iyiyim bebemmm allaha şükür her şeye rağmen nahnaaa kökü gibiyimHoş geldin canım balım iyisin artık inşalalh
Maşallah bebişim iyim galiba ya. Bi ara bi depresyona girdim işte dükkanı kapatıp geldim geriiyiyim bebemmm allaha şükür her şeye rağmen nahnaaa kökü gibiyim
sen nasılsın gülümm
ayy kaç kere diycem depresyona tek başına gidilip girilmez tü kaka oralar tek başınıza gitmeyin birileriyle kapısından bakın çıkın ki halinize şükredecek önünüzde ders olsun ama dimiiiMaşallah bebişim iyim galiba ya. Bi ara bi depresyona girdim işte dükkanı kapatıp geldim geri
Kuzum helal olsun. Asıl sen helal et hakkını. Benim için harika bir dostsun. Her zaman yanında olmaya hazırımKendisinden kaptanlığı devraldığım @toplight kaptanıma ve 5.takımla gönül bağımın kurulmasına sebep olan ilk kaptanım @morordek kaptanıma teşekkürlerimi sunarım
Kızlar takım kapanır belki aklımdayken müsadenizle yazayım bende kalmasın
Sonrasında takım içinde benden ve takımdan desteklerini esirgemeyen güzel dostlarım iyiki varsınız zaman zaman üstümden aldığınız işler ile buralara kadar geldik güzel işler başardık güzel başarılar elde ettikumarım atladığım kimse yoktur varsa affola
@Mehfam
@pawlover
kardelelen321
hzlsel
@yarimuhendis
Hedef60kgolmak
@muhursuzpusula
@Namaria
@Anka
@ummhnisa
@Nikinik
@Calypso95
Hakkınızı helal edin inşallah
Canım eline emeğine sağlık4-10 Eylül Spor Listesi
UYE 4 Eylül 6 Eylül 8 Eylül Sonuçhzlsel 2 2 ----- Lizozom55 ----- 1 1 @Sonsuz umut ----- ----- 1 @DeryaOnDiet 1&6 1 1&6 @eliya ----- ----- ----- kardelelen321 ----- ----- ----- @Azimliiii ----- ----- ----- @avutsunbahaneler ----- ----- 1 @yarimuhendis 1 1&6 ----- Hedef60kgolmak 1&2 1&2 1&2 @Pnrrr-20 1&2&5 ----- 1&2 @Breeze96 ----- 1 1 Ucmelekannesi ----- 1 1&2 @Goklerce ----- ----- ----- @Kubraaaccc ----- ----- ----- @Calypso95 ----- ----- ----- @Fit mutlu anne ----- ----- ----- @nnurc 2 2 2 @Nikinik ----- ----- ----- @pacman ----- ----- ----- @eceboce ----- ----- 1 @bilgem tomris ----- @Beyaz leylak ----- denizbenimadim ----- @Jasminium84 -----
5. Takım olarak son spor listeniz hazırBu hafta yoğunluğumdan dolayı toplu paylaştım ama ne kadar kalabalığız Hiç bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum Üç gün spor yapan @nnurc Hedef60kgolmak @DeryaOnDiet tebrikler kızlar Yeni ismimizle yeni listemizde görüşmek üzere
Afiyet olsun kuzum sen yine eksi gelirsinBen de yiyorum 2 gündürköy ziyaretiyle kapanma denk geldi iyi oldu galiba bi bakıma
Sağ ol canımKuzum helal olsun. Asıl sen helal et hakkını. Benim için harika bir dostsun. Her zaman yanında olmaya hazırım
Canım eline emeğine sağlık
Valla nasıl yazıcam diye düşünüyodum kendi menülerimiAfiyet olsun kuzum sen yine eksi gelirsin
Sağ ol canım
Kız en fena ne yedin söyleseneValla nasıl yazıcam diye düşünüyodum kendi menülerimi
İns ablacımçocukların siste çok farklı gülüm bizimkinden daha güçlü allahın izniyle bir şey olmazda şu virüs de en kısa zaman da biter
Yaaa bayıldım isimlereAy ne komikmiş isim düşünmek
Mesela
Umut sandalı
diyet çorbası
i love me
skinny jeans ekibi
şişman kadro
kaybetmeyi seviyoruz
kayıp kilolar
sıska kızlar geliyor
flat belly
senden daha ince
tombiştoşlar
Kilolar firarda
Pilav yok sohbet çok
Bordodereliler
Kutsal deliler
İsmail hakkı
Emeğine sağlık canım benim4-10 Eylül Spor Listesi
UYE 4 Eylül 6 Eylül 8 Eylül Sonuçhzlsel 2 2 ----- Lizozom55 ----- 1 1 @Sonsuz umut ----- ----- 1 @DeryaOnDiet 1&6 1 1&6 @eliya ----- ----- ----- kardelelen321 ----- ----- ----- @Azimliiii ----- ----- ----- @avutsunbahaneler ----- ----- 1 @yarimuhendis 1 1&6 ----- Hedef60kgolmak 1&2 1&2 1&2 @Pnrrr-20 1&2&5 ----- 1&2 @Breeze96 ----- 1 1 Ucmelekannesi ----- 1 1&2 @Goklerce ----- ----- ----- @Kubraaaccc ----- ----- ----- @Calypso95 ----- ----- ----- @Fit mutlu anne ----- ----- ----- @nnurc 2 2 2 @Nikinik ----- ----- ----- @pacman ----- ----- ----- @eceboce ----- ----- 1 @bilgem tomris ----- @Beyaz leylak ----- denizbenimadim ----- @Jasminium84 -----
5. Takım olarak son spor listeniz hazırBu hafta yoğunluğumdan dolayı toplu paylaştım ama ne kadar kalabalığız Hiç bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum Üç gün spor yapan @nnurc Hedef60kgolmak @DeryaOnDiet tebrikler kızlar Yeni ismimizle yeni listemizde görüşmek üzere
Kilolar firardaİSİMLERDE SON DURUM
Karar verdik zayıflamaya!
