Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cimg1432lv5.jpg

cimg1434jl5.jpg

devamı geliyor 4 sayfa bu model

günaydın takımcım

efe cuma günü babasına gitmişti dün akşam iş çıkışı gidip aldım
ex eşim velayeti ona bırakmazsam davayı uzatmak için boşanmak istemediğini söyliycekmiş öyle dedi
efe gayet iyi kilo aldığı için babannesi dokuz eylül ünv. hastanesine götürmüş dün kontrol için tahliller çıkmadı şimdilik 20 gün sonra ultrason randevusu varmış
dün akşamki konuşmadan sonra kafam karıştı biraz efemi vereyim boşanayım mı varsın uzasın vermeyeyimmi kararını vermem lazımdı ama verdim kararımı
uzadığı kadar uzasın varsın oğlumu bırakmıycam ona
ne zaman istersen görürsün diyor dini üstüne yemin ediyor ama inanamıyorum bu sözlere yeminlere karnım tok benim

Bende merak ediyodum emelim efe nasıl durumu nasıl karşıladı nasıl tepki veriyor diye sakın emelim sakın hemen boşanım diye velayeti bırakma sonra çok pişman olursun erkekler bizim gibi değil çocuğu sana karşı kullanmasına izin verme

iyice inceledim mehalim her kare tek tek örülüp doger kareye yandaki karenin yan tarafindan ilmek aliniyor.
ücgenlerle baslayip bitiriliyor. kenarlarda ücgenlerden ibaret ama sonuc cok hos hemde sürükleyici bir örnek.
cok güzel aciklanmis sagol mehalim.

rişca ederim ne demek abla ben ilk okuduğumda çok beğendim ancak gözüm yılmıştı annemde çok beğenmişti. sen güzel güzel ör bize sonra ördüklerini göster tamam mı şimdilik ben kaçıyorum hadii byy

oyyyyy emelim üzüldüm canim.
esin bosanmayi istemiyor sürüncemede birakiyor. mehalimin dedigi gibi cocugu sana karsi kullaniyor.
onun istedigi zaten uzayip gitmesi. acelesi yokki esinin. uzarsa uzasin . senin bu aradaki yasadigin zorluklar psikolojik azabin. bunlari pekte düsünmüyor. bu durumda akil vermek zor. hey büyük allahim sen yardim et.

güle güle mehalim bende yürüyüse gidiyorum kosu bandima sonra gelirim öptümmmmmmmmm

benim de caleme yok reyhan ablacım nereye yetişicem ki
efe olmadan hayatın ne anlamı var 3 gün gitti ev bomboş oldu sanki
çekişmeli boşanma olacak gibi görünüyor bakalım el mi yaman bey mi yaman görücez

rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin emelim. cok dua ediyorum sana. uzar ama evladinin velayeti senden baskasina verilmez. dünyanin her ülkesinde bu böyle. bosanma mahkemeleri herzaman kadinin ve cocugun yanindadir. allah güc versin güzelim. ben kactim kizlar kendinize iyi bakin

umutcum ameliyat olduğunu kaçırmışım canım yazmışmıydın
kontrole gitcem diyodun ama ameliyatı görmemişim
geçmiş olsun canım
oğlunun sünnet olcak onu biliyordum da
neyse rahatlarısn inşallah canım
nasıl ii hissediyomusun kendini
zor muydu yaaa
ani oldu ama olduktan sonra yazmıştım kaçırmış olabilirsin normaldir.teşekkürler.çok zordu.tam iyileşmedim daha ama

umutum canım bu kromu sadace bir kaç kereliğine günde 2 alabilirsin.. alırken sormuştum ben... ama şöyle yap ta yüklenme olmasın...bir gün iki bir gün tek al bakalım...
sağol kallistecim öyle yapayım ben de.

umutum bu krom ile yakından ilgilenen ve araştıran barçman arkadaşımızın yazısını getirdim sana...

teşekkürler.yanlış kullanmak ta istemiyorum bilmediğimiz bir etkisi olmasın.
[

umutcum sonunda denkgeldik canım yaşasın
nasılsın bebiş nasıl daha bişeyden haberi yoktur onun
efe dün iki tüp kan vermiş bütün akşam sızlandı durdu

emelcim ben kendim cuma günü ameliyat oldum.oğlum cuma günü olacak inşallah.
dün benim oğlumdan da kan aldılar.sabah aniden ateşlendi.boğazında enf. var.cumaya iyileşirse ameliyata alıcaklar.

emelcim bu arada ben hızla kilo alıyorum.moralim fena halde bozuk.biraz motive etmeye çalışıyorum kendimi.

umutcum yediklerinle ilgili değilse kilo alışın dert etme kendine sakın ödemdir geçer strese bağlı olabilir
ama yediklerine dikkat et ister istemez haeketlerin kısıtlandı kaloriyi baya bi düşürmelisin bol yeşil salata ye sakın nasıl olsa veririm diye bıakma kendini
evde olunca da sabretmek zor oluyor eve zararlı bişey alma bulundurma sakın canım
aklıma gelenler bunlar başka bişey gelmiyor
bunları biliyorum ama ben de sabredemiyorum kilo çizelgesini görüyorsun nerden nereye gelsim çabuk toparlarız inşallah kendimizi

inşallah emelcim.
malesef yediklerimle alakalı çünkü çok yemeye başladım.
bu sabah biraz haifif başladım bakalım akşama kadar nasıl gidecek.bi başladım mı gidiyo da.
kilo korumak çok zor.
çok kolay kilo alınıyor.daha önce de böyle 1-2 kilo aldım.kısa sürede.

malesef canım korumak vermekten çok daha zor ben de kendimi bir türlü kilo verme moduna okamadım aylardır neyi bekliyorsam artık bilmiyorum regl oldum dün bitince diyetisyenden randevu alıcam bakalım iyi gelir inşallah

olmadı mideme balon falan taktırayımmı diye araştırıcam ben boğazıma sahip olmayı beceremiyorum malesef

emelcim hayatın bir düzene girsin.başka alternatif tedaviler de deneyebilirsin tabi.
ama bence gerek kalmayacak.sorunların hallolduktan sonra daha bir şevkle sarılırsın sanırım diyetine.

yedikçe üzülüyoruz ama yemekten de geri kalmıyoruz değil mi.
anlamak mümkün değil.
kısır döngüye bir kapıldın mı çıkış zor.
mesela diyet yapmazken istediğin her dakika canın ne isterse yiyosun ama diyetteyken kendini aşırı kontrol etmen gerekiyor ya bu iki çok farklı durum arasında gidip gelmek çok yıpratıcı.
çok yiyip yiyip az yeme moduna geçmekte zorlanıyorum.
yemeye iten başkaca sorunlar da varsa hele motive olmak çok zor.

X