Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kadisim günaydın şekerciğim, iyisindir umarım... ben sebep neyse uyukluyorum hala... birazdan ses kesilirsen bilin ki uyudum:)))))

gözün aydın canım kardeşin neredeydi kadisim galiba yazmıştın da unuttum canım... çok kalacak mı... senin içinde iyi olur moral depolarsın...
canım kardeşim doğud öğretmen
yeni geldi eşiden askrdeydi kavştular çok şükür

Aldığım ve verdiğim kaloriyi görmek adına tablo yaptım bir kaç mesajda bir ekleyeceğim ki gözümün önünden ayrılmasın.. şimdilik dengede gibi.... sanırım spor yapıyorum dediğimde de az geliyordu arkadaşlar bana... bu yüzdende vermedim kilo galiba... şimdi her öğünüme ona denk spor yaparsam ancak yakacağım işte amannn ne bileyim kafam karıştı...
bence çok ii olmuş böyle yazınca eminmi daha düzenli olacaktır canım
Günaydın kızlar. başıma gelenler bilseniz.sabah kahvaltıyı hazırladım kocacığımıda ekmek almaya gönderdidm benim kepek ekmeği bakkalarda bulamamış normal ekmek almış o kadar güzel koktuki uzun zamandırda ekmek yemiyodum azcık ucundan alım dedim ancakk yarısını yemişim yafff bune şimdi:)
oyyyy afiyet olsun canım
yağ olmaın ama

Gözün aydın canım öncelikle ama sende mezun olmayı kafaya taktın ha mezun olup ne yapacan kupamı verecekler sana delikafaduldenhem bizden sıkıldın demek haaa yok yok sen burda kal

B][/SIZE][/COLOR]
canım ben sıkılmadım da
işte ne bileyim işlerim yo4ğunlaşaka arıtk pek paylaşımım olaamıcak
belik kısa süreli ayrılırım
kallisim bana akıl ver canımmm

maşukiye hoşgeldin
kadisim gözün aydın kardeşin gelmiş ama mezun olmayı kafana çok takma sen sadece gayret göster gerisi kendiliğinden gelicek zaten
]
saol canım bakalım gayret ediyorum şimdilik
kaçamağım yok sporumu yapıyorum
vücut kendini alıştırıyo sanırım artık
haklı çıktınız canım

maşukiyeyei bende gördümmmmmsengözlerimebaksanab

gelebildim kizlar ozledim sizleri ekran takildi yuruyuslerimi bildirdim az once reyhan abla kallisim tebrik edrim sizleri masallah ne cok yurumusunuz be afferin bende katildim bakalim ben ne yapacam simdilik guzel kar yagdi buraya dun hafta sonu kalabaliktik gorumcem eltim biz herkez kayinvalidemlerdeydik dun onlarida turkiyeye ugurladik ve herkez dagildi benim rejimim berbatti ne bulduysam yedim eve geldim ilk tartiya bindim ne almisim nede vermisim ama yurumeyi aksatmadim hatta buyuk kizimla yuruduk oda bana yoldas oldu her sabah herkez uyurken ben kizimla yurumeye ciktim efeyi dedesinin yanina yatirdim ciktim bu yuzden herseyi yesemde kilo almamisim zaten ileri gidemiyom birde geri gitmeyim artikya ama bugun guzel basladim gecmisi hic okumadim simdi kimse yokken okuyayim merak ediyom kacinciyiz neler kaynattiniz ben sizi cok ozledim ya birkere daha soyliyim ben sizi cok seviyorum simdilik benden bu kadar biraz da gecmisi okuyayim siz neler yapmissiniz

ya ben aslında sarkmışım ya bir dobra kuzenim var ki zsormayın
aslında zayıfsın ama ıarıkk olduğun için çok sarkık ve kilolu görünüyosun diyo
şoke oldum ya
sporda yapıyorum diye kendimi kandırıyorum ya
spor salonuna gitmeden aletli spor yapmadan pek işe yaramıyo galiba ya

göbüşüm yine aynı
canım zenanım sakın yeyipte kilo almadığna bakma canım bir kaç gün sonra dikkat etmezsen
arttığını göreceksin
çokkkkkkk tecrübeli olan ben ortada işteeee
sakiniz yine bu hafta
kallisim uyanamadın mı yaaaaa

sormayın bende çokk uykusuzum akşama temizlik var

günaydinnnnnnn.
neeeeeee motivasyon kaybimiiiiiiiiiii.......
olmazzzzzzz.. ben yaza kadar 10 kilo vermeliyim en azindan hemdeeeeeeeeeee
hepimizde öyle.....
ablam sorma benide acaip stres bastı.. temmuzda eşimin yanında çalışan çok sevdiği saygı duyduğu bir çocuk evleniyor ... yemekli kır düğünü... tüm iş arkadaşları olacaktır orada ve eşleri....yıllardır iş yemeklerine istemeye istemeye katılıyordum hep çünkü herkesin yanında iğrenç görüyordum kendimi.. herkes straplez giyerken ben tunik giydim kendimden tiksinerekte olsa durum buydu ama buyaza kadar iteleye kakalaya götüreceğim bu kiloları bu yüzden motve kaybı yaşamak gibi bir lüksümüz yok.. lütfen toparlanalım...

Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum çok hoşuma giden beni güldüren
mehalim benimde ufak kızım beni pek güzel ve zayıf bulur :))).. seninkide pek hoşmuş...

selam kardeş takımın güzel insanları.bu zamana kadar size selam deme şansı bulamadım üzgünüm ama bundan sonra telafi edecem inşallah.yazılarınızıda takip etmek istiyorum.umarım benim yavrum müsade ederde sizlerle daha iyi sohbet edebilirim.şimdilik herkesi öptüm bol kilo vermeler.
ayy canım yaa bizde şu günlerde ne kendimize nede başka takımlara vakit ayıramadık ama toparlanmamız gerek... istediğiniz zaman gelebilirsiniz... seviniyoruz misafirimiz olunca...

naber bebek.nasıl gidiyo.beni yaban ellerde unuttun ellam.halbuki ben sana kavuşmanın hayaliyle yaşıyom:1hug:.neyse herkese selamlar.kaydirigubbakcemile3
ben şu kıza küsecem falla.... o glip mehalime laf atıyo ben ona ama beni hiç görmüyor... tavayla vuracam kefal tavasıyla hemde o zaman aklı başına gelecekdelikafadulden( umarım dün gece bkm mutfağı eyretmiştir de ne tavası demez)

ya ben aslında sarkmışım ya bir dobra kuzenim var ki zsormayın
aslında zayıfsın ama ıarıkk olduğun için çok sarkık ve kilolu görünüyosun diyo
şoke oldum ya

kallisim uyanamadın mı yaaaaa
ne sarkmsı yahu senin öyle çok bir kilonda yokmuş ki nasıl yaaa. ciddi misin yoksa çekememzlik durumu olmasın...

tatlişkom kallis uyandı ama ortanca kızım sinemaya gidiyordu bu gün.. ufaklıkta dün akşam ki gezmesi ertelenince pek bir hüzünlü kaldı evde yalnız .. bende kıyamadım bir alışveriş merkezinde çocuk aktivitelerine götürdüm... gruplar halinde taş boyama seramik filan yaptılar eğlendi işte...

06.30: Limonlu su, çatal ucuyla peynir
07.00:25 dakika spor;228 kalori,3268 adım
08.00: kahvaltı;haşlanmış yumurta, çörek otlu tulum peyniri 1 dilim ekmek,bitki çayı, toplam 200 kalori
10.30: ara öğün; 10 adet yaban mersini, 5 fındık 100 kalori
13.00: öğle: kocaman bir kase tavuklu yeşil salata 250 kalori
1saat yürüyüş 200 kalori

gece de egzersiz yapabilirsem ve sabaha akşam yediklerimi yazarım.. sonrada ne aldım ne verdim bakarım...

Son düzenleme:
gelebildim kizlar ozledim sizleri ekran takildi yuruyuslerimi bildirdim az once reyhan abla kallisim tebrik edrim sizleri masallah ne cok yurumusunuz be afferin bende katildim bakalim ben ne yapacam simdilik guzel kar yagdi buraya dun hafta sonu kalabaliktik gorumcem eltim biz herkez kayinvalidemlerdeydik dun onlarida turkiyeye

zenanım biz de seni özledik canım ve gözlerimiz aradı inan mesajlarını... sorun giderilmiş çok iyi olmuş...sık sık görüşelim bu hafta...
kilo vermemenin yanında almamanda çok iyi olmuş canım alsaydın benim gibi moralin bozulurdu ve hepten bozardın ben haftasonu sapıttım çünkü... ama bugün çok güzel toparladım neyseki... bugün kızımı götürdüğümde 1 saat aralıksız yürüdüm... sonra hafif tempoylada 20 dakika yürüdük beraber ama o sayılmaz sadece hareketliydim bu gün onu düşünüp mutlu oldum bugün.. sabahta yapmıştım biraz... akşama misafir gelme olasılığı var eğer gelmezlerse gecede yaparım yarım saat ohh bu hafya sökeceğim inatçı yağları...

