canım kardeşim doğud öğretmenKadisim günaydın şekerciğim, iyisindir umarım... ben sebep neyse uyukluyorum hala... birazdan ses kesilirsen bilin ki uyudum:)))))
gözün aydın canım kardeşin neredeydi kadisim galiba yazmıştın da unuttum canım... çok kalacak mı... senin içinde iyi olur moral depolarsın...
bence çok ii olmuş böyle yazınca eminmi daha düzenli olacaktır canımAldığım ve verdiğim kaloriyi görmek adına tablo yaptım bir kaç mesajda bir ekleyeceğim ki gözümün önünden ayrılmasın.. şimdilik dengede gibi.... sanırım spor yapıyorum dediğimde de az geliyordu arkadaşlar bana... bu yüzdende vermedim kilo galiba... şimdi her öğünüme ona denk spor yaparsam ancak yakacağım işte amannn ne bileyim kafam karıştı...
oyyyy afiyet olsun canımGünaydın kızlar. başıma gelenler bilseniz.sabah kahvaltıyı hazırladım kocacığımıda ekmek almaya gönderdidm benim kepek ekmeği bakkalarda bulamamış normal ekmek almış o kadar güzel koktuki uzun zamandırda ekmek yemiyodum azcık ucundan alım dedim ancakk yarısını yemişim yafff bune şimdi:)
canım ben sıkılmadım daGözün aydın canım öncelikle ama sende mezun olmayı kafaya taktın ha mezun olup ne yapacan kupamı verecekler sana delikafaduldenhem bizden sıkıldın demek haaa yok yok sen burda kal
B][/SIZE][/COLOR]
saol canım bakalım gayret ediyorum şimdilikmaşukiye hoşgeldin
kadisim gözün aydın kardeşin gelmiş ama mezun olmayı kafana çok takma sen sadece gayret göster gerisi kendiliğinden gelicek zaten
]
ablam sorma benide acaip stres bastı.. temmuzda eşimin yanında çalışan çok sevdiği saygı duyduğu bir çocuk evleniyor ... yemekli kır düğünü... tüm iş arkadaşları olacaktır orada ve eşleri....yıllardır iş yemeklerine istemeye istemeye katılıyordum hep çünkü herkesin yanında iğrenç görüyordum kendimi.. herkes straplez giyerken ben tunik giydim kendimden tiksinerekte olsa durum buydu ama buyaza kadar iteleye kakalaya götüreceğim bu kiloları bu yüzden motve kaybı yaşamak gibi bir lüksümüz yok.. lütfen toparlanalım...günaydinnnnnnn.
neeeeeee motivasyon kaybimiiiiiiiiiii.......
olmazzzzzzz.. ben yaza kadar 10 kilo vermeliyim en azindan hemdeeeeeeeeeee
hepimizde öyle.....
mehalim benimde ufak kızım beni pek güzel ve zayıf bulur :))).. seninkide pek hoşmuş...Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum çok hoşuma giden beni güldüren
ayy canım yaa bizde şu günlerde ne kendimize nede başka takımlara vakit ayıramadık ama toparlanmamız gerek... istediğiniz zaman gelebilirsiniz... seviniyoruz misafirimiz olunca...selam kardeş takımın güzel insanları.bu zamana kadar size selam deme şansı bulamadım üzgünüm ama bundan sonra telafi edecem inşallah.yazılarınızıda takip etmek istiyorum.umarım benim yavrum müsade ederde sizlerle daha iyi sohbet edebilirim.şimdilik herkesi öptüm bol kilo vermeler.
ben şu kıza küsecem falla.... o glip mehalime laf atıyo ben ona ama beni hiç görmüyor... tavayla vuracam kefal tavasıyla hemde o zaman aklı başına gelecekdelikafadulden( umarım dün gece bkm mutfağı eyretmiştir de ne tavası demez)naber bebek.nasıl gidiyo.beni yaban ellerde unuttun ellam.halbuki ben sana kavuşmanın hayaliyle yaşıyom:1hug:.neyse herkese selamlar.kaydirigubbakcemile3
ne sarkmsı yahu senin öyle çok bir kilonda yokmuş ki nasıl yaaa. ciddi misin yoksa çekememzlik durumu olmasın...ya ben aslında sarkmışım ya bir dobra kuzenim var ki zsormayın
aslında zayıfsın ama ıarıkk olduğun için çok sarkık ve kilolu görünüyosun diyo
şoke oldum ya
kallisim uyanamadın mı yaaaaa
gelebildim kizlar ozledim sizleri ekran takildi yuruyuslerimi bildirdim az once reyhan abla kallisim tebrik edrim sizleri masallah ne cok yurumusunuz be afferin bende katildim bakalim ben ne yapacam simdilik guzel kar yagdi buraya dun hafta sonu kalabaliktik gorumcem eltim biz herkez kayinvalidemlerdeydik dun onlarida turkiyeye