canım kardeşim doğud öğretmenKadisim günaydın şekerciğim, iyisindir umarım... ben sebep neyse uyukluyorum hala... birazdan ses kesilirsen bilin ki uyudum:)))))
gözün aydın canım kardeşin neredeydi kadisim galiba yazmıştın da unuttum canım... çok kalacak mı... senin içinde iyi olur moral depolarsın...
yeni geldi eşiden askrdeydi kavştular çok şükür
bence çok ii olmuş böyle yazınca eminmi daha düzenli olacaktır canımAldığım ve verdiğim kaloriyi görmek adına tablo yaptım bir kaç mesajda bir ekleyeceğim ki gözümün önünden ayrılmasın.. şimdilik dengede gibi.... sanırım spor yapıyorum dediğimde de az geliyordu arkadaşlar bana... bu yüzdende vermedim kilo galiba... şimdi her öğünüme ona denk spor yaparsam ancak yakacağım işte amannn ne bileyim kafam karıştı...
oyyyy afiyet olsun canımGünaydın kızlar. başıma gelenler bilseniz.sabah kahvaltıyı hazırladım kocacığımıda ekmek almaya gönderdidm benim kepek ekmeği bakkalarda bulamamış normal ekmek almış o kadar güzel koktuki uzun zamandırda ekmek yemiyodum azcık ucundan alım dedim ancakk yarısını yemişim yafff bune şimdi:)
yağ olmaın ama
canım ben sıkılmadım daGözün aydın canım öncelikle ama sende mezun olmayı kafaya taktın ha mezun olup ne yapacan kupamı verecekler sana delikafaduldenhem bizden sıkıldın demek haaa yok yok sen burda kal
B][/SIZE][/COLOR]
işte ne bileyim işlerim yo4ğunlaşaka arıtk pek paylaşımım olaamıcak
belik kısa süreli ayrılırım
kallisim bana akıl ver canımmm
saol canım bakalım gayret ediyorum şimdilikmaşukiye hoşgeldin
kadisim gözün aydın kardeşin gelmiş ama mezun olmayı kafana çok takma sen sadece gayret göster gerisi kendiliğinden gelicek zaten
]
kaçamağım yok sporumu yapıyorum
vücut kendini alıştırıyo sanırım artık
haklı çıktınız canım
maşukiyeyei bende gördümmmmmsengözlerimebaksanab