Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın emelim.. ohhoo böyle hevesli görmek ne hoş oluyor seni...
papatyalıyıda eklersin o zaman yapınca....

Günaydın kızlar. başıma gelenler bilseniz.sabah kahvaltıyı hazırladım kocacığımıda ekmek almaya gönderdidm benim kepek ekmeği bakkalarda bulamamış normal ekmek almış o kadar güzel koktuki uzun zamandırda ekmek yemiyodum azcık ucundan alım dedim ancakk yarısını yemişim yafff bune şimdi:)

mehalim aynı durumu ben de yaşadım hafta sonu.. eşim fırını değiştirmiş nefis sımsıcak ekmek geldi... zaten bahane arıyordum yemek için :))

bu gün ekmek yeme başka öğünlerde sorun hallolur sanırım..

yapıyım bitiriyim eklerim resimleri kallisim
hevesli halime gelince bugünümü anlatayım hemen
gece 3 edoğru yatmama rağmen sabah 7:15 te kalktım üzerimi giyindim yatakları topladım salonu topladım annem hastaneye gitti bronşiti azdıda o da olmayınca evde ben de evim evim güzel evim diyip derledim topladım kahvaltı yaptım öyle çıktım evden
uzun zaamandır bu duyguya hasret kalmışım meğer insanın evini sevmesi içine sinmesi huzurlu olması gibi yokmuş valla
elişlerimi de çabuk çabuk yapıp bitirmeliyim satmalıyım falan diye bir heves geldi
şık şeyler gördükçe başlıyorum hemen alıcı bulur umuduyla inşallah Allah hayırlı ve bol paralı müşteriler verir de ben de hevesim kaçmadan elimin emeğiyle para kazanmanın zevkini çıkarırım

benim haftabaşı rutin işlerim var yeterince oyalandım hoşçakalın daha sonra uğrıycam mutlaka inşallah

Emelim tahmin ediyorum hevesinin nelere bağlı olduğunu, inşallah allahım oğluşunla sana sağlıklı günler nasip eder.. Efenin durumundanda haber ver arada.. annenede geçmiş olsun de bizim için canım...

yaptıklarını çevrendeki insanlara ver ve yardım iste, bizim sosyal hayatımız olmadığı için çevremiz de yok ama senin ulaşamadığın yerlere arkadaşların, komşuların ulaşabilir..inşallah her yaptığın parçayı satabilirsin...

ben kızlara kahvaltı hazırlamaya çıkıyorum sonra gelirim yine, inşallah bu hafta paylaşımı toparlayabiliriz, yoksa bu gidişler motivasyon kaybına uğrayacağız söylemedi demeyin...

oh oh emelim bol müşterin olur inşallah dün reyhan abla senin yaptığın çantalardan mı yoksa şapkalardan mı bahsetmişti tam hatırlamıyorum ancak görmek istiyorum merak ettim.

Kallisim inşlh boğazımı tutarımda ekmeği affettirim hala midem ağrıyor yediğim ekmeği hazmedemedim yahu.nasıl bişeyse.

günaydinnnnnnn.
neeeeeee motivasyon kaybimiiiiiiiiiii.......
olmazzzzzzz.. ben yaza kadar 10 kilo vermeliyim en azindan hemdeeeeeeeeeee
hepimizde öyle..... hani bulusacaktikkkk..... motivasyona cok ihtiyacimiz var
emelcigim yaaaaa sen bu konuda cok bilgilisin. tatlim derdin basindan askin kendi sorunlarin sana yeter ama ne olur bana bir plan yapiver nolurrrrrrr. iste saat onda bun u ye onikide bunu diye. üzerimde bir baski olursa belkide iyi bir tepki verebilirim. nolurrrrr

mehalim günaydin canim. nasilsin?. ben bir kahve ictim hala birsey yemedim . cok düzensiz yiyorumya. onun icinde aylardir bu kilodayim gram gram gidiyor

