- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #387.941
Benımde bugun ev isim yok hava kapalı tam yatma modu. Biraz yarın için hazırlık yapacagım. Sonrada şu zıplayanlar kervanına katılmayı düşünüyorum. Ufaklık izin verirse tabi.Neler yapacaksiniz bugun arkadaslar
Ben az kitap okurum sonra biraz pilates bolgesel arastirmasi yapcam resistance band ile falan kol calismam lazim sarkma olacak gibi hissediyorum kol altlarim bildir bildir oldu
Canim instagrama da baktim ordan bakip yapmasi benimnicin zorNamaria canım instagramda ayrı ayrı bölgeleri paylaştıkları da var üzerlerinde yazıyor hepsi bakmak istersen bakabilirsin
Ay kiyamam benim yegenim de oyle hicbiseyi attirmiyo ablam diyo TLC deki istifciler gibiBugun ev isim yok sukur oglumun oyuncaklarini ve kitap boya kalem ne varsa ayirmayi düşünüyorum.kirik dökük seyleri nasil atacagim diye düşünüyorum hicbir seyden ayrilmak istemiyor2 gundur spor yapmaya calisiyorum gunduz oglum rahat vermiyor aksam da esim bisi buluyor dun yine film izleyelim dedi walk challenge sonuclarini zor yazip attim
Oh mis gibi canim aktivite olsun ben ziplayamiyorum maalesef bilek burkulmasi yasadim bi kav kere spor yaparken o yuzden yuklenmek istemiyorum. Kac aydir duruyo band yani hayirladim ben deBenımde bugun ev isim yok hava kapalı tam yatma modu. Biraz yarın için hazırlık yapacagım. Sonrada şu zıplayanlar kervanına katılmayı düşünüyorum. Ufaklık izin verirse tabi.bende band aldım ama hic kullanmadım.
Cok gecmis olsunOh mis gibi canim aktivite olsun ben ziplayamiyorum maalesef bilek burkulmasi yasadim bi kav kere spor yaparken o yuzden yuklenmek istemiyorum. Kac aydir duruyo band yani hayirladim ben de
Tamam canim atarim burdan insallahCok gecmis olsunguzel birseyler bulursan haber et bende bir bakayım
Butun cocuklar ayni demekkiCanim instagrama da baktim ordan bakip yapmasi benimnicin zorcok kullanmiyorum zaten video bakicam youtubedan indiricem insallah cok sagol balim
Ay kiyamam benim yegenim de oyle hicbiseyi attirmiyo ablam diyo TLC deki istifciler gibioglusunla leslie yapsan belki hisuna gider onu da
Oh mis gibi canim aktivite olsun ben ziplayamiyorum maalesef bilek burkulmasi yasadim bi kav kere spor yaparken o yuzden yuklenmek istemiyorum. Kac aydir duruyo band yani hayirladim ben de
Ahh ne güzel bende atlamak istiyorumİlk günler bacak ağrısı oluyor evet. Ama buda bacaklarımızın çalıştığına işaretİpsiz zıplıyorum ben. İp varsa daha iyi, hele de trambolin varsa çok çok daha iyi
İyiyim tatlım dün fazla yedim sanırım bugün dwngelemeye çalışıyorum bendeGünaydın bal, Açım sen nasılsınKahvaltı hazırlıyorum
Beni izne ayirdiniz yin3 de yazmam gerekiyor mu bilmiyorum o yuzden yazmıyorum15-22 Ocak Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
belmayne
G gamzem23
Namaria
@nnurc
@hawar
Nikinik
@Smr3535
N Naz03
@ummhnisa
@yarimuhendis
Z Zeze34
A asilr
@balpamuk
S Suskunhanim
@DeryaOnDiet
@zafer64
@azaydidem
Mehfam
@yenibirben25
@muhursuzpusula
@miraysu_
@Tempus
Ceylansnn
@birsevgi
Evet canım ya. Benim de hiç hoşuma gitmedi menüm. Karbonhidrat fazla oldu. Mutfağı erkeklere bırakınca böyle oluyorBalim menun gayet iyi mor bugday nasi bisey ki ilk duydumince de olsa en sagliklisindan olsa 5 dilim azcik fazla gibi spor da yok full calistin zaten bugün ama haftaici eklersin kuzum
Canımcım bölümü bitirdim, hocaya yolladım şükür. İnceleyip dönüş yapacağım dedi. Bakalım inşallah güzel olur. Şimdi yeni bölüme geçeceğim. Zorlu ama keyifli bir süreç oluyorNeler yapacaksiniz bugun arkadaslar
Ben az kitap okurum sonra biraz pilates bolgesel arastirmasi yapcam resistance band ile falan kol calismam lazim sarkma olacak gibi hissediyorum kol altlarim bildir bildir oldu@yarimuhendis dedigin kiza baktim genelde yag yakma full vucut pilates videolari vardi bana bolgesel laim
belmayne nasi gidiyor canim tez
Menüne artık diyecek bişi yok zaten canım yine süper.16 Ocak
10.20
1 yumurta azcik sut 1 yk yulaf ezmesi ve bol yesillik baharatli omlet
1 dilim peynir 1 ceviz 1 incir
15.00
1 kefir 1 mandalina 8 badem
18.00
4 köfte (150 gr etmez)
8 yk lahana salatasi havuclu
Su 2 lt daha icerim
Spor 3000 adim 30p.
