Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım hiçbir şey yememissin, bilrek mi yemedim?Daha önceki menülerini yanlış mı hatırlıyorum
Canim bu aralar biraz azalttim cunku daha cabuk doymaya basladim. Ama az degil sanki ya sabahki omlet 2 yumurtadan tika basa doyurdu normalde arada 2 gun kurusu 2 ceviz meyve falan yerdim yiyemedim. Aksam da koca tabak dolusu alinazik zaten icinde et oldugu icin cok doyurucu. Ve bugun de eksiyi gordum tartida o yuzden mutluyum
Nikinik canım ne yapar ne edersin?
Bugün ogluma ayirdim kendimi canim bol bol onunla vakit geciriyorum.koyverdim evi yemegi
Sen napiyorsun?

Canim menun guzel tursuda azıciksa bisicik olmaz

Ivit ortim bugun sporu da arttirdim. Zipladim biras benim bebik gorunce oyun oynuyorum sandi o da zipliyo yaaa cok datliii. Evin icinde yurudum yarim saat kadar ve de lesli yapacagim simdi. Bugun daha az yedim ama duzgun seyler yidim. Ahh ahh azmedince neler yapiyoruz bi kadinlar

Çarpıldım bugün ben yahu tüm gün uyumıycam uyumıycam dedim oğlumla yatakta biraz kudurduk sonuç;
1-1 buçuk saat uyumuşum nerdeyse

Aç tavuk kendisini buğday ambarında görürmüş neler neler yedim rüyamda

Biraz kendime geliym de o yediklerimi yakayım

Hu huuu kizlar napiyorsunuz? Ben iyice aclik duygumu yitirdim sanirim.bugun cok su ictim ondan mi ki? Iyi mi kotu mu bilemedim

Kahvaltı için karbonhidrat fazla olmuş gibi gözükse de sabah erken yediğin için gün içinde yakmışsındır o kaloriyi. Birde topladığında alman gereken kaloriyi geçtiğini hiç sanmıyorum...

Arkadaşlar dün de giremedim inanılmaz bir baş ağrım var nedense ve uyuyamadım da dün gece. Biraz istirahate ihtiyacım var ki kendimi toplayayım. Çok çalıştım bu aralar o da yordu, soğuk hava da çarptı...
Yarın tartımı yazacağım. Şimdilik müsade... Yarın görüşmek üzere...

Çok geçmiş olsun canım. Menün çok güzel maşallah

Kahvaltı için karbonhidrat fazla olmuş gibi gözükse de sabah erken yediğin için gün içinde yakmışsındır o kaloriyi. Birde topladığında alman gereken kaloriyi geçtiğini hiç sanmıyorum...
Akşam karbonjidrat almamaya çalıştım sabah çok oldu diye. şimdi baya tok hissediyorum kendimi. O yüzdrn sabaha artı çıkarım diye düşündüm. Aç olmadan kilo verilmez gibi:)

İyi aksamlar arkadaslar apartmanda dogalgaz kacagi varmis ekip gelip kapatmis haber verdiler simdi uzun soguk bir gece lolisle bizi bekliyor yemegi firinda isittim falan
Aksam da spor yapar isinirim insallah
Kapım açık kuzum gelebilirsiniz bak gelebilirsiniz diyorum o derece

Spor da menu de cok iyi olmus

Aksam yemegine ve ozellikle tatli istegini amelma ve tarcinla bastirmana bayildim canim, masallah
Wuuwuu zipziplarin bur harika

Şaşkınım şu anda sen ve akşam kahvaltılık. Gerçekten değişik olmuş
Suya devam ettiğini görüyorum bence farkını tartıda da göreceksin. Böyle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…