Günaydın ablacım ya bende bir bakıyorum süper gidiyor birde bakıyorum böyle ipinden boşanmış gibi oluyorum çalışırken çok daha iyiyim be ablacımokulda iken sabah kahvaltım belli öğle yemeğim belli yattığım kalktığım saat hep belli oluyor ayrıca meşgulken yemek yemeyi unutuyorum ancak böyle evdeyken aklım hep yemekte oluyor ne yapsamda ne yesem diye.zavallı olan eşime oluyor.kaç gündür bana börek yap diyor ancak yapmam yaparsam yerim diyorum oda ses etmiyor garibim zaten 2 gün önce lazanya yaptım akşam yemeğe kıymalı börek zannetti ne sevindi ama:))

calisirken insanin bir düzeni oluyor mehalim. onun icin biz tatildeyken sapitiyoruz bende öyleyim iyi anliyorum dediklerini :)
amanin masukiye gelmis hosgelmisssssss

Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum çok hoşuma giden beni güldüren geçenlerde eşim oğlum benim zayıflamam hakkında konuşuyoduk işte kalan fazla kilolarımdan falan eşim daha biraz daha var dedi.o sırada oğluşum böyle mutsuz bir ifadeyle hiç iyi olmadı böyle annem dedi bende neden oğlum dedim eskiden nasıl güzeldi fossuk fossuktun yumuşacık sarılması nasıl güzel oluyodu şimdi öyle değilsin anne dedi çok güldüm yaa.o halimle beni beğenen biri varmış çok mutlu oldum

ay kızlar çok yoğun bir iş günüyle karşı karşıyayım
ay sonu işlemleri vs
hafta sonu çookkk ii gitti diyemem ama bakalım yarın sabah tartılınca görcez durumu
ama verdiğimi sanmıyorum
bakalım
bu haftada kızkardeşim gelecek
salı günü bana ee onlarıda beslemek lazım 2 gün kalacak topu topuu
kallisim diyomuş ki eeee
sonuç yaniii
bilemiyormu artık galiba mezun olamıcam
kilo vermeden çok bunun stresi var yaaaaa

maşukiye hoşgeldin
kadisim gözün aydın kardeşin gelmiş ama mezun olmayı kafana çok takma sen sadece gayret göster gerisi kendiliğinden gelicek zaten
bu arada benim blogum var mehalim kallisim geçen sene ben ameliyattayken bana geçmiş olsun hediyesi olarak açmıştı sağolsun
çantalar da orada EMEL'ıN BOHÇASI - Ana Sayfa

gunaydın kızlar.ya hepınızı cok ozledım ama cok gırme sansım olmuyor.korkdugum gıbı kacamak yapmıyorum hersey yolunda sadece spor yapamıyorum ama dısarda o kadar cok gezıyoruzkı telafı oluyodur ıns azıcık gecmısı okuyup gelıym neler olmus ben yokken

selam kardeş takımın güzel insanları.bu zamana kadar size selam deme şansı bulamadım üzgünüm ama bundan sonra telafi edecem inşallah.yazılarınızıda takip etmek istiyorum.umarım benim yavrum müsade ederde sizlerle daha iyi sohbet edebilirim.şimdilik herkesi öptüm bol kilo vermeler.

Gözün aydın canım öncelikle ama sende mezun olmayı kafaya taktın ha mezun olup ne yapacan kupamı verecekler sana delikafaduldenhem bizden sıkıldın demek haaa yok yok sen burda kal

oy yaşasın tşkler emelim

kizlar ben kactim acil gec kalacagim öptüm hepinizi
sakın geç kalma erken gelll hadi kolay gelsin ablacım

hg canım her zaman bekleriz bu arada bu hafta derece yapmanın sırrı neydi hadi azcık ucundan çıtlat bize seni takip edelim

mavi motifli olana bayıldım be emelim senden kopya alayım hemen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…