mehalim yok canım o ilk baştaki yani ara hedefimdi normalde 65 istiyorum hatta istemiyorum bu benim için şart.. boy yok ki...Günaydın canlar maşşalah kadis kalliste umut kaynatmışlar oku oku bitiremedim ya kallisim seninde mezuniyete az kalmış ya 4 kilo civarı off kilo vermek güzelde mezun olmayı düşündükçe canım sıkılıyor
emelim sakın aman sakın canım.....ne yeminlerini duyduk ne sözlerine şahit olduk biz o beyin... baştada hiç sorun çıkartmayıp boşanacağını söylemişti... hayatı palavradan ibaret birisinin hiç bir sözüne güvenilmez... isterse hiç boşanmasın umursama.. tüm haklarını öğren avukatlarına danış yardımcı olacaklardır kesinlikle.... bize gelip buraya yazmıştı hatırlarsın.. ben karımı çok seviyorum ama buraya çok zaman ayırıyor hasta olacak zart zurt diye söylendi.. ve daha nice düşünceler, yüzlerce verdiği söz.. neye dair? evliliğine, eşine,çocuğuna ve kendi hayatına dair olan sözler.. hayatımızın anlamını içine alan bu kavramlara karşı sözünde durmayan adamın ne yeminine inanırım ne de göstermelik çabasına.. o evinde otursun yemekleri ile ve dua etsin bu kadar zaman için onu idare edebilen birisi ile beraberdi... gelecek hayatı için dua etsin, oğlunun hayatını bırakıp kendi yaşamını garanti altına alsın.. ama boşver yaaa ne için yazıyorum ki... sen boşver ve takma emelim.. sonuna kadarda çabala oğluşun için...günaydın takımcım
efe cuma günü babasına gitmişti dün akşam iş çıkışı gidip aldım
oyy canım ii olcak bu senin içinben kızları kaldırayım.. sonrada spor salonuna gideceğim.. döner dönmez buradayım..
evet reyhan abal inşallah sizde istediginiz kiloya inip mezun olursunuzgünaydinnnnn
kadisimi mezunmu ediyoruz??????? ayyyyy cok heyecanlandim yaa allah bizede nasip eder insallah saglikla.....
canım sen en iyisini bilirsin gerçi arkadaşlarda aynı şeyleri demişlergünaydın takımcım
efe cuma günü babasına gitmişti dün akşam iş çıkışı gidip aldım
ex eşim velayeti ona bırakmazsam davayı uzatmak için boşanmak istemediğini söyliycekmiş öyle dedi
efe gayet iyi kilo aldığı için babannesi dokuz eylül ünv. hastanesine götürmüş dün kontrol için tahliller çıkmadı şimdilik 20 gün sonra ultrason randevusu varmış
dün akşamki konuşmadan sonra kafam karıştı biraz efemi vereyim boşanayım mı varsın uzasın vermeyeyimmi kararını vermem lazımdı ama verdim kararımı
uzadığı kadar uzasın varsın oğlumu bırakmıycam ona
ne zaman istersen görürsün diyor dini üstüne yemin ediyor ama inanamıyorum bu sözlere yeminlere karnım tok benim
Merhaba Arkadaşlar;
Bugün yine sabah erkenden yürüyüşe çıktım. 10735 adım atmışım toplam. Sabah yürüyüşten önce 1 er adet kayısı,incir,fındık,badem ve 2 adet kuru üzüm yedim. Üstüne 1 bardak su içip çıktım yola... 2 saat kadar yürüdüm 13 km.
Eve geldim hemen duşumu alıp kahvaltımı yaptım. Kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği ile 1 adet haşlanmış yumurta,az light peynir, biraz maydanoz ve dere otu yedim. 1 bardak tatlandırıcılı çay içtim. Sonra yürüyüşün ve duşun verdiği rehavetle uyumuşum. Kalkıncada yarım avuç beyaz leblebi ile koca bir deveci armudunun çeyreğini yedim. Ohh işte bu saate kadar diyetim böle geçti.kaydirigubbakcemile3 bi yanlışım varsa uyarın lütfen...
Hepinizi kocaman öpüyorum :1hug:
sorumlu babanne tavrı işte
ünv. hastanesine gidecekmiş başka bir sebeple onu da götürmüş
bakalım ne çıkacak sonuçta diyetisyene göndermişler hemen efeciğimi
inanmıyorum zaten kallisim nesine inanıcam bırakmıycam oğlumu kesinlikle
oh ohh nesüper olmuş.. hatta ürüyüşün süper ötesine bile gitmiş... yediklerin desen onlarda harika canım aynen devam....Merhaba Arkadaşlar;
Bugün yine sabah erkenden yürüyüşe çıktım. 10735 adım atmışım toplam. Sabah yürüyüşten önce 1 er adet kayısı,incir,fındık,badem ve 2 adet kuru üzüm yedim. Üstüne 1 bardak su içip çıktım yola... 2 saat kadar yürüdüm 13 km.
emelcim oğlunu verme bence de.annenin yerini hiçbişey dolduramaz.elbet bişekilde boşanmanız gerçekleşir.eşin bazı gerçekleri elbet birgün farkeder.
aaaaaaaaa beni görmüyomusun kallistecim ben kendimi görüyom aşağıda.