Ay hayirliyorum onu ya,sinir olmuştum ama nicki tam hatırlamıyorum,başka sevmediğim biri daha vardı grupta o da bazen ona benzer tepkiler veriyordu
Var mısın fit olmaya güzelmiş canım, şey de olabilir " fit hatunlar bir arada " falan güzel isimlerhaydi yeni grup ismi için öneriler aklıma gelenler herkes yazsın oylama yapalımsaçma olsa bile yazın ordan başka şeyler türetiriz falan...
Karar verdik zayıflamaya!
Cuma zayıflama takımı
Hep birlikte zayıflıyoruz!
Var mısın fit olmaya?
Bu ekip zayıflıyor!
Açlık deme kız daha çok acıkır gruptan kaçarımAçlık oyunları
Ya canımız tereyağlı pilav çekerseBence "pilavdan dönenin kaşığı kırılsın" olsun
Evet cok mantikli super olurAaa cuma günü listemizi yaparız kilolarda artış olmasın
Listeyi de her hafta biri yapar sıra sıra çeviririz daha güzel olur benceo hafta kim müsait ise o yapar
Yaaa oyle deme cnm olrmu hic bukadar kiloyu verdn 8 ne ki verirsn canimmHaklısınız kaptanım ama şafak operasyonu gibi bir anda olunca sindirmesi zor oluyor haliyle.Senelerce açık olan cuma yarışları vermem gereken son 8 kilo da kapanıyor.Hay şansıma tüküreyim diyor insan.Ben tamamen kadınlar kulübü üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünmeye başladım.
Ohh masallah birsuru is yapmissiniz hayirli olsun yeni eviniz abla. Bizde seni cok ozledik daha bol gell hergun gelhoş bulduuummm pınarıımmm , taşındık konyadayım artık , temmuzda taşındım 1 hafta dolmadan yerleşebildiğim kadar yerleşip memlekete gittik arada 2 günlüğüne ben annem ablam 2 yeğen kız kardeşim eşi 2 yeğen benim eve geldik burdan erkek kardeşimin düğünene karamana gittik ordan geri malatyaya gittik , eve döneli 2 hafta oldu tam yerleştim sayılır evin tadilat işleri vardı çoğunu yaptırdık şükür, dün kk ye geri döneyim artık dedim geldim 6. takımda ponimi gördüm diye oraya gittim takımlar kapanacak muhabbeti vardı, bu gün de uçansüpürgeyi burda görmüştüm dün gece gelip buraya ceee dedim sen de burdaymışsın yaaa çok sevindim gülüm hepinizi gerçekten çok özlemişim , sen ne yaptın , nasılsın gülüm
Bende bu ekip zayıflıyor begendmhaydi yeni grup ismi için öneriler aklıma gelenler herkes yazsın oylama yapalımsaçma olsa bile yazın ordan başka şeyler türetiriz falan...
Cuma zayıflama takımı
Var mısın fit olmaya?
Bu ekip zayıflıyor!
Bence içinde tombiş tontiş tombalak toparlak vb kelimeler geçmesin biz kilolumıyuz ayol sadece uzayda kapladığımız yer biraz daha fazlaTontişler Minnoşluyor
veya
Tombişler minnoşluyor
Ben de temizlikle uğraştım ama akşam spor yapacağım zaten karnım çok şiş regl yaklaşıyor bugün artı çıktımBende bi salar gbi oldum sonra kalktım sporumu yaptimm kizlarhadinn pes etmek yok bu kilolar gidicekk
Çok da güzel olur bir listemizin olacak olması bizi motive ederAaa cuma günü listemizi yaparız kilolarda artış olmasın
Listeyi de her hafta biri yapar sıra sıra çeviririz daha güzel olur benceo hafta kim müsait ise o yapar
Benim de son 7-8 kilom canım aynı durumdayız ama yine devam edeceğiz sonuçta o yüzden hiç moral bozmak yokHaklısınız kaptanım ama şafak operasyonu gibi bir anda olunca sindirmesi zor oluyor haliyle.Senelerce açık olan cuma yarışları vermem gereken son 8 kilo da kapanıyor.Hay şansıma tüküreyim diyor insan.Ben tamamen kadınlar kulübü üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünmeye başladım.
