- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Afiyet olsun canim.Kahvaltı saatim geldi gideyim yulaf lapamı hazırlayayım Hedef60kgolmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canim.Kahvaltı saatim geldi gideyim yulaf lapamı hazırlayayım Hedef60kgolmak
afiyet olsun canım :) ben de ilk öğünü yapıcam birazdan inşallah abartmamKahvaltı saatim geldi gideyim yulaf lapamı hazırlayayım Hedef60kgolmak
Sağ ol canım çok da güzel olduoyyy çok tatlııış
afiyet olsuun
Teşekkürler canımcımAfiyet olsun canim.
Sağ ol canım sana da afiyet olsun aman çok abartma yarın cumaafiyet olsun canım :) ben de ilk öğünü yapıcam birazdan inşallah abartmam
Teşekkür ederim kaptanımEvet canım herkes bir de ortaklarını etiketliyor
Sizide aktif olursan Zeynep @yarimuhendis önümüzdeki hafta ortaklarına ekler
Yeşil çayın fazlası zararlı değil mi günde iki su bardağından fazla içilmemeli diye duymuştumBugun omlete doldirdum zencefili pul piberi tam 1,4 lt yesil cay yaptim. Icip duruyorum
Canım kv köydeki işlerini azaltsin en azından haftada birkaç gün kendi evime geçerim,o zaman yaparım yavaş yavaşO zaman önce bel ve boynun için önce esneme hareketleri yap sıcak havlu vs ile aç kasları yağ da kullanabilirsin masaj yağları satılıyor
Günde 20 dk bile ayırsan emin ol çok mutlu olacaksın
Aynen
Off cocuklu ev işte , zaten nefret ediyorum ev isinden, gerçekten yemek ypmayi seviyorum ama ev temizliği nefret ediyorumOff sabahtan beri dolan dolan yoruldum yine. Az önce çamaşır topladım tekrar serdim. Katladim kaldırdım. Mutfağı topladım. Ama sabah yine savaş alanı bir eve uyanıyoruz nasıl oluyor bu yaaaagulsemmi aglasammi
Canım benim yakın bir arkadaşım var ona hep diyorum,evlenirsen salaksın diye bak diyorum etraftaki kocalar arasında benim ki en iyiler kategorisinde ama yine de bekarken daha rahattım diyorum sonra bu arkadaşın annesi elini sakatladı evdeki her iş buna kaldı, diyor ki o kadar iyi anladım ki seni yok anam yok zaten evlenince ömrünün kalanı evli geçiyor, geç evlensen daha iyi sorumluluğu çok fazla ben de rahat bir insanım işte kocayla beraber kör topal götürüyoruz ama bekar evimi kafama göre takilmayi çok özlüyorum ( tabi burda çocuk faktörü var )Ama savaş alanına dönmüyor makul miktarlarda
Ben niye yoğum
Ay hadi bakalımm
Sabah donut kahve öğlen bişeyli salata akşam smoothie
Di mi yaa hergün çeşit çeşit yenir bazen de evde yapılır
Allah kolaylık versin canımAyaklarım zonkluyor bugün de 7 saat dersim var. Bi de nöbetçiyim
Ben de günde 2 en fazla 3 içiyorum canım, fazlası sallıyor beni zaten tansiyonum düşüyorTeşekkür ederim kaptanım
Yeşil çayın fazlası zararlı değil mi günde iki su bardağından fazla içilmemeli diye duymuştum
MaşAllah cnm ben de bu cuma ölçülerimi alıp başlayım insAllah bı aylık sonuca bakarım bı daha ki ayGercekten yani verdigim kilo kadar hatta daha fazla incelme oldu. Spor cok etkili.
