- 27 Şubat 2017
- 813
- 3.462
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canimburdayımmm internet yoktu yeni geldi...ancak girebildim canımcım
Menun de gayet guzel canim herseyden olculu yemissin, sporun da guzel
Canım ben de 29 yaşında yaptım çocuğu,kan degerlerimi ve iş sartlarimi anca düzelttim ama çocuk aşırı seviliyor ve aşırı zor ,yani ben çok zorlandım, inşallah sen çok zorlanmazsin,Allah sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahBeyaz leylak canım benim bildiğim günde 3-4 fincan içilebiliyor 1 LT su da içilmesinde sıkıntı yoktur diye düşünüyorum
Çocuk kesinlikle önemli bir faktör canım ben 6 senelik evliyim çocuğu anca bu sene 30 olunca istemeye başladım ve evlilik güzel çocuk olunca nasıl olacak hiç bilmiyorum böyle iki kişi de blr şey yok
Sen halledersin canım, ben persembeden strese giriyorum nerdeyse kabız oluyorum cuma tartisina böyle saçmalık olabilir mi ?
Kaptanım yaz donemi kendi evimde değilim,sadece haftasonlari gidiyorum eve bu ara, kv bakıyor kızıma ve köyde bakıyor, çocuk için de iyi oluyor o yüzden böyle yaptık...işten cikiyorum direk köye geçiyorum orda da spor yapma şansım olmuyor kendi düzenime geçtiğinde yavaş yavaş tekrar başlayacağım insallahMenünde adımlarında çok iyi canım nasıl gidiyor? kaybedilen motivasyon yerine kondu mu :)
bu hafta düzenli 3 mil leslie ve adımların olmuş canım menülerinde genel olarak güzel yarın iyi bir eksi bizi bekler bence
Sadece akşam yemeğii sanki pek oturmamış :) ama sporların ve diğer öğünler çok dengeli güzel canım afiyet olsun
Menüde sadece fazlalık +1 mısır :) kalorili diye biliyorum oraya dikkat etmek lazım onun dışında ana menüler şahane afiyet olsun canım
anammm kaçın kaçın
çok fazla eşelemeyeceğim porsiyonların fazla olduğunu fark etmişsindir zaten :)) ama bence 3 ü bir aradayı bırak sade filtre kahve ve granül kahve en kalorisiz en sağlıklısı :) gazozlar hanımeller kaçıyorum bu menüden bu akşam daha güzeli gelecek eminimmm :)
azar azar kaçamaklar var ama nefsini körleyip tadında bırakman güzel haftalık sporlarında çok iyi gitmiş :))
şükür en ideal menüme ulaştım afiyet olsun canım sporuyla menüsüyle çok dengeli kararında olmuş tebrik edeeim
afiyet olsun cnm gayet iyiii :)
menü güzell ama hanii sporrr canımmmm :)
harika gidiyorsun deryacım bu haftada eksiyi bulacağız inşallah
Menü çok güzel pacom meşhur adımlarını da kısa zmanda bekliyoruzzz
öğle menüsü çok karbonhidrat olmuş canım onun dışında güzel afiyet olsun
canım hayırdır baklava detoksu mu ((((((
adımlarda menüde güzel canım afiyet olsun
adımların çok iyi canım
menünde çok dengeli olmuş afiyet olsun :)
afiyet olsun canım gyet iyi menü
afiyet olsun canım
if mi yapıyorsun canım tek öğün mü :O
Bazen yeme dürtüsü çok oluyor canım,neden bilmiyorumGeçmiş olsun canım. Ateşin niye var acaba
İhh yaşasın kabak şenliği
Of gerçekten yapmasan olmuyor yapsan bitmiyor. Ne biliyim olduğu kadar artik
Kalabalık oldu farkındayım canim ama yeme dürtüsü vardı nedense
Oh kolay gelsin .