İnşallah canım❤Ben de temizlikle uğraştım ama akşam spor yapacağım zaten karnım çok şiş regl yaklaşıyor bugün artı çıktım
Çok da güzel olur bir listemizin olacak olması bizi motive eder
Benim de son 7-8 kilom canım aynı durumdayız ama yine devam edeceğiz sonuçta o yüzden hiç moral bozmak yok
Poğaçanın bedeliPaytak koşan ıspanaklar
Açlık oyunları
Hiç opmeyim diyetteyim
Küçülen bedenler
hahaha çok iyi yaPoğaçanın bedeli
Böreğin intikamı
Zor diyet
Kalori savaşları
Diyetanic
Tartıların efendisi
Bir deri bir Potter
Fındıklar out fıstıklar inSusamlı krakerden çubuk krakere
Hepimizin pilav yiyesi gelir ne olur sonra bilmemBence "pilavdan dönenin kaşığı kırılsın" olsun
Aynı ismi düşünmüşüzAy hayirliyorum onu ya,sinir olmuştum ama nicki tam hatırlamıyorum,başka sevmediğim biri daha vardı grupta o da bazen ona benzer tepkiler veriyordu
Var mısın fit olmaya güzelmiş canım, şey de olabilir " fit hatunlar bir arada " falan güzel isimler
Açlık deme kız daha çok acıkır gruptan kaçarım
Ya canımız tereyağlı pilav çekersegeçen arkadaşlar burda limonlu hanimellerden bahsetti hiç tadına bile bakmamıştım vallahi aklıma düştü tadına baktım
Paytak koşan ıspanaklar
Açlık oyunları
Hiç opmeyim diyetteyim
Küçülen bedenler
Ay kızlar harikasınız yaPoğaçanın bedeli
Böreğin intikamı
Zor diyet
Kalori savaşları
Diyetanic
Tartıların efendisi
Bir deri bir Potter
Valla yeni takımda bol bol enerjiye motivasyona ihtiyacımız olacak yarış olayı işin içinden çıkınca dağıtma ihtimalimiz var enerjisi yüksek insanlara çok ihtiyacımız var bence sık sık gelin hatta çıkın çıkın gelinbende daha da çoook menun oldum
enerjim iyiymiş hep kızlar öyle diyor sağ olsunlar , zamanla iyice tanışır kaynaşırız sağ olsun kaptan yeni gurup açınca oraya da zırt pırt gelmeme musaade etti takımın geri kalanından da rahatsız olan olmazsa boyuna damlarım artık
El_Em
Abooo gene coşmuşsun hacımKızlar cuma cumartesi cozuttum baktım olmayacak yine yemin ettim 9.takımdaki arkadaşlar bilir kendimi frenleyemeyince (hele de listede değilsem)bir hafta boyunca diyete mani hiç birşey yemiyeceğime dair yemin ediyorum eğer yeminimi bozarsam 3 gün oruç tutacağım diye de adak adıyorum çift katlı kontrol böylece sıfır kaçamakla haftayı bitiriyorum ne yapayım cuma günü tost çikolata makarna cumartesi patates kızartması topkek 2 çikolata yedim (ayy yazarken ne utandım şimdi)
Kendine eziyet bu yöntemKızlar cuma cumartesi cozuttum baktım olmayacak yine yemin ettim 9.takımdaki arkadaşlar bilir kendimi frenleyemeyince (hele de listede değilsem)bir hafta boyunca diyete mani hiç birşey yemiyeceğime dair yemin ediyorum eğer yeminimi bozarsam 3 gün oruç tutacağım diye de adak adıyorum çift katlı kontrol böylece sıfır kaçamakla haftayı bitiriyorum ne yapayım cuma günü tost çikolata makarna cumartesi patates kızartması topkek 2 çikolata yedim (ayy yazarken ne utandım şimdi)
Kaptanım benimkiler espiriydi pek isim olmaya uygun değiller melek açlık oyunları yazınca meşhur filmler geldi aklımaİSİMLERDE SON DURUM
Cuma zayıflama takımı
Var mısın fit olmaya?
Bu ekip zayıflıyor!
Çuvaldızdan iğne ipliğe
Susamlı krakerden çubuk krakere
Poğaçanın bedeli
Böreğin intikamı
Zor diyet
Kalori savaşları
Diyetanic