Gayet güzel canım afiyet olsun8 Eylül
İlk öğün saat 14.00
Maydanozlu havuçlu çorba, ekşili köfte,yarım tabak erişte
Son öğün saat 19.30
Tavuklu, mısırlı, köz biberli salata
Gün içinde 1 yeşilçay, 1 filtre kahve, 1 Türk kahvesi, 2 litre su
12000 adım
Güzel menu canım afiyet olsun8 Eylül
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 çatal krem peynir, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, 4 zeytin, kiraz saplı çay
Ara
1 LT detoks içeceği
Akşam
5 yk taze fasulye, 3 fırın köfte, 2 minnak patates, 1 domates, 1 salatalık, 2 yk yoğurt
2 LT su, kayısı çayı, 5bin adım
El_Em Hedef60kgolmak
Biraz kalabalık göründü ama genel itibariyle güzel sayılır8 Eylül Çarşamba
9.00
2 dlm beyaz ekmek
1 yumurta
1 dlm peynir
Marul maydonoz
Domates salatalık yeşil biber
14.00
2 YK yulaf
3 YK yoğurt
1 elma tarçın
16.20
1 çay bardağı çekirdek
Çay
17.30
Sade kahve
3 kare bitter
19.30
4 yuvarlak dlm suçuk
1 dlm TB ekmek
3 üçgen dlm kavun
1 litre naneli limonlu yeşil çay
Şu 2 litre
3 mil Leslie
10.000 adım
hzlsel @Breeze96 Hedef60kgolmak El_Em
Güzel canım afiyet olsun,mısırlar çok geç saatte değildir insallah8 Eylül
Sabah Yulaf lapası (3 yk Yulaf + 1 çay b. Süt + 1 çay k. Kakao + 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi + 1 şeftali )
Ara öğün
1 tabak yoğurt
Akşam
Siyez bulgurlu yarım kabak dolma
Cacık
2 mısır (koçan)
2.5 litre su
Kız bu ne bu kadar şeyi nasıl yiyebildin 2 tane sarılı olan et durum di mi 6 tane hamimelleri mi desem, nohutun yanındaki 5 dilim ekmeği mi kız sen böyle yediysen bence çok da kilo almamışsinO zaman bismillah deyip ilk menümü yazayım
İnşallah zamanla insana dönücem
8.30
1 üçü bir arada
9.30
1 simit
2 üçgen peynir
1 şekerli çay
12.30
1 tabak (7-8 kaşık ) etli nohut 5 dilim beyaz ekmek
ardından 6 tane limonlu hanım eller bisküvi
19.00
2 et dürüm
1 bardak gazoz
abowww ne yemişim ya
Aylardır yazmıyordum ya birden görünce utandım yeminle
Canım genel olarak kalorili bir menü gibi görünüyor ama sanırım yine eksi geleceksin şaşırıyorum vallahi ama adımın ve sporun çok iyi muhtemelen seni onlar dengeliyorHadi ben de yazayım o zaman
kahvaltı öncesi 1 büyük kupa naneli limonlu yeşil çay,1 protein bar
kahvaltı 1/2 simit,1er dilim poğaça ve açma, çeçil kaşar beyaz peynir,15 gr şokella, 10 gr şekersiz böğürtlen reçeli, baharatlı yağ yakıcı yeşil zeytin,siyah zeytin
ara hurmalı kurabiye,leblebi ,telvesiyle türk kahvesi
öğlen hindi haşlama 200 gr kadar,zeytinyağlı büyük tabak salata
ara eker keşkül, ceviz ve kaju ezmesi, büyük kupa limonlu yeşil çay
whey proteinli smoothie
akşam 1 yumurtalı yağsız ıspanak,1 bardak ayran
ara türk kahvesi ve 7 gr caramio çaklıt
2 lt su
10.000 adım, 3 mil leslie 15 dk bölgesel
hzlsel @Pnrrr-20 kuzum bi de yukarıki menülere baksana aşağıki menüleri bilmiyorum
Güzel menu canım afiyet olsun, spor da varoh şahane8 eylul Menum:
9:00 kahve, 2 hurma
12:00 2 dilim tb ekmegi, 1 yumurta, 1kk peynir, domates saltalik, 2 dilim hindi fume salam
16:30 kahve, meyve pestil (60kalori)
18:00 3 köfte, 1 kabak (fırında), 3 yk yogurt, 1 kase Salata
19:30 yesilcay, 2 gunkurusu
2 mil. Leslie
500 zıplama
150 mekik
10.000 Adım
2. lt Su
1lt odemsuyu
El_Em hzlsel DeryaOnDiet
Çok güzel canım afiyet olsun
Sabah kalabalık ama askam güzel olmuş , afiyet olsun canım spor efsane
Güzel camim afiyet olsunKahvaltı (11.30): 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tb ekmek, 2-3 çatal peynir, 5 yeşilzeytin, domates, salatalık, çay
Ara: Türk kahvesi, mandalina
Ara 2: Çok acıktım. 1 dilim ekmek hakkım kadar makarna yedim.
