Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #387.961
Canim bu aralar biraz azalttim cunku daha cabuk doymaya basladim. Ama az degil sanki ya sabahki omlet 2 yumurtadan tika basa doyurdu normalde arada 2 gun kurusu 2 ceviz meyve falan yerdim yiyemedim. Aksam da koca tabak dolusu alinazik zaten icinde et oldugu icin cok doyurucu. Ve bugun de eksiyi gordum tartidaCanım hiçbir şey yememissin, bilrek mi yemedim?Daha önceki menülerini yanlış mı hatırlıyorum
Bugün ogluma ayirdim kendimi canim bol bol onunla vakit geciriyorum.koyverdim evi yemegiNikinik canım ne yapar ne edersin?
Valla en son cuma günü paylaşımdaYa öyle mibenim haberim olmadı. Yok yazman gerekmiyor. Listeden kaldırayım hemen. Kusura bakma
Yok izinde yazman gerekmiyor. Tamam sildim listeden. Ben izne ayrıldığını görmedim o yüzden böyle olduValla en son cuma günü paylaşımdaCherry Mom öyle dediydi bende o yuzden paylaşım yapmıyorum yanılıyor olabilir miyim bilemedim
Canim menun guzel tursuda azıciksa bisicik olmaz16 ocak
Kahvalti
Sade omlet 1 yum ile
2 dilim kasar
Yesil cay
Oglen
Yarim kase tarhana corbasi
Lahana tursusus accik
Aksam
Tavuk haslama
Yagsiz yasil salata
Kuru sogan
Ara
Sade kahve
Maden suyu
Papatya cayi
1 dene gizli bahce cayi
Aksam sekersiz cay
Bi de saat sekizde canim cik tatli istedi yarim kase yogurda yarim elma dogradim tarcinla yidim.
Yarim saat markete gidip geldim. lesli yapamadim ama ziplarim yarin bol bol
Su 2 lt
Cherry Mom azaydidem Mehfam
Kahvaltı için karbonhidrat fazla olmuş gibi gözükse de sabah erken yediğin için gün içinde yakmışsındır o kaloriyi. Birde topladığında alman gereken kaloriyi geçtiğini hiç sanmıyorum...Pazar
12.00
1 yumurta
2kaşık nohut unu
2d.kaşar
3d.sucuk ile yapılan lavaş tost
1patatese yakın tefalde yağsız patates
3zeytin 2ceviz
1tk tahin pekmez
Domates maydonoz
16.00
Kahve 1kare bitter
18.00
Kıymalı Mantarlı omlet
Su 2lt.
Spor 250zıplama
Mehfam balpamuk (kahvaltım çok fazla olmuş.yarın zor görürüm eksiyi gideyim de biraz daha zıplayım
Çok geçmiş olsun canım. Menün çok güzel maşallahSabah:
-1 parça light peynir
-sütlü filtre kahve
Akşam:
-1 parça antrikot
-yeşil salata
Ara:
-1 yk ballı fıstık ezmesi
-6 adet kestane
1536 adım yürüyüşBen şu regl- karın ağrısı ikilisinden kurtulana kadar spor yapamıyorum yaa. Kaldı ki bugün baş ağrım da tuttu ve inanılmaz baş ağrısı ile kıvranıyorum resmen... inşallah yarın güzel eksiler görürüz yine de...
Cherry Mom Mehfam A asilr
Akşam karbonjidrat almamaya çalıştım sabah çok oldu diye. şimdi baya tok hissediyorum kendimi. O yüzdrn sabaha artı çıkarım diye düşündüm. Aç olmadan kilo verilmez gibi:)Kahvaltı için karbonhidrat fazla olmuş gibi gözükse de sabah erken yediğin için gün içinde yakmışsındır o kaloriyi. Birde topladığında alman gereken kaloriyi geçtiğini hiç sanmıyorum...
Kapım açık kuzumİyi aksamlar arkadaslar apartmanda dogalgaz kacagi varmis ekip gelip kapatmis haber verdiler simdi uzun soguk bir gece lolisle bizi bekliyor yemegi firinda isittim falan
Aksam da spor yapar isinirim insallah
Lolisi getiriyim de sen disari kac bu sefer sogugaKapım açık kuzumgelebilirsiniz bak gelebilirsiniz diyorum o derece
Bu defa ben kendimi odaya kitlerimLolisi getiriyim de sen disari kac bu sefer sogugacok sağol askim
Spor da menu de cok iyi olmus16.01.2021
Sabah 10:30
1 dilim tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1,5 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Domates,salatalık
Ara 14:30
1 Sade Türk Kahvesi
Akşam 19:30
Kavurmalı yumurta (2 yumurta)
2 dilim ekmek
Ara
1 kase patlamış mısır
Su: 2 lt (henüz 1 oldu)
Spor
25x2 bacak hareketleri
20x4 ayakta bacak hareketleri
1 dk koşu
(Instagramdaki Tuğba Yüksel'in yağ yakma programında 1. günün yarısını yapabildim ekstra farklı bir hareketle)
Cherry Mom Mehfam @zafer64
Aksam yemegine ve ozellikle tatli istegini amelma ve tarcinla bastirmana bayildim canim, masallah16 ocak
Kahvalti
Sade omlet 1 yum ile
2 dilim kasar
Yesil cay
Oglen
Yarim kase tarhana corbasi
Lahana tursusus accik
Aksam
Tavuk haslama
Yagsiz yasil salata
Kuru sogan
Ara
Sade kahve
Maden suyu
Papatya cayi
1 dene gizli bahce cayi
Aksam sekersiz cay
Bi de saat sekizde canim cik tatli istedi yarim kase yogurda yarim elma dogradim tarcinla yidim.
Yarim saat markete gidip geldim. lesli yapamadim ama ziplarim yarin bol bol
Su 2 lt
Cherry Mom azaydidem Mehfam
Wuuwuu zipziplarin bur harikaKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 kk helva
Sade kahve, yeşil çay, 1 portakal
5 yk ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
Yeşillik
Yeşil çay
Sade kahve içebilirim
Su 1 lt içtim şimdiye kdr 3 e tamamlarım mutlaka
Spor 1000 zıp 200 p.
Cherry Mom Mehfam @Zeze34
Darısı başımaHu huuu kizlar napiyorsunuz? Ben iyice aclik duygumu yitirdim sanirim.bugun cok su ictim ondan mi ki? Iyi mi kotu mu bilemedim
Teşekkür ederimmSpor da menu de cok iyi olmus
Aksam yemegine ve ozellikle tatli istegini amelma ve tarcinla bastirmana bayildim canim, masallah
Wuuwuu zipziplarin bur harika
Super canim, darisi basimaaa. Hep yemek var aklimda off yaHu huuu kizlar napiyorsunuz? Ben iyice aclik duygumu yitirdim sanirim.bugun cok su ictim ondan mi ki? Iyi mi kotu mu bilemedim
Şaşkınım şu anda sen ve akşam kahvaltılık. Gerçekten değişik olmuşİyi akşamlar
Sabah 7
1dilim çikolatalı ekmek
14.30
Bir tabak ciğer
18.30
1.5 dilim tb ekmeği
Melemen
Kahvaltılık
Bugün çok değişik bir menü oldu İlk kez akşamı kahvaltı ile geçirdim
Spor yok tüm gün temizlik vardı
2lt su
Cherry Mom ummhnisa
Sen neler yaptın bugün ortim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?