- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.018
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #387.981
Ortim menu cok iyi17 ocak pazar
10.30
1 tane haşlanmış yumurta, süzme peynir, kaşar peynir, çeyrek havuç, salatalık, 5 zeytin
14.00
1kepçe mercimek çorbası, 150gr tavuk ızgara, 100gr yoğurt, salata
16.45
18gr ceviz ve 1 bardak kakaolu süt
Su : 3lt
Spor : 15 dk kardiyo=75p
200 zıp=40p total= 115p
Monica_ Cherry Mom Mehfam
Senin de menün çok iyi ortim maşallahIyi aksamlar,
17 ocak
13:30 2 yumurta ile omlet, 2 dilim peynir, 4-5 zeytin, 1 dilim ekmek
16:00 filtre kahve, corn flakes bar(sadece 80 kalori)
18:30 4 izgara kofte, 2 kasik kuru fasulye, 1 kasik yogurt
Su 2.5 litre
Spor: 7000 adim, 15 dk leslie 92 puan
yarimuhendis Cherry Mom Mehfam
Darısı başıma
Super canim, darisi basimaaa. Hep yemek var aklimda off ya
Insallah ortim haftaici de devam edelim hic bozmadan insallahSenin de menün çok iyi ortim maşallahyeşilçay içseydin bol limonlu ama 2 kaşık kurufasülye çok şişirmez. Ama bünyeye göre de değişir tabi. Sporun da güzel bol eksiler göreceğizzz ben beslenme şeklimi değiştirdim ortim diyetisyenim metabolizmamı şaşırtmak istedi o yüzden akşam yemeğiyle ara öğün saatlerimi değiştirdik ve düşük karbonhidrata geçtik
Yarım salatalık maydanoz 1 limon soyuyorum 1 bardak su bledırdan geçiyorum canım ödemi atıyo Bi süre denemek istiyorum
Aaa o neymiş öyle ya kış günü.İyi aksamlar arkadaslar apartmanda dogalgaz kacagi varmis ekip gelip kapatmis haber verdiler simdi uzun soguk bir gece lolisle bizi bekliyor yemegi firinda isittim falan
Aksam da spor yapar isinirim insallah
Ay sorma canim sansimiza..Allahtan salonda klima var onu acicam simdi spor yapayim az isinirim dusa girip cikinca odada isinirim yatarkende battaniye yorgan lolise de sarildim mi olur gider insallahAaa o neymiş öyle ya kış günü.
Var mı canım ısıtıcın falan. Napacaksın gece
Haklisin canim. Benim de cok kilom var vermem gereken o yuzden yuksek kaloriyle baslayip yavas yavas azaltmayi planliyorum. Ama iste insan da gitsin su kilolar istiyor.Darisi basiniza kizlar ama vucut kendini korumaya alirsa o kötü iste az yemenin dezavantaji
geçmiş olsun canım ya ben de sosyal medyaya sınır koydun ya ondan gelmedin diye dusunmustum Allah şifa versin Esram dikkat et kendineSelam kızlar
Kk ya ilk defa bu saatte selam veriyorm sanıyorum bugün çok hastaydım migren çarptı beni ve acile gitmeden ayılamadım maalesef uzun zamandır hastanelik olmuyordum iyiydi herşey derken bugün yakaladım şimdilik ağrı yok yorgunluk var dinleniyorum
Yarın herkesten kilo bildirimlerini beklerim bomba gibi bir haftaya yarın güzel başlayalım inşallahhayırlı akşamlar herkese
Cook gecmis olsun kaptancim. Umarim yarin daha iyi hissedersin kebdiniSelam kızlar
Kk ya ilk defa bu saatte selam veriyorm sanıyorum bugün çok hastaydım migren çarptı beni ve acile gitmeden ayılamadım maalesef uzun zamandır hastanelik olmuyordum iyiydi herşey derken bugün yakaladım şimdilik ağrı yok yorgunluk var dinleniyorum
Yarın herkesten kilo bildirimlerini beklerim bomba gibi bir haftaya yarın güzel başlayalım inşallahhayırlı akşamlar herkese
Lolis evcil hayvan mı? Ve yoksaLolisi getiriyim de sen disari kac bu sefer sogugacok sağol askim
Çok geçmiş olsun kaptancım. Allah şifa versinSelam kızlar
Eşinden dolayı giremedin sanmıştım kaptanım çok çok geçmiş olsunSelam kızlar
Bak bunu bilmem iyi olduPatlamış mısırın 1 su bardağı olarak ara öğünde yenebileceğini söylemişti benim diyetisyenim.
Bizim evde onun adı anne çikolatası çocuklarım sabahları severek yiyorKızlar bir de tahin pekmez karışımına kakao da karıştırırsanız sürülen çikolatalara benziyor. Bu pek diyete uygun değil tabii bu tarif bizim için olmasın da belki çocuklarınıza yaparsınız diye söyleyim dedim
Bu korkular çok kötüLolis evcil hayvan mı? Ve yoksaTempus da mı korkuyor benim gibi. Ben baya kötü durumdaydım geçen aylarda ciddi bi atak yaşadım hatta. Apartmana kedi dadandı ve ben ciddi ciddi evden çıkamaz hale geldim. Sonra bi biyoenerji uzmanıyla çalıştık baya rahatladım çok şükür ama tüm hayvanlardan korktuğum için tam geçmedi, devam ediyoruz. Çok saçma bir korku, ben de artık herkes gibi yanaşmak sevmek istiyorum.olacak inşallah
Çok geçmiş olsun kaptancım. Allah şifa versin
Evet canim lolis benim kedi kizimLolis evcil hayvan mı? Ve yoksaTempus Tempus da mı korkuyor benim gibi. Ben baya kötü durumdaydım geçen aylarda ciddi bi atak yaşadım hatta. Apartmana kedi dadandı ve ben ciddi ciddi evden çıkamaz hale geldim. Sonra bi biyoenerji uzmanıyla çalıştık baya rahatladım çok şükür ama tüm hayvanlardan korktuğum için tam geçmedi, devam ediyoruz. Çok saçma bir korku, ben de artık herkes gibi yanaşmak sevmek istiyorum.olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?