Akşam: 1 kepçe şehriye çorbası, 120 gr tavuk sote, 1 küçük kase yoğurt
El_Em Hedef60kgolmak
Canım öğlen ki çay saati fena olmuş akşam ki 3 alabalık da fazla geldi, evet ızgara ama porsiyon olarak fazla canım8 Eylül Çarşamba
Kahvaltı 10 30
Yoğurt
Zeytin
Yarım bazlama
1 tereyağında yumurta
1 bardak süt
Öğle 14:00
1 kepçe kuskus salatası
1 dilim tel kadayıflı muhallebi
2 minik browni kurabiye
1 tuzlu kurabiye
Çay
Akşam 19:30
3 alabalık ızgara
Salata
Yoğurt
1 minti ekmek
2-3 kaşık domatesli ezme
Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor yok
Ay hakkikatten baklava detoxu olmuş ne desem bilemedim,kız miden bulanmadi mi8 Eylül
Kahvaltı 4 baklava
Öğle domates salatalık 2 yumurta peynir probis
Akşam 4 baklava
Canım fasulye ve pilav şişlik yapmaz inşallah08.09.2021
Sabah klasik kahvaltı 1 dilim ekmek
Öğle yok
Akşam 18.30
1 tabak kuru fasulye +5 kaşık bulgur pilavı 1 lokma ekmek
21.00
Az şekerli bir Türk kahvesi
10 bin adım+2 litre su
@avutsunbahaneler
Adımın çok güzel canım, akşam ki ekmek fazla geldi bana, galiba ogunde karbonhidratli beslendigin için acıktın8 Eylül menüm
Kahvaltı:7.30
1yumurta
Çeyrek peynir
2dilim tt ekmek
Ara:12.00
1yerli minik muz
4çiğ fındık
4kavrulmuş fındık
Aksam:16.00
1kepçe tarhana çorbası
8 yk nohut yemeği
Cacık
Ara:20.00
1dilim ekmek 4 zeytin(cok acıktım)
Su:2litre
Spor Eki Görüntüle 2913455
@UcanSupurge El_Em hzlsel @Ucmelekannesi
Guzel menü canım afiyet olsun8 eylül
10.00 : peynirli domatesli tb tost,salatalık
14.00 : 1 kupa sade nescafe 1 avuç leblebi,küçük boy nektari
17.00 : 1 kepçe çorba,1 tabak patlıcan yemeği 1 dilim ekmek, 2 züber lokum
Su : 3lt
Spor : yok
El_Em Hedef60kgolmak
Miktarlar az ama karbonhidrat li menü olmuş08.9.2021
kahvaltı:klasik kahvaltı
Öğle:4 kaşık sade makarna yoğurt
akşam:et sote ve çeyrek yufka ekmeği salata
2 lt su 9000 adım
hzlsel @kübraaccc
Tek öğün olduğu için güzel canım ,8 Eylül Menüm
12.15
1 kase erişteli yoğurt çorbası
1,5 tabak ton balıklı tam buğday makarna
bol roka
2 avuç antep fıstığı
1 elma
su: 2 lt
El_Em Hedef60kgolmak
5. TAKIM MENÜ KONTROL TABLOSU
3-9 EYLÜL
Kızlar ertesi gün saat 14:00 a kadar paylaşalım
üye adı 3 Eylül
4 Eylül 5 Eylül 6 Eylül 7 Eylül @Sonsuz umut DeryaOnDiet @Lizozom55 @yarimuhendis ️ hzlsel ️ @Tempus ️ @Azimliiii ️ @avutsunbahaneler ️ Hedef60kgolmak ️ @eceboce ️ @Pnrrr-20 ️ @Breeze96 ️ @Ucmelekannesi G Goklerce @Kubraaaccc ️ Calypso95 ️ nnurc ️ Fistiklidamak ️ @Clair de lune ️ @pacman @Nikinik Fit mutlu anne
El_Em
kardelelen321 eliya kızlar çok çarpı oldu valla sildim bu haftalık