Selam hg be zenanım ösledim vallaha.
Kallisim ben unutuum ya akşam bişi yemeyimde dengeleyim dedim ancak bugün eşimin doğum günü yemekler pasta falan yaptım şimdi ne yapacam ben pastadan bir dilim inşlh kaçırmam bu arada hafif güzel bir yemek öğrendim geçen kabak ve patlıcan sevenlere önerilir.

kısaca anlatım patlıcanları közleyip eziyosunuz kabakları rendeleyip suyunu sıkıp patlıcanla harmanlıyosunuz içine rendelenmiş kaşar sonra borcama dizip birazda üstüne kaşar dondurucuda 2-3 saat bekletip hoop fırına ben bugün yaptım akşam bundan yiyeceğim kaloriside az görünüyor hadi bakalım şimdilik by görüşürüz

ooooo mehalim nefis gözüküyor ben de yapayım bu akşam kendime kabakta var patlıcan da var...
ben kaçar arkadaşlar akşam oldu ev toplayacağım...

ahh unutmadan kadisim canım istediğin gibi olsun motiveni kaybetmiş olabilirsin, yoğunluğunda sıkıştırmış olabilir bunalma... istediğin zaman ayırayım seni ama kısa dönem vallahi bırakmam yoksa :))

emelim benden önce reyhan ablama yap sen liste ben çünkü bir hafta denemek istiyorum şu ara öğünü oturtmam gerek geçen yıl hazırladığın gibi boşa gitmesini istemem... bir liste buldum bu gün yazdıklarım gibi ve hoşuma gitti.. en azından haftasonuna dek deneyeyim.. ara öğünleri atlamadan yapmayı başarırsam ben bilgilerimi veririm.. ama reyhan ablamı toparla sen :)))

gökçenim seni öpmeden gitmeyeyim dedim ...

bu gün gül uğramamış hayırdır....

butun gecmisi okudum once umutuma buyuk gecmis olsun
yeni katilan arkadasimada hosgeldin diyeyim
kallisim canim benim niye biz boyle cok yavas gidiyoruzki anlamadim mesela ben yedigime dikkat ettim dans yuruyus hicmi biri ise yaramaz demi ben bir dr a gitcem sart oldu sende uzulme yazin bizimde dugunler var bende senin gibi dusunuyom mutlaka altindan kalkacaz bu kilolarin bende bugun kendimi toparladim hafta sonu adeta kitliktan cikmis gibiydim yurudugum icin sukur almamisilm
mehalim orguler modeller takilar kizim senin yapmadigin bisiy varmi merak ettim
gulu goremedim bugun reyhan abla iste kadisim iste allah kolaylik versin canlarim
emelim ne guzel ne marifetlisin canim allah el emeginin bereketini gostersin canim

kallıste canım bende senı opuyorum canımbenım.bu hafta fazla paylasamıyorum sızınle ama aklım sızde ozluyorum.ya kendımı cok tutuyorum bu hafta.cuma gunu 1 kase asure yedım.annem baklava getırmıs daha 1 lokma yemedım kardesım waffle yedı yemedım bıraz oncede canı pızza cakdı eve soyledım cok fena guzel kokdu ama yemedım yalnız sabah tartıldım gram oynamamısım.ıns degısır.spor yapamıyorum bıde eskısı gıbı saatı saatıne beslenemıyorum.cunku gec kahvaltı yapılıyor.ogle yemegı saatıme yakın.ogle yemegı yenmıyo .cayın yanında aperatıf alınıyo ben meyve yıyorum.bakalım cuma gorucez sonucuCADIARZU

iyi akşamlar kızlar ben efeyi babasından almaya gidicem evde de pc yok yarın bol bol yazarım hoşçakalın

Merhaba Arkadaşlar;
nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Bugün itibariyle yürüyüşe başladım hihoyyyt Bu sabah 2 saat kadar yürüdüm. kahvatıyı saat 12 de yaptım. Peynir,domates,salatalık ve yeşil biber ile birlikte 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. Ara öğün olarak fındık,badem,kuru kayısı ve kuru üzüm yedim. Tabi bunların toplam 1 avuç. Akşam üstü 1 dilim ekmek 2 çiğ köfte yedim. Akşam ne yerim bilmiyorum. Sanırım salata yapıp yicem.