Valla benim durum bildiğin gibi ilkokul ve ortaokul arasında mekik döküyorum. Arada da evde temizlik yemek yapıyorum işte
Eline sağlık kaptanim
Akşam baya olmadı evet sebze yemeğim vardı ama cnaim istemedi kaptanim
Ohhiyi tatiller şimdidenBilmiyorum ki canim. Ben cok cabuk usutuyorum. Yarin sabahtan kucuk bir tatile gidiyoruz 3 gunluk.ondan bugun iyilesmem lazim
Ellerine saglik kaptanim5. TAKIM SPOR PUAN TABLOSU
@eliya pacman kardelelen321 @Azimli @Nikinik G Goklerce @Fit mutlu anne nerede kızlar sporlar
ÜYE ADI 03.09 04.09 05.09 06.09 07.09 08.09 09.09 [B]Sonsuz umut[/B] 86 65 50 200 DeryaOnDiet DeryaOnDiet 100 500 310 220 260 400 eliya Lizozom55 185 80 220 155 220 pacman kardelelen321 yarimuhendis 125 300 300 275 50 hzlsel 68 168 68 238 118 Azimliiii 30 30 avutsunbahaneler 55 85 75 90 Nikinik Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 165 355 128 355 128 355 eceboce 75 60 Pnrrr-12 550 211 40 55 360 Breeze96 144 250 130 244 Ucmelekannesi 131 60 68 318 G Goklerce G Goklerce Fit mutlu anne K Kubraaaccc 180 100 150 Calypso95 50 50 Fistiklidamak 225 50 nnurc 60 145 45 50 73 Arc-en-ciel 102 72 74 201 @bilgem tomris 50 Beyaz leylak 70
Yaa cok sevindim tessekurlerMenünde adımlarında çok iyi canım nasıl gidiyor? kaybedilen motivasyon yerine kondu mu :)
bu hafta düzenli 3 mil leslie ve adımların olmuş canım menülerinde genel olarak güzel yarın iyi bir eksi bizi bekler bence
Sadece akşam yemeğii sanki pek oturmamış :) ama sporların ve diğer öğünler çok dengeli güzel canım afiyet olsun
Menüde sadece fazlalık +1 mısır :) kalorili diye biliyorum oraya dikkat etmek lazım onun dışında ana menüler şahane afiyet olsun canım
anammm kaçın kaçın
çok fazla eşelemeyeceğim porsiyonların fazla olduğunu fark etmişsindir zaten :)) ama bence 3 ü bir aradayı bırak sade filtre kahve ve granül kahve en kalorisiz en sağlıklısı :) gazozlar hanımeller kaçıyorum bu menüden bu akşam daha güzeli gelecek eminimmm :)
azar azar kaçamaklar var ama nefsini körleyip tadında bırakman güzel haftalık sporlarında çok iyi gitmiş :))
şükür en ideal menüme ulaştım afiyet olsun canım sporuyla menüsüyle çok dengeli kararında olmuş tebrik edeeim
afiyet olsun cnm gayet iyiii :)
menü güzell ama hanii sporrr canımmmm :)
harika gidiyorsun deryacım bu haftada eksiyi bulacağız inşallah
Menü çok güzel pacom meşhur adımlarını da kısa zmanda bekliyoruzzz
öğle menüsü çok karbonhidrat olmuş canım onun dışında güzel afiyet olsun
canım hayırdır baklava detoksu mu ((((((
adımlarda menüde güzel canım afiyet olsun
adımların çok iyi canım
menünde çok dengeli olmuş afiyet olsun :)
afiyet olsun canım gyet iyi menü
afiyet olsun canım
if mi yapıyorsun canım tek öğün mü :O
Canım strese girme ya bir papatya çayı iç tartılmış mıydın durum nasıl?Sen halledersin canım, ben persembeden strese giriyorum nerdeyse kabız oluyorum cuma tartisina böyle saçmalık olabilir mi ?
Rica ederim canımEline sağlık kaptanim
Kendine göre doğru olanı bulduysan ne güzel herkese her tarz uymuyorEvet canım tek öğün yapıyorum bana en iyi gelen tek öğün bazı günler 2 öğün :)
daha fazlasını yaptığımda hem çok fazla yiyorum, durum durağım olmuyor hem de çok yediğim için sanırım kötü hissediyorum kendimi
Hımm şimdi anladım canım haklısın o haldeKaptanım yaz donemi kendi evimde değilim,sadece haftasonlari gidiyorum eve bu ara, kv bakıyor kızıma ve köyde bakıyor, çocuk için de iyi oluyor o yüzden böyle yaptık...işten cikiyorum direk köye geçiyorum orda da spor yapma şansım olmuyor kendi düzenime geçtiğinde yavaş yavaş tekrar başlayacağım insallah
Rica ederim tatlımEllerine saglik kaptanim
Merhaba kızçeler takımda kişi sayısı fazla olunca biriken mesaj sayısı da fazla oluyor oku oku bitiremedim arada kaçırdıklarım oluyordur .eve geç geldim yemek yapacak zaman yok makarna haşladım şu an acayip nefis savaşı veriyorum çünkü makarna ennn sevdiğim yiyecek valla ya sabır çeke çeke yoğurt ve yulaf yiyeceğim
