Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah bebişim iyim galiba ya. Bi ara bi depresyona girdim işte dükkanı kapatıp geldim geri
ayy kaç kere diycem depresyona tek başına gidilip girilmez tü kaka oralar tek başınıza gitmeyin birileriyle kapısından bakın çıkın ki halinize şükredecek önünüzde ders olsun ama dimiii
ben de dün geldim 6. takımda bizim kızları gördüm daldım oraya , sizin burada olduğunuzu da bu gün gördüm damladım hemen :)))
bunalım sıkıntı stres hayatımız da sürekli önemli olan onlarla nasıl baş edeceğimiz hayat sürekli seçim yapmaktan ibaret bence sıkıntıya nasıl tepki vereceğimizden ne zaman ne yiyeceğimize kadar gülerek mi ağlayarak mı seçim bizim elimiz de , o yüzden gül geçsin beee canooom

Kuzum helal olsun. Asıl sen helal et hakkını. Benim için harika bir dostsun. Her zaman yanında olmaya hazırım
Canım eline emeğine sağlık

çocukların siste çok farklı gülüm bizimkinden daha güçlü allahın izniyle bir şey olmazda şu virüs de en kısa zaman da biter
İns ablacım
Yaaa bayıldım isimlere
Emeğine sağlık canım benim

Kilolar firarda
Cuvaldizdan iğneye
Kalori savaşları

Güzel geldi kulağıma canim.

Kizlar gelemedim bugün pek. Eşimle pazardan patlıcan ,kapta biber aldım. Bahçede ateş yakıp kozledik. Şimdi paketliyirum dolaba koyacağım ins.
Arada bir market yapıp geldik bide.

Bunların yanı sıra küçüğümun okulunu değiştirmeyi düşünüyordum ne zamandır bugün ki toplantıdan sonra sanki daha emin oldum . Olmuyor öğretmenimize baştan beri bazı problemler hep vardı ama artık sınıf olarak çocuklar çok geride kalıyorlar. İleride olan çocuklar yerinde sayıyor geride kalanlarla ilgilenmekten.
Hala günde iki saati serbest yapan okula oyuncak isteyen bir öğretmenimiz var 3. Sınıf bu çocuklar . Zaman kaybettiler yeterince artık derse odaklanmak lazım. Ama öğretmenimize bunu anlayamıyoruz. Çocuklar isteyince kıyamıyorum diyor.
Ödev yapmak istemiyor kızım geçen sene de böyleydi sınıfta kimse yapmiyorki ben niye yapıyım diyor. Koca sınıfta ödevini düzenli yapan öğrenci 2 elin parmagini geçmiyormuş 33 kişi var.
Sorun çocuklarda mi velilerde mi öğretmen demi çözemedim.
Kafam Bir milyon. Kızım adapte olanilirmi yeni sınıfa diye de düşünüyorum ama sanırım değiştirmek en iyisi olacak
İçimi döktüm resmen offf

Kız en fena ne yedin söylesene
Dünkü en ağır öğünüm otobüste 2 poğaçadan sonra 1 büyük tabak etli bol yağlı pirinç pilavı ve büyük tabak etli yaprak sarmasıydı sonra bağa gittik 4 dilim cevizli kek yedim

Zaten grubu kapatırlarmış içerik uygunsuzluğundan baksana konuştuklarımıza son birkaç haftadır

Son kilo bükücü
Ben bunu da sevdim
Oh afiyet olsun canım benim yarasın Bence zaten benim çikolata detoksu sebep oldu bu kapanmaya Ben de dün akşam 10 da 3 tane tuzlu parmak kurabiye yedim diye nasıl vicdan yaptım sen söyleyince yediklerini biraz rahatladım
Ağır yaşamlar izleyen çoktur " Hafif Yaşamlar " olabilir aslında
Ben geçen yaz ilk diyete başladığımda sürekli onları izliyordum diyeti bırakmayayım motive olayım diye

sağol cnm ay yine çok mınık bir kaçamaak rahatlayabilirsiin bugün de yedim yarın da güzel kahvaltı olcak sanırım biran önce yeni sayfamıza aksak iyi olacak

Gecen hafta 80.6
Guncel 80.2
Fark -400
Yuzde 0.496

El_Em
oyy kaçırmışım bunu cnm tebrikler

Bu hafta mezun oldum ki bennn 79 la başlamıştım canim
oy tebrik ederim cnm

Takımların kapanmasını protesto edip bugün 2 porsiyon börek yiyim de görün.
yaa çok tatlısıın laz böreği ye bence

o an sende tikler başlamıştır hahaha
bu sihirli zayıflama hapı da ister şimdi
cnm izne ayrıldın mı işten naptın?

oyy canım aplammm hoşgeldiiin ilk defa yazıyorum sana cnm :)

An itibariyle isim düşünen takım arkadaşlarım temsili
hahaha tombişcanlar, yok sakıncalı dukan diyetciler ,yok telif hakkı olur balık etliler sakıncalı ,yemeye teşvik

canım ellerine emeğine sağlık benim de haftalık menü listem son bildirimimdi o zmn cuma sabahı yaptığım

Bence de yeni sayfa gelsin artık menü de paylaşmayınca cıvıtasım geliyor spor filan kalmadı zaten Hayırlısıyla kalan 7 kiloyu bir verebilseydim

Sağ ol canım evet cuma yaptığın o an farkında olmasan da son listeydi bakalım yeni sayfamızda nasıl olacak işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…