Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne diyosun Kız yemin ederken değişik bir motivasyon şekli
Aynen yazdığımı diyorum "1 hafta boyunca diyete mani birşey yemeyeceğime dair yemin ederim .eğer yeminimi bozarsam 3 gün oruç tutacağım"metin bu şekilde siz kendi yorumunuzu da katabilirsiniz

olur gibi değil gülüm çatır çatır olacak allahın izniyle sonra diyeceksin ki ekim demişti aha da çatır çatır verdim kiloları hem de güle eğleneeee diyceennnn

Ahahahaha çok iyi ya

Off iki gündür ben de kötü yedim ya biranonce toparlamam lazım, az önce çips yedim düşün

Ahahaha hiç usenmemis hepsini toplamissin

Benim oyum da kilolar firarda ya
Toparlayalım canım vicdan azabı kavurdu geçti beni hemen yarın ilk iş haşlanmış yumurta la aşk yaşayacağım

insAllah cnm

Ay ablacım hg yeminle daha dün aklımdan geçirdim sen geldin çok özlemişim kaybolma bı daha ben hala hedefe ulaşamadım malesef hamilelikte aldiklarimi anca verdim şimdilik
hoş bulduum canooommm çekim yasasını kalpten çalıştırmışsın geldim bende:))))
vallaha hepinizi ben de çok özledim gitmem daha kolay kolay konyaya taşındım yerleştim sayılır yerim sabitlendi yani buradayım artık
hamilelikte aldıklarını vermişsin ne güzel ancası gancası var ya hiç başlamayıp aynı kalsaydın yada üstüne kilo alsaydın kat ettiğin yolun farkına var gülüm ,bundan sonrası daha kolay nasıl zayıflayacağını biliyorsun artık

Doktorlar dışındaki sağlıkçılar hak konusunda mağdur oldu ona katılıyorum
Aynen öyle canım,inanır mısın 1 aylık yaptığım asilama karşılığında yatırılan ek ödeme 100 lira,hiç yatmasin daha iyi sonra millet gelip bir sürü paraaldiniz diye boş boş konuşuyor, akşama kadar belim ayrılıyor ayakta,bir sürü insanla uğraşmak da cabası, asilamayi telefonunuzdaki sistemden yapıyoruz bazen sistem yavaşlıyor birinde densizin biri dedi ki neymiş telefonum iPhone olsa hızlı olurmuş ne hakkım varmış bekletmeye, gerçekten nefret ettim insanlardan,elimizde telefon görünce bırak da asimizi yap diye sacmalayanlari mi ararsin

Hemşireler hastabakıcılar ambulans şöförleri hepsi. Sanki sağlık sektörü sadece doktorlar. Bence de ayıp oldu

ne kadar doğru demişsin gülüm kıymetiniz ,hiç olmadı hak ettiğiniz saygıyı görmeniz gerek ben 2. aşımı olmak için bir kaç kere uğraştım aşı bitti öğleden sonra gelecek yada aşı kalmadı v.s. denildi MHRS den randevulu gittim , oradaki hemşireler söylüyor bunu, vatandaştan vayy ben randevulu geldim aşı nasıl olmaz v.s. hemşirelere sert çıkışıyorlardı yaaa onların suçu ne aşıyı su niyetine kafaya dikip içmediler yaa, ben, sizin eliniz de olan bir şey değil ki tamam gülüm aşı geldiğin de bir daha gelirim size kolay gelsin iyi günler diyip döndüm hep 4. denemede aşımı oldum :))

4-10 Eylül Spor Listesi
UYE4 Eylül6 Eylül 8 Eylül
Sonuç
hzlsel 22-----
Lizozom55 -----11
@Sonsuz umut ----------1
DeryaOnDiet 1&611&6
eliya ---------------
kardelelen321 ---------------
Azimliiii ---------------
avutsunbahaneler ----------1
yarimuhendis 11&6-----
Hedef60kgolmak 1&21&21&2
Pnrrr-12 1&2&5-----1&2
@Breeze96 -----11
Ucmelekannesi -----11&2
G Goklerce ---------------
K Kubraaaccc ---------------
Calypso95 ---------------
Fit mutlu anne ---------------
nnurc 222
Nikinik ---------------
pacman ---------------
eceboce ----------1
@bilgem tomris -----
Beyaz leylak -----
denizbenimadim -----
Jasminium84 -----

5. Takım olarak son spor listeniz hazır Bu hafta yoğunluğumdan dolayı toplu paylaştım ama ne kadar kalabalığız Hiç bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorumÜç gün spor yapan nnurc Hedef60kgolmak DeryaOnDiet tebrikler kızlarYeni ismimizle yeni listemizde görüşmek üzere

allahın izniyle gelirim gülüm en son yarışmıştık sen kazanmıştın 71 kiloya inmiştin bir ara yine yapalım :))
hay maşallah zaman ne hızlı geçiyor yaaa o kadar büyüdü mü cep boy erkek

Yapabildnmi cnm insallah sisligin gider hemen regl sisligi kotu oluyor
Yaa kotu olmus gercktn bizim bu yememiz nolcak bende saldımmı gidiyor zaten kontrollu yesek arada aburcuburdanda birsey olmaz, yemin isi mantikli ama kendim hic guvenemiyorm

Yok ya yapamadım yapamayacağım galiba ağırlık çöktü üstüme

bak sonra pişman olmayasın gececiyimdir ben durup durup yazarım bir iki bulsam sabah gelirsin sana okunacak 15-20 sayfa çıkmış hay ben bu ekimin çenesiniiii nerden gel de sohbet edelim dedik biz buna dersin

Motivasyonum uçtu bebeğim boşluktayım şu an. Gofret yedim üstüne ama bu gece başlıyorum madem

bak sonra pişman olmayasın gececiyimdir ben durup durup yazarım bir iki bulsam sabah gelirsin sana okunacak 15-20 sayfa çıkmış hay ben bu ekimin çenesiniiii nerden gel de sohbet edelim dedik biz buna dersin
Hoş geldin canım balım iyisin artık inşalalh

Son düzenleme:
Motivasyonum uçtu bebeğim boşluktayım şu an. Gofret yedim üstüne ama bu gece başlıyorum madem
Sorma canım ya aynıyım gidip bir şeyler yemek istiyorum ama tutuyorum kendimi su içip duruyorum güya spor yapacaktım o da yalan oldu şu an acaba bu kiloda kalsam yeter mi diye düşünmeye başladım Senin de bu gece son olsun yarın kaçamaksız bir gün geçir

Ya başlamıştım aslında sonra kapanmayı okuyunca bi dağıldı motivasyonum. Ama haklısın. Yarın tam start inşalalh söz bu kilo seni mutlu ediyor ve sabit tutabilirim diyorsan neden olmasın

Ya başlamıştım aslında sonra kapanmayı okuyunca bi dağıldı motivasyonum. Ama haklısın. Yarın tam start inşalalh söz bu kilo seni mutlu ediyor ve sabit tutabilirim diyorsan neden olmasın
Başlangıç kilomu düşününce beni aşırı mutlu ediyor tabi ama tam manasıyla tatmin olmuş değilim büyük ihtimal regl yaklaştı ondan böyle oldum bir iki güne toparlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…