Cuma zayıflama takımı
Hep birlikte zayıflıyoruz!
Var mısın fit olmaya?
Bu ekip zayıflıyor!
Çuvaldızdan iğne ipliğe
Susamlı krakerden çubuk krakere
Poğaçanın bedeli
Böreğin intikamı
Zor diyet
Kalori savaşları
Diyetanic
Tartıların efendisi
Bir deri bir Potter
Paytak koşan ıspanaklar
Açlık oyunları
Hiç opmeyim diyetteyim
Küçülen bedenler
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Fit hatunlar bir arada
Fit kızlar bir arada
Umut sandalı
diyet çorbası
i love me
skinny jeans ekibi
şişman kadro
kaybetmeyi seviyoruz
kayıp kilolar
sıska kızlar geliyor
flat belly
senden daha ince
tombiştoşlar
Kilolar firarda
Pilav yok sohbet çok
Bordodereliler
Kutsal deliler
Dünkü en ağır öğünüm otobüste 2 poğaçadan sonra 1 büyük tabak etli bol yağlı pirinç pilavı ve büyük tabak etli yaprak sarmasıydıKız en fena ne yedin söylesene
Ben bunu da sevdimSon kilo bükücü
Oh afiyet olsun canım benim yarasınDünkü en ağır öğünüm otobüste 2 poğaçadan sonra 1 büyük tabak etli bol yağlı pirinç pilavı ve büyük tabak etli yaprak sarmasıydısonra bağa gittik 4 dilim cevizli kek yedim
Zaten grubu kapatırlarmış içerik uygunsuzluğundan baksana konuştuklarımıza son birkaç haftadır
Ben geçen yaz ilk diyete başladığımda sürekli onları izliyordum diyeti bırakmayayım motive olayım diyeAğır yaşamlar izleyen çoktur " Hafif Yaşamlar " olabilir aslında
sağol cnmBen bunu da sevdim
Oh afiyet olsun canım benim yarasınBence zaten benim çikolata detoksu sebep oldu bu kapanmaya Ben de dün akşam 10 da 3 tane tuzlu parmak kurabiye yedim diye nasıl vicdan yaptım sen söyleyince yediklerini biraz rahatladım
Ben geçen yaz ilk diyete başladığımda sürekli onları izliyordum diyeti bırakmayayım motive olayım diye
oyy kaçırmışım bunu cnm tebrikler
oy tebrik ederim cnmBu hafta mezun oldum ki bennn79 la başlamıştım canim
yaa çok tatlısıın laz böreği ye benceTakımların kapanmasını protesto edip bugün 2 porsiyon börek yiyim de görün.
Aynen kadın listeye girebilsin aksilik çıkmasın diye seabahar kaptanla kazenle vs bir sürü uğraştık vs hatta Ramazan bildirimleri onun için geç saate alınsın diye teklif bile ettim listeye girebilmesi için fotoğraflı bildirimin şart iki üç kere nasıl yapacağını anlatmışız kimse bana yardımcı olmadı ki dedi üstelik
hah ağzına sağlık gülümm
pat diye daldım kusura bakmayın ben 9. takımda her zaman free üye olarak takılıyordum bizim kızlardan bazıları da buradaymış yaklaşık 1 senedir gelemiyordum kk ye dün 6. takımda bizim kızları gördüm geldim ki ooo takımlar kapanıyor muhabbeti az önce 6. takıma da yazdım guruplar kapanıyor KK değil mis gibi yeni bir başlangıç yapmak bazen herkese iyi gelir yeni sayfanızı açarsınız toplaşırsınız olur biterzayıflamadan buradan gitmek yoooookk , kimse bozmasın moralini müsaadeniz olursa da arada yeni sayfanıza damlayıp muhabbet etmek isterim , çenem de parmaklarım da güçlüdür önden uyarayım hepinizi seviyoruummmm
oyy canım aplammm hoşgeldiiin ilk defa yazıyorum sana cnm :)bende daha da çoook menun oldum
enerjim iyiymiş hep kızlar öyle diyor sağ olsunlar , zamanla iyice tanışır kaynaşırız sağ olsun kaptan yeni gurup açınca oraya da zırt pırt gelmeme musaade etti takımın geri kalanından da rahatsız olan olmazsa boyuna damlarım artık
El_Em
hahahaAn itibariyle isim düşünen takım arkadaşlarım temsili
canım ellerine emeğine sağlık4-10 Eylül Spor Listesi
Bence de yeni sayfa gelsin artık menü de paylaşmayınca cıvıtasım geliyor spor filan kalmadı zatensağol cnmay yine çok mınık bir kaçamaak rahatlayabilirsiin bugün de yedim yarın da güzel kahvaltı olcak sanırım biran önce yeni sayfamıza aksak iyi olacak
oyy kaçırmışım bunu cnm tebrikler
oy tebrik ederim cnm
yaa çok tatlısıın laz böreği ye bence
o an sende tikler başlamıştır hahaha
bu sihirli zayıflama hapı da ister şimdi
cnm izne ayrıldın mı işten naptın?
oyy canım aplammm hoşgeldiiin ilk defa yazıyorum sana cnm :)
hahahatombişcanlar, yok sakıncalı dukan diyetciler ,yok telif hakkı olur balık etliler sakıncalı ,yemeye teşvik
canım ellerine emeğine sağlıkbenim de haftalık menü listem son bildirimimdi o zmn cuma sabahı yaptığım