hosbuldum arkadaslarim hemen kapatip gitmek zorunda kaldim kusura bakmayin saatin farkina varmamisim azkalsin okula gec kaliyodum gokcenkim insallah cumaya hepimiz kilo vermis olalim ya artik sinir basti beni ya canim kendini tutman cok guzel iyi sonuc alirsin insallah
saskinim cuma icin soz vermissin insallah canim insallah hadi goster kendini
kadisim kimdi unuttum sana sarkmissin falan diyen canim ama sen bunu kafana takma bak sana bisiy soyliycem hafta sonu eltim gorumcem falan toplandik demistim ya beni ikiside en son gorduklerinde bu yarismaya yeni katilmistim 80 79 kg falandim simdi yine gorduler gorumcem dediki sen zayiflamissin eltim dediki hic farketmemis bana gore aynisin yani ben hangisine inanayim simdi ben azda olsa verdigimi biliyom farki kendimde goruyorum pantolonlarimdan bile farkediyorum eltim farketmiyosa onun gozleri kor demekki yani bazi insanlar gercegi diilde gormek istedikleri gibi goruyolar canim onun icin rahat ol bitanem
gulumde regl gunum gecti diye yazmis bugunde goremedim onu simdi baya merak ettim
kallisim cok uzgun ama kallisim uzulme sen neleri atlatmis nelerin ustesinden gelmis bir kadinsin 10 15 kiloyu vermek mi korkutuyo seni ben basaracagimiza inaniyorum belki biraz banada sinir basti ama hemen kendimi toparlamam lazim dedim dogru basari oykulerinin ve resimlerin oldugu yere attim kendimi basarmis birsuru insan var biz niye eksik kalalim onlardan dedim iste boyle
mehalim demek oglun seni tombisken sevimli buluyomus ayol tombislik birtek bebeklere yakisiyo bebekler disinda kimse tombis olmasin sakin
ya arkadaslar sizlerin gosterdiginiz orgu taki sal modellerine bayildim ve kendimi beceriksiz gibi gordum bende yazma oyasi dantel az birazcikta dikis biliyom ama sizlerin yaptigi seylere imrendim valla ben bir dergiye aboneyim burda dikis hakkinda ,hobiler birde orgu hakiinda modeller patronlar ek olrakta 4 mevsim sirf orgu gosteren dergi geliyo boyle orguler beceriyosunuz madem ben o sirf orgu gosteren dergileri size gonderebilirim postayla ne dersiniz fransizca anlatiyo ama siz orguden anliyosunuz semasini bakarak bile yapabilirsiniz cunku annemde iyi bilir orguyu dugune misafirlige gitsin birinin uzerinde gordugu modeli bile cikarabiliyodu ki sizler iyice ustasiniz sanirim yaptiklariniza bakinca sok bile oldum yane

selammmmm. ben geldimmmmm.
ay zenancigim hosgeldin canimmmmm. ne özlemisiz seniya.
gül haftasonuda yoktu hayirdir merak ettim.
mehalim sabah iyice bakamadim örgülere tatlim zahmet ettin toparlayip koydun cok sagol ellerine saglik simdi dönüp bakacagim..

mehalim birkacmodel begendim canim ben bir bej renkli poncho, papyonlu bebek ceketi,mavi beyaz cizgili yelek,yesil kare kare bir örgü var onu merak ettim birde sey var. siyah beyaz ceket altinda sayfa 70 71 yaziyor capraz yaka. mümkünse bu modelleri acikliyabilirsen cok sevinirim. yada aciklamasinikoyabilirsen . okmi canim .

merhaba reyhan abladelikafadulden
bende burdayım hiç görmüyosun ama :dilcikar:görünmeyecek bir kütlemde yok maaşallah ama:roflol:
ohh oh bebişe şimdiden anneannesi örgüler yaparmış ayy bende hamile kalsamda bende küçüccük ceketler hırkalar işlesem dimi?:emir_bebek:
arkadaşlar ben bu hafta herkese açıkladım 2haftada en az 3 kilo vereceğim diye en azından utancımdan zayıflarım kaydirigubbakcemile3bu akşam yürüyüşümü de yaptım yatmadan 20 tanede mekik çekerim yarında salona gideceğim
bakarsınız bu hafta ilk defa birinci olurum haa?kaydirigubbakcemile2
bakarsınız kupayı kapmışım işte bööööyle:hooray:

Reyhan ablacım istediğin modellerin açıklamasını yarın hemen ekleyeceğim burayada linki kopyalarım ok.
zenancım uzun uzun yazmışım okuyunca çok sevindim oh be dedim.
honey hadi inşlh artık bir birinci çıksın bizden demi.

insallah honeyim insallahhhhhhhh. hem bebegine ciciler örersin hemde iki haftada 3 kilo verirsin. allah gönlünün muradini versin seker.
sagol mehalim bakayim hemen örgü örüyorumda hep bakmamistim buraya

X