Aman kaptanım benim önümü alamazsın şekersiz fit kek yapıp bi çırpıda hepsini yiyen kadınım ben beni en iyi denizbenimadim anlar bizim için yemek sadece yemek değil şimdi ben bi tabakla yetinmem.valla yulaf hiç midem almadı peynirli omlet yapacağımSelam canım ben bile takip edemiyorum
Makarna çok seviyorsan yağsız tuzsuz sossuz şekilde porsiyona dikkat ederek yiyebilirsin aslında yoğurtla örneğin pul biber nane vs koyarsınn üstüne
Kaptanım pazartesiden itibaren online'ım.5. TAKIM SPOR PUAN TABLOSU
@eliya pacman kardelelen321 @Azimli @Nikinik G Goklerce @Fit mutlu anne nerede kızlar sporlar
Tişikkirlir kaptancımm. Pazartesi de hastane başlıyor. O meşhur adımlar gelicek gibi. En az 10k bakalım.Menü çok güzel pacom meşhur adımlarını da kısa zmanda bekliyoruzzz
Bebiş iyi gibi bugün sabah baktığıma göree. Seninkilere baktım yine farklı ve güzel menülerdi ama sporlarına dikkat edemedim. Kesin yapmışsındır. Senin de güzel eksi geliyor mu?pacman kuzum menülerin şahane güzel eksi geliyor bence
Tabiki canımkardelelen321 paylaşımıını düzenleyip bir kaç şey ekler misin ne yaptında verdin ? ekstra bir şey denedin mi gibi gibi
Moral motivasyonunun yerinde olmasına çok sevindim canımEl_Em kaptancım motivasyonum yerinde Bu hafta geçen haftaya göre artı geleceğim ama haftaya bomba gibi olacağım eminim. Yemek istediğim birşey kalmadı Bir lokasyonda daha hasta göreceğim artık... Gün içi koşuşturmalar bana eksi olarak dönecektir diye umuyorum
Aman aman o zman hiç girme o toplara haklısınAman kaptanım benim önümü alamazsın şekersiz fit kek yapıp bi çırpıda hepsini yiyen kadınım ben beni en iyi denizbenimadim anlar bizim için yemek sadece yemek değil şimdi ben bi tabakla yetinmem.valla yulaf hiç midem almadı peynirli omlet yapacağım
Aynen cnm detoksa niyetlendiğim günler oldu ama %100 olmadıKaptanım pazartesiden itibaren online'ım.
Tişikkirlir kaptancımm. Pazartesi de hastane başlıyor. O meşhur adımlar gelicek gibi. En az 10k bakalım.
Bebiş iyi gibi bugün sabah baktığıma göree. Seninkilere baktım yine farklı ve güzel menülerdi ama sporlarına dikkat edemedim. Kesin yapmışsındır. Senin de güzel eksi geliyor mu?
Kuzum düzenleme opsiyonu yok, alta devamı niteliğinde yazayım mıkardelelen321 paylaşımıını düzenleyip bir kaç şey ekler misin ne yaptında verdin ? ekstra bir şey denedin mi gibi gibi
Yarina hazirlik yapiyorum. Valiz, sac, tirnak ,epilasyon …Bugün kendini yorma canım güzelce dinlen çok geçmiş olsun
Sagol canimCanım ben de 29 yaşında yaptım çocuğu,kan degerlerimi ve iş sartlarimi anca düzelttim ama çocuk aşırı seviliyor ve aşırı zor ,yani ben çok zorlandım, inşallah sen çok zorlanmazsin,Allah sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Sen halledersin canım, ben persembeden strese giriyorum nerdeyse kabız oluyorum cuma tartisina böyle saçmalık olabilir mi ?
Kaptanım yaz donemi kendi evimde değilim,sadece haftasonlari gidiyorum eve bu ara, kv bakıyor kızıma ve köyde bakıyor, çocuk için de iyi oluyor o yüzden böyle yaptık...işten cikiyorum direk köye geçiyorum orda da spor yapma şansım olmuyor kendi düzenime geçtiğinde yavaş yavaş tekrar başlayacağım insallah
Bazen yeme dürtüsü çok oluyor canım,neden bilmiyorum
Ohhiyi tatiller şimdiden
Çok teşekkür ederim çok amin inşallah kuzum.İnşallah canım sen de bebiş düşünüyordun sanırım inşallah zapzayıf anneler olmak nasip olsun ikimize de
Çok üzüldüm canım, çok büyük talihsizlik.kizlar herkese merhaba, dun hic giremedim kk ya cunku ogleden sonra telefonumu kaybettim. kurstan cikip oglumu aldim, muzik kursuna gidene kadar parkta oturup bir seyler yedik. orada cantama su kacmisti sulugumdan, temizlerken geri koymadim demekki eve gelince fark ettim en az 3 defa gezdim oralari ama yok. isin kotusu icinde esimin turk hatti ve kilifinda da belcika kimligim vardi. karakola basvurduk vs, dun caliyordu arandiginda ama bugun kapali, konum buldan da bulamadik. oyle karisik isler anlayacaginiz. moralim cok bozuk, evdeki bilgisayardan yaziyorum ama bu cok yavas. aksama kadar evde olmuyorum, yeni hat vs islerini halledene kadar affinizi istiyorum, boyle fotograf yuklemem fln cok zor cunku. hala umudum var bulunur diye. hepinizi cok opuyorum, iyi kilo vermeler...