30 dk dance workout 90 p.
45 dk leslie resistance band ile 3 mil ( tavsiye ederim kollari calistiriyo) 67 p.
Topl 187 p.
Total adimlar Nikide
belmayne Cherry Mom Mehfam
Ya öyle miBeni izne ayirdiniz yin3 de yazmam gerekiyor mu bilmiyorum o yuzden yazmıyorum
İnsallah yenisini de kolayca guzelce yaparsin canim yanimda olsan sana portakal dilimler getirirdim anneler ders calisirken getirir yaEvet canım ya. Benim de hiç hoşuma gitmedi menüm. Karbonhidrat fazla oldu. Mutfağı erkeklere bırakınca böyle oluyor
Canım mor buğday da bir çeşit tam buğday gibi. Bu pandemi döneminde bütün ata tohumu unlarını keşfettikbime de kappadokya markasının ata tohumundan unları gelmişti. Almıştım baya. Yavaş yavaş tadıyoruz
Canımcım bölümü bitirdim, hocaya yolladım şükür. İnceleyip dönüş yapacağım dedi. Bakalım inşallah güzel olur. Şimdi yeni bölüme geçeceğim. Zorlu ama keyifli bir süreç oluyor
Bugün biraz spor yaparım diye düşünüyorum. Gece oturunca Bi tembellik oluyor. Onu atmam lazım üstümden.
Evet canim ben de gecen hafta cok yapamadim yogunluktan bu haftasonu musaitken yapayim dedim insan yaptikca yapmak istiyo yapmadikca da yapmamak istiyo neye alistirirsanMenüne artık diyecek bişi yok zaten canım yine süper.
Ama sporuna bittimBenim de acilen sahalara dönmem lazım. Yoksa bu hafta çok gitmeyecek
Oyy kuzum getirmiş kadar oldunİnsallah yenisini de kolayca guzelce yaparsin canim yanimda olsan sana portakal dilimler getirirdim anneler ders calisirken getirir ya
Yaparsin canim 10 dk bile terletiyo insani
Canım hiçbir şey yememissin, bilrek mi yemedim?Daha önceki menülerini yanlış mı hatırlıyorum acabaCumartesi
10.00
2 kasik sutle nescafe
13.00
Yulafli peynirli omlet
Ara
Madensulu form
1 gunkurusu
18.30
1 porsiyon alinazik
Cherry Mom Mehfam S Suskunhanim
Ben sabah çocuklar uyurken okudumNeler yapacaksiniz bugun arkadaslar
Ben az kitap okurum sonra biraz pilates bolgesel arastirmasi yapcam resistance band ile falan kol calismam lazim sarkma olacak gibi hissediyorum kol altlarim bildir bildir oldu@yarimuhendis dedigin kiza baktim genelde yag yakma full vucut pilates videolari vardi bana bolgesel laim
belmayne nasi gidiyor canim tez
Kolay gelsin canim ben kar gormeyeli baya oldu ama cocuklar sevinmiştir yagincaCanım hiçbir şey yememissin, bilrek mi yemedim?Daha önceki menülerini yanlış mı hatırlıyorum acaba
Ben sabah çocuklar uyurken okudumsonra kar topu oynamaya çıktık, yağan bütün kar eridi şimdi biraz ev toplayıp yemek yapacağım.
Sizler de ne var yok canlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?