçta diyetisyene göndermişler hemen efeciğimi

inanmıyorum zaten kallisim nesine inanıcam bırakmıycam oğlumu kesinlikle

ben kızları kaldırayım.. sonrada spor salonuna gideceğim.. döner dönmez buradayım..
oyy canım ii olcak bu senin için

günaydinnnnn

kadisimi mezunmu ediyoruz??????? ayyyyy cok heyecanlandim yaa allah bizede nasip eder insallah saglikla.....
evet reyhan abal inşallah sizde istediginiz kiloya inip mezun olursunuz
canım sen en iyisini bilirsin gerçi arkadaşlarda aynı şeyleri demişler
bana aklırsa verme canım
anne yavrusuz durması çok zor
bırak uzasın gitsin sonuçta boşanırsın canım

çok güzel yemiş ve sporunu yapmışsın
motiveni de kaybetmeyip böyl devam edersen tıg gibi olacaksın canım

canım belki bir eksik arayabilir ne de olsa oğlunun tarafında olacak dikkatli omanı dilerim
ve inşallah Allah yardımcın olur ve sana sabır verir bu süreçteee

oh ohh nesüper olmuş.. hatta ürüyüşün süper ötesine bile gitmiş... yediklerin desen onlarda harika canım aynen devam....

ben de çıkaracağım bu günün özetini az sonra..

emelcim oğlunu verme bence de.annenin yerini hiçbişey dolduramaz.elbet bişekilde boşanmanız gerçekleşir.eşin bazı gerçekleri elbet birgün farkeder.

zenancım hoşgeldin cnım.. buralardayım ben.... paylaşım alanında ki bilgilere göz atıp buraya aktarayım..

ben akşama göce salatası yapıp yemeyi düşünüyorum.çorbalarda kullanmak için haşladım.birazı ile marullu limonlu bir salata yapsam bir de yoğurt yanında.akşamı hafif geçirsem ne iyi olacak:))

aaaaaaaaa beni görmüyomusun kallistecim ben kendimi görüyom aşağıda.

aaaaaaaa beni takımdan tamamen mi çıkardın yoksa.adım bilem çıkmıyo.küser giderim valla.bi daha da gelmemmmmm:)))))

selam kizlar geldim isleri anca bitirdim , gecmiside okudum
umutum tekrar gecmis olsun oglunada sanada canim kilo aldim diye sakin moralini bozma once saglik sonrasi kendiliginden gelir canim
emelim arkadaslara bende katiliyorum efe senin yaninda olmali canim allah kolaylik versin canim
kadism ne guzel istedigin kiloya inmeyi basardin insallah bizlerde basaririz mezun olsan bile vakit buldukca ugrarsin demi bir ara sana msn adresimi vermek isterim arada bir halini hatrini sorarim olurmu sence
gul bugunde yok merak ettim iyice reyhan ablamla aksam konustum
mehalim allah esine saglikli uzun omur versin nasil pastalari goturmedin insallah
kallisim insallah bu hafta verecez bacim ayrica dergileri gonderirim canim bi ara msn den adres alisverisi yapalim hemen gonderirim canim
saskinim bu hafta sozunu tutacak gorunuyo afferim ona
honeyde harekete gecmis masallah
matemim yine nobette canim benim allah yardimcin olsun
cok tembel buldum kendimi be denemedigim seyde kalmadi he motoru bozcam yakinda bugun dans etmek gelmedi icimden oda ise yaramadi zaten kizlar dun azmin zaferi fotolarina bakarken aklima cok kotu bir fikir geldi bende bundan 8 yil onceki resmimi birde simdiki resmimi koycam azmin zaferi olcak
altlarina once sonra yazdimmi bitti alsana azmin zaferi
neden boyle dusundum biliyomusunuz cunku dun onlara bakarken fotonun biri yapisti ekrana silinmedi haala saskindanda yardim istedim anlatti ama silemedim
esim bu kadin gibimi olmak istiyon diye guldu fotodaki kadin 160liktida ondan ben ne sakar ne virusum ya ne zormus bu net olayi bir turlu beceremedim gitti hee

zenan nasıl yapıştırdın o resmi eşinde yapamadım mı ki.. çocuklar anlamadım mı... amanin moralini bozma zenanım eninde sonunda vereceğiz... ben bu hafta sonu çok kötü moralle geçirmeme rağmen çok güzel toparladım... bu gün 45 dakika yürüdüm ama henüz ev sporumu yapmadım... sen de vazgeçme..canının istemediği anlar olabilir ama ertesi gün hemen kaldığın yerden devam et... sen şu metabolizma hızlandırıcı tarifi yapıyormuydun zenan... hani elma limon tarçın karanfil karabiber olanı... ben onun içine yeşil çay atıp yapmaya başladım bu haftada devam edicem... o benim şevkimi kırıyor yani yaptıklarım diyorum o diyerek ama bende bu vücudumda ki direnci kıracağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…