Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kadiscim çok uğraştım gerçekten.ama sağlık sorunları bütün dengemi alt üst etti.sindirim sistemim allak bullak oldu vs.siteden uzak kalsam da yürütüyordum bir şekilde taki sorunlar yaşamaya başlayıncaya kadar.abur cubur yemeye başladım en kötüsü bu işte.kek pasta yapıp yapıp yiyorum:))
kiloyu korumak hepsinden zor.
ama sen başaracaksındır.endişelenme.illa benim gibi kilo alıcaksın diye bir kural yok.

kallistecim sağolasın.
hızla kilo almak çok feci yaaaaa.
balon gibi şişiyor insan bir anda.ama yediklerim hep tatlı çikolata.aksi mümkün değil zaten.
ama dur demem lazım.
çok zorlanıyorum ben artık.daha verilecek tonla kilo var.benim pes etmek bırakmak gibi bir lüksüm yok.ama nasıl başaracağım.
yemeye dur demek çok zor gerçekten.
aslında beşi bir yerde çayı iştahımı kapatıyor ama o da dokunuyor malesef.geçen haftalarda başladım ama bırakmak zorunda kaldım.şaşırdım artık ne yapacağıma.

[

senin hareketlendiğini görünce çok sevindim canım inan ki... ne olur böyle devam et, istekli olduğunu bize de issettir en başta kendin için....

ben de dün eskiden müşterim olan bir bayanı gördüm stepe gidiyormuş başka yerdede aerobik.. heveslendim... bizim belediye çok güzel yerler açmış dün birini gördüm plates, step ve aerobik üzerine.. bir tane daha varmış onda aletlerde varmış... bu gün ona bakıcam beğenirsem gitmeyi düşünüyorum.. salonlar biraz tuzlu şimdilik... dün bir tanesini gördüm kampanyalı fiyatı aylık 165 liraydı, borçlarım olmasa giderdim ama öyle bir imkanım yok...

umutum unuttum krom kapsülünü carrefourda gnc var oradan almıştım ben.... çok etkisini görmüştüm... ben aldıımda 40 liraydı şimdi bir bakayım ne kadarmış..

hazır evde iken ve sizlere ulaşabiliyorken tekrar bir toparlansam.
ama yeni ameliyat olduğum için yediklerime dikkat etmem de lazım.kabızlıktan kaçınmam lazım.
şimdi kahvaltı yaptım 2 dilim ekmek az peynir 2 zeytin domates.benim klasik diyet kahvaltım.
reçel yok bal yok tereyağı yok.simit vardı onu da yemedim.ara öğün yapayım bir elma ile.
hadi bismillah bakalım.

kallistecim elma krom olanımı almıştın 40 liraya.
ben solgarın sade krom olanını kullanıyorum.o da 35 filan 90 adet.
ama sen elma kromu tavsiye etmiyosun heralde.ben de bi değişiklik mi yapsam dediydim.

Chromium Picolinate bunun fiyatı 41.95

Miktar
90 Jel Kapsül

Kullanım Şekli
Beslenme desteği olarak günde 1 kapsül alınması önerilir.

Extra Özellikler:
Krom,emilimini kolaylaştıran organik pikolinat tuzu halinde vücutta şeker kullanımında rol oynayan,glikoz dengelenmesinde etkili bir mineraldir.Chromium Picolinate Plus sıvı soya lesitini ile geliştirilmiş önemli bir beslenme desteğidir.Lesitin,cilt ve saç sağlığında,karaciğer yağlanması ve safra taşlarının oluşumunun önlenmesinde yardımcıdır.Bu karışım zayıflama programlarında ve şeker hastalığında çift yönlü etkisiyle şeker ve yağ yakılmasında yararlı olacaktır.Optibolic Chitosan ve bir multivitamin eşliğinde alınması etkisini arttırır.

he umutum bak gördümdü senin aldım diye yazdığını ama aklımdan çıktı bir anda ite.. yok canım elma krom daha az atkili...

kallistecim ben o zaman sade kroma devam edeyim ama 2 tane alsam nasıl olur ki.bu tatlı isteğime dur der mi acep:))

ben ameliyat oldum.anal fissür den.15 gün istirahatliyim.
oğlum hasta.boğaz enfekisyonu var.
ayrıca cuma günü ameliyat olacak.sünnet ve kasıktan.
sağlık sorun u diye yazdıklarım bunlardı kadiscim.

kallisim lapa etki etti bende bu sefer
geri almadım gerçi çokk dikkat ediyorum yediklerime
sabah sadac mısır gevriği yadem dünde çok ii di
belki bu hafta 1 bile olurum yaaa
yeşil çaly içtim birde sanırım oda etki etti bende kızlar
tavsiye edecem nacizaneeee deneyin birrr

perşembe lapa yapcam yinee
cuma ne kadar az çıarsam o akadr iii
karnem gelecek de mi ama

umutcum ameliyat olduğunu kaçırmışım canım yazmışmıydın
kontrole gitcem diyodun ama ameliyatı görmemişim
geçmiş olsun canım
oğlunun sünnet olcak onu biliyordum da
neyse rahatlarısn inşallah canım
nasıl ii hissediyomusun kendini
zor muydu yaaa

umutum canım bu kromu sadace bir kaç kereliğine günde 2 alabilirsin.. alırken sormuştum ben... ama şöyle yap ta yüklenme olmasın...bir gün iki bir gün tek al bakalım...

karnen gelecek kadisim merak etme... ya yeşil çayı bende çtim geçen hafta hatta metabolizma hızlandırıcı ile beraber dönüşümlü ama tık etmedi yahu hatırlamak bile istemiyorum geçn hafta çok umutluydum..

bu barçman epey istikrarlı bu tablette
aylar önce incelemiştim
sonra yine başlamış mı ne geri gelmişşş
yaniii o bölüme de bakabilrsin umutcummm
ben de müdavin gibiyim yaaaa
kim ne yapmış ne etmiş aklımda yaa
kafayı yemişim diyetle haaaaa

ben kaçıyorum artık epey dolaştım
kadayıf tatlısı yapacam da kızkardeşime
tarif aradım birazda sizin bildiğniiz hoş değişik tarifler var mı
kızlar
yemicem ben aemin olabilirsiniz çokk kararlıyım çokkk
hemen aklınaza yiyeceğim gelecek ama yokkkkkkkkkk

ben kızları kaldırayım.. sonrada spor salonuna gideceğim.. döner dönmez buradayım..

Günaydın canlar maşşalah kadis kalliste umut kaynatmışlar oku oku bitiremedim ya kallisim seninde mezuniyete az kalmış ya 4 kilo civarı off kilo vermek güzelde mezun olmayı düşündükçe canım sıkılıyor aplacım resimleri çektim birazdan ekleiyorum

günaydinnnnn
aman aman ne güzel günesli ama cok soguk bir sabah.
umutcugum oglusuna gecmis olsun zor günler bunlar ama gececek canim ya insallah hayirlisiyla...
kadisimi mezunmu ediyoruz??????? ayyyyy cok heyecanlandim yaa allah bizede nasip eder insallah saglikla...kallisim hicde bozma moralini bu hafta fark düsündügünün iki misli olur belkide..
hicbir emek karsiliksiz degildir canim be..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…