- 4 Ekim 2008
- 3.638
- 7
bir tehdit mi seziyoruz ne?oh oh afiyet bal şeker olsun duydum bile ancak ne yapayım cuma günü konuşurum ben şimdi susma zamanı:)))
oh oh afiyey olsun. ben bu ara nedendir bilmem ekmekten soğudum. kendiliğinden oldu ama tabiki şikayetçi değilim.Günaydın kızlar. başıma gelenler bilseniz.sabah kahvaltıyı hazırladım kocacığımıda ekmek almaya gönderdidm benim kepek ekmeği bakkalarda bulamamış normal ekmek almış o kadar güzel koktuki uzun zamandırda ekmek yemiyodum azcık ucundan alım dedim ancakk yarısını yemişim yafff bune şimdi:)
ablacım tebrik ederim.allahim 5. olmusummmmm:lepi:
yürüme gurubunda 5. olmusum heyyyyyt daha yeni baktim cok sevindimmmmm
canım çok sağolasın.sana da kolay gelsin.gerçekten zor bir işin var.kolay değil 24 saat nöbet.annem de emekli hemşire.nelerle uğraştığını tahmin edebiliyorumumutcum sanada çok geçmiş olsun.kabızlığın için kayısı hoşafı iyi gelir sanırım.yani ben öyle hatırlıyorum.
bende yarın 24 saat nöbetçiyim. iş yerinden katılma şansım yok. ertesi güne buluşuruz inşallah tabi misafirim gelmezse?
çok sevindim ablacım tebriklerallahim 5. olmusummmmm:lepi:
saol canım evet aratarakta yoğunlaşacak malesefffkadiscim işlerin çok yoğun galiba. allah yardımcın olsun.
şaşkıncım sanırım sende işi sıkıya almaya başladın.hadi bakayım.
bende yarın 24 saat nöbetçiyim. iş yerinden katılma şansım yok. ertesi güne buluşuruz inşallah tabi misafirim gelmezse?
canım kallisim bakkk senin kiln fazla değil akadr öncelikle kendini kasmaablam sorma benide acaip stres bastı.. temmuzda eşimin yanında çalışan çok sevdiği saygı duyduğu bir çocuk evleniyor ... yemekli kır düğünü... tüm iş arkadaşları olacaktır orada ve eşleri....yıllardır iş yemeklerine istemeye istemeye katılıyordum hep çünkü herkesin yanında iğrenç görüyordum kendimi.. herkes straplez giyerken ben tunik giydim kendimden tiksinerekte olsa durum buydu ama buyaza kadar iteleye kakalaya götüreceğim bu kiloları bu yüzden motve kaybı yaşamak gibi bir lüksümüz yok.. lütfen toparlanalım...
ne sarkmsı yahu senin öyle çok bir kilonda yokmuş ki nasıl yaaa. ciddi misin yoksa çekememzlik durumu olmasın...
tatlişkom kallis uyandı ama ortanca kızım sinemaya gidiyordu bu gün.. ufaklıkta dün akşam ki gezmesi ertelenince pek bir hüzünlü kaldı evde yalnız .. bende kıyamadım bir alışveriş merkezinde çocuk aktivitelerine götürdüm... gruplar halinde taş boyama seramik filan yaptılar eğlendi işte...
06.30: Limonlu su, çatal ucuyla peynir
07.00:25 dakika spor;228 kalori,3268 adım
08.00: kahvaltı;haşlanmış yumurta, çörek otlu tulum peyniri 1 dilim ekmek,bitki çayı, toplam 200 kalori
10.30: ara öğün; 10 adet yaban mersini, 5 fındık 100 kalori
13.00: öğle: kocaman bir kase tavuklu yeşil salata 250 kalori
1saat yürüyüş 200 kalori
gece de egzersiz yapabilirsem ve sabaha akşam yediklerimi yazarım.. sonrada ne aldım ne verdim bakarım...
eşinin doğum günü kutlu olsun canımSelam hg be zenanım ösledim vallaha.
