• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

17 ocak pazar
10.30
1 tane haşlanmış yumurta, süzme peynir, kaşar peynir, çeyrek havuç, salatalık, 5 zeytin
14.00
1kepçe mercimek çorbası, 150gr tavuk ızgara, 100gr yoğurt, salata
16.45
18gr ceviz ve 1 bardak kakaolu süt
Su : 3lt
Spor : 15 dk kardiyo=75p
200 zıp=40p total= 115p
Monica_ Monica_ Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Ortim menu cok iyi👍 Kalorisi dusuk hem de cok erken yemek isini bitirmissin😊
Benim bu aksamki yemegim aslinda sadece lahana corbasi olacakti ama annemlerdeydik maalesef koftenin yaninda biraz kuru fasulye yedim onun siskinligi ve pismanligi olustu su an. Ama yuruyus ve leslie yapabildigim icin de mutluyum

Iyi aksamlar,
17 ocak
13:30 2 yumurta ile omlet, 2 dilim peynir, 4-5 zeytin, 1 dilim ekmek

16:00 filtre kahve, corn flakes bar(sadece 80 kalori😂)

18:30 4 izgara kofte, 2 kasik kuru fasulye, 1 kasik yogurt

Su 2.5 litre
Spor: 7000 adim, 15 dk leslie 92 puan

yarimuhendis yarimuhendis Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Senin de menün çok iyi ortim maşallah😊yeşilçay içseydin bol limonlu ama 2 kaşık kurufasülye çok şişirmez. Ama bünyeye göre de değişir tabi. Sporun da güzel bol eksiler göreceğizzz😍ben beslenme şeklimi değiştirdim ortim diyetisyenim metabolizmamı şaşırtmak istedi o yüzden akşam yemeğiyle ara öğün saatlerimi değiştirdik ve düşük karbonhidrata geçtik😂

Senin de menün çok iyi ortim maşallah😊yeşilçay içseydin bol limonlu ama 2 kaşık kurufasülye çok şişirmez. Ama bünyeye göre de değişir tabi. Sporun da güzel bol eksiler göreceğizzz😍ben beslenme şeklimi değiştirdim ortim diyetisyenim metabolizmamı şaşırtmak istedi o yüzden akşam yemeğiyle ara öğün saatlerimi değiştirdik ve düşük karbonhidrata geçtik😂
Insallah ortim haftaici de devam edelim hic bozmadan insallah 🙏🏻🙏🏻

İyi aksamlar arkadaslar apartmanda dogalgaz kacagi varmis ekip gelip kapatmis haber verdiler simdi uzun soguk bir gece lolisle bizi bekliyor yemegi firinda isittim falan 🙃
Aksam da spor yapar isinirim insallah 🤪
Aaa o neymiş öyle ya kış günü.
Var mı canım ısıtıcın falan. Napacaksın gece

Aaa o neymiş öyle ya kış günü.
Var mı canım ısıtıcın falan. Napacaksın gece
Ay sorma canim sansimiza..Allahtan salonda klima var onu acicam simdi spor yapayim az isinirim dusa girip cikinca odada isinirim yatarkende battaniye yorgan lolise de sarildim mi olur gider insallah 🙃

Selam kızlar ❤️
Kk ya ilk defa bu saatte selam veriyorm sanıyorum bugün çok hastaydım migren çarptı beni ve acile gitmeden ayılamadım maalesef uzun zamandır hastanelik olmuyordum iyiydi herşey derken bugün yakaladım şimdilik ağrı yok yorgunluk var dinleniyorum
Yarın herkesten kilo bildirimlerini beklerim bomba gibi bir haftaya yarın güzel başlayalım inşallah ♥️♥️ hayırlı akşamlar herkese 😘

