- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
geri geldim
umutcum canım çok uğraştın kilo verdin almamaya dikkat etsen
kalorili yemeyip abur cubur yeme canım
evet sıkıntılı bir dönemdesin ama yemeğe boş geççç
yavrucunda inşallah düzelir kıs zamanda
motiveni yüksek tut iradeni kaybetmemeye bak canım
biraz koptun kilo aldın bende böyle olur muyum acaba yaaa
kadiscim çok uğraştım gerçekten.ama sağlık sorunları bütün dengemi alt üst etti.sindirim sistemim allak bullak oldu vs.siteden uzak kalsam da yürütüyordum bir şekilde taki sorunlar yaşamaya başlayıncaya kadar.abur cubur yemeye başladım en kötüsü bu işte.kek pasta yapıp yapıp yiyorum:))
kiloyu korumak hepsinden zor.
ama sen başaracaksındır.endişelenme.illa benim gibi kilo alıcaksın diye bir kural yok.
kallistecim sağolasın.umutum elma krom yerine sadece krom al canım daha etkili çünkü....
oğluşada üzüldüm ya ve sanada tabiki... her şey üst üste geliyor ama hepsi birden geçmiş oacak iyi tarafıda bu olsa gerek.. bu kadar sorun sağlık problemiyle uğraşırken diyeti toparlayamazsın gibi geliyor bana.. çok ta zorlama.. sağlık problemleri geçsin en azından.. kendini serbest bırak en iyisi bu belki bu kadar ço yemezsin....
hızla kilo almak çok feci yaaaaa.
balon gibi şişiyor insan bir anda.ama yediklerim hep tatlı çikolata.aksi mümkün değil zaten.
ama dur demem lazım.
çok zorlanıyorum ben artık.daha verilecek tonla kilo var.benim pes etmek bırakmak gibi bir lüksüm yok.ama nasıl başaracağım.
yemeye dur demek çok zor gerçekten.
aslında beşi bir yerde çayı iştahımı kapatıyor ama o da dokunuyor malesef.geçen haftalarda başladım ama bırakmak zorunda kaldım.şaşırdım artık ne yapacağıma.
[