Kallisim ben unutuum ya akşam bişi yemeyimde dengeleyim dedim ancak bugün eşimin doğum günü yemekler pasta falan yaptım şimdi ne yapacam ben pastadan bir dilim inşlh kaçırmam bu arada hafif güzel bir yemek öğrendim geçen kabak ve patlıcan sevenlere önerilir.
kısaca anlatım patlıcanları közleyip eziyosunuz kabakları rendeleyip suyunu sıkıp patlıcanla harmanlıyosunuz içine rendelenmiş kaşar sonra borcama dizip birazda üstüne kaşar dondurucuda 2-3 saat bekletip hoop fırına ben bugün yaptım akşam bundan yiyeceğim kaloriside az görünüyor hadi bakalım şimdilik by görüşürüz
ahh unutmadan kadisim canım istediğin gibi olsun motiveni kaybetmiş olabilirsin, yoğunluğunda sıkıştırmış olabilir bunalma... istediğin zaman ayırayım seni ama kısa dönem vallahi bırakmam yoksa :))
QUOTE]
canım bilemiyorum neyse bakarız sonra şu an kaçmam lazım ama şu mesajları cevaplamak istiyorummmm
kallıste canım bende senı opuyorum canımbenım.bu hafta fazla paylasamıyorum sızınle ama aklım sızde ozluyorum.ya kendımı cok tutuyorum bu hafta.cuma gunu 1 kase asure yedım.annem baklava getırmıs daha 1 lokma yemedım kardesım waffle yedı yemedım bıraz oncede canı pızza cakdı eve soyledım cok fena guzel kokdu ama yemedım yalnız sabah tartıldım gram oynamamısım.ıns degısır.spor yapamıyorum bıde eskısı gıbı saatı saatıne beslenemıyorum.cunku gec kahvaltı yapılıyor.ogle yemegı saatıme yakın.ogle yemegı yenmıyo .cayın yanında aperatıf alınıyo ben meyve yıyorum.bakalım cuma gorucez sonucuCADIARZU
harika iradene hayran kaldım
devam canı
baklava da yyenmez mi oh ohhhh
ohh perim de kendini toparlamaya başlamış nihayet.. haydi bakalım cumaya tebrikler için hazırla kendini...ne güzel böyle badem madem başlamış aperim kıss sana...Merhaba Arkadaşlar;
nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Bugün itibariyle yürüyüşe başladım hihoyyyt Bu sabah 2 saat kadar yürüdüm. kahvatıyı saat 12 de yaptım. Peynir,domates,salatalık ve yeşil biber ile birlikte 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. Ara öğün olarak fındık,badem,kuru kayısı ve kuru üzüm yedim. Tabi bunların toplam 1 avuç. Akşam üstü 1 dilim ekmek 2 çiğ köfte yedim. Akşam ne yerim bilmiyorum. Sanırım salata yapıp yicem.
oyyy ben çok isterim kitap hastasıyım.. efet efet zenanım atacağına bise yolla sevaba girersin... posta masrafları bize ait olsun ama aklına bile getirme...hobiler birde orgu hakiinda modeller patronlar ek olrakta 4 mevsim sirf orgu gosteren dergi geliyo boyle orguler beceriyosunuz madem ben o sirf orgu gosteren dergileri size gonderebilirim postayla ne dersiniz fransizca anlatiyo ama siz orguden anliyosunuz semasini bakarak bile yapabilirsiniz cunku annemde iyi bilir orguyu dugune misafirlige gitsin birinin uzerinde gordugu modeli bile cikarabiliyodu ki sizler iyice ustasiniz sanirim yaptiklariniza bakinca sok bile oldum yane
ne güzelmiş o öyle yaa merak edip baktım bende.. çok hoşmuş...ay ben bittimmmmm bu papyonlu kazaga yaaaa ama belli degil daha bebegin cinsiyeti az bekliyelim bakalim eline saglik mehalim tesekkürler
offf beni geçmişsin şakkıdıallahim 5. olmusummmmm:lepi:
ohh maşallah tatlişkom inşallah maşallahdiyelimde ... ya ne üzüleceksin sevin tabiki.. sanki takıma girmen yasak olacakmış gibi yazmışsın...yine bizimle olursun..günaydın canım takımım nasılısnız bakalım
ben bugün tartıda öyle bir rakam gördüm ki şoke oldum yaaaa
cumaya kadar böyle istikrarlı gidersem ben gidiciyim kızlar
ayyyy sevnisem mi üzülsem mi bilemedim yaaaaa
çok zaman geçti çok şeyler paylaştık vs vs sabah sabah duygusallığa gitmeyeyim ayolllll
geçmişe bakıp geleyimmmm
ayy canım benim yaa tuhaf oluyorum böyle düşündükçe... ne hoş bir duygu ilk mezunumuzu vereceğiz... yapman gereken bir şey yok ben püsküüte haber veririm.. karneni hazırlar o.... sonra da karnen açıklandığında sen ne istiyorsan yazarsın .... o bölümü görmüşsündür değil mi...kallisim az önce acil çıkmak zorunda kaldım
canım ben aslında kesin kararımı verdim cumaya mezun olmak istiyorum bunun için bişe yapmam lazım mı canım
ya 61 de benim için yeterli bir kilo sabah tartıda güzel rakam gördüm hoşşş bugün cıvıtabilirim