Çocuk kesinlikle önemli bir faktör canım ben 6 senelik evliyim çocuğu anca bu sene 30 olunca istemeye başladım ve evlilik güzel çocuk olunca nasıl olacak hiç bilmiyorum böyle iki kişi de blr şey yokCanım kv köydeki işlerini azaltsin en azından haftada birkaç gün kendi evime geçerim,o zaman yaparım yavaş yavaş
Off cocuklu ev işte , zaten nefret ediyorum ev isinden, gerçekten yemek ypmayi seviyorum ama ev temizliği nefret ediyorum
Canım benim yakın bir arkadaşım var ona hep diyorum,evlenirsen salaksın diye bak diyorum etraftaki kocalar arasında benim ki en iyiler kategorisinde ama yine de bekarken daha rahattım diyorum sonra bu arkadaşın annesi elini sakatladı evdeki her iş buna kaldı, diyor ki o kadar iyi anladım ki seni yok anam yok zaten evlenince ömrünün kalanı evli geçiyor, geç evlensen daha iyi sorumluluğu çok fazla ben de rahat bir insanım işte kocayla beraber kör topal götürüyoruz ama bekar evimi kafama göre takilmayi çok özlüyorum ( tabi burda çocuk faktörü var )
Allah kolaylık versin canım
Ben de günde 2 en fazla 3 içiyorum canım, fazlası sallıyor beni zaten tansiyonum düşüyor
Selam kızlar grubunuz çok tatlış ben de katılmak istiyorum kaptan bana müsaade eder mi acaba Kilo vermek için motivasyon çok mühim 82 kiloyum en azından 70 kiloya dönmek istiyorum boyum 1.75 . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diye devam etsem tamam olacak giriş komik oldu Kendimce yapıyorum ama buradaki yazıları okumak mutlu etti dedim ben de katılsam çok da süper olur çok da güzel olur bence ve buradayım.
KATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Gözde
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.75
KİLONUZ: 82
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen (Şuan çalışmıyor ev hanımı)
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Tamamen yemeği sevmek ama en çok hareketsiz bilgisayar başı çalışmalar yapmam bu işi çabuklaştırıyor hareketsiz yaşam.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Geç muradına erenler kulübündenim yani geç evlendim biraz birbirimizi tanıdık ettik yedik içtik gezdik ve sıra çocuğa geldi tabii :)) hamilelik düşünüyorum her şey gibi bu da kısmet fazla kiloyla hamile kalmak büyük dert olana kadar sağlıklı beslenmek bunun için hazırlık yapmak geçen zamanı bu şekilde değerlendirmek biraz da sporu eklersem bedene de iyi gelecektir hareket zinde tutacak hücreleri yenilecek aynı zamanda psikolojimizi de düzelteceği için mutluluk saçmamıza vesile olacaktır diye düşünüyorum. "Bunları biliyordun madem ne diye yapmadın artist?" sorusu insanların zihninde oluşabilir yüzde 100 haklısınız çünkü her şey de olduğu gibi söylemek kolay ancak yapması zordur.Aslında ceza/ödül kurumunu çalıştırmak bir ekiple başarma yoluna gitmek benim için çok güzel bir motivasyon olacaktır.
