Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam arkadaşlar bugunum uyumakla geçti 12 de kalktım bir kahvaltı hoop yatak yeni kalktım aman gece uyumancı kendimi şaştım.
Emelim bende takı yapmayı çok severim yarınkendi yaptığım takılarında resmini ekleyimmi olmadı ördü ve takı bölümlerine birer konu açar adreslerini buraya kopyalarım.ayy ne kadar ortak zevkimiz varmış çıkıyor.
kallisim şimdi anlaşıldı az yiyordun ama sık yemiyordun demek seni seni.
ben sabah normal bir kahvaltı yaptım kalkıncada kepek ekmek üztüne bal sürdüm birde elma yedim.kızlar çok tatlı isteyince bal çikolataya göre nasıldır acaba

ben yine bir koşu geldim...

eşim maça gitmişti az sonra gelir ufaklığa sözümüz var dışarı çıkacağız...gelemem bu akşam yani.
yarın artık görüşmek üzere....

ben geldiiiiiiiiim ama kimsecikler yok
ayyy dün gece birden tansiyonum düşünce çok kötü olmuştum çok şükür bugün daha iyiyim alışveriş yaptım geldim kendime cici aldım şimdi de misafir bekliyorum keşke misafirlerle birlikte ikram ettiklerimizden yemesek değilmi yaaa ben şimdi pasta falan hazırladım afiyetle de yerim hayır yemesende ayıp oluyo (bahanem de hazır) yarın itibaren evde olmadığım 1 haftada aldığım kiloyu geri vermem lazım arkadaşlar misafirim geldi çıkıyorum

Herkese Selam;

Gezdim tozdum geldim. Mehalim duymasın ama bugün börek yedim uzun zamandır görüşmediğim 2 arkadaşımla görüştüm kahvaltıya gittik çok ısrar ettiler bende yedim ama pişman değilim :jeyyar: Üstüne bide sinema yaptık orda da biraz mısır yedim ve üstüne gazoz içtim :içelim: Tüm bunlara rağmen hala iddiamı savunuyorum sırnaşık şey

oh oh afiyet bal şeker olsun duydum bile ancak ne yapayım cuma günü konuşurum ben şimdi susma zamanı:)))

oh oh afiyet bal şeker olsun duydum bile ancak ne yapayım cuma günü konuşurum ben şimdi susma zamanı:)))

Sağol canım istanbul'a gel senide götürim şakkıdı deniz manzarasına karşı güzel oluyo. Cuma günü tüm bunlara rağmen kilo verdiğimi görünce de diyecek bi söz bulamadığın için susacaksın kaydirigubbakcemile3

umutçum gelmiş aşağıda görüyorum ama benim çıkma vaktim geldi üzgünüm...

umutum sana bir şey sorsam.. vişnelik tansaş üzerinde ponny eğlence merkezi vardı bilir misin... buz pateni filan... orasının nereye taşındığı hakkında bilgin varmıdır...

nasıl oldun seni merak ediyorum canım sancıların dinmiştir inşallah.. birde çorba meyve suyu ikilisi nasıl gidiyor.. halsiz filan kalma çok az beslenip sıkma meyve suyu iç havuç filan... vitamin olsun.. ben kaçtım zürler dileyerek...

yine geldim. örgü örüyorumda az önce basladim turuncu kazaga. ben acik mavi angora yünden yapiyorum. bakalim nasil olacak. mehalim ne güzel takilar yapmissin ellerine saglik. ya ne marifetli takimim var. helal sizlere. birde emelimin cantalarini görseniz ben bayildim valla.

teşekkür ederim ablacım yarın bak bizim topiğe 20 tane küçük resim şekinde bebek örgüsü ekley,m sen bak beğendiğin olursa büyük resimve açıklamasının resmini koyarım ok mi

tamam mehalim sevinirim canim. ben cikiyorum. öpüyorum hepinizi iyi geceler güzeller

Reyhan abla bunlardan beğendiğin olursa büyük resim ve açıklamasınıda ekleyebilirim

Kızlar eklediğim resimlerden beğendiğiniz olursa açıklaması ve büyüğünü eklerim

günaydın kızlar nasılsıınz bakalım
kızkardeşim geldi bugün ama annemde bırakıp işe geldim ya
yarın akşam görcem anca
geçmişe bakıp geleyim

Günaydın güzel takımım...
İki günlük kabustan sonra bu sabah kendimi toparladım diyetime başladım... o kadar uzun zamandır öyle az ve kaçamaksız yiyordum ki böyle bir şey gerekiyordu bana.... belki yediğim için metabolzmam şaşırır da bu hafta kilo verebilirim...

• 06.30: Limonlu su, çatal ucuyla peynir
  • 07.00:25 dakika spor;228 kalori,3268 adım
  • 08.00: kahvaltı;haşlanmış yumurta, çörek otlu tulum peyniri 1 dilim ekmek,bitki çayı, toplam 200 kalori

Kadisim günaydın şekerciğim, iyisindir umarım... ben sebep neyse uyukluyorum hala... birazdan ses kesilirsen bilin ki uyudum:)))))

gözün aydın canım kardeşin neredeydi kadisim galiba yazmıştın da unuttum canım... çok kalacak mı... senin içinde iyi olur moral depolarsın...

Aldığım ve verdiğim kaloriyi görmek adına tablo yaptım bir kaç mesajda bir ekleyeceğim ki gözümün önünden ayrılmasın.. şimdilik dengede gibi.... sanırım spor yapıyorum dediğimde de az geliyordu arkadaşlar bana... bu yüzdende vermedim kilo galiba... şimdi her öğünüme ona denk spor yaparsam ancak yakacağım işte amannn ne bileyim kafam karıştı...

günaydın takımcım
benim keyfim yerinde dün bol bol örgü ördüm
çiçekli şalım bitmek üzere sadece 3 yarım motifi ve saçakları kaldı ama saçaklarını annem takacak söz verdi sağolsun
papatyalı şal başladım dün altınörgüden çok tatlı oldu hemencik bitiricem sanırım çok sevdim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…