Selam kızlar ❤️
Kk ya ilk defa bu saatte selam veriyorm sanıyorum bugün çok hastaydım migren çarptı beni ve acile gitmeden ayılamadım maalesef uzun zamandır hastanelik olmuyordum iyiydi herşey derken bugün yakaladım şimdilik ağrı yok yorgunluk var dinleniyorum
Yarın herkesten kilo bildirimlerini beklerim bomba gibi bir haftaya yarın güzel başlayalım inşallah ♥️♥️ hayırlı akşamlar herkese 😘
geçmiş olsun canım ya ben de sosyal medyaya sınır koydun ya ondan gelmedin diye dusunmustum Allah şifa versin Esram dikkat et kendine

Selam kızlar ❤️
Cook gecmis olsun kaptancim. Umarim yarin daha iyi hissedersin kebdini

Lolisi getiriyim de sen disari kac bu sefer soguga 🙃 😂 cok sağol askim 😍💞
Lolis evcil hayvan mı? Ve yoksa Tempus Tempus da mı korkuyor benim gibi. Ben baya kötü durumdaydım geçen aylarda ciddi bi atak yaşadım hatta. Apartmana kedi dadandı ve ben ciddi ciddi evden çıkamaz hale geldim. Sonra bi biyoenerji uzmanıyla çalıştık baya rahatladım çok şükür ama tüm hayvanlardan korktuğum için tam geçmedi, devam ediyoruz. Çok saçma bir korku, ben de artık herkes gibi yanaşmak sevmek istiyorum.olacak inşallah
Selam kızlar ❤️
Çok geçmiş olsun kaptancım. Allah şifa versin

Selam kızlar ❤️
Eşinden dolayı giremedin sanmıştım kaptanım çok çok geçmiş olsun🥰🤗🤗
Mehfam Mehfam canım sen nasıl oldun?

Patlamış mısırın 1 su bardağı olarak ara öğünde yenebileceğini söylemişti benim diyetisyenim.
Bak bunu bilmem iyi oldu

Kızlar bir de tahin pekmez karışımına kakao da karıştırırsanız sürülen çikolatalara benziyor. Bu pek diyete uygun değil tabii bu tarif bizim için olmasın da belki çocuklarınıza yaparsınız diye söyleyim dedim😄
Bizim evde onun adı anne çikolatası çocuklarım sabahları severek yiyor

Lolis evcil hayvan mı? Ve yoksa Tempus Tempus da mı korkuyor benim gibi. Ben baya kötü durumdaydım geçen aylarda ciddi bi atak yaşadım hatta. Apartmana kedi dadandı ve ben ciddi ciddi evden çıkamaz hale geldim. Sonra bi biyoenerji uzmanıyla çalıştık baya rahatladım çok şükür ama tüm hayvanlardan korktuğum için tam geçmedi, devam ediyoruz. Çok saçma bir korku, ben de artık herkes gibi yanaşmak sevmek istiyorum.olacak inşallah

Çok geçmiş olsun kaptancım. Allah şifa versin
Bu korkular çok kötü
Benim arkadaş yavru kedi alarak yendi kedi korkusunu
Kızımda köpeklersen çok korkuyordu
Daha 15-20 gün önce bir yavru sahiplendik bahçede kalıyor ama kızım kucaklıyor oynuyor oda yendi
Ama tabi korkunun boyutunda önemli
Sanırım seninki çöl fazla
Umarım aşarsın bu durumu

Lolis evcil hayvan mı? Ve yoksa Tempus Tempus Tempus Tempus da mı korkuyor benim gibi. Ben baya kötü durumdaydım geçen aylarda ciddi bi atak yaşadım hatta. Apartmana kedi dadandı ve ben ciddi ciddi evden çıkamaz hale geldim. Sonra bi biyoenerji uzmanıyla çalıştık baya rahatladım çok şükür ama tüm hayvanlardan korktuğum için tam geçmedi, devam ediyoruz. Çok saçma bir korku, ben de artık herkes gibi yanaşmak sevmek istiyorum.olacak inşallah
Evet canim lolis benim kedi kizim 🥰 10 yildir beraberiz 3 aylikti bana geldiginde 😇
Allah sifa versin canim anlayabiliyorum benim de böcek kelebek fobim var cocukluktan beri yillardir asamadim evi falan terkederim görsem cok zor 😔

Back
X