Beyaz leylak canım benim bildiğim günde 3-4 fincan içilebiliyor 1 LT su da içilmesinde sıkıntı yoktur diye düşünüyorum
Çocuk kesinlikle önemli bir faktör canım ben 6 senelik evliyim çocuğu anca bu sene 30 olunca istemeye başladım ve evlilik güzel çocuk olunca nasıl olacak hiç bilmiyorum böyle iki kişi de blr şey yok
Benim sorunum yemekle değil yememekleKız bu ne bu kadar şeyi nasıl yiyebildin 2 tane sarılı olan et durum di mi 6 tane hamimelleri mi desem, nohutun yanındaki 5 dilim ekmeği mi kız sen böyle yediysen bence çok da kilo almamışsin
Merhabalar kaptanım çok memnun oldum ve çok hoş buldum. 5 yaşındaki minnak oğlunuzu Allah bağışlasın hiç kolay değildir ama bir yandan da bir daha tekrarlanmayacak anların tadını doyasıya çıkarıp beraber güzelce delirmek de iyidir Zaman çok çabuk geçerken onlar da çok çabuk büyüyorlar. Gerçekten burası insana çok iyi geliyor tam çılgınca yeme krizi fikri aklınıza girdiğinde "aa grup var ama mahcup etmeyelim" düşüncesi olayı toparlamama vesile oluyor. O sebeple iyi ki varsınız teşekkürlerMerhaba Gözde :) valla asıl sen ne kadar tatliş bir giriş yapmışsın :))) hoşgeldin takımımıza canım. Umarım bizle birlikte keyifle ideal kilona erişir sonrasında da keyifle hamileliğini yaşarsınn
Esra ben, takım kaptanıyım 35 yaşındayım 5 yaşında bir oğlum var şu ara takıma kendisiyle uğraşmaktan vakit ayıramıyorum çünkü okula alışma krizindeyiz devamlı okulda nöbet tutuyorum bir yandan psikolojik savaş veriyorum vs.. öğretmen olarak anlamışsındır
Neyse bunlarda gececek inş daha ilk haftaları menülerini sporları her gün düzenli şekilde bekliyoruz gerek ortaklıklarr gerekse spor takipleri ve arkadaşlıkla anlayışla verilen karşılıklı motivasyonla eminim sen bize biz sana faydalı olacağız hayırlı olsunn
sağol canımGayet güzel canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun
Biraz kalabalık göründü ama genel itibariyle güzel sayılır
Güzel canım afiyet olsun,mısırlar çok geç saatte değildir insallah
Kız bu ne bu kadar şeyi nasıl yiyebildin 2 tane sarılı olan et durum di mi 6 tane hamimelleri mi desem, nohutun yanındaki 5 dilim ekmeği mi kız sen böyle yediysen bence çok da kilo almamışsin
Canım genel olarak kalorili bir menü gibi görünüyor ama sanırım yine eksi geleceksin şaşırıyorum vallahi ama adımın ve sporun çok iyi muhtemelen seni onlar dengeliyor
Güzel menu canım afiyet olsun, spor da varoh şahane
Çok güzel canım afiyet olsun
Sabah kalabalık ama askam güzel olmuş , afiyet olsun canım spor efsane
Güzel camim afiyet olsun
Canım öğlen ki çay saati fena olmuş akşam ki 3 alabalık da fazla geldi, evet ızgara ama porsiyon olarak fazla canım
Ay hakkikatten baklava detoxu olmuş ne desem bilemedim,kız miden bulanmadi mi
Canım fasulye ve pilav şişlik yapmaz inşallah
Adımın çok güzel canım, akşam ki ekmek fazla geldi bana, galiba ogunde karbonhidratli beslendigin için acıktın
Guzel menü canım afiyet olsun
Miktarlar az ama karbonhidrat li menü olmuş
Tek öğün olduğu için güzel canım ,
TamamdırEline sağlık burcucum
Bende diyecektim ne güzel menüleri yazılmış meğer düzenli yazmayanları silmişin bence silme alt liste ollsalar neyse kardelelen321 eliya haydi toplaşın artık kuzular :)
Calypso95 Fistiklidamak bekliyoruz canlar menüleriiii
Öyle kaptanım zayıflama konusunu halledersem tekrar düşüneceğim ve inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirimoff offff cocuk zor cocuk
ama olmazsa olmazz işte zmandır inşallah allah gönlünüze göre versin canım
Aynen cnm Beyaz leylak 1 tatlı kaşığı 2 fincan kadar oluyor ben 2 tatlı kaşığı tüketiyorumBeyaz leylak canım benim bildiğim günde 3-4 fincan içilebiliyor 1 LT su da içilmesinde sıkıntı yoktur diye düşünüyorum
Çocuk kesinlikle önemli bir faktör canım ben 6 senelik evliyim çocuğu anca bu sene 30 olunca istemeye başladım ve evlilik güzel çocuk olunca nasıl olacak hiç bilmiyorum böyle iki kişi de blr şey yok
İnşallah canım sen de bebiş düşünüyordun sanırım inşallah zapzayıf anneler olmak nasip olsun ikimize dehzlsel İnşallah dilediğin gibi olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini